De Fotokoffer

Haal eruit wat erin zit

Wat leuk! Je hebt de fotokoffer goed ontvangen en bent benieuwd naar wat extra tips. Volg de 5 stappen zoals je hier onder kan lezen. 

Lees de tips Co2 neutraal verzonden
1/5
Sorteer de schoolfoto’s

Per groep hebben we een roze foto kaart tussen de foto’s gedaan, zo heb je snel een overzicht. Als we ook broer/zusfoto’s hebben gemaakt vind je deze apart op een stapel. Voordat je de fotokaarten meegeeft aan de docenten van de groep verdeel je deze over de juiste groepen.

Schoolfoto’s uitdelen

Top! Je hebt alle fotokaarten gesorteerd. Deel de schoolfoto’s uit aan de juiste leekrachten. Attendeer ze op de roze kaart met instructies en de verwijzing naar de Codemeester.

Posters ophangen

In de koffer vind je 2 grote posters. Eentje voor de lerarenkamer, met alle info over het cadeau dat iedereen van ons krijgt voor de leuke samenwerking. De andere poster is voor de ouders, met een verwijzing naar de Codemeester en de webwinkel om te bestellen. Op de poster schrijf je de naam van de Codemeester. Hang de poster in het zicht voor alle ouders.

Bewaar de gouden envelop

Overhandigen de gouden envelop aan de Codemeester. De naam van de Codemeester staat vermeld op de codelijsten in de envelop en op iedere roze kaart. Benadruk nog even extra dat Nieuwe Schoolfoto de codes maar eenmalig verstrekt.

Klaar?

Tijd voor een dansje!