Speciaal onderwijs

Ieder kind is bijzonder, maar sommigen zijn extra speciaal. Door onze brede ervaring en geduld zijn wij getraind om lichamelijk beperkte kinderen, verstandelijk beperkte kinderen en kinderen met autisme te fotograferen.

Informatie aanvragen

Schoolfotografie

Afhankelijk van de mogelijkheden binnen de organisatie komen wij ook graag bij jullie langs. Want iedereen verdient toch een mooie schoolfoto! In samenwerking en met de hulp van de docenten/begeleiders is veel mogelijk en zien wij voor ieder type onderwijs kansen.

Planning naar wens

Rust en geduld zijn kernwoorden voor onze fotografen die werkzaam zijn in het bijzondere onderwijs. Wij hebben het vertrouwen in ons kunnen en gaan dan ook met vertrouwen onze planning aan. Door samen goed te plannen kunnen we rekening houden met alle belangrijke eigenschappen per groep of zelfs per persoon. Onze kennis in het vak en jullie wetenschap van de leerlingen maakt van iedere planning een succes.

Happy & Service


Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars- laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten


Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

1.191.943 schoolfoto's gemaakt
614.666 kilometer gereden naar scholen
183.978 pakketten verzonden via PostNL
456.037 kinderen laten lachen
1.715 beoordelingen van ouders

Pixelteam


Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Bijzondere kwaliteit

Wij maken per individu meerdere opnames voor het verkrijgen van het beste resultaat. Iedere foto die voldoet aan onze kwaliteitseisen presenteren wij online aan de ouder. Ouders kiezen zelf wat zij leuk vinden en genieten van snelle en perfecte service.

Onze unieke groepsfoto is een uitkomst in het speciale onderwijs. Wij fotograferen kleinere groepen in de studio en monteren deze achteraf tot een panorama groepsfoto. Door het fotograferen in kleinere groepen wordt er minder van de leerling verwacht en kunnen wij beter de aandacht krijgen.

Locaties


We zijn supertrots dat we al 1075 scholen blij mogen maken in heel Nederland.

We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht, en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner


Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket


Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL

Het zijn net modellen

Per leerling en pose maken wij meerdere opnames om het beste uit het contact te halen. Eigenlijk maken wij een professionele shoot zoals dat bij modellen ook gebeurt. Na de fotoshoot selecteren wij uit de gemaakte schoolfoto's de allerbeste en presenteren wij de afgesproken aantallen aan de ouders. De ouder bekijkt en bestelt de gewenste foto's in onze webwinkel. Leuk en makkelijk!

Naast onze verfrissende portretfoto's zijn onze groepsfoto uniek in zijn soort. Wij fotograferen kleinere groepen in de studio en monteren deze achteraf tot een aansluitende panorama groepsfoto. Natuurlijk is een traditionele groepsfoto ook mogelijk. In overleg kiezen we de stijl die bij jullie school past!

flits met kado

Als dank

Als dank voor jullie hulp hebben wij een leuk cadeau dat we standaard aanbieden aan speciaal onderwijs. De school ontvangt het volgende:
  • Iedere groepsfoto afgedrukt op een waanzinnige vergroting van 20x60cm!

Als dank

Als dank voor jullie hulp hebben wij een leuk cadeau dat we standaard aanbieden aan speciaal onderwijs. De school ontvangt het volgende:
  • Iedere groepsfoto afgedrukt op een waanzinnige vergroting van 20x60cm!
flits met kado