Nieuwe Schoolfoto

Wij houden van fotografie en combineren dat graag met spontane schoolfotografie op scholen. Plannen, organiseren, fotograferen; ons succes!

Informatie aanvragen

Passie

Studiofotografie is onze passie! Het liefst nemen wij ruim de tijd voor een uitgebreide fotoshoot. Wij weten als geen ander dat dat op scholen niet altijd haalbaar is, maar er is toch meer mogelijk dan alleen maar die standaard pasfoto. Wij vinden van wel.

flits held

Het maximale

Ons doel is door efficiënt plannen en fotograferen meer mogelijk te maken binnen dezelfde tijd. Het maximale uit een fotomoment halen, fantastisch! Van in luier kruipende kinderen tot stoere groep-8-ers; ons doel is de mooiste herinnering te maken. Naast de fotografie zijn wij gedreven om het scholen makkelijker en leuker te maken.


Ervaring

Ons team van leuke en goede fotografen is gewend om te werken van kinderdagverblijven met 30 kinderen tot scholen met 800 leerlingen. Onze missie is ieder kind de maximale aandacht te geven, de mooiste foto te maken, scholen te ontzien van administratie en ouders tegemoet te komen met een flexibel bestelsysteem. Continu zoeken wij naar verbetering, wij staan nooit stil!

Ontmoet al onze helden!
Bekijk ons team

De beste service

Ons woord is meer waard dan onze foto's! Vanaf het inplannen tot het leveren van de foto's, wij staan klaar en maken onze beloftes waar. Schoolfotografie blijft een smaak gevoelig product die wij met de grootste zorg uitvoeren om iedereen tevreden te stellen.


Wij weten dit en houden daar rekening mee wanneer er contact is over een foto of een bepaalde bestelling. Het is dan ook geen plicht, maar een natuurlijke houding om iedereen en elke vraag serieus te nemen. Nieuwe Schoolfoto verbetert zijn klantenservice continu.

de beste service