Nieuwe Schoolfoto

Laat ze lachen

Informatie aanvragen

Laat ze lachen

Onze missie: "Laat ze lachen" vertaalt zich niet alleen in onze passie voor vrolijke kinderen die wij iedere dag op de foto zetten, maar ook in onze service naar de ouders en scholen die we blij mogen maken.

Passie

Studiofotografie is onze passie! Het liefst nemen wij ruim de tijd voor een uitgebreide fotoshoot. Wij weten als geen ander dat dat op scholen niet altijd haalbaar is, maar er is toch meer mogelijk dan alleen maar die standaard pasfoto. Wij vinden van wel.

Locaties


We zijn supertrots dat we al 1075 scholen blij mogen maken in heel Nederland.

We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht, en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner


Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket


Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL

Efficiënt Plannen

Ons doel is door efficiënt plannen en fotograferen meer mogelijk te maken binnen dezelfde tijd. Het maximale uit een fotomoment halen, fantastisch! Van in luier kruipende kinderen tot stoere groep-8-ers; ons doel is de mooiste herinnering te maken. Naast de fotografie zijn wij gedreven om het scholen makkelijker en leuker te maken.


flits held

Ervaring

Ons team van leuke en goede fotografen is gewend om te werken van kinderdagverblijven met 30 kinderen tot scholen met 2000 leerlingen. Onze missie is ieder kind de maximale aandacht te geven, de mooiste foto te maken, scholen te ontzien van administratie en ouders tegemoet te komen met een flexibel bestelsysteem. Continu zoeken wij naar verbetering, wij staan nooit stil!

Ontmoet al onze helden!
Bekijk ons team

Happy & Service


Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars- laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten


Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

1.191.943 schoolfoto's gemaakt
614.666 kilometer gereden naar scholen
183.978 pakketten verzonden via PostNL
456.037 kinderen laten lachen
1.715 beoordelingen van ouders

Pixelteam


Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Happy & Service

Laat ze lachen vertaald zich niet alleen in foto's van kinderen, maar ook in onze houding naar scholen en ouders! Vanaf het plannen van een fotodag tot het uitleveren van de foto's, wij staan klaar en maken onze beloftes waar. Schoolfotografie blijft een smaak gevoelig product die wij met de grootste zorg uitvoeren om iedereen tevreden te stellen.


Wij weten dit en houden daar rekening mee wanneer er contact is over een foto of een bepaalde bestelling. Het is dan ook geen plicht, maar een natuurlijke houding om iedereen en elke vraag serieus te nemen. Nieuwe Schoolfoto verbetert zijn happy & service continu.

de beste service