Schoolfotograaf basisschool

Iedereen past in het plaatje!

Een goede planning zorgt voor een georganiseerde dag die leuk is voor iedereen. Wij maken schoolfotografie leuk en makkelijk.

Proefpakket aanvragen School aanmelden

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

4.613.945 schoolfoto's gemaakt
2.447.999 kilometer gereden naar scholen
752.020 pakketten verzonden via PostNL
1.908.684 kinderen laten lachen
2.325 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

1/5
Basisschool schoolfotografie met plezier

Bij Nieuwe Schoolfoto zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om schoolfotografie spannender en leuker te maken. Onze fotostijlen en werkwijze zijn daarom uniek en eigentijds. Zo hebben we bijvoorbeeld onze eigen versie van de beroemde Rembrandt-foto ontwikkeld, waarmee we gegarandeerd een mooi en karaktervol portret van ieder kind maken.

Neem contact op voor meer informatie, een vraag of voor het maken van een afspraak.

Ontzorgen ven scholen

Wij snappen dat het organiseren van schoolfotografie veel tijd en energie kan kosten voor de school. Maar hé, wij zijn er juist om die last van jullie schouders te halen! Wij regelen alles van a tot z, zodat de school zich kan richten op wat écht belangrijk is: De leerlingen.

Perfecte portretten

Wij houden van spontane en ontspannen foto's, waarbij ieder kind zichzelf kan zijn. Onze vrolijke fotografen komen langs op jouw school met een neutrale witte achtergrond, zodat jij zelf in de webwinkel kunt bepalen welke achtergrondkleur het beste bij jouw kind past. Zo krijg je een unieke en persoonlijke foto waar je nog jarenlang met plezier naar kijkt!

Geweldige groepsfoto's

Een groepsfoto is ‘dé herinnering voor later’ aan je klas. Onze nieuwe ‘groepfetti’ en ‘groepzegel’ groepsfoto’s zijn enorm populair en zorgen voor een speelse en vrolijke sfeer. En als je iets anders wilt hebben we nog veel meer creatieve opties, zoals onze bekende framefoto (de ‘blokkenfoto’) en de traditioneel+Qleur-foto. Benieuwd? We komen graag langs om het te laten zien!

Speels en professioneel

Wij hebben een jong en dynamisch team, dat houdt van een beetje uitdaging. Maar, we verliezen nooit onze professionaliteit uit het oog. Met de beste apparatuur, jarenlange ervaring en oog voor detail zorgen wij voor de mooiste foto's op jouw basisschool. Zo maken we van de fotodag een feestje waar iedereen met een grote glimlach op terugkijkt!

 
 

Achtergrondkleur

Met onze Qleur-foto's geef je schoolfoto's een kleurrijke twist als achtergrond! Laat de persoonlijkheid van je kind stralen met onze foto's in Nardogrijs of Terracottarood, door voor deze optie te kiezen in de webwinkel. En voor wie van knallen houdt: ook Confetti en Felblauw zijn mogelijk! Zo heb je altijd een unieke foto die helemaal bij jouw stijl past.

Privacy & AVG

Bij Nieuwe Schoolfoto hechten wij veel waarde aan de privacy van leerlingen en ouders. Daarom voldoen wij niet alleen aan de AVG-richtlijnen, maar ook aan het Privacy Convenant. Zo weet je zeker dat persoonsgegevens veilig worden bewaard en er zorgvuldig mee wordt omgegaan. Bij ons kun je dus met een gerust hart de mooiste schoolfoto's bestellen!

Ouders bestellen online

Bestellen was nog nooit zo makkelijk! Als ouder kun je eenvoudig online schoolfoto's bestellen. Met de inlogkaart die je hebt ontvangen via e-mail of in de klas, kun je losse foto's, downloads, hele pakketten of zelfs een canvas bestellen. En heb je vragen of speciale verzoekjes? Neem dan gerust contact op met onze Happy & Service. Wij helpen je graag en zorgen ervoor dat je de mooiste schoolfoto's ontvangt!

Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Stel je vraag eenvoudig via whatsApp, stuur een mail of bel.

Klantenservice Teamlid
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Samen plannen

Bij Nieuwe Schoolfoto begrijpen we dat scholen het al druk genoeg hebben zonder zich ook nog eens zorgen te hoeven maken over het plannen van een fotodag. 

Daarom hebben we een eigen team van planners dat de school volledig ontzorgt en zorgt voor planningen op maat. Zo kan de school zich richten op waar school het beste in is: Het onderwijs!

De fotodag

Onze fotografen zijn super goed opgeleid en weten als geen ander hoe ze kinderen op hun gemak kunnen stellen. Ze maken de meest vernieuwende en vrolijke foto's van jullie. 

Daarnaast zorgen onze planners ervoor dat alles op de fotodag soepel verloopt. Samen maken we er een feestje van!

Pixelteam

Bij Nieuwe Schoolfoto zijn we super trots op de kwaliteit van onze foto's. We willen dat jullie de allerbeste foto's krijgen! Daarom hebben we ons eigen Pixelteam dat élke foto zorgvuldig verwerkt en controleert. 

Ons Pixelteam zorgt ervoor dat de foto's van de hoogste kwaliteit zijn en dat ze aan onze strenge normen voldoen. Zo weten we zeker dat jullie de mooiste en beste foto's krijgen die er zijn!

Resultaat

Bij Nieuwe Schoolfoto willen we dat jullie schoolfotografie niet alleen leuk is, maar ook betaalbaar en vernieuwend. We vinden het heel belangrijk dat onze klanten de beste service en producten krijgen!

We werken hard om unieke fotostijlen te maken en om foto's te maken die jullie willen inlijsten en ophangen aan de muur. We willen dat jullie blij zijn met de resultaten en dat jullie nog jarenlang van de foto’s kunnen genieten.

Bestellen en bezorgen

Onze (mobiele) winkel is altijd open, zelfs 's nachts! Hierdoor kunnen ouders op elk moment van de dag rustig alle foto's bekijken en bestellen. Bestellen is heel makkelijk en gaat snel dankzij de unieke codes en inlogkaartjes die we gebruiken. Betaling gaat vertrouwd, veilig en gemakkelijk via internet bankieren (iDeal), vooruitbetaling, achteraf betaling of per creditcard.

 
 

Wij maken al 2532 schoollocaties blij in heel nederland!

Zit je bijvoorbeeld in de ouderraad, directie, leerkracht of ben je een enthousiaste ouder?

Kijk hier om te helpen

Locaties

We zijn supertrots dat we al 2532 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL

Goed om te weten

 • Online bestellen

  De verkoop van de schoolfoto's gaat volledig via onze eigen webwinkel. Na het inloggen kan er in overzichtelijke en eenvoudige stappen een bestelling worden geplaatst.


  Ga naar bestellen
 • Producten

  Na het inloggen in onze webwinkel kun je kiezen uit een groot aantal producten. Benieuwd wat wij aanbieden?


  Meer over producten
 • Betalen

  Het afrekenen van je bestelling kan bij ons snel, veilig en eenvoudig. Bekijk de drie mogelijkheden om je bestelling af te ronden.


  Meer over betalen
 • Verzenden

  Op werkdagen voor 12 uur besteld, de volgende dag (gratis) in huis


  Meer over verzenden
 • Privacy

  Bij Nieuwe Schoolfoto verwerken we veel gevoelige informatie: Vooral foto's en informatie van klanten zoals naam en adres. Soms in opdracht van de eigenaar van de gegevens, de ouder of verzorger.


  Meer over privacy