Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

1.725.355 schoolfoto's gemaakt
892.149 kilometer gereden naar scholen
265.870 pakketten verzonden via PostNL
669.876 kinderen laten lachen
1.814 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

8.4
Beoordeeld door 1814 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
8

Inge uit Duiven

Het was moeilijk kiezen tussen alle leuke foto’s. Vooral door de afwisseling van decor en poses. De kinderen stonden op de foto zoals ze echt zijn!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 22-01-2020 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
8

Marleen uit Eibergen

Mijn zoon staat stralend op de foto's. Ze zijn erg mooi en puur geworden.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 30-12-2019 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
2

M uit Ede

Wat een slechte foto. Mijn kind zit van knie tot enkels onder de modder (vlekken) en daar voluit mee in beeld. Niet alleen de foto van hem alleen, maar ook vol in beeld op de klassenfoto. Misschien iets beter kijken voordat er een foto wordt gemaakt? En dan misschien niet zittend op een kistje, zoals de rest, maar op de knieën op de grond? Lijkt me toch dat daar oog voor moet zijn als je iets wilt verkopen.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hi M, Dat is natuurlijk niet de bedoeling en passen wij graag voor je aan! Kun je ons een berichtje sturen met jullie code? Dan gaan we dit voor je oplossen. Wij bewerken niets vooraf omdat we het kind 'puur / als zich zelf' vast willen leggen, als ouders graag een wondje of plekje of natuurlijk modder (wat we heel goed snappen) weg willen hebben kan dit uiteraard en staat ons pixelteam voor jullie klaar! Met vrolijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 26-12-2019 over Nieuwe Schoolfoto 2/10
10

Thien Tin uit Goes

De foto's die jullie van mijn zoon hebben gemaakt zijn echt prachtig. Het verbaast me hoe jullie dat toch allemaal doen. Het ventje zit nooit stil, maar toch hebben jullie het voor elkaar gekregen en lachend ook. Dat gezeik over dat de foto's te duur zijn... is grote onzin. Mensen beseffen niet dat het een eindje rijden is en dat apparatuur en tijd ook wel iets mag kosten. Dus ja bij deze mijn complimenten en zeker zo door gaan.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 24-12-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

sjoerd uit Tilburg

Goed

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 10-12-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
2

Martine uit Zandvoort

Dit was mijn eerste ervaring met deze schoolfotograaf en ik vond het erg duur! Daarnaast vond ik niet dat mijn kinderen erg leuk waren gefotografeerd. Geen aanbeveling.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 09-12-2019 over Nieuwe Schoolfoto 2/10
4

Bart uit Wijk bij Duurstede

Afgelopen week de kaarten gekregen van onze kinderen. Heel erg teleurgesteld in de kwaliteit van de foto's, zeker als je bedenkt wat je er voor moet betalen. Wij gaan dan ook niks bestellen.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 09-12-2019 over Nieuwe Schoolfoto 4/10
10

Daphne uit Delft

Had meerdere producten besteld. Bij één had ik schade. Heb t gemeld en gelijk reactie gekregen en opgelost. Top service echt een aanrader! Leuke cadeau’s voor de kerst! Doen!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 06-12-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Cleo uit Wijk Bij Duurstede

eindelijk leuke en originele schoolfoto's waar mijn kind herkenbaar, ontspannen en mooi op staat. Ook de klassenfoto is heel hip.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hi Cleo, Wat een blij bericht, super leuk! We wensen jou natuurlijk super veel plezier met de foto's. Met vrolijke groet, Luca, Nieuwe Schoolfoto.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 06-12-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

Inge uit Duiven

Het was moeilijk kiezen tussen alle leuke foto’s. Vooral door de afwisseling van decor en poses. De kinderen stonden op de foto zoals ze echt zijn!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 22-01-2020 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
8

Marleen uit Eibergen

Mijn zoon staat stralend op de foto's. Ze zijn erg mooi en puur geworden.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 30-12-2019 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
2

M uit Ede

Wat een slechte foto. Mijn kind zit van knie tot enkels onder de modder (vlekken) en daar voluit mee in beeld. Niet alleen de foto van hem alleen, maar ook vol in beeld op de klassenfoto. Misschien iets beter kijken voordat er een foto wordt gemaakt? En dan misschien niet zittend op een kistje, zoals de rest, maar op de knieën op de grond? Lijkt me toch dat daar oog voor moet zijn als je iets wilt verkopen.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hi M, Dat is natuurlijk niet de bedoeling en passen wij graag voor je aan! Kun je ons een berichtje sturen met jullie code? Dan gaan we dit voor je oplossen. Wij bewerken niets vooraf omdat we het kind 'puur / als zich zelf' vast willen leggen, als ouders graag een wondje of plekje of natuurlijk modder (wat we heel goed snappen) weg willen hebben kan dit uiteraard en staat ons pixelteam voor jullie klaar! Met vrolijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 26-12-2019 over Nieuwe Schoolfoto 2/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1283 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid