Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

1.715.918 schoolfoto's gemaakt
889.690 kilometer gereden naar scholen
259.545 pakketten verzonden via PostNL
667.061 kinderen laten lachen
1.810 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

8.2
Beoordeeld door 1810 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
10

sjoerd uit Tilburg

Goed

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 10-12-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
2

Martine uit Zandvoort

Dit was mijn eerste ervaring met deze schoolfotograaf en ik vond het erg duur! Daarnaast vond ik niet dat mijn kinderen erg leuk waren gefotografeerd. Geen aanbeveling.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 09-12-2019 over Nieuwe Schoolfoto 2/10
4

Bart uit Wijk bij Duurstede

Afgelopen week de kaarten gekregen van onze kinderen. Heel erg teleurgesteld in de kwaliteit van de foto's, zeker als je bedenkt wat je er voor moet betalen. Wij gaan dan ook niks bestellen.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 09-12-2019 over Nieuwe Schoolfoto 4/10
10

Daphne uit Delft

Had meerdere producten besteld. Bij één had ik schade. Heb t gemeld en gelijk reactie gekregen en opgelost. Top service echt een aanrader! Leuke cadeau’s voor de kerst! Doen!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 06-12-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Cleo uit Wijk Bij Duurstede

eindelijk leuke en originele schoolfoto's waar mijn kind herkenbaar, ontspannen en mooi op staat. Ook de klassenfoto is heel hip.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hi Cleo, Wat een blij bericht, super leuk! We wensen jou natuurlijk super veel plezier met de foto's. Met vrolijke groet, Luca, Nieuwe Schoolfoto.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 06-12-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
4

natasja uit Spijkenisse

foto s zijn leuk gemaakt alleen wat ik zeer slecht vind is dat er een broer en zus foto is kwijt geraakt en dat als ik bel er geen nieuwe gemaakt kan worden heb dan wel korting gekregen maar had toch liever de foto want nu mis ik van elk jaar 1 foto dat vind ik heel jammer.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 04-12-2019 over Nieuwe Schoolfoto 4/10
9

Anke uit Amstelveen

Wat zijn we blij met de foto’s van onze peuter,heel knap om haar zo leuk op foto’s te krijgen!!!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 29-11-2019 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Marleen Ford uit AMSTERDAM

Een hele leuk manier van het maken van een klassenfoto. Lekker vrij. Je wordt vrolijk als je de foto's ziet

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 25-11-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
5

Ellen uit Houten

In de eerste jaren waarin de school met deze fotograaf werkte, was het een leuk concept. Vernieuwend, spontaan, een keer wat anders. Ik merk helaas dat het enthousiasme een beetje minder wordt. Elk jaar dezelfde poses; kinderen mogen er zelf geen inbreng in hebben en het wordt echt een soort van lopendebandwerk. Weinig spontaniteit te zien op de foto’s.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 24-11-2019 over Nieuwe Schoolfoto 5/10
10

sjoerd uit Tilburg

Goed

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 10-12-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
2

Martine uit Zandvoort

Dit was mijn eerste ervaring met deze schoolfotograaf en ik vond het erg duur! Daarnaast vond ik niet dat mijn kinderen erg leuk waren gefotografeerd. Geen aanbeveling.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 09-12-2019 over Nieuwe Schoolfoto 2/10
4

Bart uit Wijk bij Duurstede

Afgelopen week de kaarten gekregen van onze kinderen. Heel erg teleurgesteld in de kwaliteit van de foto's, zeker als je bedenkt wat je er voor moet betalen. Wij gaan dan ook niks bestellen.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 09-12-2019 over Nieuwe Schoolfoto 4/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1256 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid