Beoordelingen

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen

Onafhankelijke beoordelingen

Iedere klant krijgt bij ons gelijke service. Aangezien wij geloven in ons team en de producten mag iedereen via de onafhankelijke site KiYoh een beoordeling plaatsen. Door het lezen van een aantal beoordelingen krijg je al snel een indruk van onze diensten en service.
kiyoh
8
10

"Waanzinnig leuke foto's en nog betaalbaar ook! Extra service die ik kreeg bij het bellen maakte ons helemaal happy :)"
 

Verbeterpunten plus

Minder leuke foto's aub, ik heb namelijk niet genoeg lijstjes om de foto's in te plaatsen ;)
op 16-02-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

"Hele leuke spontane foto's!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 01-02-2018 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

"Super vriendelijke fotograaf! Mijn jongens zijn lastig om ‘losjes’ op de plaat te krijgen. Maar voor haar een makkie, foto’s zijn super leuk geworden! Dank!!!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Marnelle, Bedankt voor je enthousiaste beoordeling , leuk om te horen dat je blij bent met de foto's van de Jongens! Nogmaals veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
op 01-02-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"Prachtige schoolfoto's! Je kunt zien aan de gezichten van de kinderen dat ze op hun gemak zijn, ze stralen en vinden het leuk om op de foto te gaan. #eentrotsemoeder"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 25-01-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
7

"Hele snelle en vriendelijke service!"
 

Verbeterpunten plus

Iets meer kleur op de achtergrond van de foto's bijv. steigerhout doek of iets anders,.wel neutraal maar dat het iets meer kleur krijgt.
op 23-01-2018 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
10

"Positieve en behulpzame werknemers, doen hun uiterste best om alles naar wens te maken! En dan ook nog eens mooie foto's ;) !!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 15-01-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
5

"Mooie foto's"
 

Verbeterpunten plus

Jammer dat er geen pakket bestaat van 3 verschillende foto's echt jammer had liever een pakket gehad met verschillende foto's dan zo los want dat is te duur voor mij dus heb er nu maar twee van kyano en dan klassen foto meer kan ik niet betalen dus dat is echt jammer

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Miranda, Fijn dat je je verbeterpunten telefonisch wilde toelichten! We gaan deze zeker meenemen in de hoop dit in de toekomst wel aan te kunnen bieden. Goed om te horen dat je de foto's mooi vindt en we wensen je veel plezier ervan! Groetjes Eline, Nieuwe Schoolfoto
op 12-01-2018 over Nieuwe Schoolfoto 5/10
10

"Ik heb verder geen opmerkingen."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 09-01-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
7

"Hele mooie foto's, ik heb ze nog niet op foto papier gezien maar ik heb er wel vertrouwen in! Top gedaan"
 

Verbeterpunten plus

Ik zou het niet weten.
op 02-01-2018 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
7

"Leuk die foto van wat verder weg. Origineel. Snelle verzending."
 

Verbeterpunten plus

De verder weg foto had bij het verzamelpakket moeten in plaats van nog een vel close up foto's zitten. Duur als je ook nog digitale foto's wil. De klassefoto was uit verhouding.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Patricia, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om je zojuist even telefonisch te spreken! Bedankt voor je toelichting, we zullen je verbeterpunten meenemen in onze evaluatie zodat wij hier in de toekomst wellicht iets mee kunnen. Veel plezier met je foto's! Groetjes Eline, Nieuwe Schoolfoto
op 01-01-2018 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
10

"Wij hebben in al die jaren nog nooit zulke leuke, speelse, mooie schoolfoto’s gehad!"
op 29-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
7

"Mooie originele klassenfoto!"
 

Verbeterpunten plus

Bestellen lukte niet meteen met de inlog, dit mag simpeler.
op 27-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
8

"Ontzettend lieve en geduldige fotografe. Onze 2-jarige dochter had haar dag niet en was bijna alleen maar aan het huilen. Toch hebben we nog een paar leuke foto’s kunnen bestellen!!! We zijn heel erg blij!!!"
 

Verbeterpunten plus

Alleen jammer dat de achtergrond alleen maar wit kan zijn.
op 22-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

"Schoolfoto van mijn zoontje van 2 jaar gezien en wauw! Wat is dit professioneel en mooi gedaan. Nooit eerder is het iemand gelukt om hem zo op een foto te krijgen. Ben er superblij mee! #respect #mooistefotosooit"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 21-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"hele leuke foto's !!! makkelijk te bestellen . zeker een aanrader"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 20-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"Super leuke klassenfoto gemaakt. Een keer wat anders dan de standaard klassenfoto. Kei leuk!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 20-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

"Mooie foto’s gemaakt op school we konden gewoon niet kiezen"
 

Verbeterpunten plus

De prijzen vind ik fors voor schoolfoto’s
op 19-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

"Ik heb verder geen opmerkingen."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 17-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

"Onze zoon staat leuk op de foto. Zeer vlot herstel van een fout (nieuwe foto per omgaande nagestuurd)."
 

Verbeterpunten plus

Foto's (beter) nakijken voor ze te publiceren -er zat een fout op (zie ook positieve punten). Op een licht gekleurde achtergrond komen de portretten m.i. vaak beter uit.
op 15-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
9

"Wat een verbetering tov de andere fotograaf vorig jaar. Professionele fotografen met een goed opgezette 'studio' in de gymzaal. De fotograaf wist zelfs mijn tweejarige stil te laten zitten! :-) Leuke spontane foto's van de zussen en een mooie klassenfoto. Dank je wel!"
 

Verbeterpunten plus

Ik had eerst was problemen met de website om te bestellen, maar eenmaal gefixt ging het allemaal soepel.
op 14-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
9

"Nieuwe schoolfoto heeft altijd hele originele ideeën over het vastleggen van de gehele klas. Door hun creativiteit ben je gegarandeerd van een foto waar alle kinderen leuk op staan."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 14-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
8

"Super mooie, leuke en kwalitatief mooie foto's! Mijn complimenten! Een lachend en ontspannend kind op de foto!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 13-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

"Geweldige foto's vooral omdat kinderen in het speciaal onderwijs lastig zijn te fotograveren, maar mijn zoon staat nu al voor de 2e keer prachtig op!! Ook de foto's worden snel geleverd. Kortom zeer tevreden."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 13-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

"S’avonds besteld, volgende ochtend in de brievenbus, supersnelle service!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 12-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
4

"Ik heb verder geen opmerkingen."
 

Verbeterpunten plus

Erg weinig keuze bij de schoolfoto’s

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hi Klant, Bedankt voor je beoordeling, wat jammer om te horen dat je wijzig keuze had, graag ontvangen wij jullie inlogcode en opmerking wat je er zo weinig aan vond zodat wij even met je mee kunnen kijken. We horen graag van je! Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
op 10-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 4/10
9

"Ik heb verder geen opmerkingen."
 

Verbeterpunten plus

Laat bij de enquete een foto laten zien. Ik heb 3 kinderen op 3 verschillende locaties zitten, dus weet even niet meer bij welke deze was
op 08-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
3

"Service ok alleen kwaliteit foto erg slecht dit is niet het geld waard. Fotopapier er dun en krast snel en is bobbellig geen mooie glans hierdoor."
 

Verbeterpunten plus

Betere kwaliteit fotopapier.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Danielle, Bedankt voor je beoordeling, wat jammer om te horen dat je minder tervreden bent over onze afdrukken, Wellicht is er iets mis gegaan bij jouw order. Graag ontvangen we jouw ordernummer en een foto van jouw afdrukken per mail zodat wij je een passende oplossing kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
op 07-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 3/10
2

"Direct kunnen downloaden na betaling."
 

Verbeterpunten plus

Prijzen naar beneden doen. Zeker voor de downloads.
op 05-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 2/10
9

"Super leuke foto's en service ook"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 05-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

"Bij mijn dochter was het voorgaande jaren niet gelukt om een foto alleen van haar te maken. Ze vond dit te spannend en ging dan huilen. Nieuwe Schoolfoto is het wel gelukt. Zoooo fijn. Verschillende poses, en op alle foto’s die prachtige ontspannen glimlach! Superblij!!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 04-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10


   Pagina 1 / 55    pijl-rechts