Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

3.472.691 schoolfoto's gemaakt
1.853.898 kilometer gereden naar scholen
552.951 pakketten verzonden via PostNL
1.413.038 kinderen laten lachen
2.113 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

8.8
Beoordeeld door 2113 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
10

Paul uit Amsterdam

Goede setting, goede belichting. Klassenfoto mooie opstelling, speels gedaan en Mooi opgesplitst in koppels die bij elkaar passen. Zeker vergeleken met andere school fotografen Zeer goed werk.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 29-11-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

Francisca uit Spijkenisse

Ik ben zeer tevreden met de foto's van mijn kinderen vooral de broer en zus foto's. Hartelijk bedankt!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 28-11-2022 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
1

Jose uit Dokkum

Foto's kwamen beschadigd aan en de klantenservice gooit het op lichtreflecties... Digitale foto's heb en we niet ontvangen... wel besteld en voor betaald. Zoon staat erg gespannen op de foto. Fotograaf had beter z'n best mogen doen.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hi Jose, Echt balen dat de foto's beschadigd zijn aangekomen. Gelukkig heb je ons bericht en hebben we direct nieuwe foto's gratis nagestuurd én de postbode gevraagd extra voorzichtig te zijn :) Aangezien je een foto van een glanzende foto stuurde konden wij niet goed zien wat beschadiging was. Nogmaals dank dat je later de achterkant van de foto stuurde. Ik hoop dat de nieuwe foto's die je hebt ontvangen inmiddels in een lijst staan te pronken. Aangezien je geen juist e-mailadres had gebruikt bij het bestellen kon je inderdaad helaas niet de downloads ontvangen. Onhandig, maar kan gebeuren. Dit hebben we natuurlijk gelijk even voor je opgelost met een directe link naar het juiste adres. Heb je deze inmiddels wel gevonden? Anders horen we graag van je via de Happy & Service. Dank voor je feedback voor de fotograaf. Dit hebben we gelijk doorgezet. Volgende keer extra ontspannen foto's :D #laatzelachen Mocht je nog vragen hebben weet je ons te vinden. Vrolijke groetjes, Fenne

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 23-11-2022 over Nieuwe Schoolfoto 1/10
9

K. Jongenelen uit Barendrecht

Onze zoon staat nu voor het 2e jaar op rij leuk op de foto's. De foto's zijn van goede kwaliteit en een eenvoudig all in pakket zoals vroeger is er voor een leuke prijs. We hebben een keer op de kinderopvang voor alle foto's een flink bedrag neer moeten tellen. Dus ik vind het netjes qua prijs en kwaliteit. Ook kun je zelf kiezen of je de foto's wilt of alleen de download. Kortom keuze genoeg en nogmaals goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij zijn tevreden.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Wat een fijne beoordeling! Bedankt, daar worden we blij van :) Het is altijd weer een feestje als ze wéér leuk op de foto staan. Nog feestelijker als de kwaliteit en prijs ook in verhouding staan. Geniet van de leuke foto's en wellicht tot volgend schooljaar. Vrolijke groetjes, Fenne

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 16-11-2022 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
1

Tamara uit Rotterdam

Beide kinderen staan niet lachend op de foto en het lijken dus wel foto’s voor een id kaart maar dan met een rare houding ook nog.. geen keuze tussen andere foto’s zodat je zelf nog kan kijken wat beter is. Ziet er echt niet uit


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Tamara! Dat is natuurlijk flink balen. Ik wil graag met je meekijken of we een alternatieve foto's van jouw kinderen hebben. Kun je ons een bericht sturen op [email protected] met de inlog-codes? Dan kan het Pixelteam op een speurtocht starten naar die leuke lach. Zijn deze niet vindbaar hebben we ook een oplossing voor een lachende-herkansing. We helpen je dus graag :) Vrolijke groetjes, Fenne

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 15-11-2022 over Nieuwe Schoolfoto 1/10
2

Marnix Oosten uit Rijswijk

Helaas ziet mijn zoon er niet leuk uit op de fotos. Andere aanbieders doen dit beter. De klassefoto wordt in delen gemaakt alsof het nog corona tijd is. Dan wordt alles bij elkaar geplakt wat er zeer onnatuurlijk uitziet. En Dan op een veel te uitgerekte foto waar je niets mee kan. Past in geen enkel boek. Hopelijk volgend jaar weer een normale klassefoto want dit lijkt nergens op.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 15-11-2022 over Nieuwe Schoolfoto 2/10
2

Danielle uit Zoetermeer

Al voor de 2de keer op rij erg teleurgesteld in deze schoolfotograaf. Het is blijkbaar moeilijk om voor deze fotokunstenaars een kind lachend en niet gemaakt op de foto te krijgen. Ook de foto's samen met de broetjes/zusjes sloegen helemaal nergens op. Zelfs op de klassenfoto was een fout. Contact gehad met deze helden (want zo noemen ze zich ook), maar geen gelijk gekregen. Wel kwamen ze met een alternatief, maar deze was niet beter. Een happy groet van Danielle uit Zoetermeer


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Danielle, Dat is niet 1x maar 2x teleurgesteld. Wat vervelend zeg. Ook jammer dat de extra foto die we voor je hebben gevonden niet in de smaak viel. Een goede foto maken in de korte tijd die we krijgen op school is zeker een uitdaging. Onze fotografen zijn getraind om ook dan juist een topfoto te maken, maar dit lukt helaas niet altijd. Als ik je goed begrijp is dit twee keer op een rij dus niet gelukt, balen met een hoofdletter B. Oplossing: Gelukkig hebben we altijd een extra moment bij ons in de studio voor een herkansing. Dan kunnen we rustig de tijd nemen om leuke fotoserie te maken per persoon én de broer & zus foto naar wens uit te voeren. Als jullie je leukste glimlach oefenen, maken wij dan de foto in een relaxte setting :) Mocht je het leuk vinden mag je zelf ook nog met je kanjers op de foto. #laatzelachen Meld je hiervoor aan via [email protected], dan hoor je van ons wanneer de eerstvolgende studio-dag is. Vrolijke groetjes, Jamie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 15-11-2022 over Nieuwe Schoolfoto 2/10
6

Sandra uit Usquert

Bij ons zijn alle 4 kids op de foto gekomen.. en slechts 1 van de 4 staat leuk op de foto. Waarom hebben wij ouders maar keus uit maximaal 2 foto's per kind? Iets meer creativiteit om de kids leuk en op hun gemak op de foto te krijgen zou fijn zijn, maar dan komt de tijdsdruk van de fotograaf om de hoek kijken.. De groepsfoto is daarentegen wel helemaal gelukt. Hier ben ik zeker blij mee. De klassenfoto's zijn ook mooi geworden, maar 10 x 30 is wel een hele rare maat als je er iets mee wilt doen als inplakken in een album..


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Sandra, Dank voor je feedback! Daar kunnen we wat mee. Fijn dat je inziet dat de tijdsdruk een grote rol speelt in ons vak. Het blijft inderdaad een spel met tijdsdruk en sfeer waarbij de kinderen zich op hun gemak voelen. Dit is alleen geen excuus om niet een creatieve en leuke foto te maken. Zodra ik weet welke fotograaf van ons bij jullie aan het werk is geweest kan ik dat als feedback naar hem/haar sturen. In ieder geval super leuk om te horen dat de groepsfoto wel is gelukt. Als het goed in balans is krijg je een mooi resultaat. Jammer dat maar 1 van de 4 toppers echt leuk op de foto staat. Heb je toevallig een verzoek bij ons ingediend zodat wij een zoektocht kunnen doen naar alternatieve foto's? Wij kijken namelijk met alle liefde in onze archieven :) Kun je mij een plezier doen door een mail naar [email protected] te sturen met de inlogcodes waar het om gaat? Dan kan ons pixelteam op zoek gaan naar eventuele alternatieve foto's. We horen graag van je. Vrolijke groetjes, Jamie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 02-11-2022 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
10

Inci uit Rotterdam

Mijn vraag is door de klantenservice, snel opgepakt en beantwoord. Super aardige medewerkers! En uiteraard is een beoordeling niet nodig hoe kwalitatief de foto's zijn.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 08-10-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Paul uit Amsterdam

Goede setting, goede belichting. Klassenfoto mooie opstelling, speels gedaan en Mooi opgesplitst in koppels die bij elkaar passen. Zeker vergeleken met andere school fotografen Zeer goed werk.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 29-11-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

Francisca uit Spijkenisse

Ik ben zeer tevreden met de foto's van mijn kinderen vooral de broer en zus foto's. Hartelijk bedankt!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 28-11-2022 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
1

Jose uit Dokkum

Foto's kwamen beschadigd aan en de klantenservice gooit het op lichtreflecties... Digitale foto's heb en we niet ontvangen... wel besteld en voor betaald. Zoon staat erg gespannen op de foto. Fotograaf had beter z'n best mogen doen.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hi Jose, Echt balen dat de foto's beschadigd zijn aangekomen. Gelukkig heb je ons bericht en hebben we direct nieuwe foto's gratis nagestuurd én de postbode gevraagd extra voorzichtig te zijn :) Aangezien je een foto van een glanzende foto stuurde konden wij niet goed zien wat beschadiging was. Nogmaals dank dat je later de achterkant van de foto stuurde. Ik hoop dat de nieuwe foto's die je hebt ontvangen inmiddels in een lijst staan te pronken. Aangezien je geen juist e-mailadres had gebruikt bij het bestellen kon je inderdaad helaas niet de downloads ontvangen. Onhandig, maar kan gebeuren. Dit hebben we natuurlijk gelijk even voor je opgelost met een directe link naar het juiste adres. Heb je deze inmiddels wel gevonden? Anders horen we graag van je via de Happy & Service. Dank voor je feedback voor de fotograaf. Dit hebben we gelijk doorgezet. Volgende keer extra ontspannen foto's :D #laatzelachen Mocht je nog vragen hebben weet je ons te vinden. Vrolijke groetjes, Fenne

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 23-11-2022 over Nieuwe Schoolfoto 1/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1958 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid