Belangrijke informatie: 8 februari gaan de scholen weer open lees hier onze werkwijze

Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

2.196.284 schoolfoto's gemaakt
1.170.820 kilometer gereden naar scholen
350.130 pakketten verzonden via PostNL
871.552 kinderen laten lachen
1.962 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

9.2
Beoordeeld door 1962 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
10

Denise uit Den Bosch

Ik heb nog nooit zo’n leuke klassenfoto gezien, wat creatief om dit te bedenken!! Ik heb deze ook meteen mee besteld.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 21-04-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Suzanne uit Zelhem

Onze dochter heeft pas een bril, we waren erg benieuwd hoe de eerste schoolfoto eruit zou zien! Nou echt super leuk! En hele mooie kwaliteit! Heel erg blij mee

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 21-04-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

nicole uit Odijk

Op het kinderdagverblijf waar mijn zoontje zit kwam u als fotograaf. Ik was er zelf niet bij maar kreeg wel het leuke kaartje met de inlogcode en voorop al een foto. Wat zag dit er leuk uit en ook op de foto was ik al meteen verliefd. Echt mijn complimenten voor de mooie foto's en ook voor de duidelijke site waar je alles kan bestellen.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 16-04-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Jos uit Numansdorp

Wij wilden graag nog een foto bijbestellen van onze kleidochter, maar hadden geen inlog code meer. Er is aan alle kanten meegedacht via mail en telefonisch. Uiteindelijk de tip gekregen hoe we aan de inlog code konden komen. Nadat deze was doorgegeven is de foto meteen per post verzonden. Grote klasse van het zeer klantgericht personeel. (In dit geval Willemijn).

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 15-04-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Ingrid uit Eindhoven

The boys look great and enjoy their school photos shots. The photographer is professional in her skills and also great in her way of coaching the best out my children. The results-the photos-are wonderful memories for their later years!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hi Ingrid, Thank you so much for your review! Happy to hear the boys enjoyed their school photos :-) They both look great on them! Hopefully see you next year :-) Happy greetings, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 15-04-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

marian uit Den bosch

elk jaar weer leuke schoolfoto's. nooit het zelfde. zelfs nu in deze tijd vinden ze een manier om de kids er leuk en spontaan op te zetten.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Marian, En wat een superrrr reactie van jou! :-) Elke jaar andere foto's, daar gaan we zeker voor! Geef ze een mooi plekje thuis! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 15-04-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Kirsten uit Hoogvliet

Mooie foto's van de opvang van mijn zoontje. Online in zien en bestellen gaat makkelijk. Veel keuze qua formaten en foto combinaties.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Kirsten, Super bedankt voor jouw reactie, wat fijn dat je de foto's zo mooi vindt! Heel veel plezier van de foto's! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-04-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Anouk uit Odijk

De allereerste “school” foto’s van ons kleine meisje en ze staat er fantastisch op. Zo blij mee!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Anouk, Super tof dat jullie meisje bij ons op de foto is geweest! Al vinden wij het zeker al een hele dame, ze staat er super op! :-) Heel veel plezier van de foto's! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-04-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Marlon uit Uden

Net voordat onze zoon 1 werd, werden er op het kinderdagverblijf foto's gemaakt. We waren heel benieuwd, want hoe krijg je een zeer beweeglijke dreumes op de foto? Nou, blijkbaar kan het! Want wat zijn we verrast en ontzettend blij met het resultaat!! Mooie pasfoto en 3 leuke speelse foto's. We hebben ze meteen besteld! We gaan de foto's ook groot ophangen en natuurlijk delen met de opa's en oma's. Bedankt voor de top foto's!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Marlon, Wat een toffe reactie van jou zeg! En wat super dat we zijn eerste 'schoolfoto's' mochten maken! Daar zullen de opa's en oma's trots op zijn :-) Heel veel plezier ervan ! Vrolijke groetjes Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 09-04-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Denise uit Den Bosch

Ik heb nog nooit zo’n leuke klassenfoto gezien, wat creatief om dit te bedenken!! Ik heb deze ook meteen mee besteld.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 21-04-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Suzanne uit Zelhem

Onze dochter heeft pas een bril, we waren erg benieuwd hoe de eerste schoolfoto eruit zou zien! Nou echt super leuk! En hele mooie kwaliteit! Heel erg blij mee

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 21-04-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

nicole uit Odijk

Op het kinderdagverblijf waar mijn zoontje zit kwam u als fotograaf. Ik was er zelf niet bij maar kreeg wel het leuke kaartje met de inlogcode en voorop al een foto. Wat zag dit er leuk uit en ook op de foto was ik al meteen verliefd. Echt mijn complimenten voor de mooie foto's en ook voor de duidelijke site waar je alles kan bestellen.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 16-04-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1434 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid