Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

1.392.382 schoolfoto's gemaakt
756.111 kilometer gereden naar scholen
206.441 pakketten verzonden via PostNL
535.667 kinderen laten lachen
1.755 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

7.7
Beoordeeld door 1755 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
3

Nienke uit Amsterdam

De kinderen vonden de fotograaf aardig. De website vind ik handig.

  • verbeterpunten
  • De klassenfoto's zijn orgineel, maar dat maakt ze niet goed. Voor later is het leuk als de gezichten van alle kinderen goed te zien zijn en dat is hier niet het geval. Ik herken mijn kinderen niet op de foto's. Ze zijn erg wit, bleke snoetjes, niet warm. Dit geldt voor de pasfoto's en voor de klassenfoto's.

  • Op 14-06-2019 over Nieuwe Schoolfoto 3/10
6

Vlinder

Leuke foto’s, Maar belachelijk duur en mis de kleine pasfoto’s

  • verbeterpunten
  • Wat goed koper maken. En ook pasfoto’s bij het set doen.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Vlinder, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je de foto's leuk vindt :-) Heb je onze optie bestel los ook gezien? Daar staan onze fotovellen vanaf 3,99 euro en natuurlijk ook de kleine pasfoto's. Voor een pakketje inclusief pasfoto's kun je kiezen voor de set van 12,49. Dan ontvang je drie verschillende pasfotovellen + een gratis klassenfoto! Ik hoor graag of we je hierbij verder hebben kunnen helpen :-) Fijne dag!

  • Op 29-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
9

klant

Enthousiast! Super leuke spontane foto’s!

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 29-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
5

klant

Foto’s zijn echt heel mooi maar ik vind de prijzen belachelijk hoog.

  • verbeterpunten
  • Betere prijs!

  • Op 23-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 5/10
10

Rehgina uit Roermond

De schoolfoto’s zijn echt leuk en prachtig. Zelfs verrassend en fun. Mijn zoon kwam uit school en vertelde erover dat hij het leuk vond. Voor mij ook heel belangrijk. De klassenfoto is echt fantastisch creatief en origineel. Ik kon me er geen voorstelling bij maken, zeker na het vertellen van mijn zoon dat de kindjes uit de klas niet allemaal tegelijk op de foto gingen. Maar echt mijn compliment.

  • verbeterpunten
  • Een gecombineerde fotovel met verschillende posities.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Reghina, Bedankt voor je enthousiaste beoordeling, dat is nog eens leuk om terug te horen :-) Wat tof dat je zoon het zo leuk vond op de fotodag. Heel veel plezier van je foto's! Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 20-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

Basisschool KWS Voorthuizen uit Voorthuizen

Super leuke foto's, heel stoer ook!

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 17-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
9

Yasemen uit Utrecht

Mooie helderen foto's De klassenfoto is op een leuke originele manier gemaakt, zodat alle kinderen er leuk op staan.

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Yasemen, Bedankt voor je leuke beoordeling! Wat tof dat je onze klassenfoto's zo origineel vindt :-) Heel veel plezier ervan. Groetjes, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 16-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Evelien uit EMMEN

Originele foto's, goede kwaliteit, snelle levering van de bestelling, snelle reactie op mail en super leuke winactie.

  • verbeterpunten
  • Graag iets minder keuze, ik zag door de bomen het bos op een gegeven moment niet meer. :-)


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Evelien, Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om voor ons een beoordeling te schrijven. En je hebt meegedaan aan onze winactie, leuk! Ik begrijp dat je bent overdonderd door al onze keuzes ;-) maar wij willen natuurlijk graag zoveel mogelijk opties bieden om voor iedere ouder een passende optie aan te bieden! Heel veel plezier van je bestelling. Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 14-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Sharon uit Den Bosch

Ze maken zeer professionele foto’s die zeker het geld waard zijn.

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 14-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
3

Nienke uit Amsterdam

De kinderen vonden de fotograaf aardig. De website vind ik handig.

  • verbeterpunten
  • De klassenfoto's zijn orgineel, maar dat maakt ze niet goed. Voor later is het leuk als de gezichten van alle kinderen goed te zien zijn en dat is hier niet het geval. Ik herken mijn kinderen niet op de foto's. Ze zijn erg wit, bleke snoetjes, niet warm. Dit geldt voor de pasfoto's en voor de klassenfoto's.

  • Op 14-06-2019 over Nieuwe Schoolfoto 3/10
6

Vlinder

Leuke foto’s, Maar belachelijk duur en mis de kleine pasfoto’s

  • verbeterpunten
  • Wat goed koper maken. En ook pasfoto’s bij het set doen.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Vlinder, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je de foto's leuk vindt :-) Heb je onze optie bestel los ook gezien? Daar staan onze fotovellen vanaf 3,99 euro en natuurlijk ook de kleine pasfoto's. Voor een pakketje inclusief pasfoto's kun je kiezen voor de set van 12,49. Dan ontvang je drie verschillende pasfotovellen + een gratis klassenfoto! Ik hoor graag of we je hierbij verder hebben kunnen helpen :-) Fijne dag!

  • Op 29-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
9

klant

Enthousiast! Super leuke spontane foto’s!

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 29-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 9/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1159 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid