Belangrijke informatie: lees hier hoe wij omgaan met corona

Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

2.161.044 schoolfoto's gemaakt
1.133.886 kilometer gereden naar scholen
344.218 pakketten verzonden via PostNL
857.489 kinderen laten lachen
1.937 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

9.1
Beoordeeld door 1937 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
10

Laura uit Enkhuizen

De fotos zijn heel leuk geworden. Heel blij mee De service is ook uitstekend. Door mijn fout had ik de mail met de link naar de foto’s gedelete. Na een mailte al heel snel bericht terug met een nieuwe link. Heel blij mee

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 18-01-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Angelique uit Eindhoven

Wat hebben jullie weer mooie foto's van onze zonen gemaakt. Staan er weer goed op. En dat in de Coronatijd. Super blij dat jullie gewoon je werk hebben kunnen doen.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 15-01-2021 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Ato Karic uit PURMEREND

Ik heb schoolfoto's besteld van mijn kinderen. Helaas is het pakketje ergens verloren door PostNL en de overgrote drukte waarmee ze te maken hadden. Ik heb de klacht neergelegd bij schoolfoto en zij hebben dit op een fijne manier opgelost naar volle tevredenheid.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-01-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Julia Depaus uit Wormer

snelle service, goeie kwaliteit maar bovenal super communicatie met de happy manager die keer op keer een lach op mijn gezicht weet te toveren.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Julia, Helemaal super jouw review hier te zien verschijnen! Leuk contact hebben we gehad en bovenal: top plaatjes zijn het geworden van die leuke puberdochter! :-) Jij blij, wij blij! De cirkel is rond! :-D Geef de foto's een mooi plaatsje! Vrolijke groet, Annelies

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 08-01-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Marloes Van Veen uit DEN HELDER

Mijn zoon is absoluut niet makkelijk, vooral niet met stilzitten. En toch heb je prachtige foto's weten te maken! Erg mooi! Dankjewel.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Marloes, Reacties als deze maken ons altijd blij! :-) Hier doen wij het voor! En wat een leuke man hebben wij mogen kieken! Hij heeft het voorbeeldig gedaan, hoor! ;-) Geniet van de kiekjes, geef ze een mooi plaatsje! Blije groet, Annelies

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 06-01-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Linda uit Badhoevedorp

Het is best een lastige taak om van zoiets saais weer iets leuks te maken. Maar ik kan jullie zeggen het is jullie fantastisch gelukt om de klas op de foto te krijgen.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hi Linda, Dank voor jouw leuke reactie! Wij proberen er toch altijd weer een feestje van te maken! #laatzelachen Blij dat we daar deze keer weer in geslaagd zijn! Jeeeej! Geniet van de plaatjes! :-) Vrolijke groet, Annelies

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 04-01-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Renate uit Alphen a/d Rijn

De foto van mijn dochter was wat 'rood en vlekkerig'. Nadat ik hier een mailtje over had gestuurd, kreeg ik al snel een fijn, begripvol antwoord. Na een paar dagen was de foto mooi bewerkt zodat ik hem naar volle tevredenheid kon bestellen. Het mail contact was heel fijn, persoonlijk en vooral enthousiast. Hier werken mensen die plezier hebben in hun werk en ook een goed resultaat willen afleveren. Ik ben super tevreden!!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Renate, Yes! Wat een leuke reactie van jou :) Super dat je blij bent met de foto, ze staat er goed op! :) Plezier hebben we hier zeker ;-) Fijn dat je zo tevreden bent! Heel veel plezier van de foto's! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 30-12-2020 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Danielle uit Goedereede

Assistent van de schoolfotograaf geweest. Wat een top ervaring. Een super goede fotograaf Melody, ze had echt oog voor detail, haren netjes, ketting goed, netjes zitten, geen snottebel en de kinderen heerlijk op hun gemak stellen. Je ziet het echt aan de foto´s, wat een plezier was het! Leuk dat je via internet alle foto´s kon zien en het bestellen ging erg gemakkelijk. Goede kwaliteit foto´s, ook de vergroting voor opa en oma. De klassenfoto in de `hokjes` was erg leuk en toepasselijk in de corona tijd en weer eens wat anders dan die stijve klassenfoto. Vele leuke positieve reacties gehad van ouders. We hopen dat we jullie volgend jaar weer mogen verwelkomen! Rest mij niets anders dan jullie met een warm happy hart aan te bevelen aan alle scholen!!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Danielle, Happy Danielle is happy wij! Super jouw uitgebreide reactie, worden we blij van! :D Dankjewel voor al je hulp, altijd fijn! Tof dat je een vergroting ook hebt besteld, hopelijk heb je er een mooi plekje voor gevonden! Heel veel plezier ervan :) Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 29-12-2020 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Diana uit Bergambacht

Ons zoontje stond op de foto een beetje gek, waarna ik heb gevraagd of er nog een andere foto was. Deze hebben ze bewerkt en zelfs gratis naar mij toegezonden. Echt een super service.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Diana, Dankjewel voor jouw leuke reactie, top! :) Ook al houden we wel van een beetje gek, we maken jou natuurlijk liever blij met de leukste foto! Super dat je hem in huis hebt :) Veel plezier ervan! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 28-12-2020 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Laura uit Enkhuizen

De fotos zijn heel leuk geworden. Heel blij mee De service is ook uitstekend. Door mijn fout had ik de mail met de link naar de foto’s gedelete. Na een mailte al heel snel bericht terug met een nieuwe link. Heel blij mee

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 18-01-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Angelique uit Eindhoven

Wat hebben jullie weer mooie foto's van onze zonen gemaakt. Staan er weer goed op. En dat in de Coronatijd. Super blij dat jullie gewoon je werk hebben kunnen doen.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 15-01-2021 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Ato Karic uit PURMEREND

Ik heb schoolfoto's besteld van mijn kinderen. Helaas is het pakketje ergens verloren door PostNL en de overgrote drukte waarmee ze te maken hadden. Ik heb de klacht neergelegd bij schoolfoto en zij hebben dit op een fijne manier opgelost naar volle tevredenheid.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-01-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1358 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid