Beoordelingen

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen

Onafhankelijke beoordelingen

Iedere klant krijgt bij ons gelijke service. Aangezien wij geloven in ons team en de producten mag iedereen via de onafhankelijke site KiYoh een beoordeling plaatsen. Door het lezen van een aantal beoordelingen krijg je al snel een indruk van onze diensten en service.
kiyoh
8
8

"Mooie professionele foto's. Bij een klacht werd het meteen opgelost!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 19-06-2018 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

"Prachtige foto s Goede en snelle service"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 15-06-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
7

"Overzichtelijk mooie foto's"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 15-06-2018 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
10

"Ik ben echt over alles positief, hoop dat onze school volgend jaar weer met dit bedrijf in zee gaat"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 05-06-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

"De foto's van mijn kinderen zijn echt schitterend geworden! Leuke, originele en verschillende poses!"
 

Verbeterpunten plus

De foto's waren zo leuk dat ik niet kon kiezen en ze allemaal digitaal besteld heb. Nu kreeg ik wel iets korting per thema (kind alleen, kinderen samen) maar ik had leuk gevonden als er een korting tegenover deze digitale totaalset stond.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Mirjam, Bedankt voor je leuke beoordeling! Worden wij ook blij van :-) Ik begrijp dat het lastig is om te kiezen met zoveel leuke foto's. We bieden daarom korting bij het bestellen van losse fotovellen en downloads. Dit wordt automatisch verrekend in je winkelmandje! De digitale totaalpakketten worden nu al aangeboden tegen een scherpe prijs. Daarom wordt daar geen extra korting over gegeven in je winkelmandje. Veel plezier van de foto's! Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 05-06-2018 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
8

"Leuke foto's! Mijn dochtertje stond er goed op. Ook de groepsfoto heel leuk gedaan met alle kindjes op een rij naast elkaar."
 

Verbeterpunten plus

Jammer dat er geen pakket te bestellen was met verschillende foto's en groepsfoto. Nu had je alleen de dure pakketten met oa digitale fotos erbij... of een pakket met 1 zelfde foto in verschillende maten.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi! Bedankt voor je beoordeling! We proberen voor iedereen mogelijkheden te bieden in onze webshop, waaronder inderdaad de totaal pakketen en het pakketje van één foto op 3 verschillende afmetingen + de gratis klassenfoto. We zijn altijd bezig om onze webshop te vernieuwen, dus we nemen je feedback zeker mee! Voor nu is het natuurlijk mogelijk om een fotovel er los bij te bestellen, zodat je toch alle foto's hebt :-) Elk geval veel plezier van je bestelling! Vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 04-06-2018 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

"Wat hebben ze prachtige foto's van onze zoon gemaakt, echt heel erg tevreden!!!!!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi! Bedankt voor je positieve beoordeling. Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent :-) We wensen je heel veel plezier van de foto's. Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 04-06-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

"Creatieve klassenfoto!!! Echt van deze tijd. Super leuk."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 04-06-2018 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

"snel en duidelijk"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 28-05-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"Stuk voor stuk prachtige foto’s van ons zoontje gemaakt!! Wij hebben altijd moeite om een leuke foto van hem te maken en deze zijn allemaal zo gaaf geworden, helemaal blij mee"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Miranda, Bedankt voor je leuke reactie, worden wij ook blij van :-) Veel plezier van de foto's! Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 24-05-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

"Snel en kwaliteit"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 24-05-2018 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

"• geweldig concept • unieke foto’s (niet alleen de standaard pasfoto) • keuze uit vele formaten/keuze uit pakketten/zelf kiezen welke van de gemaakte foto’s je wel of niet besteld • binnen 2 weken de code in huis (via school) en direct bestellen • goede prijs/kwaliteit verhouding"
 

Verbeterpunten plus

Geen! Wij zijn ontzettend tevreden met de onwijs leuke foto’s!

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Manon, Bedankt voor je leuke reactie! Goed om te lezen dat je ons concept geweldig vindt en zo tevreden bent met de foto's! Veel plezier ervan :-) Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 22-05-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

"Een verademing, deze frisse schoolfoto’s. Zowel de klassenfoto als de individuele foto’s zagen er leuk uit. De kinderen vertelden dat het nemen van de foto’s heel grappig was geweest en die oprechte pret is te zien op de foto’s."
 

Verbeterpunten plus

Er is niet veel keus wat betreft de individuele foto’s; er is waarschijnlijk een voorselectie gemaakt, dus er zijn maar 2 foto’s waar je uit kan kiezen. Daarnaast mis ik de afdruk-optie ‘pasfotovel’. Bij ons zeer populair voor de vriendenboekjes.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Manou, Bedankt voor je positieve beoordeling! Wat een compliment voor de fotograaf dat de kinderen het zo leuk vonden :-) De optie voor het pasfotovel is beschikbaar in onze webshop. Deze vindt je door te klikken op 'bestel los' bij de foto. In het volgende venster zie je dan veel opties, waaronder verschillende pasfotovellen! Als je hier nog vragen over hebt hoor ik het graag. Je kunt dan het beste even mailen naar info@nieuweschoolfoto.nl, dan help ik je graag verder. Vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 22-05-2018 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
8

"Quality is Good."
 

Verbeterpunten plus

In one of the photos my son's hand is not captured as expected. Looks like that photo has been bit adjusted

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hi Ashok, Thank you for your positive message! I would really like to take a look at the photo to see how your son's hand has been adjusted, so my colleage from our pixelteam can help you! Could you contact us at info@nieuweschoolfoto.nl? Looking forward to hear from you! With kind regards, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 20-05-2018 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
9

"De foto's zijn ontzettend mooi en super makkelijk dat je kunt kiezen uit verschillende opties mbt de kleuren. Ook de klassenfoto vond ik enorm leuk gedaan! Voor het tweede jaar op rij reuze enthousiast over de foto's. Bedankt!!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 17-05-2018 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
9

"- snelle levering - mooie foto’s - gemakkelijk te bestellen via internet - vriendelijke service"
 

Verbeterpunten plus

- ga zo door, werkt top!

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Mirjam, Bedankt voor je beoordeling! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en foto's! We wensen je veel plezier met je bestelling :-) Met vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 04-05-2018 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

"M’n zoontje van net 5 staat met zo’n enthousiaste echte lach op de foto!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Carola, Bedankt voor je positieve beoordeling! Wat goed om te horen dat onze fotograaf de echte, enthousiaste lach van je zoontje heeft vastgelegd! Veel plezier van de foto :) Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 02-05-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
6

"Snelle levering"
 

Verbeterpunten plus

Mijn kinderen staan niet zo mooi op de foto. Klassenfoto is een langwerpige samengestelde foto. Ik geef de voorkeur aan de klassieke klassenfoto.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Miranda, Bedankt voor je bericht. Wat jammer om te horen dat je jouw kinderen niet mooi op de foto vindt staan. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Wij doen namelijk ons uiterste best om elk kind zoals zichzelf op de foto te zetten. Ik kijk graag met je mee voor een oplossing. Zou je een mailtje willen sturen naar info@nieuweschoolfoto.nl en ons vertellen wat je niet mooi vindt aan de foto? Wellicht kan mijn collega van het pixelteam iets voor je betekenen! Met vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 27-04-2018 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
10

"Zoals elk jaar. Zijn wij weer uiterst tevreden. Leuk mooi en snel. Echt een aanrader. Jammer genoeg zit onze zoon in groep 8 dus laatste keer. Jammer. Dus scholen meld je asn. Toppers"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Monique, Bedankt voor je leuke reactie! Wat goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn. En nog een leuk weetje : we fotograferen ook op middelbare scholen! Wellicht kun je ons daar voorstellen :) Met vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 25-04-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
6

"Mooie foto's maar tegen een te hoge prijs."
 

Verbeterpunten plus

De prijs van €30 voor vier foto's (download) staat niet in verhouding tot de hoeveel tijd en energie die er het maken van vier foto's zit. Deze prijs zou redelijk zijn als je als fotograaf voor 1 klant aan de gang bent, maar wanneer je op 1 locatie een dag lang aan de lopende band foto's maakt, is het echt te hoog. Ik krijg sterk de indruk dat ik met een bestelling van enkel downloads alsnog meebetaal aan al jullie printers en plotters voor groot formaat afdrukken en canvassen.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Wouter, Bedankt voor je bericht, leuk om te zien dat je foto's als downloads hebt afgenomen! Wij maken inderdaad veel foto’s op 1 dag, maar dit is niet het enige wat we doen! Wij hebben op ons kantoor pixelhelden die de foto’s controleren op bijvoorbeeld de kleur. Kijk gerust eens op de site om te kijken wat we allemaal méér doen dan alleen het plaatje schieten ;-). Voor alle hulpouders, ouders, leraren etc staat onze Happy & Service ook altijd klaar om vragen te beantwoorden! Als je benieuwd bent naar onze kostenstructuur wil ik je graag uitnodigen om met een van onze bazen te praten, je kunt ons gewoon bellen op 030-2242500 :-). We hebben namelijk geen machines op kantoor staan. Hopelijk heb ik je hiermee een beetje geholpen, in
op 24-04-2018 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
10

"Nemen de tijd voor mooie foto’s en fijn dat je indien gewenst ook download kan bestellen ipv alleen de afdrukken."
 

Verbeterpunten plus

-

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Tessa, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn dat je de foto's mooi vindt. Onze webshop biedt inderdaad opties voor zowel prints als downloads, zo is er voor ieder wat wils! Veel plezier van je foto's :) Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 24-04-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
6

"Snelle levering Goede kwaliteit foto’s"
 

Verbeterpunten plus

De klassenfoto klopt niet; met knippen en plakken is een leerling op de klassefoto geplaatst die niet in de klas zit. Erg jammer als herinnering aan laatste groep op deze school. Een stuk duurder dan vorig jaar

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Jeanne, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat de foto's snel in huis waren. Misschien heb je onze totaalpakketten in onze webshop gezien. De fotovellen zijn ook nog steeds los te bestellen, dit doe je door op een foto te klikken. Mocht je hier nog interesse in hebben, neem dan even contact met ons op via info@nieuweschoolfoto.nl! Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 19-04-2018 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
6

"Snelle levering, pasfoto’s prima!"
 

Verbeterpunten plus

De schoolfoto vind ik persoonlijk niet echt mooi, groepjes van 3 A 4 aan elkaar geplakt, een lange smalle foto kun je niet heel veel mee, ik heb hem door midden moeten knippen omdat hij anders niet in ons schoolfotoboek paste... doordat het aan elkaar geplakt is vind ik het ook wat gemaakt lijken niet een spontane leuke foto.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi! Wat fijn dat de foto's snel in huis waren en dat je tevreden bent met de pasfoto's! De panoramafoto wordt inderdaad in delen gefotografeerd, zodat de fotograaf echt de aandacht heeft voor ieder kind. Voorafgaand aan de fotodag wordt er met school besproken welke soort groepsfoto er gemaakt wordt op de fotodag. Wellicht kunnen we volgend jaar een ander formaat groepsfoto gebruiken! Met vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 18-04-2018 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
5

"Snel en makkelijk. Leuke originele klassenfoto."
 

Verbeterpunten plus

de foto zelf vond ik niet zo goed. Mijn dochter trekt een bijzonder onnatuurlijk alias lelijk gezicht als je zegt: " Lachen!". Een spontane lach is belangrijk en dat verwacht ik eigenlijk ook van een professionele fotograaf. Men zal er even moeite voor moeten doen maar dat lijkt me logisch als je werkt met kinderen. Ik vond ook dat er weinig keus was. De klassenfoto was wel erg leuk! Origineel zo' n andere setting. Wel onhandige maat. Maar dat nemen we op de koop toe. Sorry, had liever ook alleen maar positief geweest!

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Aimee, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat je het een leuke, originele klassenfoto vindt en de foto's snel in huis waren! Echter is het niet de bedoeling dat je jouw dochter niet herkent op de foto. Dit zullen wij bespreken met de desbetreffende fotograaf, zodat dit niet meer voorkomt! We wensen je nogmaals veel plezier met de foto's! Vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 17-04-2018 over Nieuwe Schoolfoto 5/10
10

"lekker simpele website zonder al te veel onzin. Straight to the point, makkelijk overzicht en soepele bestelling. Super dat er geen eindeloze keuze-menu's zijn qua formaten en vormen, dat kan allemaal met de download file zelf gedaan worden. clean, easy, zoals het hoort"
 

Verbeterpunten plus

kleuren zijn wel erg fel en soms beetje schreeuwering

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Peter, Bedankt voor je positieve beoordeling! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de website en foto's. We wensen je veel plezier met je bestelling! Vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 16-04-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"Snelle levering"
 

Verbeterpunten plus

De 1ste keer hele slechte foto's er werd direct contact opgenomen en ze hebben nieuwe foto's opgestuurd geheel kostenloos top ze waren nu wel heel erg goed bedankt voor jullie goede service

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Jolanda, Super om te horen dat je blij bent met je nieuwe foto's en de geboden service! We wensen je nogmaals veel plezier met bestelling! Groetjes, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 11-04-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
6

"Makkelijk online bestellen, leuke opzet van (met name) de klassenfoto. Onze dochter was ziek op de dag dat foto’s werden genomen maar kon op een later tijdstip toch nog op de foto."
 

Verbeterpunten plus

De kwaliteit van de foto’s kunnen beter en dan voornamelijk de klassenfoto is niet scherp.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Annemarie, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat je de klassenfoto leuk vindt en dat het bestellen gemakkelijk ging! Ik schrik ervan dat de kwaliteit van de foto niet naar wens is. Zou je met ons contact op kunnen nemen via info@nieuweschoolfoto.nl? Ik kijk graag met je mee naar een passende oplossing! Vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 09-04-2018 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
6

"Mooie foto`s ."
 

Verbeterpunten plus

De foto`s kan wat goedkoper , best wel prijzig voor 2 foto`s.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Ralph, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je het mooie foto's vindt! Wat jammer om te horen dat je onze foto's wat prijzig vindt. We bieden namelijk scherpe prijzen tegen de kwaliteit die we bieden. Wellicht heb je ook downloads besteld? Ik kijk graag met je mee! Kun je een mailtje sturen naar info@nieuweschoolfoto.nl? Dan zoeken we samen naar een oplossing! Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 05-04-2018 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
7

"Leuke foto’s, origineel"
 

Verbeterpunten plus

Kwaliteit van de klassenfoto is teleurstellend, evenals de grootte vannde digitale bestanden

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Evelien, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat je de foto's leuk vindt! We schrikken ervan dat je de kwaliteit van de foto en de grootte van de digitale bestanden teleurstellend vindt. Ik kijk graag met je mee naar een oplossing voor de kwaliteit van de klassenfoto en je digitale bestanden! We hebben namelijk downloads op klein, groot en professioneel formaat. Zou je contact met ons willen opnemen via info@nieuweschoolfoto.nl? Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 05-04-2018 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
10

"Super mooie foto's! Wij zijn er erg blij mee. ☺"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 04-04-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10


   Pagina 1 / 56    pijl-rechts