Kleur en win een EK 1988 shirt met jouw naam erop

Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

2.335.117 schoolfoto's gemaakt
1.261.227 kilometer gereden naar scholen
367.120 pakketten verzonden via PostNL
932.642 kinderen laten lachen
1.982 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

9.3
Beoordeeld door 1982 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
10

Patrick uit Leusden

Hele leuke foto's van mijn zoon en zijn klas

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-06-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Meijer uit Westerbroek

Mijn kinderen zijn op school gefotografeerd. Ze zijn prachtig, mooie heldere kleuren en de klassenfoto is heel speels en harmonieus. Ook de prijs van de foto's zijn top! Kortom, zeer tevreden!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 11-06-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Esther van der Velden uit Heiloo

De foto’s zijn prachtig geworden. En wederom weer super snel geleverd! Bedankt voor deze mooie herinnering!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 08-06-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Suzanne uit Alphen aan den Rijn

Onze kids zijn weer op de schoolfoto gezet en wat een mooie foto’s weer!! Mooi qua belichting en scherpte, wij zijn er blij mee, dikke duim :)

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 07-06-2021 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
8

Roos uit Apeldoorn

Fijne bedrijf voor de schoolfoto's. Laagdrempelige communicatie vooraf, denken mee en veel mogelijk. Ook heel handig om vooraf op het account al de wensen door te kunnen geven. De foto's zijn super Kids staan er leuk en creatief op. Zeker een aanrader!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 06-06-2021 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

Rasida uit Den haag

Super lieve mensen hebben geduld en nemen de tijd voor iedereen

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 06-06-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Julie uit Rotterdam

Superleuke coronaproof klassenfoto die eigenlijk veel leuker is dan de traditionele opstelling! En hele goede service: snel, erg vriendelijk en met ruimte voor speciale wensen.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 06-06-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Colinda uit Veldhoven

De fotograven die op school kwamen waren heel fijn. Ze zorgde dat er van elk kind een goede foto werd gemaakt en lette ook echt op details. Het was een fijne fotodag op school

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 04-06-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Chanel Bonora uit Etten-Leur

Hele mooie foto's gekregen van mijn zoontje ! Schoolfotos zijn kortom geweldig helemaal blij mee verder vond mijn zoontje het maken van de foto's ook goed en waren heel vriendelijk ! Ook vond ik de kleuren fijn eindelijk eens een neutrale witte achtergrond waarop alles kan .

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 02-06-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Patrick uit Leusden

Hele leuke foto's van mijn zoon en zijn klas

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-06-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Meijer uit Westerbroek

Mijn kinderen zijn op school gefotografeerd. Ze zijn prachtig, mooie heldere kleuren en de klassenfoto is heel speels en harmonieus. Ook de prijs van de foto's zijn top! Kortom, zeer tevreden!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 11-06-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Esther van der Velden uit Heiloo

De foto’s zijn prachtig geworden. En wederom weer super snel geleverd! Bedankt voor deze mooie herinnering!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 08-06-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1465 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid