Beoordelingen

Wat vinden ouders van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website Kiyoh.

School aanmelden Foto's Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

4.526.942 schoolfoto's gemaakt
2.427.853 kilometer gereden naar scholen
733.511 pakketten verzonden via PostNL
1.876.640 kinderen laten lachen
2.287 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

9.3
Beoordeeld door 2287 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
10

Els uit Zwolle

Ook dit jaar weer leuke foto's van onze meiden besteld. Bestelproces is super gemakkelijk en de foto's zijn snel thuis bezorgd. Bij het openen van de bestelling, bleek een 'oude' klassenfoto in de enveloppe te zitten. Na een kort telefoontje met een zeer vriendelijke medewerker, krijg ik de juiste klassenfoto nagestuurd. Top service!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 11-06-2024 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Sylvia uit 's Gravenzande

Wij zijn heel blij met de schoolfoto's van onze 3 kinderen! Zowel de individuele foto's, groepsfoto en die met z'n drieën zijn erg leuk. Op de dag zelf heb ik op school even geholpen toen de broertjes/zusjes foto's gemaakt werden. Toen kwam de fotografe met het idee dat ik ook wel op de foto kon samen met mijn kinderen. Goed idee!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hey Sylvia! Wat geweldig om te horen dat jullie zo blij zijn met de schoolfoto's van jullie drie kids! 😊 📸 Leuk dat je op de dag zelf hebt geholpen en dat de fotografe met het idee kwam om samen met je kinderen op de foto te gaan. Wat een mooi en waardevol idee! 🌟 Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto📸

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 02-06-2024 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Saskia uit Den Bosch

Mooie foto’s en mooie kleuren! Goede en snelle service, blij mee!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hey Saskia! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de mooie foto's en de mooi kleuren! 😊 We streven altijd naar goede en snelle service, dus deze mooie woorden waarderen wij enorm! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto 📸

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 29-05-2024 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Lisa uit Standdaarbuiten

Schoolfoto's besteld dit jaar. Leuke, lichte foto's met betaalbare pakketten.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hey Lisa!! Dankjewel voor deze lovende woorden, super bedankt! :-) Heel erg gewaardeerd en super om te lezen dat je zo tevreden bent met de betaalbare foto's!🌟 Vrolijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto📸

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 28-05-2024 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Y. uit Middelburg

Wat een geweldige foto’s van onze zoon en zijn klas! Het nemen van goede foto’s wanneer iemand brildragend is, is niet altijd vanzelfsprekend. Maar wat zijn deze goed gelukt! Een foto van goede kwaliteit en in een originele uitvoering! Top!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hey hoi! Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met de foto's van je zoon en zijn klas! 😊 Het is inderdaad niet altijd makkelijk om goede foto's te maken van iemand met een bril, maar we zijn blij dat ze zo goed gelukt zijn. 📸 Een foto van goede kwaliteit en in een originele uitvoering is precies waar we voor gaan. Bedankt voor je enthousiaste reactie!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 28-05-2024 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Marleen uit Zoutelande

Heel leuk om deze mooie foto’s als herinnering te hebben voor later! Bedankt!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hey Marleen! Wat leuk om te horen dat je blij bent met de mooie foto's als herinnering voor later! 😊 Bedankt voor je lieve woorden. 📸 Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 28-05-2024 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Kelly uit Helmond

Maken zeer mooie schoolfoto’s ben er telkens blij mee !


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hi Kelly! Wat fijn om te lezen dat je telkens zo blij bent met onze schoolfoto's! 😊 We doen ons best om elk jaar weer mooie herinneringen vast te leggen & dan is het super om te lezen dat dit weer is gelukt!🌟 Bedankt voor je complimenten & geniet van de top foto's! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto 📸

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 28-05-2024 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Marit uit Utrecht

Na 9 jaar basisschool eindelijk foto’s die we echt willen bestellen. De klassenfoto is zo mooi gedaan en een portretfoto waarin we echt onze dochter zien zoals ze is


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hey Marit! Wat een mooi complimenten, dankjewel! 😊 Na 9 jaar eindelijk foto's die jullie echt willen bestellen, dat is geweldig om deel van uit te maken! We zijn blij dat de klassenfoto zo mooi is gelukt en dat jullie in de portretfoto echt jullie dochter zien zoals ze is. 🌟 Bedankt voor jullie vertrouwen en de fijne woorden. We blijven ons best doen om zulke mooie momenten vast te leggen! 📸 Hopelijk tot volgend schooljaar weer! Team Nieuwe Schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 24-05-2024 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Saskia uit Eibergen

Mijn zoons vonden de schoolfoto's altijd stom, want: "je moet verplicht lachen, stilzitten en je mag niet kiezen hoe je op de foto wilt". Op de dag dat de foto's van Nieuwe Schoolfoto werden gemaakt, kwamen ze blij thuis: "de fotografe wist heel veel van games! En je mocht zelf weten hoe je zat of stond". Het resultaat mag er zijn; de foto's zijn origineel en ik zie de persoonlijkheid van mijn kinderen erin terug. En dat is knap als je een tweeling hebt ;-). Geen standaard groepsfoto met 3 rijtjes en handjes op knieën. Lekker vrolijk en verfrissend!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hey Saskia! We zijn zo blij om te lezen dat je zoons het dit keer wél leuk vonden om op de foto te gaan! Dat maakt ons echt trots want het kan nog wel eens als een spannende dag worden ervaren. 📸 Super dus om te lezen dat de foto's origineel zijn en dat je de persoonlijkheid van je kinderen erin terugziet, vooral bij een tweeling! 👬 Geen standaard groepsfoto's, maar juist iets vrolijks en verfrissends – precies waar we voor gaan. Heel erg bedankt voor je enthousiaste review! Vrolijke groetjes en geniet van de super foto's! Team Nieuwe Schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 24-05-2024 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Els uit Zwolle

Ook dit jaar weer leuke foto's van onze meiden besteld. Bestelproces is super gemakkelijk en de foto's zijn snel thuis bezorgd. Bij het openen van de bestelling, bleek een 'oude' klassenfoto in de enveloppe te zitten. Na een kort telefoontje met een zeer vriendelijke medewerker, krijg ik de juiste klassenfoto nagestuurd. Top service!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 11-06-2024 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Sylvia uit 's Gravenzande

Wij zijn heel blij met de schoolfoto's van onze 3 kinderen! Zowel de individuele foto's, groepsfoto en die met z'n drieën zijn erg leuk. Op de dag zelf heb ik op school even geholpen toen de broertjes/zusjes foto's gemaakt werden. Toen kwam de fotografe met het idee dat ik ook wel op de foto kon samen met mijn kinderen. Goed idee!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hey Sylvia! Wat geweldig om te horen dat jullie zo blij zijn met de schoolfoto's van jullie drie kids! 😊 📸 Leuk dat je op de dag zelf hebt geholpen en dat de fotografe met het idee kwam om samen met je kinderen op de foto te gaan. Wat een mooi en waardevol idee! 🌟 Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto📸

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 02-06-2024 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Saskia uit Den Bosch

Mooie foto’s en mooie kleuren! Goede en snelle service, blij mee!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hey Saskia! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de mooie foto's en de mooi kleuren! 😊 We streven altijd naar goede en snelle service, dus deze mooie woorden waarderen wij enorm! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto 📸

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 29-05-2024 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 2571 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Stel je vraag eenvoudig via whatsApp, stuur een mail of bel.

Klantenservice Teamlid