Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

2.913.558 schoolfoto's gemaakt
1.583.140 kilometer gereden naar scholen
467.469 pakketten verzonden via PostNL
1.170.436 kinderen laten lachen
2.092 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

9.0
Beoordeeld door 2092 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
1

Angelique B uit Hank

Eindelijk dit jaar een andere schoolfotograaf. Hopelijk nu wel een die snapt hoe hij/zij kinderen moet fotograferen. Helaas, dit is nog erger dan de afgelopen jaren! In plaats van mn eigen kinderen zie ik twee oudere vrouwen zitten op de foto... Wanneer gaat een schoolfotograaf begrijpen dat kinderen als kinderen op de foto gezet moeten worden en niet in een of andere modehouding die totaal niet bij ze past?!? En dan is er niet eens de optie om uit meerdere fotos te kiezen. Je krijgt er drie (portret, hele lichaam en klas) en daar moet je het mee doen... Voor mij dit jaar enkel de klassenfoto. Ik schiet mn eigen portretten wel.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Angelique, Dankjewel voor jouw eerlijke review! Wat tof dat wij de foto's hebben mogen maken, maar wat balen dat ze zo tegenvallen :-( Wij proberen natuurlijk ieder kind als zichzelf op de foto te zetten, dus het is erg jammer om te horen dat dit bij jouw dochters niet is gelukt. Wij maken altijd meerdere foto's van de kinderen, dus we kunnen voor jou kijken of er andere, betere foto's zijn die jij nog niet hebt gezien! Stuur mij vooral even de inlogcodes van de meiden. Dan kijk ik met je mee :-) Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 18-05-2022 over Nieuwe Schoolfoto 1/10
10

Mari uit Gorinchem

De foto’s zijn zooooooooooo mooi ben zo tevreden superrrrrr!!!!!!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Whaaaaaaa Mari!!! Zoooo leuk dat je zo tevreden bent en dit met ons deelt :-D We worden helemaal blij van jouw review haha! Het was ook erg leuk om hem op de foto te zetten :-) Heel veel plezier van de foto's! Geef ze een mooi plekje hè. Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-04-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Vivian uit ROTTERDAM

Relaxte werkhouding en super mooie resultaat

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-04-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Wendy Nijmeijer uit Tiel

Gisteren foto's besteld van mijn dochter Luna en wat zijn ze weer mooi zoals elk jaar En wat een snelle service gisteren besteld en vandaag al verzonden.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Wendy, Wat een TOP reactie van jou! Super fijn dat je ze net als vorig jaar weer mooi vindt! :) Heel veel plezier ervan en geef de foto's een mooi plekje! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-04-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Danielle uit Hoogblokland

Hele mooie foto’s weer gemaakt op school! Klein probleempje omdat er een foto miste maar is super snel opgelost! Echt een top service.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Danielle, Wat tof dat je de foto's zo mooi vindt! En kleine probleempjes doen we natuurlijk niet moeilijk over ;-) Fijn dat je nu alles tiptop in huis hebt! Heel veel plezier van de foto's en dankjewel voor je review! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 08-04-2022 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
9

Maaike uit Utrecht

Zelfs aan het einde van de winter weten jullie er met bleke kinders iets moois van te maken. Vooral de klassenfoto is origineel en heeft een leuke compositie. Ik was bovendien bij verrast door de portretten. Ik zou jullie dan ook zeker aanbevelen voor originele schoolfoto’s.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Maaike, Dankjewel voor jouw leuke review! ? We proberen er in de winter natuurlijk net zo'n feestje van te maken, tof dat dat is gelukt :) Heel veel plezier van de foto's ! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 04-04-2022 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Priscilla uit Koog aan de Zaan

Super fotograaf die bij ons op school kwam, ze lette heel goed op de details bij de kinderen (snotttebel, ladder in panty, sluiting kettinkje) om zo de best mogelijke foto's te maken. Het eindresultaat is ook super, niet eerder zo een leuke schoolfoto van mijn zoon gehad, ook de klassenfoto is heel mooi ieder kind staat er goed op.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Priscilla, Wat een feestje was het bij jullie op de Rietvink! En wat een topper is het hè, fotograaf Assia. ? Super bedankt voor jouw leuke review, veel plezier van de foto's! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 01-04-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Tamara uit Woudenberg

Al een paar jaar maken jullie de schoolfoto's bij onze kids op school. En elk jaar weer zijn ze super! Nu weer gelijk besteld, ze zijn te leuk!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Tamara, Super bedankt voor jouw leuke review zeg! High five voor jou! :D Wat tof dat we al vaker bij jullie langs zijn geweest, hopelijk weer tot de volgende keer ? Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 31-03-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Robin uit Goes

Wat een ongelofelijke leuke foto's van mijn kindje echt super blij mee! Top fotograaf!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Robin, Jij bent helemaal top! ? Heel veel plezier van de foto's, geef ze een mooi plekje! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 31-03-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
1

Angelique B uit Hank

Eindelijk dit jaar een andere schoolfotograaf. Hopelijk nu wel een die snapt hoe hij/zij kinderen moet fotograferen. Helaas, dit is nog erger dan de afgelopen jaren! In plaats van mn eigen kinderen zie ik twee oudere vrouwen zitten op de foto... Wanneer gaat een schoolfotograaf begrijpen dat kinderen als kinderen op de foto gezet moeten worden en niet in een of andere modehouding die totaal niet bij ze past?!? En dan is er niet eens de optie om uit meerdere fotos te kiezen. Je krijgt er drie (portret, hele lichaam en klas) en daar moet je het mee doen... Voor mij dit jaar enkel de klassenfoto. Ik schiet mn eigen portretten wel.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Angelique, Dankjewel voor jouw eerlijke review! Wat tof dat wij de foto's hebben mogen maken, maar wat balen dat ze zo tegenvallen :-( Wij proberen natuurlijk ieder kind als zichzelf op de foto te zetten, dus het is erg jammer om te horen dat dit bij jouw dochters niet is gelukt. Wij maken altijd meerdere foto's van de kinderen, dus we kunnen voor jou kijken of er andere, betere foto's zijn die jij nog niet hebt gezien! Stuur mij vooral even de inlogcodes van de meiden. Dan kijk ik met je mee :-) Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 18-05-2022 over Nieuwe Schoolfoto 1/10
10

Mari uit Gorinchem

De foto’s zijn zooooooooooo mooi ben zo tevreden superrrrrr!!!!!!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Whaaaaaaa Mari!!! Zoooo leuk dat je zo tevreden bent en dit met ons deelt :-D We worden helemaal blij van jouw review haha! Het was ook erg leuk om hem op de foto te zetten :-) Heel veel plezier van de foto's! Geef ze een mooi plekje hè. Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-04-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Vivian uit ROTTERDAM

Relaxte werkhouding en super mooie resultaat

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-04-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1721 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid