Beoordelingen

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen

Onafhankelijke beoordelingen

Iedere klant krijgt bij ons gelijke service. Aangezien wij geloven in ons team en de producten mag iedereen via de onafhankelijke site KiYoh een beoordeling plaatsen. Door het lezen van een aantal beoordelingen krijg je al snel een indruk van onze diensten en service.
kiyoh
7.9
8

"Super mooie, leuke en kwalitatief mooie foto's! Mijn complimenten! Een lachend en ontspannend kind op de foto!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 13-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

"Geweldige foto's vooral omdat kinderen in het speciaal onderwijs lastig zijn te fotograveren, maar mijn zoon staat nu al voor de 2e keer prachtig op!! Ook de foto's worden snel geleverd. Kortom zeer tevreden."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 13-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

"S’avonds besteld, volgende ochtend in de brievenbus, supersnelle service!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 12-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
4

"Ik heb verder geen opmerkingen."
 

Verbeterpunten plus

Erg weinig keuze bij de schoolfoto’s

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hi Klant, Bedankt voor je beoordeling, wat jammer om te horen dat je wijzig keuze had, graag ontvangen wij jullie inlogcode en opmerking wat je er zo weinig aan vond zodat wij even met je mee kunnen kijken. We horen graag van je! Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
op 10-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 4/10
9

"Ik heb verder geen opmerkingen."
 

Verbeterpunten plus

Laat bij de enquete een foto laten zien. Ik heb 3 kinderen op 3 verschillende locaties zitten, dus weet even niet meer bij welke deze was
op 08-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
3

"Service ok alleen kwaliteit foto erg slecht dit is niet het geld waard. Fotopapier er dun en krast snel en is bobbellig geen mooie glans hierdoor."
 

Verbeterpunten plus

Betere kwaliteit fotopapier.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Danielle, Bedankt voor je beoordeling, wat jammer om te horen dat je minder tervreden bent over onze afdrukken, Wellicht is er iets mis gegaan bij jouw order. Graag ontvangen we jouw ordernummer en een foto van jouw afdrukken per mail zodat wij je een passende oplossing kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
op 07-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 3/10
2

"Direct kunnen downloaden na betaling."
 

Verbeterpunten plus

Prijzen naar beneden doen. Zeker voor de downloads.
op 05-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 2/10
9

"Super leuke foto's en service ook"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 05-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

"Bij mijn dochter was het voorgaande jaren niet gelukt om een foto alleen van haar te maken. Ze vond dit te spannend en ging dan huilen. Nieuwe Schoolfoto is het wel gelukt. Zoooo fijn. Verschillende poses, en op alle foto’s die prachtige ontspannen glimlach! Superblij!!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 04-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

"Leuke foto's . Snelle reactie en levering"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 01-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
7

"De groepsfoto’s zijn echt super mooi. De service kan niet sneller echt super. Mijn mail werd ook meteen beantwoord: top."
 

Verbeterpunten plus

Ik vind (maar dat is misschien persoonlijk) de foto’s mooi. Maar zie liever de schoolfoto’s van vroeger. Dus niet de fotoshoot foto’s maar gewoon de pasfoto.
op 29-11-2017 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
1

"Ik heb verder geen opmerkingen."
 

Verbeterpunten plus

Website doet het niet correct en kan je geen bestelling platsen

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Lora, Bedankt voor je beoordeling, dat klinkt niet best. Kun je contact met ons opnemen zodat wij je kunnen helpen met het plaatsen van een bestelling. Ik hoor graag van je! Met vriendelijk groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
op 29-11-2017 over Nieuwe Schoolfoto 1/10
6

"Mooie foto's"
 

Verbeterpunten plus

Jullie gebruiken enveloppen die net zo groot zijn als de klassenfoto waardoor ik een ezelsoor in mijn foto heb, dus misschien anders versturen. Vond het ook lang duren voordat de foto's beschikbaar waren en heb van verschillende ouders gehoord dat hun foto's kwijt waren, dit is natuurlijk een zeer slechte zaak.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Priscilla, Bedankt voor je beoordeling, goed om te horen dat je de foto's mooi vindt! Wel jammer om te horen dat jullie de klassenfoto beschadigd hebben ontvangen, dat is uiteraard niet de bedoeling! Graag horen wij jullie bestelnummer en naam van de school zodat we dit voor jullie kunnen oplossen! Bij ons is niets bekend van het missen van een aantal foto's dus kijk ik graag even mee. Ik hoor het graag! Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
op 25-11-2017 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
10

"Zij maken hele mooie en professionele foto's van de kinderen, zij hebben prachtige foto's gemaakt van onze 2 jarige dochter."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 23-11-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
5

"Originele setting. Niet de doorsnee schoolfoto's"
 

Verbeterpunten plus

Bij jongsten wordt niet de tijd genomen om ze aan het lachen te krijgen. Resultaat: een onnatuurlijke grimlach. Afgeraffelde fotoshoot met mager resultaat. Weinig verbetering sinds zelfde commentaar over de foto's uit vorig schooljaar.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hi Sander, tof dat je onze werkwijze origineel vindt! Uiteraard is het niet de bedoeling dat jullie feedback niet is opgenomen, graag horen wij vanuit welke school we jullie kinderen op de foto hebben gezet. Dit zodat wij jullie feedback gelijk kunnen verwerken en mee kunnen nemen tijdens onze evaluatie met school! Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
op 23-11-2017 over Nieuwe Schoolfoto 5/10
4

"Ik heb verder geen opmerkingen."
 

Verbeterpunten plus

Ik vind de foto's heel erg prijzig. Ik snap niet dat de verschillende foto's niet in één pakket kunnen. Nu moet je van elk pakket los een pakketje bestellen. Op alle foto's kijkt mijn dochter sacherijnig en ik heb niet echt het gevoel dat ze zich op haar gemak voelde. Jammer dat daar niet meer de tijd/moeite voor genomen is. Daarnaast heeft mijn dochter een wit shirt aan, op een witte achtergrond ziet dit er niet echt mooi uit. Hierover wordt vooraf niet gecommuniceerd naar ouders.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Hilde, Bedankt voor je beoordeling, leuk om te horen dat je alle foto's in één pakket wilt ontvangen. Zullen we je een een geheimpje verklappen? We zijn bezig om de mogelijkheden te bekijken om een totaalpakket voor te maken. Deze is met alle waarschijnlijkheid eind dit jaar begin volgend jaar te bestellen. Het is jammer om te horen dat er niet is gecommuniceerd is inderdaad, we zullen het meenemen tijdens de evaluatie met school, zodat hier volgend jaar informatie naar ouders is, voorafgaande de fotodag worden de stijlen namelijk door school gekozen. We wensen jullie nogmaals veel plezier met jullie bestelling! Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
op 21-11-2017 over Nieuwe Schoolfoto 4/10
2

"Snelle levering"
 

Verbeterpunten plus

Hele slechte kwaliteit. Kinderen lijken wel ziek met witte achtergrond , blonde haren zijn bijna niet te onderscheiden met de witte achtergrond . Erg jammer, veel geld uit gegeven.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Klant, Bedankt voor jullie beoordeling! Wat jammer om te horen dat jullie kwaliteit van de foto's niet naar wens is, ik wil graag even met jullie meekijken naar de foto's, wellicht is er iets mis gegaan met het afdrukken, we willen het graag voor je oplossen! We horen graag van je! Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
op 21-11-2017 over Nieuwe Schoolfoto 2/10
5

"Leuk dat je eventueel leuke poses op foto's kan krijgen, maar dat was in ons geval niet zo."
 

Verbeterpunten plus

Klantvriendelijker zijn, goed kijken of kleding goed zit op de foto, kleuren op de foto goed weergeven.
op 20-11-2017 over Nieuwe Schoolfoto 5/10
10

"mooie en getrouwe schoolfoto's van mijn kind, heldere website, verzending conform verwachting"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 18-11-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
3

"Vlotte levering"
 

Verbeterpunten plus

Fletse foto's, door de witte achtergrond en de belichting. Individuele foto's weinig speels, geforceerde poses die totaal niet passend zijn. Geen spontaniteit. De klassenfoto mist compleet z'n doel, er straalt geen groepsdynamiek vanaf omdat het aan elkaar gefotoshopte groepjes zijn, met notabene heel vreemde verhoudingen. Gemiste kans. Ik hoop volgend schooljaar weer op een échte groepsfoto. Formaat is ook zeer onpraktisch. Wat mij betreft kiest onze school volgende jaren een ander bedrijf.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Marije, Bedankt voor je beoordeling, wat jammer om te horen dat je minder enthousiast bent over de foto's. De stijl van de foto's word voorafgaande de fotodag samen met school uitgezocht. Graag ontvang ik jullie inlogcode zodat ik gericht met je mee kan kijken en dit voor jullie kan oplossen. Ik hoor graag van jullie! Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
op 17-11-2017 over Nieuwe Schoolfoto 3/10
5

"Ik heb verder geen opmerkingen."
 

Verbeterpunten plus

Een aantal foto’s erg licht tot overbelicht. De prijs kwaliteit verhouding ligt ver uit elkaar.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Klant, Bedankt voor je beoordeling, het is uiteraard niet de bedoeling dat de foto's te licht uitkomen. Kun je ons een berichtje sturen met jullie ordernummer? Dan kunnen wij dit voor je oplossen! Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
op 14-11-2017 over Nieuwe Schoolfoto 5/10
8

"Snelle bezorging Foto's zijn zoals op de site"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 12-11-2017 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
6

"kwaliteit van de goto is ok"
 

Verbeterpunten plus

graag afstappen van de mode klassenfoto, terug naar traditioneel of een keuze laten. Om die reden geen aanbeveling

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Cherl, bedankt voor je beoordeling, fijn om te horen dat je blij bent met de kwaliteit van de foto's! School kiest voor de fotodag de fotostijlen, hierbij word de keuze gemaakt tussen een studio groepsfoto of een traditionele, Fijn dat je het aangeeft. we zullen jouw opmerking meenemen zodat we dit aan school kunnen terugkoppelen, wellicht kunnen we volgend jaar bij jullie een traditionele foto maken. Nogmaals dank voor je beoordeling en veel plezier met de foto's! Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
op 11-11-2017 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
3

"Ik heb verder geen opmerkingen."
 

Verbeterpunten plus

Veel meer tijd nemen voor de kinderen die samen met een broertje of zusje op de foto gaan. Zo jammer anders had ik echt meer foto's genomen.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Carolien, Bedankt voor je beoordeling, wat leuk om te horen dat we jouw kinderen samen op de foto hebben gezet. We zouden graag met je in contact komen en de foto's willen bekijken zodat we dit mee kunnen nemen in onze evaluatie. Het is namelijk niet de bedoeling dat je minder enthousiast bent over de broer-zus foto's! Daarom willen wij je een passende oplossing bieden zodat je helemaal blij bent met de foto's van je kinderen. Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
op 08-11-2017 over Nieuwe Schoolfoto 3/10
7

"Mooie foto's. Snelle service."
 

Verbeterpunten plus

Foto's kunnen geknipt worden.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Bedankt Robert voor je beoordeling! :) Veel plezier met de foto's! Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
op 08-11-2017 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
10

"Hele mooie professionele foto's en 2 keuzes dus niet alleen de standaard "schoolfoto". Onze zoon staat er zittend op als een echt fotomodel! (terwijl hij erg graag gek doet voor de foto). Verder veel keus qua bestellingen en snelle levertijd! Bedankt!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 08-11-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

"Na aan te hebben gegeven dat ik de foto's van mijn dochter niet echt top vond, hebben ze hier direct op gereageerd. Ze zijn gaan zoeken naar andere foto's. Gelukkig hadden ze er nog 1 die ik leuker vond! Fijn dat er mee gedacht werd!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Nathalie, Bedankt voor je beoordeling, wat jammer om te horen dat je minder enthousiast bent over de houding van je dochter. Graag ontvangen wij jouw ordernummer zodat wij aan de hand daarvan nogmaals naar je foto's kunnen kijken en je een passende oplossing kunnen aanbieden. Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
op 06-11-2017 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

"Ik heb verder geen opmerkingen."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 06-11-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
5

"Ik heb verder geen opmerkingen."
 

Verbeterpunten plus

De foto's zijn erg duur in vergelijking met andere bedrijven die dezelfde dienst leveren. Het bestellen van de foto's kost erg veel tijd omdat je vaak heen en weer moet klikken. Het zou fijn zijn als je door alle foto's heen kunt bladeren. Het vierkante vakje op de foto is te nadrukkelijk zodat je slecht kunt zien of het echt een leuke foto is.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Particulier, Bedankt voor je beoordeling, wat jammer om te horen dat je onze foto's wat prijzig vindt. We bieden namelijk scherpe prijzen tegen de kwaliteit die we bieden. We vinden het fijn dat je mee denkt met ons over een totaal overzicht om zo gemakkelijk door de foto's kunt heen bladeren, net als op het foto overzicht. Ik wil je graag nogmaals bedanken voor je beoordeling, met jouw feedback kunnen wij weer verbeteringen doorvoeren! Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
op 05-11-2017 over Nieuwe Schoolfoto 5/10
10

"Zeer tevreden. Leuke andere aanpak. Zeker ook met groeps/klassefoto. Leuker dan ooit tevoren!!!!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hi Imre, Tof om te horen dat je zo enthousiast bent! Veel plezier met de foto's. Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
op 04-11-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10


   Pagina 1 / 54    pijl-rechts