Beoordelingen

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen

Onafhankelijke beoordelingen

Iedere klant krijgt bij ons gelijke service. Aangezien wij geloven in ons team en de producten mag iedereen via de onafhankelijke site KiYoh een beoordeling plaatsen. Door het lezen van een aantal beoordelingen krijg je al snel een indruk van onze diensten en service.
kiyoh
7.8
2

"Geen"
 

Verbeterpunten plus

Mijn zoon heeft een super mooie glimlach,maar als de school fotograaf zegt:"lachen met je tanden op elkaar" dan doet hij dat. Resultaat: lachen als een boer met kiespijn! Bedankt hé,school fotograaf, misschien is het een beter idee om de kinderen zelf te laten bepalen HOE ze willen lachen( echt en spontaan)Maar als ik heel eerlijk ben,hoop ik dat Het schateiland in Utrecht volgend jaar weer voor een andere school fotograaf kiest.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hi Christina, Bedankt voor je beoordeling, wij worden helemaal blij van jouw mooie woorden over de super mooie glimlach van jouw zoon, die moet dan natuurlijk ook zo worden vast gelegd! We nemen graag even contact met je op om hier verder op in te gaan en met een oplossing voor jullie! Met vrolijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
op 13-02-2019 over Nieuwe Schoolfoto 2/10
9

"Leuke spontane foto’s"
 

Verbeterpunten plus

Helaas had onze dochter op de foto van dichtbij een mega kikker in haar neus zitten. Jammer!! Misschien dat dit ook gecorrigeerd had kunnen worden..

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Miranda, Bedankt voor je positieve beoordeling! Leuk om te horen dat je de foto's spontaan vindt. We kunnen natuurlijk altijd even kijken naar de kikker in haar neus, want die hoort daar natuurijk niet ;-) Stuur je ons een mailtje naar info@nieuweschoolfoto.nl? Dan gaat mijn collega van beeldbewerking kijken wat hij voor je kan doen. We horen graag van je! Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 05-02-2019 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
1

"Het zijn afzetters, en na deze post, proberen ze wel ineens te helpen. Vervolgens word ik gevraagd om mijn review aan te passen. Het gaat mijzelf niet om het geld.... Ik houd mij arrogantie voor me, blijkbaar denkt dit bedrijf dat wel, want ze proberen mijn mening aan te passen door middel van geld, volgens mij heet dat omkoping..... Nee het gaat mij om wat dit bedrijf doet, en voor welke doelgroep, schoolfotos van kinderen. Dus eigenlijk verplicht, tegen de hoofdprijs. Veel mensen kunnen dit niet betalen. Het is 2 dagen werk, voor 2 man, het zijn 400 kinderen, a 40,- (4 foto’s download) per kind. De klas foto’s zijn ook nog eens gemonteerd, dus het moeilijkste voor de fotograaf ontziet hij.... je kunt net zo goed naar een professionele fotograaf gaan buiten school om, dit als het zo moet."
 

Verbeterpunten plus

voor 80,- krijgen we 8 2MP fotos...... Als je de hoofdprijs vraagt, lever dan ook de allerbeste kwaliteit. Maar toch ook dringend het verzoek om je prijs model aan te passen. Uiteindelijk heb ik wel de originele foto’s mogen ontvangen, of in ieder geval van redelijke kwaliteit. Maar ik had al het duurste pakket gekocht en toch kreeg ik waardeloze foto’s, ala foto’s van een 10 jaar oude telefoon. Na klagen en dit bericht kreeg ik wel betere foto’s. Er was immers geen duurder pakket dan dit. Toch de prijs is belachelijk, meerwaarde is nul, de klas foto’s zijn gemonteerd.... dus mijn mening blijft. Juist omdat dit bedrijf gespecialiseerd zijn in schoolfotos, (waar specialistme achterwegen blijft) is de afzet laag en daarom de prijs hoog. 16k voor 2 dagen... Ik zou voortaan prijs afspraken en minimale afname vooraf afspreken met de school, dan kun je de prijs veel lager houden. Over kwaliteit. Tja dat zegt iets over de kern waarde van het bedrijf. Daar kan ik geen advies over geven.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Mouse, Bedankt voor je beoordeling. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je niet tevreden bent met je bestelling. Zou je ons kunnen mailen naar info@nieuweschoolfoto.nl met daarin je ordernummer? Dan kan ik zien wat je hebt besteld en welke grootte daarbij hoort! We bieden namelijk verschillende soorten downloads aan. Ik hoor het graag! Vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 13-01-2019 over Nieuwe Schoolfoto 1/10
1

"hellemaal niet blij met de foto graaf eerst mocht ik niet mee naar binnen, had er begriep voor toen mijn dochter en mijn zoontje van 2 naar buiten kwamen hoorde ik dat allees goed is gegaan. we waren binna bij de auto toen ik aan mijn dochter vroeg zei ze er is geen foto gemaakt van onze twee omdat mijn zoontje onrustig was. ik ben terug gegaan en op aandringen ben ik deze keer zelf naar binnen gegaan. mijn zoontje van 2 was onrustig omdat hij een bal zag staan, en de fotograaf wou geen fotos maken omdat zij zich irriteerde dat een kind van bijna 2 niet wou zitten. en zei ik ga nog paar x proberen anders maak ik geen fotos meer. ik zelf hoogzwanger een onrustige kind in bedwang houden en een fotograaf die geen begriep heeft. nou hoop dat volgende jaar niet weer zelfde fotograaf komt."
 

Verbeterpunten plus

beter begriep naar je klanten, en meer geduld voor kinderen.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Arun, Bedankt voor je bericht. Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent. Zou je ons een mailtje kunnen sturen naar info@nieuweschoolfoto.nl met daarin je telefoonnummer? Dan horen we natuurlijk graag je verhaal! Vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 06-01-2019 over Nieuwe Schoolfoto 1/10
7

"Mooie foto's. Bestelproces zonder problemen."
 

Verbeterpunten plus

Digitale bestanden zijn prijzig.
op 03-01-2019 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
5

"snelle bezorging, goede service nadat ik had doorgegeven dat de foto's nat waren geworden heb ik de hele bestelling nog een keer gekregen zonder daarvoor te betalen. Goede service en vriendelijke bejegening ondanks kritiek vind ik echt een plus punt."
 

Verbeterpunten plus

de envelop is niet waterdicht. Dit is echt een minpunt waardoor er een aantal foto's krom getrokken zijn. Ik ga in de toekomst de foto's downloaden en elders af laten drukken.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi! Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat de foto's er snel waren :-) De envelop is inderdaad niet waterdicht, maar we horen het natuurlijk graag als de foto's beschadigd zijn aangekomen. Dat gaan we uiteraard voor je oplossen. Kun je ons mailen naar info@nieuweschoolfoto.nl met daarin je ordernummer? Ik hoor graag van je! Vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 01-01-2019 over Nieuwe Schoolfoto 5/10
10

"Ik heb verder geen opmerkingen."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 01-01-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
5

"Veel verschillende foto's"
 

Verbeterpunten plus

Broer en zus foto's niet zo leuk, de ene lacht wel de andere niet. En rare houding waardoor ze niet leuk zijn. Ook erg duur zeker omdat alle foto's digitaal zijn en dan nog zo veel vragen voor downloaden.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Lidia, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te zien dat je bij met met de hoeveelheid verschillende foto's. Ook bij de broer-zus maken we vaak verschillende poses, zodat er altijd een tussen zit die positief opvalt :-) Mocht dat bij jou niet zo zijn, stuur dan even een mailtje naar info@nieuweschoolfoto.nl met de inlogcode, dan kijkt mijn collega van beeldbewerking kijken of we de foto kunnen bewerken of een alternatief hebben. Wat betreft de prijs bieden we inderdaad downloads aan, maar ook fotovellen vanaf 3,99 euro! Deze worden dan per post verstuurd. Ik hoor graag van je! Vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 23-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 5/10
4

"Snelle levering."
 

Verbeterpunten plus

Groepsfoto: De kinderen staan erg in groepjes op de klassenfoto. Ze hebben ook niet het gevoel dat ze een klassenfoto gemaakt hebben. Witte achtergrond van vloer en muur doet net lijken alsof de kinderen zweven. Er is geen grond. De lange rij kinderen is statisch, er is weinig perspectief. Het formaat van de groepsfoto wijkt af van alle andere groepsfoto's en past niet in een fotolijstje. Gemiste kans. Individuele foto's: Bij de liggende kinderfoto lijkt het net alsof hun onderlichaam er niet meer is. Foto's zijn erg duur.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Annelies, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven. Onze panorama klassenfoto is inderdaad anders dan de traditionele groepsfoto. Deze soort foto wordt altijd in overleg met school gemaakt. Ik begrijp dat deze foto niet in de lijstjes past die je wellicht al hebt staan, maar gelukkig maken we ook groepsfoto's op andere formaten! Misschien kiest de school daar volgend jaar voor. Bij de individuele foto is het natuurlijk niet de bedoeling alsof hun onderlichaam er niet meer is. Mijn collega van beeldbewerking kijkt graag met je mee. Stuur je daarvoor een mailtje naar info@nieuweschoolfoto.nl met je ordernummer? Dan helpen we je graag verder! Vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 23-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 4/10
8

"Super leuke foto's hele goede service! Dat is echt een 10! Had een foto in me lijstje zitten vol vlekken. Wat ik ook deedt bleven erin. Schijnt door de glans in combi met glas temaken tehebben. Nu nieuw setje mat gekregen en de vlekken zijn verdwenen !"
 

Verbeterpunten plus

Omdat je meerdere foto heb valt het best duur uit. Ik zou een een mix maken van allebei de en middelmaat Foto weg laten
op 22-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

"Ze hebben van mijn zoontje (2 jaar) super leuke schoolfoto's gemaakt. 4 totaal verschillende foto's en dan ook nog een hele leuke groepsfoto! En de prijzen zijn ook om blij van te worden! Ik ga nieuwe schoolfoto zeker aanbevelen op mijn eigen werkplek ( ik werk in de kinderopvang)"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Chantal, Wow, dat is een positieve beoordeling! Heel leuk om te lezen. Ik hoop dat we binnenkort ook bij jou op de kinderopvang komen fotograferen! Heel veel plezier van je bestelling :-) Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 17-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

"Mooie foto's van mijn dochter gemaakt!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi! Bedankt voor je leuke reactie. Heel veel plezier van de foto's! Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 17-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
6

"aardige fotograaf"
 

Verbeterpunten plus

misschien is het leuk om een andere kleur achtergrond te gebruiken. Ik vind jullie foto's erg duur. Maar ja, zolang mensen ze blijven bestellen..

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Ellen, Bedankt voor je beoordeling. Wat goed om te horen dat er een aardige fotograaf aanwezig was bij jullie op school :-) De kleur van de achtergrond wordt in overleg met school afgesproken, dus laat het ook aan school weten dat je graag afwisseling zou willen zien! Dan kunnen zij dat meenemen in het overleg met ons. Daarnaast kun je ook voor een filter kiezen in onze webshop, namelijk een zwart/wit filter en een grijze omranding (vingette). Elk geval veel plezier van je foto's! Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 16-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
8

"Ik heb verder geen opmerkingen."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 13-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
8

"Wat zijn de schoolfoto's weer mooi geworden dit jaar. Wij zijn er erg blij mee. De foto's donderdagavond besteld en zaterdagmiddag al in huis..."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 11-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

"Maakt erg mooie foto's. Kinderen staan er spontaan op. Hele natuurlijke houdingen. Ook de vrolijkheid waarmee ze telefoontjes ontvangen en hun website inrichten; dikke duim!"
 

Verbeterpunten plus

Foto's die je als pakket aanschaft ook aanbieden met een andere achtergrond dan de spierwitte.
op 10-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
4

"Klassenfoto is leuk. Communicatie niet prettig, komen afspraken niet na."
 

Verbeterpunten plus

Vorig jaar waren de foto’s goed. Nu verkeerd afgedrukt en minder goed gefotografeerd. Kan gebeuren, gebeld. Zou teruggebeld worden, gebeurd niet. Chat is heel vervelend.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi D, Bedankt voor je bericht. Goed om te horen dat de klassenfoto in de smaak valt. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat we je zijn vergeten terug te bellen! Ik wil je graag helpen, zou je daarvoor je odernummer willen doorgeven en mailen naar info@nieuweschoolfoto.nl? Dan gaan we er zeker voor je achteraan! Ik hoor graag van je. Vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 10-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 4/10
6

"Gematigd enthousiast. De portretfoto's van onze zoons zijn niet echt leuk, de één lacht niet en de ander kijkt naast de lens. Ik verwacht eigenlijk wel van een schoolfotograaf dat hij/zij dat opmerkt en/of in staat is hier wat beters van te maken. De broertjesfoto's zijn wel aardig. Maar toch zijn ze fotogenieker dan wat hier uitgekomen is. Verder vind ik het totaal vrij duur. De klassenfoto is erg origineel, wel valt me op dat sommige kinderen helemaal apart in een hokje zitten of apart zitten van de rest. Dat vind ik sneu. Kids daarentegen zijn enthousiast!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 09-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
10

"Ontzettend leuke foto’s van onze zoon ontvangen! Hij is 1,5 jaar oud, wat een lastige doelgroep is ;)"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Stephanie, Bedankt voor je positieve beoordeling! Heel veel plezier van de foto van je zoontje! Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 07-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
4

"Ik heb verder geen opmerkingen."
 

Verbeterpunten plus

Belachelijke prijzen, normale (groot) digitale versie is weer niet goed genoeg voor een uitvergroting dus dan betaal je het dubbele. 20 euro voor een digitale versie van een foto... Ik doe er volgend jaar niet meer aan mee, hoop dat de school voor een concurrent kiest en anders gaan we zelf wel naar een fotograaf voor dat geld.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Nathalie, Bedankt voor je beoordeling. De prijs van onze producten wordt samengesteld uit het organiseren, maken en leveren gratis schoolfotografie door heel Nederland. Gratis? Ja echt! Het is aan de ontvanger van de foto’s of je wel of niet bestelt. Voor iedereen zijn de prijzen gelijk zodat iedereen kan genieten van de leukste schoolfoto’s. Voor een professionele download ligt de prijs inderdaad hoger omdat dit ons grootste bestand is. Uiteraard denken we graag met je mee voor een passende oplossing, zodat ook jij kunt genieten van de schoolfoto's! Stuur je ons een mailtje naar info@nieuweschoolfoto.nl met daarin je wensen? We horen het graag! Groetjes, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 04-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 4/10
9

"Goeie site makkelijk bestellen en hele mooie foto's. Goed verpakt voor verzending."
op 04-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

"Originele groepsfoto! Mooie kwaliteit foto’s. Snelle levering en goed op de hoogte gehouden van de levering."
op 04-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
3

"Snel verzenden"
 

Verbeterpunten plus

Maak de foto meer dicht bij de gezicht

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Majdi, Bedankt voor je beoordeling. Ik merk aan je bericht dat je niet tevreden bent met de foto. We kunnen natuurlijk altijd met ons pixelteam kijken of we de foto voor je kunnen bewerken waardoor je er wel tevreden mee bent! Stuur je ons dan een mailtje naar info@nieuweschoolfoto.nl met daarin de inlogcode en je wens? Dan kijken we graag met je mee! Groetjes, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 03-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 3/10
10

"Enthousiaste fotograaf, onze meiden van 5 en 3 waren gelijk op hun gemak en dat zie je duidelijk op de foto's. Leuke mooie foto's. Downloads gelijk al binnen op de mail 1 minuut na betaling. Superkwaliteit!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi E, Bedankt voor je enthousiaste bericht! Wat goed om te horen dat allebei je meiden meteen op hun gemak waren bij onze fotograaf :-) Heel veel plezier van de foto's! Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 03-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"Hele leuke foto’s. We zijn er erg blij mee."
 

Verbeterpunten plus

Ga zo door
op 29-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"Super leuke foto's. Weer eens wat anders dan de "standaard" schoolfotos. Ook de manier van werken was super fijn voor de Kids!"
 

Verbeterpunten plus

Ga zo door!
op 26-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
3

"Best leuke portretfoto's. Wel duur."
 

Verbeterpunten plus

Voor de klassenfoto worden de kinderen in groepjes op de foto gezet, dit wordt vervolgens aan elkaar gephotoshopt. Hierbij zijn op de klassenfoto's de lengteverschillen tussen de leerlingen compleet genegeerd. Kinderen die in het echt een goede kop kleiner zijn dan anderen zijn zo vergroot dat iedereen min of meer dezelfde lengte heeft gekregen. Hierdoor zijn de kleinere kinderen ook een stuk forser geworden. Ditzelfde was gebeurd bij de juffen, de ruim 20 cm kortere juf was of in eerdere versie van de klassenfoto zelfs langer dan de andere juf geworden. Gelukkig heeft de oudercommissie van de school dit al gemeld en zijn de foto's (meerdere malen) aangepast. Maar dus nog niet goed genoeg. Desondanks heb ik ze wel (tegen een fors bedrag) besteld, maar ik hoop dat de school volgend jaar weer kiest voor een andere fotograaf.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi J, Bedankt voor je reactie. Wat jammer om te horen dat je, ondanks de aanpassingen die we gedaan hebben, niet tevreden bent met de foto's. Goed dat de oudercommissie dit al heeft gemeld bij ons, dat bespreken wij ook met de oudercommissie! Wellicht kunnen we volgend jaar voor een andere soort groepsfoto kiezen. Elk geval veel plezier van je foto's! Vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 26-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 3/10
8

"Snelle service, je kan kiezen uit meerdere foto's en allerlei soorten en maten bestellen. Echt top!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 23-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
6

"Originele foto's, keuze uit verschillende foto's."
 

Verbeterpunten plus

Mijn kinderen moesten lachen met hun mond dicht van de fotograaf. Hierdoor vind ik de foto's minder leuk. Er zijn zoveel verschillende keuzes om de foto's te bestellen dat ik niet goed meer wist wat ik wel en niet wilde.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Leanne, Bedankt voor je bericht. We bieden inderdaad veel opties in onze webshop om elke ouder iets passends te kunnen bieden! Als je twijfelt over wat de beste optie is, denken we natuurlijk graag met je mee. Je kan daarvoor naar ons bellen tussen 09.00 en 17.00 uur of whatsappen, mailen en facebooken (ook buiten kantooruren :-) Elk geval veel plezier van je foto's! Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 21-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
10

"Echt super leuke schoolfotos! Ik hoop dat ze volgend jaar weer op de school van mijn zoontje foto's maken dan weet ik zeker dat ze leuk zijn"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 19-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10


   Pagina 1 / 58    pijl-rechts