Belangrijke informatie: lees hier hoe wij omgaan met corona

Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

2.126.139 schoolfoto's gemaakt
1.131.874 kilometer gereden naar scholen
327.175 pakketten verzonden via PostNL
844.226 kinderen laten lachen
1.877 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

8.6
Beoordeeld door 1877 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
8

Maria uit Apeldoorn

Deze dag heb ik als hulpouder geholpen en het liep geweldig. De hele setting zorgde ervoor dat alle kinderen ontspannen waren én genoten van het op de foto gaan. We hebben werkelijk geen onvertogen woord gehoord bij de kinderen en geen tranen gezien. De kinderen staan er dan ook ontspannen en vrolijk op. De foto's zijn prachtig helder en goed belicht. Wij hebben dan ook alle foto's die gemaakt zijn van de kinderen die dag afgenomen.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 24-11-2020 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
9

Marije uit Apeldoorn

Dit jaar voor het eerst de schoolfoto’s. Onze dochter staat er prachtig op. Precies zoals ze is. De klassenfoto leuk gedaan met al die hokjes. En precies de 2 vriendinnetjes bij elkaar.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 24-11-2020 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Roos Waart uit Purmerend

Supermooie foto.s en ook leuke fotograaf met geduld ,ondanks corona situatie. Leuke dag gehad met helpen op 1ste fotodag Grtz roos voorzitter ov obs wheermolen


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Roos, Tof jouw reactie ! Super dat we foto's bij jullie mochten maken ondanks deze gekke tijden! :) Wat leuk dat je hebt geholpen op de fotodag, zie dat je korting nog niet was verrekend, staat binnen enkele dagen op je rekening :-D Veel plezier ervan ! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 23-11-2020 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Dionne de Paus uit Purmerend

De schoolfoto's van mijn dochter zijn super. Ze is vastgelegd precies zoals ze is. Zo mooi! Geen nep lachje, wat toch wel vaak zo is op een schoolfoto. Super leuke pose en de klassenfoto ook heel creatief gedaan!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Dionne, De kids aan het lachen maken doen we graag, tof dat je ze zo leuk vindt ! :-D En wát een leuk jurkje heeft ze aan ! :-) Veel plezier van de foto's , geef ze een mooi plekje! Groetjes Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 23-11-2020 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
9

Annemiek Appelman uit Heerhugowaard

Zowel op de school van mijn meiden en de school waar ik werk super leuke, spontane foto’s ! Echt zoals ze zijn, zoals ik ben! Knap om dat op een foto te krijgen


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Annemiek, Wat een leuke reactie van jou! Super dat je ze zo leuk vindt ! :) Veel plezier van de foto's ! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 23-11-2020 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
7

Céline uit Oosthuizen

Mooie foto's, prachtig groepsfoto. Jammer dat de schoolfoto's zo duur zijn. Schoolfoto's moeten voor iedereen betaalbaar zijn!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Celine, Super tof jouw reactie :) Leg de prijs graag uit!  De prijs is niet alleen voor het bestellen van de foto's. Hier komt ook het organiseren, maken en leveren van gratis schoolfotografie door Nederland bij! Vandaar de prijzen vanaf 3,99 per foto en 12,49 voor een pakketje :) Hoop dat dit wat meer duidelijkheid geeft voor je! :-) Veel plezier van de foto's ! Vrolijke groetjes Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 20-11-2020 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
1

Kees uit Barendrecht

Foto's zijn fototechnisch niet mooi. Het lijkt alsof er weinig aandacht aan is besteed. Daarnaast zijn de tarieven (te) hoog. Een schoolfoto zou voor iedereen betaalbaarbaar moeten zijn.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Kees, Fijn je gesproken te hebben! Zoals ik al aangaf in ons mailcontact, jammer dat de foto's anders zijn dan je had verwacht! We proberen er bij iedereen altijd genoeg aandacht aan te besteden, wel zo leuk natuurlijk! ;-) We komen kosteloos langs op scholen, vandaar onze prijzen vanaf 3,99 per foto en 12,49 voor een pakket! :-) Fijne dag! Groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 20-11-2020 over Nieuwe Schoolfoto 1/10
9

Andjena uit Berkel en Rodenrijs

De Nieuwe Schoolfoto maakt leuke foto's, lekker eigentijds en de kinderen staan er super op! Daar word je als ouder toch vrolijk van. Helemaal als ze ook nog eens snel op de deurmat liggen, goed en stevig verpakt! Dankjewel!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 20-11-2020 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Antoinette uit Denbosch

Hele snelle levering en had iets verkeerd gedaan en werd super netjes geholpen

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 20-11-2020 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

Maria uit Apeldoorn

Deze dag heb ik als hulpouder geholpen en het liep geweldig. De hele setting zorgde ervoor dat alle kinderen ontspannen waren én genoten van het op de foto gaan. We hebben werkelijk geen onvertogen woord gehoord bij de kinderen en geen tranen gezien. De kinderen staan er dan ook ontspannen en vrolijk op. De foto's zijn prachtig helder en goed belicht. Wij hebben dan ook alle foto's die gemaakt zijn van de kinderen die dag afgenomen.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 24-11-2020 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
9

Marije uit Apeldoorn

Dit jaar voor het eerst de schoolfoto’s. Onze dochter staat er prachtig op. Precies zoals ze is. De klassenfoto leuk gedaan met al die hokjes. En precies de 2 vriendinnetjes bij elkaar.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 24-11-2020 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Roos Waart uit Purmerend

Supermooie foto.s en ook leuke fotograaf met geduld ,ondanks corona situatie. Leuke dag gehad met helpen op 1ste fotodag Grtz roos voorzitter ov obs wheermolen


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Roos, Tof jouw reactie ! Super dat we foto's bij jullie mochten maken ondanks deze gekke tijden! :) Wat leuk dat je hebt geholpen op de fotodag, zie dat je korting nog niet was verrekend, staat binnen enkele dagen op je rekening :-D Veel plezier ervan ! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 23-11-2020 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1364 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid