Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

1.242.806 schoolfoto's gemaakt
614.666 kilometer gereden naar scholen
189.004 pakketten verzonden via PostNL
474.140 kinderen laten lachen
1.735 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

7.9
Beoordeeld door 1735 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
10

Diantha uit Amersfoort

Zulke leuke en hippe foto's! Mijn meisje staat er altijd mooi en zichzelf op!

  • verbeterpunten
  • Geen!! Zo leuk!!


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Diantha, Bedankt voor je leuke beoordeling! Wat goed om te horen dat we jouw meisje echt als zichzelf op de foto hebben gezet :-) Heel veel plezier ervan! Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 15-04-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
3

Shaar

Ik heb verder geen opmerkingen.

  • verbeterpunten
  • Foto's zijn veel te duur, ze verwachten toch dat iedereen ze koopt maar helaas is dat niet voor iedereen haalbaar. Daarnaast is de prijs-kwaliteit niet passend. Van de 7 foto's die ik kon bestellen staat zl er maar op 1 (!!) foto leuk lachend op. De rest een geforceerd nep lachje of met een rare mond. Zoveel geld voor zulke mislukte foto's. Echt zonde! Kan ik net zo goed zelf foto's maken.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Sharon, Bedankt dat je een beoordeling hebt geplaatst en dat we elkaar hierna hebben gesproken. Zoals we ook telefonisch besproken heb je gekozen voor de actie fotovel+download voor een aantal foto’s, dus zowel de foto per post als het digitale bestand, superleuk! Deze actieprijs ligt iets hoger dan een los fotovel, die zijn er namelijk al vanaf 3,99 euro :-) Ik wil je ook via deze weg veel plezier wensen van de foto’s. Mocht je toch nog gebruik willen maken van ons aanbod om langs te komen in de studio voor andere foto’s, horen we dit natuurlijk graag. Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 06-04-2019 over Nieuwe Schoolfoto 3/10
10

Siham

Het zijn enorm prachtige foto's! Superknap hoe je kleine kinderen mooi op de foto krijgt. Ik raad de Nieuwe Schoolfoto iedereen aan!

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Siham, Bedankt voor je positieve beoordeling! Geniet van je foto's :-) Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 02-04-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Danielle uit Tiel

Super mooie foto's gemaakt van onze kleine man Ik ben erg benieuwd hoe ze gedrukt eruit zien

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 01-04-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
4

klant

Leuke foto's, maar echt bizar hoge en strategische prijsvoering voor enkel de digitale bestanden notabene. We weten nog niet of we überhaupt iets gaan bestellen op deze manier.

  • verbeterpunten
  • Normale prijzen


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi! Bedankt voor je beoordeling en fijn dat de foto's leuk zijn geworden! De prijs van onze producten wordt samengesteld uit het organiseren, maken en leveren gratis schoolfotografie door heel Nederland. Gratis? Ja echt! Voor iedereen zijn de prijzen gelijk zodat iedereen kan genieten van de leukste schoolfoto’s. Voor fotovellen zijn veel verschillende opties en ook bij de downloads bieden we verschillende mogelijkheden (download klein, groot, professioneel of het totaalpakket) zodat er altijd een passend formaat is :-) In ons contact gaf je al aan voor nu geen hulp nodig te hebben bij je bestelling, mocht dit veranderen horen we het natuurlijk graag! Vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 29-03-2019 over Nieuwe Schoolfoto 4/10
10

Esther uit Rotterdam

Je verwacht misschien niet veel van schoolfotos van een baby van 5 maanden, maar wat waren we blij verrast!! Hij lacht uitbundig en had het duidelijk prima naar zn zin! We hebben al veel mensen bijgemaakt met zn leuke fotos. Dank je wel!!!

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Esther, Bedankt voor je leuke beoordeling! Wat tof om terug te lezen dat hij het zo naar zijn zin had tijdens de fotodag en dat onze fotografen hem uitbundig aan het lachen hebben gekregen :-) Heel veel plezier van de foto's en natuurlijk met het uitdelen ervan! Groetjes, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 29-03-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Anderske uit Nieuwegein

super leuke foto's!

  • verbeterpunten
  • iets giedkoper?

  • Op 25-03-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Gery uit Eibergen

Mijn dochter kwam helemaal blij thuis na de schoolfotograaf... Hij zei dat ik wel een fotomodel leek mama

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 25-03-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Ginger

Enorm vriendelijke klantenservice, en mooie fotos van mijn zoontje. Kunnen niet wachten ze te ontvangen!

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 22-03-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Diantha uit Amersfoort

Zulke leuke en hippe foto's! Mijn meisje staat er altijd mooi en zichzelf op!

  • verbeterpunten
  • Geen!! Zo leuk!!


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Diantha, Bedankt voor je leuke beoordeling! Wat goed om te horen dat we jouw meisje echt als zichzelf op de foto hebben gezet :-) Heel veel plezier ervan! Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 15-04-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
3

Shaar

Ik heb verder geen opmerkingen.

  • verbeterpunten
  • Foto's zijn veel te duur, ze verwachten toch dat iedereen ze koopt maar helaas is dat niet voor iedereen haalbaar. Daarnaast is de prijs-kwaliteit niet passend. Van de 7 foto's die ik kon bestellen staat zl er maar op 1 (!!) foto leuk lachend op. De rest een geforceerd nep lachje of met een rare mond. Zoveel geld voor zulke mislukte foto's. Echt zonde! Kan ik net zo goed zelf foto's maken.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Sharon, Bedankt dat je een beoordeling hebt geplaatst en dat we elkaar hierna hebben gesproken. Zoals we ook telefonisch besproken heb je gekozen voor de actie fotovel+download voor een aantal foto’s, dus zowel de foto per post als het digitale bestand, superleuk! Deze actieprijs ligt iets hoger dan een los fotovel, die zijn er namelijk al vanaf 3,99 euro :-) Ik wil je ook via deze weg veel plezier wensen van de foto’s. Mocht je toch nog gebruik willen maken van ons aanbod om langs te komen in de studio voor andere foto’s, horen we dit natuurlijk graag. Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 06-04-2019 over Nieuwe Schoolfoto 3/10
10

Siham

Het zijn enorm prachtige foto's! Superknap hoe je kleine kinderen mooi op de foto krijgt. Ik raad de Nieuwe Schoolfoto iedereen aan!

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Siham, Bedankt voor je positieve beoordeling! Geniet van je foto's :-) Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 02-04-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1104 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid