Beoordelingen

Wat vinden ouders van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website Kiyoh.

School aanmelden Foto's Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

4.278.526 schoolfoto's gemaakt
2.288.720 kilometer gereden naar scholen
702.581 pakketten verzonden via PostNL
1.771.094 kinderen laten lachen
2.258 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

9.0
Beoordeeld door 2258 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
8

Natalie uit Waalwijk

Had korting cadeau gehad als hulp, op zich al leuk extraatje. Deze ingevuld op de bestelpagina, maar met pagina verversen werkte de kortingscode niet. Een maand later nog eens tijd gevonden om te gaan bestellen. Maar code werkte weer niet.. dus belde jullie even op. Jullie waren helaas even niet bereikbaar. Terwijl ik ophing zag ik dat mijn code eigenlijk verlopen was en toen belde een van jullie collega's mij alweer terug. Na uitleg, werd me verteld dat ik toch de korting zou krijgen, kon bestellen en het bedrag zou woeden teruggestort:)!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hey Natalie, Bedankt voor jouw positieve review! Wat fijn dat mijn collega jou zo snel heeft kunnen terug bellen en dat je alsnog de korting hebt kunnen krijgen! Geniet van de foto's en we vertrouwen erop dat ze een mooie plek krijgen in huis!:D Vrolijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 26-02-2024 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

Danielle uit Valkenswaard

Toch nog een verlate bestelling van de schoolfoto’s! Wat een attente, snelle en fijne service. Gelukkig had ik zelf de bewaartermijn verlengd en konden de foto’s nog afgedrukt worden. Mijn jaarboek is weer compleet ❤️ Dankjewel Nieuwe Schoolfoto en Remy!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hey Danielle! Wat fijn om te lezen dat je de klantenservice een fijne service vind en dat natuurlijk je jaarboek weer compleet is! Veel plezier van de foto's! Vrolijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 22-02-2024 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Marjolein uit Eelderwolde

De schoolfoto’s zijn prachtig! Leuke poses zodat het ook echt leuke foto’s zijn.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hi Marjolein! Dank je wel voor je vriendelijke woorden! We zijn blij te horen dat je de foto's prachtig vind en dat de poses de foto's leuk maken! Dat is ons doel natuurlijk en daar blijven we mee door gaan! :-) Veel plezier van de foto's en wie weet tot de volgende! :-) Vrolijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 07-02-2024 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Sam uit Den haag

Keuze uit veel verschillende foto’s. Makkelijk te bestellen.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hey Sam, Super bedankt voor je review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de keuze aan foto's en dat je het bestelproces als makkelijk ervaart. Geniet van de foto's en geef ze een mooie plek in huis! Vrolijke groet, Team Nieuwe schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 06-02-2024 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Laura uit Haarlem

Ik had perongeluk de verkeerde set foto's besteld. Nadat ik had gemaild kreeg ik heel snel een mail terug. Een hele fijne snelle service. Dank daarvoor!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hey Laura! Dankjewel voor je super review!! Wat fijn om te horen dat we je snel hebben kunnen assisteren! Bedankt voor je begrip en waardering! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 25-01-2024 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Marjolijn uit Bennebroek

Goede service en heel prettige communicatie! Ik had contact met aardige mensen die rekening houden met de wensen van de klant en bereid zijn om je met alles goed te helpen!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hi Marjolijn, Super bedankt voor je lieve woorden! Heel fijn om te lezen dat je contact met ons prettig is verlopen! Veel plezier van de foto's en wie weet tot de volgende keer! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 23-01-2024 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Geertje uit Sneek

Door omstandigheden was t erbij gebleven om een bestelling te plaatsen. Toen ik eenmaal zover was, was die ene achtergrond verdwenen...natuurlijk de achtergrond die ik t mooist vond.. Na een mailtje werd zonder problemen die ene achtergrond weer aangezet. Super service!!!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hi Geertje, Hartelijk dank voor jouw vriendelijkheid in de mailtjes en deze review, doet ons goed! En het is ook een hele mooi achtergrond, was een kleine moeite. Jij blij, wij blij! :D Geef ze een mooie plek in huis en geniet van de foto's! :-) Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 23-01-2024 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Lisanne uit Hendriks genaamd modderkolk

Hartstikke leuke foto’s zijn er gemaakt, zeer snel verzonden! Super fijn gr lisanne


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hey Lisanne! Jouw enthousiasme over de foto's is een opsteker voor ons, heel erg bedankt!! 🌟 We zijn blij dat ze in de smaak vallen! Geniet van de foto's & wie weet tot volgend jaar! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 21-01-2024 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

N uit Den Bosch

Zeer prettig gesprek waarin correct en coulant werd omgegaan met het herstellen van een bestelformulier die ik zelf had gemaakt. Complimenten!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hey hoi! Hartelijk dank voor je positieve feedback! 🌟 Fijn om te horen dat je het gesprek als prettig hebt ervaren en dat we je goed konden helpen bij het herstellen van het bestelformulier. Jouw complimenten worden zeer gewaardeerd!! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 21-01-2024 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

Natalie uit Waalwijk

Had korting cadeau gehad als hulp, op zich al leuk extraatje. Deze ingevuld op de bestelpagina, maar met pagina verversen werkte de kortingscode niet. Een maand later nog eens tijd gevonden om te gaan bestellen. Maar code werkte weer niet.. dus belde jullie even op. Jullie waren helaas even niet bereikbaar. Terwijl ik ophing zag ik dat mijn code eigenlijk verlopen was en toen belde een van jullie collega's mij alweer terug. Na uitleg, werd me verteld dat ik toch de korting zou krijgen, kon bestellen en het bedrag zou woeden teruggestort:)!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hey Natalie, Bedankt voor jouw positieve review! Wat fijn dat mijn collega jou zo snel heeft kunnen terug bellen en dat je alsnog de korting hebt kunnen krijgen! Geniet van de foto's en we vertrouwen erop dat ze een mooie plek krijgen in huis!:D Vrolijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 26-02-2024 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

Danielle uit Valkenswaard

Toch nog een verlate bestelling van de schoolfoto’s! Wat een attente, snelle en fijne service. Gelukkig had ik zelf de bewaartermijn verlengd en konden de foto’s nog afgedrukt worden. Mijn jaarboek is weer compleet ❤️ Dankjewel Nieuwe Schoolfoto en Remy!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hey Danielle! Wat fijn om te lezen dat je de klantenservice een fijne service vind en dat natuurlijk je jaarboek weer compleet is! Veel plezier van de foto's! Vrolijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 22-02-2024 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Marjolein uit Eelderwolde

De schoolfoto’s zijn prachtig! Leuke poses zodat het ook echt leuke foto’s zijn.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hi Marjolein! Dank je wel voor je vriendelijke woorden! We zijn blij te horen dat je de foto's prachtig vind en dat de poses de foto's leuk maken! Dat is ons doel natuurlijk en daar blijven we mee door gaan! :-) Veel plezier van de foto's en wie weet tot de volgende! :-) Vrolijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 07-02-2024 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 2525 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Stel je vraag eenvoudig via whatsApp, stuur een mail of bel.

Klantenservice Teamlid