Beoordelingen

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen

Onafhankelijke beoordelingen

Iedere klant krijgt bij ons gelijke service. Aangezien wij geloven in ons team en de producten mag iedereen via de onafhankelijke site KiYoh een beoordeling plaatsen. Door het lezen van een aantal beoordelingen krijg je al snel een indruk van onze diensten en service.
kiyoh
7.7
10

"Wat een prachtige mini-fotoshoot hebben wij gekregen van onze zoon (2,5 jaar). Wij verwachtten een standaard pasfoto, maar waren zeer positief verrast met het resultaat. Een echte aanrader, bedankt!"
 

Verbeterpunten plus

Geen.
op 15-08-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

"Ik heb verder geen opmerkingen."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 09-08-2017 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

"Bij vragen een snelle en fijne reactie!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 09-08-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

"leuke, spontane foto's fijn dat ze ook digitaal beschikbaar gesteld worden"
 

Verbeterpunten plus

de bestelde afdruk van de foto's vind ik niet zo mooi (qua kleur) van tevoren melden dat kinderen in z'n geheel op de foto komen, zodat je als ouder ook rekening houdt met broek, sokken en schoenen voor de foto (daar was ik niet op voorbereid ;-) )
op 05-08-2017 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
7

"Mooie foto's"
 

Verbeterpunten plus

Mijn dochter heeft een bril maar haar brilletje stond zo naar voren dat die halverwege haar ogen zat. Vraag me af waarom de fotograaf niet even heeft gezet zet je bril even goed op. Heb de foto's genomen omdat ik geen schoolfoto wil missen maar vind dit echt jammer. Is toch iets voor later. Zou fijn zijn als hierop word gelet..
op 03-08-2017 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
10

"Perfect photographs.. Totally satisfied!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 27-07-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

"Onwijs leuke fotografe , niet standaard "
 

Verbeterpunten plus

Buiten fotografie. Nu doen ze alles binnen, maar de mogelijk om het buiten ook te doen zou leuk zijn.
op 20-07-2017 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
8

"Mooie foto's. Leuk dat je zowel een profielfoto als een foto waar het hele kind op staat krijgt. Wat ik ook heel erg leuk vond was de klassenfoto waar alle kindjes in een kratje zaten. Deze werden vervolgens opgestapeld (toren). Super origineel!"
 

Verbeterpunten plus

Ik vond het wel aan de prijzige kant, ruim 30 euro voor 3 foto's.
op 19-07-2017 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
9

"Echt mooie foto's! En ook leuke en originele opstelling van de persoon die gefotografeerd is. De foto's spreken daardoor nog meer aan."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 17-07-2017 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
9

"Goede foto's en goede service."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 17-07-2017 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

"Super combinaties van foto's tegen een prima prijs."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 17-07-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"Ze nemen de tijd voor de kinderen dat kun je goed zien aan de resultaten van de foto's."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 16-07-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

"Mooie foto's en fijn dat er meer keus is"
 

Verbeterpunten plus

Als je niet het schoolpakket kiest dan vind ik de foto's en zeker de klassenfoto wel prijzig
op 16-07-2017 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
6

"Hele mooie professionele foto's"
 

Verbeterpunten plus

Jammer dat er geen pakket word aangeboden met diverse foto's en vind t zeer prijzig
op 14-07-2017 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
7

"Mooie foto's en snelle levering."
 

Verbeterpunten plus

In verhouding wel erg duur.
op 11-07-2017 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
8

"leuke eigentijdse foto's."
 

Verbeterpunten plus

Op de klassenfoto zijn de kinderen erg klein afgebeeld. Leker als de gezichten beter zichtbaar zijn.
op 06-07-2017 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
5

"De portret foto was leuk. Helaas wel op een kleiner formaat afgedrukt dan voorgaande jaren bij een andere fotograaf."
 

Verbeterpunten plus

Pas je prijzen aan naar normale tarieven voor schoolfoto's. Pas het formaat van de groepsfoto aan, niet praktisch. En die witte achtergrond ziet er niet uit. Jammer. Deze foto ontsiert het laatste blad van het fotoboek van mijn kind na 6 jaar basisschool en daarvoor groep 1 en 2. Ik heb de foto gekocht om het boek compleet te maken. Schoolfoto's zijn voor altijd.
op 02-07-2017 over Nieuwe Schoolfoto 5/10
8

"Duo foto van de kids vinden wij geweldig"
 

Verbeterpunten plus

Foto's worden jaarlijk op de zelfde houding opgenomen Mag ook op een andere creatieve houdin duo foto's
op 01-07-2017 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

"Leuke ideeen over de poses van de kids. Hele leuke spontane klasse foto"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 30-06-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"Ontzettend leuke foto's van mijn dochter op het kinderdagverblijf. Je ziet dat ze echt de tijd nemen om een leuke foto te maken, wat niet makkelijk is met die kleintjes. Veel keuze ook, moeilijk om te kiezen ;)"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 30-06-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

"Snelle reactie op een gemaakte opmerking, overzichtelijk websit, goede kwaliteit van de foto's."
op 30-06-2017 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
4

"Mijn 3-jarige zoon wilde graag als een vliegtuig op de foto; armen gespreid, breed lachend. Maar de fotografe vroeg of hij zijn handen in zijn zakken wilde steken. Nu zie ik de klassenfoto: allemaal jongetjes met vuistjes strak in de zakken. Ik snap dat het lastig werken is in PhotoShop, die wilde rondvliegende armen, maar ik hoop toch dat er volgend jaar wat meer vliegtuigen te zien zijn -en wat minder schapenvacht."
 

Verbeterpunten plus

-Laat kinderen zichzelf zijn voor de camera. Er werd niet afgeweken van het draaiboek en er was geen ruimte voor spontaniteit. -Andere props, voor de verandering? - De verhoudingen in de klassenfoto klopten niet. Lachwekkend wel, maar ook een beetje pijnlijk.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Beste Nynke, Bedankt voor uw beoordeling! Wat jammer om te horen dat uw zoon niet als vliegtuig op de foto mocht. Wij snappen dat dit juist voor een peuter super leuk is! Wij zullen dit ook met de desbetreffende fotograaf bespreken zodat de volgende keer de kinderen juist op de foto mogen zoals ze willen. Wij met Nieuwe Schoolfoto zijn er juist om de kinderen als zichzelf op de foto te zetten en plezier te maken! Wij hopen uw zoon volgend jaar weer vrij, en misschien wel als vliegtuig op de foto te mogen zetten. Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
op 29-06-2017 over Nieuwe Schoolfoto 4/10
8

"Hele gave foto's"
 

Verbeterpunten plus

Maak een leuke pakket prijs
op 28-06-2017 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
8

"-foto's blijven ook na het schooljaar beschikbaar -zeer snelle verwerking -zorgvuldig verpakt -voldoet aan verwachting"
 

Verbeterpunten plus

-vrij prijzig -verder geen verbeterpunten, ga zo door!
op 28-06-2017 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
9

"Zelf een verkeerde bestelling geplaatst,gebeld en het word gelijk opgelost! Wat een service!! Mijn complimenten!! Heel blij mee!! Bedankt nogmaals!!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 28-06-2017 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
9

"Snelle levering. Vernieuwende foto's"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 28-06-2017 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
5

"Ik heb verder geen opmerkingen."
 

Verbeterpunten plus

DE periode waarin je de foto's met gratis verzending kan bestellen is erg kort. Voor mij te kort. Ook de klassenfoto vind ik niet mooi. Je ziet duidelijk verschillende groepjes, hierdoor lijkt het soms of mensen hun rug naar anderen draaien. Ook ontstaan er zo gaten op de foto tussen de kinderen

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Karin, Bedankt voor uw beoordeling! Wat jammer om te horen dat de gratis verzendperiode wat kort is. Wij houden altijd een week na het uitleveren van de foto's aan. Wellicht dat school wat vertraging heeft gehad met het uitleveren van de foto's? Mocht u hierdoor niet hebben kunnen profiteren van de gratis verzendperiode horen wij dit graag dan komen we u graag alsnog tegemoet hierin! Wilt u ons een mailtje sturen met hierin uw ordernummer? Dit kan naar info@nieuweschoolfoto.nl Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
op 27-06-2017 over Nieuwe Schoolfoto 5/10
7

"Snel en professioneel."
 

Verbeterpunten plus

Klassen foto's gaten ivm telkens paar kinderen per keer. Jammer
op 26-06-2017 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
9

"prachtige foto's"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 26-06-2017 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

"Snelle levering, mooie verpakking, alles in orde"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 25-06-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10


   Pagina 1 / 52    pijl-rechts