Beoordelingen

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen

Onafhankelijke beoordelingen

Iedere klant krijgt bij ons gelijke service. Aangezien wij geloven in ons team en de producten mag iedereen via de onafhankelijke site KiYoh een beoordeling plaatsen. Door het lezen van een aantal beoordelingen krijg je al snel een indruk van onze diensten en service.
kiyoh
7.8
6

"Snelle levering Goede kwaliteit foto’s"
 

Verbeterpunten plus

De klassenfoto klopt niet; met knippen en plakken is een leerling op de klassefoto geplaatst die niet in de klas zit. Erg jammer als herinnering aan laatste groep op deze school. Een stuk duurder dan vorig jaar

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Jeanne, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat de foto's snel in huis waren. Misschien heb je onze totaalpakketten in onze webshop gezien. De fotovellen zijn ook nog steeds los te bestellen, dit doe je door op een foto te klikken. Mocht je hier nog interesse in hebben, neem dan even contact met ons op via info@nieuweschoolfoto.nl! Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 19-04-2018 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
6

"Snelle levering, pasfoto’s prima!"
 

Verbeterpunten plus

De schoolfoto vind ik persoonlijk niet echt mooi, groepjes van 3 A 4 aan elkaar geplakt, een lange smalle foto kun je niet heel veel mee, ik heb hem door midden moeten knippen omdat hij anders niet in ons schoolfotoboek paste... doordat het aan elkaar geplakt is vind ik het ook wat gemaakt lijken niet een spontane leuke foto.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi! Wat fijn dat de foto's snel in huis waren en dat je tevreden bent met de pasfoto's! De panoramafoto wordt inderdaad in delen gefotografeerd, zodat de fotograaf echt de aandacht heeft voor ieder kind. Voorafgaand aan de fotodag wordt er met school besproken welke soort groepsfoto er gemaakt wordt op de fotodag. Wellicht kunnen we volgend jaar een ander formaat groepsfoto gebruiken! Met vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 18-04-2018 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
5

"Snel en makkelijk. Leuke originele klassenfoto."
 

Verbeterpunten plus

de foto zelf vond ik niet zo goed. Mijn dochter trekt een bijzonder onnatuurlijk alias lelijk gezicht als je zegt: " Lachen!". Een spontane lach is belangrijk en dat verwacht ik eigenlijk ook van een professionele fotograaf. Men zal er even moeite voor moeten doen maar dat lijkt me logisch als je werkt met kinderen. Ik vond ook dat er weinig keus was. De klassenfoto was wel erg leuk! Origineel zo' n andere setting. Wel onhandige maat. Maar dat nemen we op de koop toe. Sorry, had liever ook alleen maar positief geweest!

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Aimee, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat je het een leuke, originele klassenfoto vindt en de foto's snel in huis waren! Echter is het niet de bedoeling dat je jouw dochter niet herkent op de foto. Dit zullen wij bespreken met de desbetreffende fotograaf, zodat dit niet meer voorkomt! We wensen je nogmaals veel plezier met de foto's! Vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 17-04-2018 over Nieuwe Schoolfoto 5/10
10

"lekker simpele website zonder al te veel onzin. Straight to the point, makkelijk overzicht en soepele bestelling. Super dat er geen eindeloze keuze-menu's zijn qua formaten en vormen, dat kan allemaal met de download file zelf gedaan worden. clean, easy, zoals het hoort"
 

Verbeterpunten plus

kleuren zijn wel erg fel en soms beetje schreeuwering

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Peter, Bedankt voor je positieve beoordeling! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de website en foto's. We wensen je veel plezier met je bestelling! Vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 16-04-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"Snelle levering"
 

Verbeterpunten plus

De 1ste keer hele slechte foto's er werd direct contact opgenomen en ze hebben nieuwe foto's opgestuurd geheel kostenloos top ze waren nu wel heel erg goed bedankt voor jullie goede service

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Jolanda, Super om te horen dat je blij bent met je nieuwe foto's en de geboden service! We wensen je nogmaals veel plezier met bestelling! Groetjes, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 11-04-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
6

"Makkelijk online bestellen, leuke opzet van (met name) de klassenfoto. Onze dochter was ziek op de dag dat foto’s werden genomen maar kon op een later tijdstip toch nog op de foto."
 

Verbeterpunten plus

De kwaliteit van de foto’s kunnen beter en dan voornamelijk de klassenfoto is niet scherp.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Annemarie, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat je de klassenfoto leuk vindt en dat het bestellen gemakkelijk ging! Ik schrik ervan dat de kwaliteit van de foto niet naar wens is. Zou je met ons contact op kunnen nemen via info@nieuweschoolfoto.nl? Ik kijk graag met je mee naar een passende oplossing! Vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 09-04-2018 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
6

"Mooie foto`s ."
 

Verbeterpunten plus

De foto`s kan wat goedkoper , best wel prijzig voor 2 foto`s.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Ralph, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je het mooie foto's vindt! Wat jammer om te horen dat je onze foto's wat prijzig vindt. We bieden namelijk scherpe prijzen tegen de kwaliteit die we bieden. Wellicht heb je ook downloads besteld? Ik kijk graag met je mee! Kun je een mailtje sturen naar info@nieuweschoolfoto.nl? Dan zoeken we samen naar een oplossing! Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 05-04-2018 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
7

"Leuke foto’s, origineel"
 

Verbeterpunten plus

Kwaliteit van de klassenfoto is teleurstellend, evenals de grootte vannde digitale bestanden

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Evelien, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat je de foto's leuk vindt! We schrikken ervan dat je de kwaliteit van de foto en de grootte van de digitale bestanden teleurstellend vindt. Ik kijk graag met je mee naar een oplossing voor de kwaliteit van de klassenfoto en je digitale bestanden! We hebben namelijk downloads op klein, groot en professioneel formaat. Zou je contact met ons willen opnemen via info@nieuweschoolfoto.nl? Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 05-04-2018 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
10

"Super mooie foto's! Wij zijn er erg blij mee. ☺"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 04-04-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"Hele mooie, anders dan anders schoolfoto's. zeer klantgericht, enorm vriendelijke en vrolijke medewerkers. Was mijn inlogcode kwijt, geen probleem, we zoeken hem voor u op, en hup binnen 5 minuten had ik hem binnen. Echt top"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Marloes, Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met de foto's en onze happy & service! Veel plezier met het inzien van de foto's! Met vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 30-03-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"De eerste schoolfoto van mijn dochter en ik ben super tevreden! De foto's zijn echt heel erg leuk en van goede kwaliteit! Mijn dochter heeft het tijdens de foto's nemen erg naar haar zin gehad! Ook kwa bestellen en contact geen op of aanmerkingen. Kortom..... top bedrijf."
 

Verbeterpunten plus

Geen verbeterpunten!
op 28-03-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"Super fijn bedrijf!! Ik had de code nodig hebben ze voor me opgezocht.. Toen was de postbode er niet voorzichtig geweest heb ik nieuwe fotos gekregen... Echt super netjes geregeld kunnen bedrijven een voorbeeld aan nemen... Super bedankt voor alles nog een xtje :)"
 

Verbeterpunten plus

Geen ga zo door!!!
op 26-03-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

"Leuke foto’s. Fijn dat je op ieder moment de foto’s kunt bestellen en dat het niet verloopt. Snelle service. Originele klassenfoto."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 26-02-2018 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

"Waanzinnig leuke foto's en nog betaalbaar ook! Extra service die ik kreeg bij het bellen maakte ons helemaal happy :)"
 

Verbeterpunten plus

Minder leuke foto's aub, ik heb namelijk niet genoeg lijstjes om de foto's in te plaatsen ;)
op 16-02-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

"Hele leuke spontane foto's!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 01-02-2018 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

"Super vriendelijke fotograaf! Mijn jongens zijn lastig om ‘losjes’ op de plaat te krijgen. Maar voor haar een makkie, foto’s zijn super leuk geworden! Dank!!!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Marnelle, Bedankt voor je enthousiaste beoordeling , leuk om te horen dat je blij bent met de foto's van de Jongens! Nogmaals veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
op 01-02-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"Prachtige schoolfoto's! Je kunt zien aan de gezichten van de kinderen dat ze op hun gemak zijn, ze stralen en vinden het leuk om op de foto te gaan. #eentrotsemoeder"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 25-01-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
7

"Hele snelle en vriendelijke service!"
 

Verbeterpunten plus

Iets meer kleur op de achtergrond van de foto's bijv. steigerhout doek of iets anders,.wel neutraal maar dat het iets meer kleur krijgt.
op 23-01-2018 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
10

"Positieve en behulpzame werknemers, doen hun uiterste best om alles naar wens te maken! En dan ook nog eens mooie foto's ;) !!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 15-01-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
5

"Mooie foto's"
 

Verbeterpunten plus

Jammer dat er geen pakket bestaat van 3 verschillende foto's echt jammer had liever een pakket gehad met verschillende foto's dan zo los want dat is te duur voor mij dus heb er nu maar twee van kyano en dan klassen foto meer kan ik niet betalen dus dat is echt jammer

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Miranda, Fijn dat je je verbeterpunten telefonisch wilde toelichten! We gaan deze zeker meenemen in de hoop dit in de toekomst wel aan te kunnen bieden. Goed om te horen dat je de foto's mooi vindt en we wensen je veel plezier ervan! Groetjes Eline, Nieuwe Schoolfoto
op 12-01-2018 over Nieuwe Schoolfoto 5/10
10

"Ik heb verder geen opmerkingen."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 09-01-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
7

"Hele mooie foto's, ik heb ze nog niet op foto papier gezien maar ik heb er wel vertrouwen in! Top gedaan"
 

Verbeterpunten plus

Ik zou het niet weten.
op 02-01-2018 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
7

"Leuk die foto van wat verder weg. Origineel. Snelle verzending."
 

Verbeterpunten plus

De verder weg foto had bij het verzamelpakket moeten in plaats van nog een vel close up foto's zitten. Duur als je ook nog digitale foto's wil. De klassefoto was uit verhouding.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Patricia, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om je zojuist even telefonisch te spreken! Bedankt voor je toelichting, we zullen je verbeterpunten meenemen in onze evaluatie zodat wij hier in de toekomst wellicht iets mee kunnen. Veel plezier met je foto's! Groetjes Eline, Nieuwe Schoolfoto
op 01-01-2018 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
10

"Wij hebben in al die jaren nog nooit zulke leuke, speelse, mooie schoolfoto’s gehad!"
op 29-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
7

"Mooie originele klassenfoto!"
 

Verbeterpunten plus

Bestellen lukte niet meteen met de inlog, dit mag simpeler.
op 27-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
8

"Ontzettend lieve en geduldige fotografe. Onze 2-jarige dochter had haar dag niet en was bijna alleen maar aan het huilen. Toch hebben we nog een paar leuke foto’s kunnen bestellen!!! We zijn heel erg blij!!!"
 

Verbeterpunten plus

Alleen jammer dat de achtergrond alleen maar wit kan zijn.
op 22-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

"Schoolfoto van mijn zoontje van 2 jaar gezien en wauw! Wat is dit professioneel en mooi gedaan. Nooit eerder is het iemand gelukt om hem zo op een foto te krijgen. Ben er superblij mee! #respect #mooistefotosooit"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 21-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"hele leuke foto's !!! makkelijk te bestellen . zeker een aanrader"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 20-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"Super leuke klassenfoto gemaakt. Een keer wat anders dan de standaard klassenfoto. Kei leuk!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 20-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

"Mooie foto’s gemaakt op school we konden gewoon niet kiezen"
 

Verbeterpunten plus

De prijzen vind ik fors voor schoolfoto’s
op 19-12-2017 over Nieuwe Schoolfoto 8/10


   Pagina 1 / 55    pijl-rechts