Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

3.153.371 schoolfoto's gemaakt
1.675.380 kilometer gereden naar scholen
505.803 pakketten verzonden via PostNL
1.274.793 kinderen laten lachen
2.103 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

9.1
Beoordeeld door 2103 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
6

Walter uit Groessen

Onze school maakt al even gebruik van deze dienst. Echter lijkt de kwaliteit / kunde van de fotografen of selecties achteraf achteruit te gaan. Simpele foto’s

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 09-08-2022 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
10

Romy uit Borne

Wij zijn erg blij met de mooie foto’s en de goede en snelle service.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Romy, Wat fijn dat jullie blij zijn met de mooie foto's! We vonden het leuk om ze te maken en jullie blij te maken :-) Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 15-07-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Lynnette uit Helmond

Bij mijn oudste dochter kwam nieuwe schoolfoto al op school fotograferen en verrast het mij weer met welke creativiteit de foto's gemaakt zijn en dat dit soms een flinke uitdaging kan zijn. Nu ook zijn jullie bij m'n middelste dochter op school dit jaar geweest, heel blij met de foto's, ze zijn spontaan genomen, leuke poses en een hele leuke klassenfoto in houten vierkanten. Maar bovenal de moeite om de foto's voor een betaalbare prijs af te nemen. Volgend schooljaar zijn we verhuisd heel benieuwd of jullie ook in Panningen komen.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Lynnette, Hallo dan wat een mooie review! Ontzettend leuk om te lezen dat je de creativiteit en spontaniteit in de foto's ziet. Het is toch geweldig als de kinderen later terugkijken op zulke foto's? Ik ben benieuwd naar welke school jouw kinderen gaan! Wie weet fotograferen we daar ook inderdaad :-) Succes met de verhuizing en wie weet tot volgend schooljaar! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 09-07-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Esther uit Van Montfrans

Normaal ben ik niet zo dol op schoolfoto’s, maar deze keer vind ik ze erg leuk. De kinderen houden niet erg van poseren, maar ze stralen op de foto. Dat moet het werk van de fotograaf zijn geweest!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Esther, Waaaauw wat gaaf dat je de schoolfoto's deze keer leuk vindt! De kinderen zijn dus echt als zichzelf op de foto gezet? Dat moet een feestje geweest zijn in de studio :-) Veel plezier van de foto's! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 07-07-2022 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Tessa uit Eerbeek

Mooie foto’s, goede kwaliteit! Bestellen gaat gemakkelijk en snel, top service!!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hi Tessa, Dat horen we graag! Dankjewel voor de complimenten :-) Geniet van de foto's! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 07-07-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Maria uit Nieuwegein

Zeer professioneel, met dank aan Nieuwe schoolfoto echt blij met jullie!!!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Maria! Wij zijn ook blij met jou!! Geniet van de topfoto's van jouw kinderen. Ze krijgen vast een zeker een mooi plekje bij jullie :-) Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 04-07-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Daisy Hilbink uit Dalerpeel

Schoolfoto's besteld, maar deze kwamen beschadigd binnen. Contact opgenomen en kreeg super snel reactie. Zonder moeilijk te doen, kreeg ik een nieuwe set opgestuurd en kon binnen no time genieten van de prachtige foto's!!!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 01-07-2022 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Sarina uit Soesterberg

Ik belde vandaag even om te kijken of wat in mijn winkelmandje zat ook daadwerkelijk was wat ik wilde en een super vriendelijke dame hielp mij hierbij. Wist niet dat er nog zulke klantvriendelijke mensen bestonden! Hoop volgend jaar weer op deze schoolfotograaf! Ga ze zeker weer aanbevelen bij school!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Sarina, Zo'n lieve review van jou! We vinden het altijd leuk om net iets extra's voor je te doen, dus super tof dat dit goed heeft aangeslagen bij jou :-D Veel plezier van de foto's van jouw knappe kids! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 21-06-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
1

Ilse uit Vlaardingen

De tweede keer dat ik met dit beroerde bedrijf in aanraking kom in 4 jaar tijd (KDV en basisschool) en beide keren heb ik geen enkele tevreden ouder of onderwijzer gehoord. Waar de positieve reviews vandaan komen weet ik niet, maar de fotografen zijn chagrijnig, doen niet hun best om de kinderen te laten. In een klas van 30 kinderen geen enkel kind met een “echte lach”. Ontzettend veel foto’s zijn verloren, kwijt gegaan! Ik heb nog nooit gehoord van een fotograaf die zijn foto’s kwijt raakt. Wat een wanstaltig bedrijf en voor de bruikbare review; De groepsfoto wordt geshopt met groepjes kinderen (Max 4) bij elkaar en komt daardoor in een dusdanig onhandig formaat dat het in geen enkel plakboek past of foto lijstje. Dan de individuele idem… een formaat dat niet in een gangbaar lijstje past dus ik heb er niets aan. Daar komt bij dat er ontzettend veel tijd gaat zitten in het bij elkaar photoshoppen van de groepsfoto wat de foto’s ridicuul duur maakt. Ik hoop oprecht dat ik nooit meer dit bedrijf tegenkom, gelukkig denken de beide organisaties (en ja, dat waren 2 verschillende organisaties) daar ook zo over. Maar wees gewaarschuwd!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Ilse, Dankjewel voor jouw moeite om een review te schrijven. Wat ontzettend rot om te lezen dat je een slechte ervaring met ons hebt. Dat is natuurlijk totaal niet waar wij voor staan, want we willen iedereen laten lachen #laatzelachen! Balen dat dit in jullie geval niet gelukt is :-( Het fijne nieuws is dat wij binnenkort bij jullie terugkomen om nog een keer foto's te maken! Wist je dat al? Wat betreft de klassenfoto hebben wij meerdere stijlen en dus ook verschillende formaten. De keuze voor de stijl en het formaat ligt bij de school! Er kan bijvoorbeeld ook gekozen worden voor een standaard klassenfoto dat in een plakboek of lijstje past :-) Door de meest gekozen producten laag te houden qua prijs kan iedereen gebruik maken van professionele schoolfotografie. Zo is ons schoolfotopakketje 12,49 euro. Daarin zitten drie verschillende fotovellen en een klassenfoto! Natuurlijk kan iedereen het zo gek maken als hij/zij zelf wil. We herkennen ons niet in jouw verhaal, dus wij komen graag met jou in contact om het één en ander op te helderen en om je blij te maken :-) Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 20-06-2022 over Nieuwe Schoolfoto 1/10
6

Walter uit Groessen

Onze school maakt al even gebruik van deze dienst. Echter lijkt de kwaliteit / kunde van de fotografen of selecties achteraf achteruit te gaan. Simpele foto’s

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 09-08-2022 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
10

Romy uit Borne

Wij zijn erg blij met de mooie foto’s en de goede en snelle service.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Romy, Wat fijn dat jullie blij zijn met de mooie foto's! We vonden het leuk om ze te maken en jullie blij te maken :-) Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 15-07-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Lynnette uit Helmond

Bij mijn oudste dochter kwam nieuwe schoolfoto al op school fotograferen en verrast het mij weer met welke creativiteit de foto's gemaakt zijn en dat dit soms een flinke uitdaging kan zijn. Nu ook zijn jullie bij m'n middelste dochter op school dit jaar geweest, heel blij met de foto's, ze zijn spontaan genomen, leuke poses en een hele leuke klassenfoto in houten vierkanten. Maar bovenal de moeite om de foto's voor een betaalbare prijs af te nemen. Volgend schooljaar zijn we verhuisd heel benieuwd of jullie ook in Panningen komen.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Lynnette, Hallo dan wat een mooie review! Ontzettend leuk om te lezen dat je de creativiteit en spontaniteit in de foto's ziet. Het is toch geweldig als de kinderen later terugkijken op zulke foto's? Ik ben benieuwd naar welke school jouw kinderen gaan! Wie weet fotograferen we daar ook inderdaad :-) Succes met de verhuizing en wie weet tot volgend schooljaar! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 09-07-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1831 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid