Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

1.454.952 schoolfoto's gemaakt
813.596 kilometer gereden naar scholen
223.750 pakketten verzonden via PostNL
561.264 kinderen laten lachen
1.771 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

7.9
Beoordeeld door 1771 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
9

Susan uit Rotterdam

Het zijn super mooie foto’s


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hi Susan, Super tof dat jij de foto's zo mooi vindt, daar worden wij blij van! Veel plezier met jullie foto's. Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 07-08-2019 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Miranda uit Nijmegen

Hartstikke mooie foto’s,alleen is het jammer dat een schoolfoto eerder er afgaat .

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 05-08-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Aliya abdirisaq uit Zeist

School fotos van mijn dochter zijn erg mooi geworden. Ziet er professioneel uit. Makkelijk te bestellen met een paar klikken heel simpel.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 22-07-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Ric uit Nieuwkoop

Foto's makkelijk besteld en snel geleverd. Ik vond de afdrukken minder goed dan ik verwachtte nadat ik de erg leuke foto's op het scherm had gezien. Ik liet dat per email weten en kreeg na een paar dagen nieuwe! Goed geregeld dus en blij met de foto's.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 21-07-2019 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Brigitte uit Gilze

Vind heel prettig dat je ook met een beperkt budget je eigen foto pakketje samen kunt stellen door de vele verschillende foto's waar je keuze uit hebt! Daar naast hebben ze een hele gave groep 8 eindfoto gemaakt met de hele klas in Feijenoord tenues (was verrassing voor de leraar, van zijn klas, hij is groot fan van Feijenoord!) Dus ook daar nog een gave herinnering van! Bedankt!!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Brigritte, Bedankt voor je leuke reactie! Wat tof om te lezen dat je onze keuze zo prettig vindt. Heel veel plezier van de foto's en natuurlijk van de bijzondere afscheidsfoto van groep 8 :-) Groetjes, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 17-07-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Lara uit Vleuten

Super leuke foto's. Klassenfoto is eindelijk eens op een andere manier ingestoken. Alle leerlingen staan er leuk en stoer op. Ook de portretfoto's zijn mooi geschoten, waardoor het een moderne uitstraling heeft.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 16-07-2019 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
9

JK uit Amsterdam

Al een paar jaar komen de fotografen van dit bedrijf op onze school en onze kinderopvang langs om foto's te maken en elk jaar is het resultaat weer fantastisch. We kunnen elk jaar bijna niet uit de verschillende foto's kiezen, zo leuk zijn ze. De kinderen staan er echt precies op zoals ze zijn. Hartstikke bedankt!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi! Bedankt voor je reactie. Wat leuk om te lezen dat je kinderen echt op de foto staan zoals ze zijn, daar doen we het voor! Geniet van de foto's :-) Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 15-07-2019 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
9

Heleen uit Genemuiden

Leuke foto's. De klassenfoto is erg geslaagd!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 15-07-2019 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
8

marion uit Koedijk

Mooi genomen foto's van mijn zonen, individueel en samen. Overzichtelijke site en goed werkbaar met bestellen.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-07-2019 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
9

Susan uit Rotterdam

Het zijn super mooie foto’s


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hi Susan, Super tof dat jij de foto's zo mooi vindt, daar worden wij blij van! Veel plezier met jullie foto's. Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 07-08-2019 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Miranda uit Nijmegen

Hartstikke mooie foto’s,alleen is het jammer dat een schoolfoto eerder er afgaat .

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 05-08-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Aliya abdirisaq uit Zeist

School fotos van mijn dochter zijn erg mooi geworden. Ziet er professioneel uit. Makkelijk te bestellen met een paar klikken heel simpel.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 22-07-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1217 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid