Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

2.713.073 schoolfoto's gemaakt
1.453.141 kilometer gereden naar scholen
429.516 pakketten verzonden via PostNL
1.093.228 kinderen laten lachen
2.043 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

9.0
Beoordeeld door 2043 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
9

Cynthia uit Haarlem

Verrassend leuke foto’s met leuke poses voor schoolfoto’s.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 29-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Sandra Baars uit DORDRECHT

Bedankt weer voor weer een mooie schoolfoto van ons jongens :) Ze staan er zelfs samen leuk op haha! Ga zo door!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 29-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Pctg Tum uit Duiven

Mijn meisjes staat echt super mooi op de foto. Pixels ook goed we hebben hem laten uitvergroten 1 woord geweldig

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 27-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Miriam uit Duiven

Mooie foto's met elk jaar een leuk thema. Bij de individuele foto's zie je echt dat de kinderen op hun gemak zijn en stralen op de foto. Bij de foto met kinderen samen voel je de dynamiek. De kinderen staan op de foto precies zoals ze zijn. Dat is precies wat ik als ouder graag wil zien.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 26-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Poei uit Roermond

Elke jaar weer super mooi foto shots van onze zoon. Toppie gedaan !!! Van ons een dikke duim.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 26-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Amy uit Sprundel

Echt hele mooie foto's van onze dochter gekregen. Vooral de klassenfoto is superleuk gedaan!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 25-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Willem uit Goes

Onwijs leuke schoolfoto's gekregen van mijn zoontje! Super makkelijk en snel te bestellen/downloaden! dank jullie wel!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 25-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Ifee uit Rijswijk

I ordered my son's school photos and when I received it, I realised that I had selected the wrong package, that which did not include passport size photos (and I needed it). I contacted Nieuwe schoolfoto and was amazed to have the extra copies delivered to my home at zero extra cost.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 24-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Vera uit Baarlo

Mooie kwaliteit foto’s en onze zoon staat er erg leuk op! Ook zo leuk die klassenfoto met die vakken. Top gedaan!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 24-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Cynthia uit Haarlem

Verrassend leuke foto’s met leuke poses voor schoolfoto’s.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 29-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Sandra Baars uit DORDRECHT

Bedankt weer voor weer een mooie schoolfoto van ons jongens :) Ze staan er zelfs samen leuk op haha! Ga zo door!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 29-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Pctg Tum uit Duiven

Mijn meisjes staat echt super mooi op de foto. Pixels ook goed we hebben hem laten uitvergroten 1 woord geweldig

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 27-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1585 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid