Beoordelingen

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen

Onafhankelijke beoordelingen

Iedere klant krijgt bij ons gelijke service. Aangezien wij geloven in ons team en de producten mag iedereen via de onafhankelijke site KiYoh een beoordeling plaatsen. Door het lezen van een aantal beoordelingen krijg je al snel een indruk van onze diensten en service.
kiyoh
7.9
10

"Mooie foto's, leuke composities, goede service en fijn meedenken"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 19-10-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
1

"Ik heb verder geen opmerkingen."
 

Verbeterpunten plus

een klassen foto en normale foto besteld. er staan allemaal rare strepen op. heel die druk is gewoon fout gegaan.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Marcel, Bedankt voor je beoordeling. Dit is natuurlijk niet de bedoeling geweest. Gelukkig hebben we inmiddels contact gehad en worden de foto's uiteraard nog een keer naar je verzonden! Veel plezier ervan :-) Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 16-10-2018 over Nieuwe Schoolfoto 1/10
6

"Verschillende poses en daardoor ruime keuze. Is eens iets anders dan de standaard schoolfoto’s. Ook de klassenfoto is leuk; voor de kinderen verrassend hoe het eindresultaat eruit komt te zien."
 

Verbeterpunten plus

Er mag meer aandacht besteed worden aan de poses en gezichtsuitdrukkingen van de kinderen. Mijn zoontje zat in een onnatuurlijk rechte houding, lachte met zijn mond dicht, waardoor het er erg krampachtig uitziet. Helemaal níet zoals hij is. Het totaalplaatje lijkt dan wel erg leuk en vrolijk wua kleur, maar het gaat uiteindelijk om de gezichten en wat die uitstralen. Zou leuk zijn als de fotograaf dáár meer aandacht aan besteedt... de witte achtergrond is niet heel erg mooi voor de foto’s.... iets minder wit zou een stuk beter zijn! Erg jammer
op 14-10-2018 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
6

"Super leuke foto's en poses van de kinderen, veel keuze aan printopties"
 

Verbeterpunten plus

Dure opties stonden bovenaan, na 3 of 4 keer inloggen na zwaar twijfel om wel of niet de sxhoolfoto's te bestellen, kwam ik erachter dat je door verder naar beneden te scrollen meer opties had om te bestellwn. Dit is onduidelijk, hoorde ook andere ouders daarover. Als je 2 kids hebt is de peijs ook hoog...het zijn schoolfoto's die je als ouder niet kan "skippen", daar wordt misbruik van gemaakt
op 12-10-2018 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
7

"Mooie foto’s, kind staat er leuk op"
 

Verbeterpunten plus

Dure foto’s, klassenfoto vind ik niet leuk zo..liever spontaan als gehele klas op de foto, is ook beter voor het groepsgevoel vind ik
op 09-10-2018 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
8

"foto's zijn leuk en origineel. Als je contact legt krijg je een fijne response en kun je gezamelijk de aangegeven dingetjes (goed) oplossen. Rosella, bedankt daarvoor!"
 

Verbeterpunten plus

Prijzige producen staan op de voorgrond. We hebben contact gehad en er wordt gekeken of ook de andere opties goed getoond kunnen worden.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Remko, Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben helaas geen gouden omranding bij onze foto's, maar wel heel veel verschillende pakketjes zodat er voor iedereen een passende keus bij zit :-) Daarom hebben we losse fotovellen, een schoolpakketje en totaalpakketen! In deze link, www.nieuweschoolfoto.nl/uitleg vertellen we waar je die kan vinden. Ik hoor natuurlijk graag van je wat we voor je kunnen doen, zodat je alsnog leuke foto's kunt uitdelen aan de oma's. Stuur je een berichtje naar info@nieuweschoolfoto.nl? Dan helpen we je graag verder. Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 09-10-2018 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
7

"bestelproces en levering is snel en netjes."
 

Verbeterpunten plus

De foto's en Digitale versies zijn relatief duur wat snel aantikt met meer kinderen en enkele foto's per kind. Maak die wat goedkoper per stuk of als setprijs, dan blijft er meer budget over om andere producten mee te bestellen.
op 27-09-2018 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
10

"Mijn kind staat er superleuk op de foto en ik had de foto's gelijk binnen."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 26-09-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
5

"Ik heb verder geen opmerkingen."
 

Verbeterpunten plus

We moesten de foto's digitaal aanschaffen omdat onze zoon krentebaard in zijn gezicht had zodat we dit weg konden filteren. De goedkoopste versie aangeschaft omdat het dan nog enigzins betaalbaar was maar de foto's waren zo slecht van kwaliteit dat we er helemaal niets mee konden. Konden er niet eens normaal een pasfoto van afdrukken. Vindt het echt jammer dat jullie hier niet iets schappelijker in zijn en een normale resolutie afgeven voor 5,- per foto. Zou hier graag nog eens over willen praten. Mijn telefoonnummer is 06-14199138

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Michelle, Bedankt voor je duidelijke beoordeling met feedback, gelukkig hebben we contact gehad en is er een miscommunicatie geweest en hebben we dit nu alsnog kunnen oplossen! Nogmaals dank! Met vrolijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
op 19-08-2018 over Nieuwe Schoolfoto 5/10
8

"Leuke foto's. Leuke fotografen die hun best doen om de kids te laten lachen op de foto"
 

Verbeterpunten plus

Ik heb ervaren dat er hier al vele ouders moeitw hebben met de indeling van fotos...vele zien gelijk de dure pakketten ,terwijl er voor ieder wat wils is..je moet alleen verder doorscrollen

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Karin, Bedankt voor je enthousiaste en meedenkende mening! Fijn! :D Je kunt inderdaad klikken op bestel totaalpakket en bestel los. Mocht je het op het gemakje nog een keer willen bekijken kan dit via onze uitleg video : www.nieuweschoolfoto.nl/uitleg Karin, heel erg bedankt en veel plezier met de foto's! Met vrolijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
op 06-08-2018 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
6

"aardig snelle levering"
 

Verbeterpunten plus

Jammer dat de foto's zo los in een envelop worden gedaan, helaas zit er een foto tussen die beschadigt is toen ik de envelop open maakte, voor die prijs die ik er voor betaalde en het was redelijk aan de dure kant (voor zowel mijn ex als familie) vindt ik het zonde dat ze er geen bescherming tussen de foto's deden.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Klant, Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat je ons als aardig ervaart en de levering snel was! Het is natuurlijk niet de bedoeling dat jouw foto met een beschadiging aankomt. Wil je contact met ons opnemen via de telefoon of mail? (030 224 2500, info@nieuweschoolfoto.nl) zodat we dit netjes voor je kunnen oplossen! Met vrolijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
op 03-08-2018 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
10

"Ze zijn bereid te investeren in groeiende groepen...de foto's zijn super geslaagd en leuke afwisseling. Kinderen van 2 en 3 jaar gewoon heel goed op de foto. Verwerking van de foto's bestellen ging ook goed"
op 30-07-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

"Wat een handige service. De foto's zijn erg leuk geworden!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 30-07-2018 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
8

"Mooie foto's! Na bestelling had ik de foto's snel binnen."
 

Verbeterpunten plus

Vroeger met A4 blad waar de namen van de kinderen op stonden, hiermee waren we erg verwend. Ik vond het wel even zoeken voordat ik alle vellen/opties vond. Dit kan misschien iets gemakkelijker. Via FB vraag hierover gesteld, kreeg snel antwoord, was prettig.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Linda, Bedankt voor je positieve beoordeling. Super dat je de foto's snel in huis had! Top dat je naar aanleiding van jouw berichtje op Facebook weer lekker verder kon met bestellen :-) Veel plezier van de foto’s! Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 28-07-2018 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
5

"Kwaliteit van de foto's zijn goed"
 

Verbeterpunten plus

Erg duur!!! Dat mag zeker wel wat minder. Tov een 'gewone' schoolfotograaf, vorig jaar betaalde ik voor een pakketje foto's (grote foto, 10 pasfoto's, 6 grotere, klassenfoto) 13.50 Ik voel me met deze prijzen van nieuweschoolfoto aardig belazerd

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Esther, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat je de kwaliteit van de foto's goed vindt, want daar werken onze fotografen en pixelbazen hard voor :-) Wij willen voor al onze klanten passende opties bieden, daarom bieden we al fotovellen aan vanaf €3,99! Daarnaast hebben we ook totaalpakketten en een schoolfotoset van €12,49, met 3 fotovellen en een gratis klassenfoto. Je mag natuurlijk altijd even contact opnemen met onze happy & service, via info@nieuweschoolfoto.nl, dan kijken we met je mee naar de opties. Sinds kort hebben we ook een uitlegvideo voor het bestellen, deze is te vinden op www.nieuweschoolfoto.nl/uitleg. Vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 24-07-2018 over Nieuwe Schoolfoto 5/10
6

"Snel en accuraat."
 

Verbeterpunten plus

Peperduur.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi! Bedankt voor je beoordeling. Top dat je ons snel en accuraat vindt :-) Onze prijzen lopen uiteen van 3,99 euro voor een fotovel tot aan onze totaalpakketten vanaf 24,99 euro! Op deze manier proberen wij voor iedereen onze prijzen toegankelijk te maken. In onze webwinkel krijg je daarom ook de optie voor het totaalpakket en de optie voor 'bestel los', dan krijg je een overzicht met allerlei mogelijkheden! Je kunt ook altijd even kijken op www.nieuweschoolfoto.nl/uitleg of natuurlijk contact opnemen met onze happy&service via info@nieuweschoolfoto.nl Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 24-07-2018 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
8

"Mooie foto's."
 

Verbeterpunten plus

Prijs. Heel duur voor alleen dowbloads. Ook de losse foto's zijn duur.
op 16-07-2018 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

"- Professionele omgang met kind - Creatieve foto/shoot - Goede/scherpe kwaliteit foto's"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 13-07-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"Nog niet vaak zo’n ontzettend leuke klassenfoto gezien! Erg creatief en leuk gedaan. Je kan zien aan de kinderen dat ze het allemaal erg leuk vonden, ze staan er super blij op!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Linda, Bedankt voor je positieve beoordeling! Worden wij ook blij van :-) Wat een compliment voor onze fotografen dat de kinderen het zo leuk vonden, dat is ook precies hoe wij het graag zien. Heel veel plezier van de foto! Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 13-07-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"Voor het tweede jaar prachtige foto’s van mijn kinderen. De juiste blikken zijn gevangen en zichtbaar op de foto’s. Ben blij met het resultaat!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 13-07-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"Website werkt snel en goed. Bestellen gaat makkelijk."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 12-07-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
7

"Zeer snelle service"
 

Verbeterpunten plus

Ik vind het jammer dat er niet meer aandacht is besteed aan het maken vd foto’s. Mijn dochter zit helemaal ingezakt, dus had haar even rechtop laten zitten

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Fabienne, Bedankt voor je beoordeling. Tof dat je tevreden bent met onze zeer snelle service! We zullen je feedback over de houding zeker meenemen. Elk geval veel plezier van de foto :-) Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 11-07-2018 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
5

"Je wordt netjes te wordt gestaan"
 

Verbeterpunten plus

Komen de afspraken niet na, wat betreft levertijd. Maand moeten wachten i.p.v. de opgegeven 3 weken. Foto's vielen een beetje tegen en weinig keus m.u.v. de broer/zusfoto's

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Marianne, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat je netjes te woord bent gestaan. Wat jammer dat je langer hebt moeten wachten op de inlogkaart dan je verwacht had. Kun je aangeven om welke school het gaat? Dan gaan wij kijken wat de reden hiervan was. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je nog langer in spanning moet afwachten op de foto's dan nodig :-) We horen graag je reactie op info@nieuweschoolfoto.nl Vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 10-07-2018 over Nieuwe Schoolfoto 5/10
10

"Eindelijk eens een keer leuke schoolfoto’s! Prachtig zijn ze en origineel bedacht!! Zeer tevreden:):)"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Chantal, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wat leuk om te horen dat je onze schoolfoto's prachtig en origineel vindt! Heel veel plezier ervan :-) Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 09-07-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"Super leuke foto's van mijn zoontje mogen ontvangen. Hij is normaal verlegen maar dat zag je nu niet terug. De klassenfoto vond ik erg leuk. De opa's & oma zijn dol op de foto's dus ik ben deze al "kwijt"haha!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 04-07-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"Ze hebben een hele mooie foto van mijn dochter gemaakt en de klassenfoto vind ik helemaal geweldig. Het is niet zo een standaard klassenfoto die ik elk jaar krijg. Ik vond het heel apart. Dit mogen jullie elk jaar doen!"
 

Verbeterpunten plus

Ik heb helemaal geen verbeterpunten voor dit bedrijf. Dit is tot nu toe de leukste schoolfoto die van mijn dochter en klas is gemaakt.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Renushka, Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk om te horen dat dit de leukste foto is tot nu toe! We wensen je heel veel plezier met de foto's :-) Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 03-07-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"Prachtige foto's, goede service"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 02-07-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

"Wij zijn blij verrast met de nieuwe schoolfoto 's van onze jongste telg. Ze staat erop als een fotomodelletje en de groepsfoto is ontzettend gaaf! Wij hebben 4 kinderen en nog niet eerder zagen we zo 'n leuke, stoere en originele groepsfoto! Een aanbeveling voor elke school!!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 29-06-2018 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
8

"Mooie professionele foto's. Bij een klacht werd het meteen opgelost!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 19-06-2018 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

"Prachtige foto s Goede en snelle service"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 15-06-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10


   Pagina 1 / 57    pijl-rechts