Beoordelingen

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen

Onafhankelijke beoordelingen

Iedere klant krijgt bij ons gelijke service. Aangezien wij geloven in ons team en de producten mag iedereen via de onafhankelijke site KiYoh een beoordeling plaatsen. Door het lezen van een aantal beoordelingen krijg je al snel een indruk van onze diensten en service.
kiyoh
7.7
9

"Super mooie en leuke foto's. Ook de klassenfoto is verrassend leuk!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 19-10-2017 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
9

"Foto's waren mooi, klassenfoto origineel. Er zat een plekje op 1 van de foto's dat is weggewerkt en binnen 2 dagen kreeg ik de set opnieuw, zonder extra kosten. Fantastische Service"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 18-10-2017 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

"- Fantastische foto's! (zelfs onze 1-jarige zoon - die nooit in de camera kijkt - staat er leuk en lachend op) - Online bestel- en betaalmogelijkheden zijn helemaal van deze tijd - Geweldige service (binnen enkele uren reactie op onze vraag)"
 

Verbeterpunten plus

Keep up the good work!
op 18-10-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

"Onwijs leuke groepsfoto. Keurig te woord gestaan bij telefonisch contact!"
 

Verbeterpunten plus

Had graag meerdere foto's gecombineerd als aanbieding gezien.
op 17-10-2017 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
8

"Snelle bezorging de foto's zijn goed verzorgt."
 

Verbeterpunten plus

Misschien een portretfoto bij je pakket toe voegen
op 16-10-2017 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

"Leuke en originele foto's!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 13-10-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

"Goede service en klantgericht. Bedankt voor de mooie foto's"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 13-10-2017 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
8

"- Duidelijke website. - Gemakkelijke aanmeldwijze. - Brede keuze in fotogrootte en kleurtype."
 

Verbeterpunten plus

- N.V.T.
op 11-10-2017 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
9

"Uitstekende kwaliteit foto’s! En een mooie keuze uit fotovellen en/of downloads."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 10-10-2017 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

"Super snelle nette levering! Leuke opstelling van de groepsfoto! !"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 06-10-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

"Originele schoolfoto's, gemakkelijk te bestellen en snel in huis! Fijn dat de foto's ook digitaal te ontvangen zijn."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 04-10-2017 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

"mooie foto's, originele groepsfoto"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 03-10-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"Ik vind geweldig dat je de kleur en formaat kan kiezen waarin je de foto’s wilt ontvangen. En ook de leuke lijsten die je erbij kunt bestellen."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 29-09-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

"Leuke, spontane foto's! Ik ben er blij mee!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 28-09-2017 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

"Fotograaf maakt leuke en originele foto's. Nu voor een tweede keer op rij de schoolfoto's via deze organisatie ontvangen en de foto's zijn weer geweldig leuk. Bestellen/nabestellen van de foto's gaat snel en makkelijk en de levering ervan gaat erg snel. Een aanrader!"
 

Verbeterpunten plus

Wellicht ook iets met fotografie voor particulieren gaan doen?
op 27-09-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

"Snele service."
 

Verbeterpunten plus

Niet zo handig op de website om foto's te bekijken en te vergelijken. De toon van de foto's vind ik te rozig en te licht.
op 15-09-2017 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

"Zo ontzettend tevreden had kreukels in de foto's en gelijk nieuwe ontvangen. Heel erg blij mee."
 

Verbeterpunten plus

Geen ,super tevreden echt
op 15-09-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
7

"Foto's zijn erg mooi."
 

Verbeterpunten plus

Vind de foto's behoorlijk prijzig. Heb daardoor minder besteld dan ik zou willen.
op 09-09-2017 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
5

"mooie geportreteerde foto, eens wat anders via school"
 

Verbeterpunten plus

het aanbieden van de foto's gaat heel sneaky, je besteld omdat je aan het begin de foto's ziet en aan het einde blijkt dat je ook een schoolpakket had kunnen bestellen waar wel de pasfoto's ook bijzaten voor 12,50. Het zou wel zo eerlijk zijn als je die er bij een bestellen van €75,80 ook bij zou krijgen.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Beste Cato, Bedankt voor uw beoordeling! leuk dat u onze foto's mooi vindt geportretteerd. Wat jammer om te horen dat u de manier van ons productaanbod onduidelijk vindt. We bieden erg veel mogelijkheden en productcombinaties aan. Kunt u ons vertellen op welke manier (computer / tablet / mobiel) u de foto's heeft besteld? Aan de hand van uw bevindingen willen wij graag meedenken zodat dit voor u, de klant zo overzichtelijk mogelijk is. Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
op 29-08-2017 over Nieuwe Schoolfoto 5/10
10

"Wat een prachtige mini-fotoshoot hebben wij gekregen van onze zoon (2,5 jaar). Wij verwachtten een standaard pasfoto, maar waren zeer positief verrast met het resultaat. Een echte aanrader, bedankt!"
 

Verbeterpunten plus

Geen.
op 15-08-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

"Ik heb verder geen opmerkingen."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 09-08-2017 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

"Bij vragen een snelle en fijne reactie!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 09-08-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

"leuke, spontane foto's fijn dat ze ook digitaal beschikbaar gesteld worden"
 

Verbeterpunten plus

de bestelde afdruk van de foto's vind ik niet zo mooi (qua kleur) van tevoren melden dat kinderen in z'n geheel op de foto komen, zodat je als ouder ook rekening houdt met broek, sokken en schoenen voor de foto (daar was ik niet op voorbereid ;-) )

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Beste Klant, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Erg leuk om te horen dat u blij bent met onze digitale keuze mogelijkheden! Uiteraard is het niet de bedoeling dat de kleur van de afdrukken tegenvalt. Wilt u contact met ons opnemen wat betreft uw ordernummer zodat wij samen met u naar de foto's kunnen kijken. Wellicht is er iets mis met uw afdruk. Dit lossen wij graag voor u op! Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
op 05-08-2017 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
7

"Mooie foto's"
 

Verbeterpunten plus

Mijn dochter heeft een bril maar haar brilletje stond zo naar voren dat die halverwege haar ogen zat. Vraag me af waarom de fotograaf niet even heeft gezet zet je bril even goed op. Heb de foto's genomen omdat ik geen schoolfoto wil missen maar vind dit echt jammer. Is toch iets voor later. Zou fijn zijn als hierop word gelet..

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Beste Lindsey, Bedankt voor u beoordeling, fijn om te horen dat u de foto's mooi vindt. Uiteraard is het niet de bedoeling dat uw dochters bril op het midden van haar neusje stond waardoor haar ogen half zichtbaar waren. Onze excuses hiervoor. Wij hopen volgend jaar weer mooie foto's van uw dochter te kunnen maken en wensen u nog veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
op 03-08-2017 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
10

"Perfect photographs.. Totally satisfied!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 27-07-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

"Onwijs leuke fotografe , niet standaard "
 

Verbeterpunten plus

Buiten fotografie. Nu doen ze alles binnen, maar de mogelijk om het buiten ook te doen zou leuk zijn.
op 20-07-2017 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
8

"Mooie foto's. Leuk dat je zowel een profielfoto als een foto waar het hele kind op staat krijgt. Wat ik ook heel erg leuk vond was de klassenfoto waar alle kindjes in een kratje zaten. Deze werden vervolgens opgestapeld (toren). Super origineel!"
 

Verbeterpunten plus

Ik vond het wel aan de prijzige kant, ruim 30 euro voor 3 foto's.
op 19-07-2017 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
9

"Echt mooie foto's! En ook leuke en originele opstelling van de persoon die gefotografeerd is. De foto's spreken daardoor nog meer aan."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 17-07-2017 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
9

"Goede foto's en goede service."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 17-07-2017 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

"Super combinaties van foto's tegen een prima prijs."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 17-07-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10


   Pagina 1 / 52    pijl-rechts