Beoordelingen

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen

Onafhankelijke beoordelingen

Iedere klant krijgt bij ons gelijke service. Aangezien wij geloven in ons team en de producten mag iedereen via de onafhankelijke site KiYoh een beoordeling plaatsen. Door het lezen van een aantal beoordelingen krijg je al snel een indruk van onze diensten en service.
kiyoh
8.2
8

"Ik heb verder geen opmerkingen."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 13-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
8

"Wat zijn de schoolfoto's weer mooi geworden dit jaar. Wij zijn er erg blij mee. De foto's donderdagavond besteld en zaterdagmiddag al in huis..."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 11-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

"Maakt erg mooie foto's. Kinderen staan er spontaan op. Hele natuurlijke houdingen. Ook de vrolijkheid waarmee ze telefoontjes ontvangen en hun website inrichten; dikke duim!"
 

Verbeterpunten plus

Foto's die je als pakket aanschaft ook aanbieden met een andere achtergrond dan de spierwitte.
op 10-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
4

"Klassenfoto is leuk. Communicatie niet prettig, komen afspraken niet na."
 

Verbeterpunten plus

Vorig jaar waren de foto’s goed. Nu verkeerd afgedrukt en minder goed gefotografeerd. Kan gebeuren, gebeld. Zou teruggebeld worden, gebeurd niet. Chat is heel vervelend.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi D, Bedankt voor je bericht. Goed om te horen dat de klassenfoto in de smaak valt. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat we je zijn vergeten terug te bellen! Ik wil je graag helpen, zou je daarvoor je odernummer willen doorgeven en mailen naar info@nieuweschoolfoto.nl? Dan gaan we er zeker voor je achteraan! Ik hoor graag van je. Vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 10-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 4/10
6

"Gematigd enthousiast. De portretfoto's van onze zoons zijn niet echt leuk, de één lacht niet en de ander kijkt naast de lens. Ik verwacht eigenlijk wel van een schoolfotograaf dat hij/zij dat opmerkt en/of in staat is hier wat beters van te maken. De broertjesfoto's zijn wel aardig. Maar toch zijn ze fotogenieker dan wat hier uitgekomen is. Verder vind ik het totaal vrij duur. De klassenfoto is erg origineel, wel valt me op dat sommige kinderen helemaal apart in een hokje zitten of apart zitten van de rest. Dat vind ik sneu. Kids daarentegen zijn enthousiast!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 09-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
10

"Ontzettend leuke foto’s van onze zoon ontvangen! Hij is 1,5 jaar oud, wat een lastige doelgroep is ;)"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 07-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
4

"Ik heb verder geen opmerkingen."
 

Verbeterpunten plus

Belachelijke prijzen, normale (groot) digitale versie is weer niet goed genoeg voor een uitvergroting dus dan betaal je het dubbele. 20 euro voor een digitale versie van een foto... Ik doe er volgend jaar niet meer aan mee, hoop dat de school voor een concurrent kiest en anders gaan we zelf wel naar een fotograaf voor dat geld.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Nathalie, Bedankt voor je beoordeling. De prijs van onze producten wordt samengesteld uit het organiseren, maken en leveren gratis schoolfotografie door heel Nederland. Gratis? Ja echt! Het is aan de ontvanger van de foto’s of je wel of niet bestelt. Voor iedereen zijn de prijzen gelijk zodat iedereen kan genieten van de leukste schoolfoto’s. Voor een professionele download ligt de prijs inderdaad hoger omdat dit ons grootste bestand is. Uiteraard denken we graag met je mee voor een passende oplossing, zodat ook jij kunt genieten van de schoolfoto's! Stuur je ons een mailtje naar info@nieuweschoolfoto.nl met daarin je wensen? We horen het graag! Groetjes, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 04-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 4/10
9

"Goeie site makkelijk bestellen en hele mooie foto's. Goed verpakt voor verzending."
op 04-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

"Originele groepsfoto! Mooie kwaliteit foto’s. Snelle levering en goed op de hoogte gehouden van de levering."
op 04-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
3

"Snel verzenden"
 

Verbeterpunten plus

Maak de foto meer dicht bij de gezicht

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Majdi, Bedankt voor je beoordeling. Ik merk aan je bericht dat je niet tevreden bent met de foto. We kunnen natuurlijk altijd met ons pixelteam kijken of we de foto voor je kunnen bewerken waardoor je er wel tevreden mee bent! Stuur je ons dan een mailtje naar info@nieuweschoolfoto.nl met daarin de inlogcode en je wens? Dan kijken we graag met je mee! Groetjes, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 03-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 3/10
10

"Enthousiaste fotograaf, onze meiden van 5 en 3 waren gelijk op hun gemak en dat zie je duidelijk op de foto's. Leuke mooie foto's. Downloads gelijk al binnen op de mail 1 minuut na betaling. Superkwaliteit!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 03-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"Hele leuke foto’s. We zijn er erg blij mee."
 

Verbeterpunten plus

Ga zo door
op 29-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"Super leuke foto's. Weer eens wat anders dan de "standaard" schoolfotos. Ook de manier van werken was super fijn voor de Kids!"
 

Verbeterpunten plus

Ga zo door!
op 26-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
3

"Best leuke portretfoto's. Wel duur."
 

Verbeterpunten plus

Voor de klassenfoto worden de kinderen in groepjes op de foto gezet, dit wordt vervolgens aan elkaar gephotoshopt. Hierbij zijn op de klassenfoto's de lengteverschillen tussen de leerlingen compleet genegeerd. Kinderen die in het echt een goede kop kleiner zijn dan anderen zijn zo vergroot dat iedereen min of meer dezelfde lengte heeft gekregen. Hierdoor zijn de kleinere kinderen ook een stuk forser geworden. Ditzelfde was gebeurd bij de juffen, de ruim 20 cm kortere juf was of in eerdere versie van de klassenfoto zelfs langer dan de andere juf geworden. Gelukkig heeft de oudercommissie van de school dit al gemeld en zijn de foto's (meerdere malen) aangepast. Maar dus nog niet goed genoeg. Desondanks heb ik ze wel (tegen een fors bedrag) besteld, maar ik hoop dat de school volgend jaar weer kiest voor een andere fotograaf.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi J, Bedankt voor je reactie. Wat jammer om te horen dat je, ondanks de aanpassingen die we gedaan hebben, niet tevreden bent met de foto's. Goed dat de oudercommissie dit al heeft gemeld bij ons, dat bespreken wij ook met de oudercommissie! Wellicht kunnen we volgend jaar voor een andere soort groepsfoto kiezen. Elk geval veel plezier van je foto's! Vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 26-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 3/10
8

"Snelle service, je kan kiezen uit meerdere foto's en allerlei soorten en maten bestellen. Echt top!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 23-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
6

"Originele foto's, keuze uit verschillende foto's."
 

Verbeterpunten plus

Mijn kinderen moesten lachen met hun mond dicht van de fotograaf. Hierdoor vind ik de foto's minder leuk. Er zijn zoveel verschillende keuzes om de foto's te bestellen dat ik niet goed meer wist wat ik wel en niet wilde.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Leanne, Bedankt voor je bericht. We bieden inderdaad veel opties in onze webshop om elke ouder iets passends te kunnen bieden! Als je twijfelt over wat de beste optie is, denken we natuurlijk graag met je mee. Je kan daarvoor naar ons bellen tussen 09.00 en 17.00 uur of whatsappen, mailen en facebooken (ook buiten kantooruren :-) Elk geval veel plezier van je foto's! Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 21-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
10

"Echt super leuke schoolfotos! Ik hoop dat ze volgend jaar weer op de school van mijn zoontje foto's maken dan weet ik zeker dat ze leuk zijn"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 19-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
4

"als ik heel eerlijk ben vond ik de foto's niet mooi. Saai alleen maar wit een lange klasse foto ook alleen maar wit. De zittende foto van mijn zoontje vond ik ook vreselijk dit kon wel anders denk ik. Ik heb de foto genomen met zijn gezicht erop omdat ik het leuk vindt om elk jaar een foto te hebben en uiteraard ook wel de klassenfoto maar niet omdat ik ze zo leuk vond. Tevens ook duur."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hi Wendy, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven, uiteraard is het niet de bedoeling dat je minder happy bent met de foto's dan je normaalgesproken gewend bent! Wij willen het graag voor je oplossen, kun je ons een mailtje sturen met daarbij jullie persoonlijke code en eventueel het bestelnummer. Ik hoor het graag! Met vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 18-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 4/10
10

"Snelle levering van de foto's. De foto's zijn van een mooie kwaliteit en onze zoon stond mooi op de foto. Ook complimenten voor de klassenfoto leuk idee veel leuker dan de standaard klassenfoto"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Bertine, Bedankt voor je leuke reactie! Wat top om te horen dat je zoon er mooi op stond en dat onze klassenfoto in de smaak valt :-) Veel plezier ervan! Groetjes, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 15-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"De kinderen staan echt leuk op de foto! En de klassenfoto is ook fantastisch!"
 

Verbeterpunten plus

De prijs
op 14-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

"Ik heb verder geen opmerkingen."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 08-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
9

"Bij de bestelling een opmerking geplaatst over de tekst bij de klassenfoto (stond groep ipv klas, wat bij de vrije school de gewoonte is), direct per mail een vriendelijke reactie en de aanpassing verwerkt. Mooie portretfoto's, ook van broer en zus samen Frisse uitstraling en mooie functienaam: Happy Manager"
 

Verbeterpunten plus

De klassenfoto bestaat uit meerdere samengevoegde foto's en dat is minder mijn smaak. Lange smalle foto met soms toch wat meer 'wit' tussen kinderen.
op 02-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
4

"Leuke individuele poses, verschillende mogelijkheden qua kleur bij aflevering."
 

Verbeterpunten plus

Na jaren goede foto's te hebben geleverd, is het dit jaar helemaal mis gegaan. De groepsfoto's gemaakt vanuit verschillende aparte fotogroepjes zijn mislukt door verkeerde verhoudingen te gebruiken. Er wordt aangegeven dat er niets mis mee is en niet kan worden aangepast omdat de originele al zijn verwijderd vanwege de avg. Oplossing wordt niet geboden. Zou ze sieren als ze dat wel zouden doen.
op 31-10-2018 over Nieuwe Schoolfoto 4/10
8

"stoere en mooie foto's"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 30-10-2018 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
4

"Ik heb verder geen opmerkingen."
 

Verbeterpunten plus

Het zou prettig zijn als er wordt gekeken hoe een kind erop staat, ook qua mimiek. ik heb dit jaar voor het eerst geen foto gekocht, vanwege het slechte resultaat, terwijl dit voorgaande jaren nooit is gebeurd. jammer

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi! Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met de foto. Zou je een mailtje willen sturen naar info@nieuweschoolfoto.nl? Dan kunnen onze happy managers kijken of we iets voor je kunnen doen! Vriendelijke groet, Rosella
op 30-10-2018 over Nieuwe Schoolfoto 4/10
10

"Voor het eerst de schoolfoto's mogen ontvangen van nieuweschoolfoto.nl en ben er blij mee. Super vrolijke en creatieve foto's. Mijn zoontje vastgelegd zoals hij ook is. Daarbij zijn de foto's ook van zeer mooie kwaliteit"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 27-10-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"Leuke foto’s vqn mijn zoon Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon Prima service, beschadigde foto’s gratis vervangen voor nieuwe en ook nog snel geleverd"
 

Verbeterpunten plus

Groepsfoto: de verschillende groepjes om tot 1 grote foto te komen kloppen niet helemaal qua verhouding.
op 26-10-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"Geweldige service! Ik had een fout gemaakt in mijn bestelling en de happy managers kwamen zelf pro-actief met een oplossing! Super en de foto's waren leuk en creatief!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Elizabeth, Bedankt voor je positieve beoordeling! Hier worden wij ook blij van :-) Veel plezier van je bestelling! Vrolijke groet, Rosella
op 26-10-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"Superblij met de leuke schoolfoto. Gevraagd of ze het korstje op de neus van mijn zoon konden wegwerken. Dit is inderdaad gebeurd en het korstje bij zijn lip was ook nog keurig weggewerkt. Omdat ik de gewone zending al binnen had deze foto extra gekregen. Zeer tevreden dus."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 24-10-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

"mooie foto's, zeer goede service: snelle reactie op vraag gehad, Ik ben zeer vriendelijk geholpen."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Lucia, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat je het mooie foto's vindt! Om iedereen een passende optie te bieden, kun een los fotovel al afnemen vanaf 3,99 euro! Al de losse opties staan bij de foto met daaronder de button 'bestel los'. We bieden ook totaalpakketten zoals je hierboven beschrijft. Ik hoor natuurlijk graag of ik je nog ergens bij kan helpen! Stuur dan een mailtje naar info@nieuweschoolfoto.nl. Ik hoor graag van je! Groetjes Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 22-10-2018 over Nieuwe Schoolfoto 8/10


   Pagina 1 / 58    pijl-rechts