Beoordelingen

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen

Onafhankelijke beoordelingen

Iedere klant krijgt bij ons gelijke service. Aangezien wij geloven in ons team en de producten mag iedereen via de onafhankelijke site KiYoh een beoordeling plaatsen. Door het lezen van een aantal beoordelingen krijg je al snel een indruk van onze diensten en service.
kiyoh
7.6
8

"Hele gave foto's"
 

Verbeterpunten plus

Maak een leuke pakket prijs
op 28-06-2017 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
8

"-foto's blijven ook na het schooljaar beschikbaar -zeer snelle verwerking -zorgvuldig verpakt -voldoet aan verwachting"
 

Verbeterpunten plus

-vrij prijzig -verder geen verbeterpunten, ga zo door!
op 28-06-2017 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
9

"Zelf een verkeerde bestelling geplaatst,gebeld en het word gelijk opgelost! Wat een service!! Mijn complimenten!! Heel blij mee!! Bedankt nogmaals!!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 28-06-2017 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
9

"Snelle levering. Vernieuwende foto's"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 28-06-2017 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
7

"Snel en professioneel."
 

Verbeterpunten plus

Klassen foto's gaten ivm telkens paar kinderen per keer. Jammer
op 26-06-2017 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
9

"prachtige foto's"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 26-06-2017 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

"Snelle levering, mooie verpakking, alles in orde"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 25-06-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

"De kinderen staan op de foto precies zoals ze zijn, niet geforceerd en heel natuurlijk. Ze zijn nog jong dus over het algemeen best een opgave om ze er zo goed op te krijgen, petje af!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 23-06-2017 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

"Verrassend en innovatieve manier van fotograferen. Voor het eerst staat mijn dochter stralend op de foto."
 

Verbeterpunten plus

Ga vooral zo door en laat de kids stralen!
op 21-06-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"Ik heb verder geen opmerkingen."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 20-06-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"Wat een ontzettend mooie schoolfoto's. Jaren niet besteld (andere fotograaf), maar nu zeker wel gedaan. Mijn kind staat er natuurlijk op in een leuke speelse positie en ook de klassenfoto is super leuk, iedereen duidelijk zichtbaar"
 

Verbeterpunten plus

Nee, voor nu niet. Dit is mijn eerste ervaring bij dit bedrijf.
op 19-06-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

"Hele mooie foto's en makkelijk te bestellen."
 

Verbeterpunten plus

Nog meer mooie foto's maken voor nog meer keuze :)
op 19-06-2017 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
8

"Leuke manier van foto's maken"
 

Verbeterpunten plus

Extreem duur voor lopende band fotografie! Bij klassenfoto is mijn zoon raar verkleind en staat hij naast een reus van een meid terwijl die normaal even groot zijn. Kortingscodes bestaan helemaal niet en/of zijn niet te krijgen.
op 14-06-2017 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
8

"Creativiteit qua klassenfoto! Steigerhouten achtergrond ook erg leuk! Ook leuk dat de kinderen er met hun hele lichaam op staan"
 

Verbeterpunten plus

De tijd tussen foto nemen en het mee krijgen om te bestellen zou best wat sneller mogen.
op 13-06-2017 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
8

"Leuke groepsfoto"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 12-06-2017 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
5

"Ik was niet zo tevreden en kan eigenlijk maar twee punten bedenken waar met bedrijf goed op scoort: de snelheid van de levering en de mogelijkheid om foto's te downloaden."
 

Verbeterpunten plus

Ik was enorm verbaasd over een aantal zaken: - Ik vond de schoolfotos weinig creatief genomen. Er zat geen emotie in en kwam redelijk fabrieksmatig over. Het was duidelijk dat de fotograaf een rijtje kinderen aan het afwerken was. Gemiste kans. - De online bestelling lijkt toch nog erg aan een pakket vorm vast te zitten.. dit moet losgelaten worden en alles niet te downloaden zijn. - Ik vond het behoorlijk prijzig. En dat je moet betalen voor de klassenfoto is gewoon not-done. - De termijn tussen bestellen en het afgeven van het gratis bezorgd aankondiging is erg kort. Dit moet langer zijn..

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Beste Simone, Bedankt voor uw beoordeling met hierbij evaluatie punten voor ons en natuurlijk uw positieve punten. Fijn dat de foto's snel bij u in huis waren, hopelijk heeft u er veel plezier van! Wat betreft uw feedback, fijn dat u dit aangeeft. Het is uiteraard niet de bedoeling dat de foto's fabrieksmatig over moeten komen. Wij nemen juist de geplande tijd voor alle kinderen om met alle kinderen een mini fotoshoot te realiseren. Jammer om te horen dat dit niet zo bij u is overgekomen. Wij zullen dit dan ook met de desbetreffende fotograaf evalueren. Wij willen u nogmaals bedanken voor uw tijd om ons te evalueren en wensen u veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
op 09-06-2017 over Nieuwe Schoolfoto 5/10
6

"Leuke enthousiaste fotografen die hun best doen om mooie fotos te maken. De fotos zelf zijn leuk gedaan"
 

Verbeterpunten plus

Veel te duur en samengestelde pakketten ontbreken de broertjes en zusjes versje waardoor je nog veel duurder uitkomt. Echt alleen puur vanwege de prjjs beveel ik dit bedrijf niet aan.
op 08-06-2017 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
10

"Super foto, mooie achtergrond! Helemaal tevreden!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 01-06-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"Prachtige foto s niet standaard Gemakkelijk bestelproces Goede vernieuwingen Zeker een aanrader"
 

Verbeterpunten plus

Misschien toch ook een velletje met kleine fotootjes ( pasfoto s)
op 31-05-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
7

"Leuk foto's , snelle levering"
 

Verbeterpunten plus

De groepsfoto heeft een afwijkend formaat. Deze is niet handig om in een album te plakken.
op 27-05-2017 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
7

"Mooie schoolfoto gemaakt van onze kleine meid die groot tijdens haar oefendag op school!! Het bestelproces is simpel en de foto's zijn zo in huis."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 24-05-2017 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
8

"Originaliteit van opnames"
 

Verbeterpunten plus

Witte achtergrond; communiceren naar ouders ivm kleding kinderen
op 23-05-2017 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

"Erg leuke en originele foto's."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 17-05-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
7

"Goede klanten service. Doen alle moeite voor je (op zoek naar andere foto's dan aangeleverd) Iedere foto kleur, zwart wit en mt vignet om te kijken. Maakt het makkelijker"
 

Verbeterpunten plus

Ik vond zelf de kwaliteit van afdruk iets minder. En beetje saaie achtergrond?
op 16-05-2017 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
6

"Mooie foto's, kinderen zijn op hun gemak."
 

Verbeterpunten plus

De prijs is erg duur, voor alle varianten (ook digitaal). Mijn kind stond met een beetje een vieze mond op de foto. Dit had niet gehoeven: leraren vragen om schoon te maken of zelf doekjes meenemen.
op 12-05-2017 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
1

"Bestelproces"
 

Verbeterpunten plus

Ik vind de foto's van slechte kwaliteit. Te duur voor t resultaat.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Beste Klant, Bedankt voor het nemen van uw tijd om ons te beoordelen! Echter vinden wij het jammer om te horen dat u minder tevreden bent over de kwaliteit en resultaat van de foto's. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Graag ontvangen wij van u uw ordernummer zodat wij uw foto's nogmaals kunnen beoordelen en een passende oplossing voor u kunnen vinden. U mag uw ordernummer mailen naar info@nieuweschoolfoto.nl Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
op 12-05-2017 over Nieuwe Schoolfoto 1/10
10

"Super mooie foto's vooral de klassenfoto echt heel leuk"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 11-05-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"Heel professioneel mijn zoon was echt ontzettend ziek maar de foto's zijn zo ontzettend mooi geworden hij voelde zich op zijn gemak. Helaas foto's gekreukt gekregen maar ze hebben netjes nieuwe kosteloos opgestuurd"
 

Verbeterpunten plus

Heel positief over dit bedrijf, alleen zou ook leuk zijn als er sepia bij komt ik heb in huis vooral sepia hangen en is kleur er ook wel mooi bij. Maar sommige foto's is sepia mooier.
op 05-05-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

"Veel verschillende foto's en goede kwaliteit"
 

Verbeterpunten plus

Combinatie pakket maken van verschillende foto's
op 24-04-2017 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

"Ze maken mooie foto's. Het is handig dat de foto's gevonden kunnen worden op de website met een unieke code. Zo kun je zelf kiezen welke foto's je wilt. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden, qua afmetingen, qua ontwerp. Ook combinatievellen mogelijk. Ook pasfoto's mogelijk. Canvas, etc etc Kortom erg goed!"
 

Verbeterpunten plus

Nee heb ik niet
op 24-04-2017 over Nieuwe Schoolfoto 10/10


   Pagina 1 / 51    pijl-rechts