Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

1.578.506 schoolfoto's gemaakt
857.924 kilometer gereden naar scholen
237.141 pakketten verzonden via PostNL
614.080 kinderen laten lachen
1.784 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

8.1
Beoordeeld door 1784 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
9

Elena uit Heerhugowaard

Boven mijn verwachtingen!!! Waat een geweldige fotos zijn er gemaakt dit jaar vanme koind!!Supper blij ermee!! En zeer creatieve klassenfoto!!Echt super BEDANKT!!!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hai Elena, Bedankt voor jouw enthousiaste berichtje bij je bestelling, super leuk! Hopelijk krijgen de foto's een leuk plekje :)! Veel plezier met de foto's!! Blije groet, Dewy

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 18-10-2019 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

M uit Delft

Hele mooie schoolfoto ontvangen van mijn kind. Erg knap gedaan.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 11-10-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Dominika uit Sneek

En zo eindigt de tijd van saaie schoolfoto's! Geen schoolbankjes meer met rijden kindjes dicht naast elkaar zittend met hun handjes op hun knieen en de muur van gymzaal achter hun. Nieuwe schoolfoto's zijn vrolijk en fris, interessant, lief en beetje ondeugend! Stralende gezichten van kinderen zeggen ook genoeg! Schoolfoto maken is niet meer saai! Super blij ermee! Wat een mooie en vrolijke herinnering voor straks! Zo bedankt!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 11-10-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Turac Tektas uit Zaandam

Hele leuke foto's mogen ontvangen, heel leuk gedaan!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 07-10-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

Sandra uit Groningen

Tot nu toe altijd mooie duidelijke foto's. Dit jaar creatief extra creatief geweest met de klassenfoto.. hopelijk elk jaar iets anders 😊word snel geleverd en met de kwaliteit is absoluut niks mis.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 07-10-2019 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

Wendy uit Apeldoorn

De fotograaf heeft precies datgene gedaan om mijn kinderen ontspannen, vrolijk en goed op de foto te krijgen. O.a. het lieve, maar ondeugende karakter van onze 4-jarige is helemaal herkenbaar terug te zien - wat in mijn beleving echt een uitdaging is om op een foto vast te leggen. Ook van onze andere kinderen is de foto een reflectie van hoe wij ze zien. Heel kunstig gedaan!!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 04-10-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Annette uit Lisse

Super blij met de schoolfotos dit jaar! Zo scherp, mooie kleuren, kunnen gewoon niet kiezen!! Genoeg keus hoe en wat te bestellen! Bedankt!!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 03-10-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Shirl uit Linne

Ik heb zojuist mijn bestelling geplaatst. Was erg duidelijk en uitgebreide keuzes in pakketjes. Geneigd om ze allemaal te kopen. Maar heb me weten in te houden..;)


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Wauw een dikke 10! Daar maak je ons heel erg blij mee :-)! Het blijft lastig om ergens een grens te trekken als het om de foto's van je kids gaat. Als je toch nog twijfelt kan je tot 6 maanden nadat jou gratis verzenddatum is verlopen de foto's na bestellen. Veel plezier met de foto's. Blije groet, Dewy.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 23-09-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Brenda uit Dieren

Eindelijk is geen foto's op de gymbankjes maar hele originele klassenfoto's!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 19-09-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Elena uit Heerhugowaard

Boven mijn verwachtingen!!! Waat een geweldige fotos zijn er gemaakt dit jaar vanme koind!!Supper blij ermee!! En zeer creatieve klassenfoto!!Echt super BEDANKT!!!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hai Elena, Bedankt voor jouw enthousiaste berichtje bij je bestelling, super leuk! Hopelijk krijgen de foto's een leuk plekje :)! Veel plezier met de foto's!! Blije groet, Dewy

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 18-10-2019 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

M uit Delft

Hele mooie schoolfoto ontvangen van mijn kind. Erg knap gedaan.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 11-10-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Dominika uit Sneek

En zo eindigt de tijd van saaie schoolfoto's! Geen schoolbankjes meer met rijden kindjes dicht naast elkaar zittend met hun handjes op hun knieen en de muur van gymzaal achter hun. Nieuwe schoolfoto's zijn vrolijk en fris, interessant, lief en beetje ondeugend! Stralende gezichten van kinderen zeggen ook genoeg! Schoolfoto maken is niet meer saai! Super blij ermee! Wat een mooie en vrolijke herinnering voor straks! Zo bedankt!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 11-10-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1245 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid