Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

2.450.165 schoolfoto's gemaakt
1.322.161 kilometer gereden naar scholen
393.564 pakketten verzonden via PostNL
981.600 kinderen laten lachen
2.008 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

9.0
Beoordeeld door 2008 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
9

Loekie Ypeij uit Nijmegen

Heel goed want: Nieuwe schoolfoto reageert snel en adequaat. Een "klacht of misverstand" wordt snel, professioneel én uiterst vriendelijk behandeld. Als je zelf vastloopt, is er altijd iemand van Nieuwe Schoolfoto die zijn/haar hulp aanbiedt. Chapeau oftewel "petje af"!!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-09-2021 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
1

L. Meijer uit 's-Heerenberg

Dit is nu het 2e jaar dat deze fotograven foto's hebben gemaakt op mijn zoontje zijn school en dat ik niet blij ben met de foto's van mijn zoontje. Hij ziet er altijd heel erg bleek uit. En altijd met een neplachje terwijl hij zo makkelijk aan het lachen te krijgen is. Ik heb ze toch maar weer besteld omdat ik het leuk vind voor hem voor later maar wat een trieste foto's. Ontzettend jammer. Hij zag er weer zo super mooi uit, maar de foto's die ik thuis met mijn mobiel heb gemaakt zijn echt veel mooier.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 09-09-2021 over Nieuwe Schoolfoto 1/10
1

Fatima Laarif uit Almere

Zeer ontevreden. Mijn dochter haar allereerste schoolfoto! Helemaal voorbereid en opgedoft. Eindstand krijg ik te horen dat ze de single foto niet meer kunnen vinden. Vam alle andefe kindjes zijn die er wel. Op de groepsfoto zit mn dochter met gebogen rug op een krukje en met haar ogen half open. Dan fotoshoppen ze haar uit die klassenfoto als "single" foto. Dat was de plossing en daar moet ik het mee doen. Ze wilde niet meer terug komen om haar alleen te fotograferen.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Fatima, Wat super jammer dat je niet helemaal tevreden bent! En wat vervelend dat ze niet op de foto is geweest, natuurlijk niet de bedoeling. Heb je inderdaad gesproken via onze happy & service, en er is inderdaad iets misgegaan met het brengen van de klassen op de fotodag waardoor ze niet op de foto is geweest. We maken alsnog graag haar foto's als je dat leuk vindt, dit kan alleen zoals ik eerder aangaf niet op school door de huidige situatie. Maar iedereen verdient natuurlijk leuke foto's! :-) Hoor alsnog graag of we je binnenkort blij kunnen maken met foto's op onze terugkomdag! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 26-08-2021 over Nieuwe Schoolfoto 1/10
2

S uit Oude Pekela

Beetje jammer, al een aantal keren teleurgesteld geweest over de schoolfoto's. Helaas dit jaar weer. Erg spijtig dat we als ouders er niet bij kunnen zijn. Geen natuurlijke lachjes, alleen geforceerde neplachjes Kinderen zitten in een rare houding bij elkaar (broer/zusjes foto) Vind het jammer dat school voor deze fotograaf blijft kiezen.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Sylvie, Wat jammer dat de foto's anders zijn dan gehoopt! Zoals afgesproken heb je een mailtje ontvangen met alle andere foto's die zijn gemaakt. Onze fotograaf doet natuurlijk reuze zijn best om alle kids aan het lachen te maken. Jammer dat dat niet helemaal is gelukt! Goed om te weten dat het best een spannende dag kan zijn, zo'n grote studio op school :-) Het klopt inderdaad dat de ouders niet bij de fotodag zijn, omdat de foto's tijdens schooltijd worden gemaakt :) Bij de broer-zus mag het normaal wel, maar wegens de huidige maatregelen helaas niet. Kijk graag met je mee! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 30-07-2021 over Nieuwe Schoolfoto 2/10
10

Dunja Tentua uit Tiel

Mooie foto's. Kwaliteit is echt top! Ook leuke variaties/poses, super leuk gedaan. Echt zeer tevreden.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 27-07-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
5

Lisa uit Nederhorst

Vandaag de schoolfoto's binnen gekregen. Misschien zijn wij betere kwaliteit gewend, want ik lees het nergens terug. Maar ik vind de foto's wat wazig. Ze zijn gewoon niet super scherp. En dan vind ik het een behoorlijk bedrag van 20 euro voor 4 foto's.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Lisa, Dankjewel voor je reactie! Onscherpe foto's is natuurlijk niet de bedoeling :) Kan je ons een berichtje sturen op info@nieuweschoolfoto.nl? Kijk ik graag met je mee! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 25-07-2021 over Nieuwe Schoolfoto 5/10
10

Jennifer uit Zwaag

Foto's besteld! Snel en netjes ontvangen! We zijn er erg blij mee! We hadden nog wat vraagjes gemaild en deze zijn netjes en snel opgelost door de klantenservice! Super bedankt voor de service !

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 16-07-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Emmy uit V.

Had een mooie set foto's besteld en per ongeluk 1 set glanzend en 1 set mat besteld. Erg tevreden over hoe dit opgelost is! De foto's zijn van mooie kwaliteit.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 09-07-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
5

Jorina Beunk uit Rijssen

Beide kinderen staan met een krampachtige neplach op de foto, ik heb ze dan ook niet besteld.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Jorina, Wat jammer dat de foto's anders zijn geworden dan gehoopt! Natuurlijk ook de bedoeling dat jij blij wordt van de foto's. Zou je ons een berichtje willen sturen op info@nieuweschoolfoto.nl? Kijk ik graag met je mee of er misschien nog andere foto's zijn gemaakt! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 08-07-2021 over Nieuwe Schoolfoto 5/10
9

Loekie Ypeij uit Nijmegen

Heel goed want: Nieuwe schoolfoto reageert snel en adequaat. Een "klacht of misverstand" wordt snel, professioneel én uiterst vriendelijk behandeld. Als je zelf vastloopt, is er altijd iemand van Nieuwe Schoolfoto die zijn/haar hulp aanbiedt. Chapeau oftewel "petje af"!!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-09-2021 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
1

L. Meijer uit 's-Heerenberg

Dit is nu het 2e jaar dat deze fotograven foto's hebben gemaakt op mijn zoontje zijn school en dat ik niet blij ben met de foto's van mijn zoontje. Hij ziet er altijd heel erg bleek uit. En altijd met een neplachje terwijl hij zo makkelijk aan het lachen te krijgen is. Ik heb ze toch maar weer besteld omdat ik het leuk vind voor hem voor later maar wat een trieste foto's. Ontzettend jammer. Hij zag er weer zo super mooi uit, maar de foto's die ik thuis met mijn mobiel heb gemaakt zijn echt veel mooier.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 09-09-2021 over Nieuwe Schoolfoto 1/10
1

Fatima Laarif uit Almere

Zeer ontevreden. Mijn dochter haar allereerste schoolfoto! Helemaal voorbereid en opgedoft. Eindstand krijg ik te horen dat ze de single foto niet meer kunnen vinden. Vam alle andefe kindjes zijn die er wel. Op de groepsfoto zit mn dochter met gebogen rug op een krukje en met haar ogen half open. Dan fotoshoppen ze haar uit die klassenfoto als "single" foto. Dat was de plossing en daar moet ik het mee doen. Ze wilde niet meer terug komen om haar alleen te fotograferen.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Fatima, Wat super jammer dat je niet helemaal tevreden bent! En wat vervelend dat ze niet op de foto is geweest, natuurlijk niet de bedoeling. Heb je inderdaad gesproken via onze happy & service, en er is inderdaad iets misgegaan met het brengen van de klassen op de fotodag waardoor ze niet op de foto is geweest. We maken alsnog graag haar foto's als je dat leuk vindt, dit kan alleen zoals ik eerder aangaf niet op school door de huidige situatie. Maar iedereen verdient natuurlijk leuke foto's! :-) Hoor alsnog graag of we je binnenkort blij kunnen maken met foto's op onze terugkomdag! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 26-08-2021 over Nieuwe Schoolfoto 1/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1497 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid