Belangrijke informatie: lees hier hoe wij omgaan met corona

Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

1.930.145 schoolfoto's gemaakt
1.067.548 kilometer gereden naar scholen
297.316 pakketten verzonden via PostNL
759.507 kinderen laten lachen
1.823 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

8.0
Beoordeeld door 1823 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
10

canan boyama uit Dronten

Heel mooi & professioneel school foto's van mijn dochter van 4jaar, dankjulliewel!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 23-09-2020 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
7

Eva uit Alkmaar

Onlangs een bestelling gedaan, waarbij ik wat aspecten op de website/in het bestelproces onduidelijk vond. De klantenservice reageerde snel en vriendelijk en bood een passende oplossing. Gelukkig werd er echt iets gedaan met mijn probleem en hopelijk wordt mijn tip verwerkt in een structurele aanpassing op de site.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Eva, Wat fijn om te lezen dat je ons contact als prettig hebt ervaren, daar worden we blij van! Nogmaals heel veel plezier van je foto's :-) Vrolijke groet, Rosella

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 31-08-2020 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
5

Lonneke uit Best

Kinderen kijken natuurlijk af en toe gemaakt in de camera, maar zeker omdat het allemaal digitaal is, lijkt het me best mogelijk om dan een paar foto's te schieten en dan een mooie te selecteren. Over de service achteraf is niks te zeggen, die is goed. Er is van alles aan gedaan om dit op te lossen, door nieuwe school foto, maar er was simpelweg geen mooie foto gemaakt. Naar mijn mening nog steeds de taak van een goede fotograaf om door de gekke bekken van kinderen heen te prikken. Hopen op betere foto’s volgend jaar.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hai Lonneke! Fijn dat wij contact hebben gehad :-)! Ik vind het jammer dat wij je niet de juiste alternatieve foto hebben kunnen aanbieden. We kijken uit naar het nieuwe fotomoment en super toffe foto's. Blije groet, Dewy

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 15-07-2020 over Nieuwe Schoolfoto 5/10
10

Saskia uit Deurne

Dit jaar kon er natuurlijk geen klassenfoto genomen worden. Daar was een geweldig originele oplossing voor bedacht, wat een leuk idee. Op deze manier toch alle klasgenootjes op één foto! Zelfs mijn zoon (gr.6) was enorm enthousiast.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 11-06-2020 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

S uit Utrecht

Het zijn super leuke en mooie spontane foto's

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 27-05-2020 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Indira uit Rotterdam

De foto’s zijn erg goed gelukt. Echt mooie foto’s. Wat het nog leuker maakt is dat het anders is dan anders, kinderen die liggend of samen in een soort stelling foto’s maakt. Ik ben er heel blij met de foto’s. Echt top dank je wel daarvoor.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 20-05-2020 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Carmen uit Borne

Wat een prachtige schoolfoto's maken ze hier, ik was aangenaam verrast! Zeer tevreden over de service en het gemak van bestellen ook.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Carmen, Wat onwijs leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent. Dankjewel :). Heel veel plezier met jouw bestelling! Blije groet, Dewy Nieuwe schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 01-04-2020 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
3

Jo uit Lichtenvoorde

Mooie foto's gemaakt. Veel betaald. Inloglinks in de mail. Ik heb altijd gedacht de bestanden staan veilig in de mail. Maar blijkbaar worden die naar 6 maanden verwijderd. Ze claimen dat het staat vermeld. Maar in mijn mail, besteloverzicht nergens te vinden. Niets van een reminder om de bestanden op te slaan. Heb ruim 35 euro moeten betalen.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Jo, Bedankt voor je beoordeling en wat goed om te horen dat je het mooie foto's vindt. We begrijpen dat het jammer is dat je de foto's niet op tijd hebt kunnen downloaden, voordat de bewaartermijn was verlopen. Zoals mijn collega ook telefonisch had toegelicht, vermelden we op de inlogkaart en in de mail dat er een bewaartermijn geldt voor alle foto's. We doen ons uiterste best om dit bij iedereen kenbaar te maken en vinden het heel jammer dat dit bij jou niet duidelijk was. Wij vinden privacy van kinderen erg belangrijk en vragen daarom ook toestemming aan ouders/verzorgers om de foto's langer te bewaren. Zonder toestemming moeten wij de foto's verwijderen nadat de bewaartermijn is verlopen. We hopen dat we binnenkort mooie nieuwe foto's komen maken! Vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 17-03-2020 over Nieuwe Schoolfoto 3/10
2

André uit Ede

Op 17.11.2019 foto's besteld en betaald. Nu (05.03.2020) nog niets ontvangen. Na telefonisch contact zijn de foto's opgestuurd.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi André, Bedankt voor jullie beoordeling. Goed dat je het ons hebt laten weten dat jullie pakketje niet was aangekomen. Je mag dit zeker na een week al aangeven, dan kunnen we er direct achteraan gaan! Nadat we telefonisch contact hebben gehad, konden we jullie pakketje gelijk nogmaals verzenden. Fijn dat het zo snel kon worden opgelost :-) We wensen jullie veel plezier van de foto's! Vrolijke groet, Rosella Team Nieuwe Schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 11-03-2020 over Nieuwe Schoolfoto 2/10
10

canan boyama uit Dronten

Heel mooi & professioneel school foto's van mijn dochter van 4jaar, dankjulliewel!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 23-09-2020 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
7

Eva uit Alkmaar

Onlangs een bestelling gedaan, waarbij ik wat aspecten op de website/in het bestelproces onduidelijk vond. De klantenservice reageerde snel en vriendelijk en bood een passende oplossing. Gelukkig werd er echt iets gedaan met mijn probleem en hopelijk wordt mijn tip verwerkt in een structurele aanpassing op de site.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Eva, Wat fijn om te lezen dat je ons contact als prettig hebt ervaren, daar worden we blij van! Nogmaals heel veel plezier van je foto's :-) Vrolijke groet, Rosella

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 31-08-2020 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
5

Lonneke uit Best

Kinderen kijken natuurlijk af en toe gemaakt in de camera, maar zeker omdat het allemaal digitaal is, lijkt het me best mogelijk om dan een paar foto's te schieten en dan een mooie te selecteren. Over de service achteraf is niks te zeggen, die is goed. Er is van alles aan gedaan om dit op te lossen, door nieuwe school foto, maar er was simpelweg geen mooie foto gemaakt. Naar mijn mening nog steeds de taak van een goede fotograaf om door de gekke bekken van kinderen heen te prikken. Hopen op betere foto’s volgend jaar.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hai Lonneke! Fijn dat wij contact hebben gehad :-)! Ik vind het jammer dat wij je niet de juiste alternatieve foto hebben kunnen aanbieden. We kijken uit naar het nieuwe fotomoment en super toffe foto's. Blije groet, Dewy

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 15-07-2020 over Nieuwe Schoolfoto 5/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1346 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid