Middelbare school

Wij kunnen alle pubers aan

Wél leuke schoolfoto’s, ook na de basisschool. Van foto voor een pasje tot creatief totaalportret.

School aanmelden Foto's bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

4.471.684 schoolfoto's gemaakt
2.413.969 kilometer gereden naar scholen
726.566 pakketten verzonden via PostNL
1.856.361 kinderen laten lachen
2.285 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

1/4
Fotografie Voortgezet Onderwijs

Als middelbare school heb je al genoeg om je druk over te maken. En wat je niet wilt is gedoe met schoolfotografie. Maar gelukkig zijn wij er om te helpen! Bij Nieuwe Schoolfoto weten we hoe vol jullie agenda’s zijn en daarom zorgen wij voor zorgeloze schoolfotografie.

Met onze slimme manier van werken zorgen we voor een snelle organisatie zonder gedoe. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld klassenfoto’s kiezen die samengesteld worden op basis van de pasfoto's. Dat is niet alleen vernieuwend, maar bespaart ook nog eens veel tijd!

Neem contact op voor meer informatie, een vraag of voor het maken van een afspraak.

'Vrienden/vriendinnen'-foto

Bij de Vrienden/vriendinnen foto bieden wij leerlingen de unieke kans om samen op de foto te gaan! Het is een geweldige manier om hun vriendschap op het VO vast te leggen en een blijvende herinnering te creëren aan hun schooltijd. Dit is een optioneel fotomoment die de school kan kiezen om toe te voegen aan de fotodag.

Het organiseren kost bijna geen extra moeite, omdat onze fotograaf er al is! Maar het is zo populair onder leerlingen dat het niet te missen is. Deze speciale fotoshoot is niet alleen een leuke ervaring, maar ook een geweldig cadeau om te delen met vrienden en familie.

Fotografie op leerlingnummer

Onze foto’s worden geregistreerd op klas en leerlingnummer. Jullie leveren een lijst aan, vaak is dit een export uit de Elektronische Leeromgeving die op school gebruikt wordt (zoals Somtoday, Magister, etc). Binnen 14 dagen na de fotodag leveren wij de digitale bestanden aan, voor in jullie systeem.

Om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt, werken wij nauw samen met de administratie of de roostermaker op school. Jullie school kan ervoor kiezen dat wij de planning maken, of dat we jullie de richtlijnen geven om deze zelf te maken. Zo zorgen we er samen voor dat alles op de juiste dag en tijd gebeurt en dat jullie allemaal stralend op de foto komen!

Bestellen in de webwinkel

Bij Nieuwe Schoolfoto hebben we een geweldige webwinkel waar ouders op elk moment van de dag rustig alle foto's kunnen bekijken en bestellen. Het bestellen van foto's gaat super makkelijk en snel dankzij de unieke codes en inlogkaartjes die we gebruiken.

En het beste van alles? Zodra de ouders de foto's hebben besteld, sturen wij ze meteen op naar het huisadres. Zo krijgen de ouders de foto's snel in handen en hoeven ze niet meer te wachten op zakjes of het ophalen van de foto's op school. Dat scheelt een hoop gedoe en zorgt ervoor dat ouders en kinderen kunnen genieten van de prachtige foto's!

 
 

Privacy? Check!

Bij Nieuwe Schoolfoto vinden we het belangrijk om de privacy van alle leerlingen van jullie middelbare school te beschermen. We zorgen ervoor dat we ons houden aan de AVG-wetgeving en werken volgens het Privacy Convenant. Wij slaan alle persoonlijke gegevens veilig op en gebruiken alleen de gegevens die we nodig hebben. We delen nooit informatie zonder toestemming van de school of ouders. Zo kunnen jullie erop vertrouwen dat wij de privacy van jullie en jullie leerlingen serieus nemen en er alles aan doen om deze te beschermen.

Schoolpassen? Check!

Bij Nieuwe Schoolfoto leveren we op aanvraag gepersonaliseerde Schoolpassen met alle gewenste informatie erop, voor scholen in het voortgezet onderwijs. De school kan daarbij ook kiezen voor een MiFare-chip. Wensen? Wij regelen het!

Handig bij bijvoorbeeld het gebruik van de kluisjes of in de kantine. De schoolpassen zijn duurzaam en van hoge kwaliteit en zijn al verkrijgbaar vanaf €1,10 per pas. Zo hebben jullie unieke schoolpassen die helemaal bij jullie school passen. Zorgeloos!

Planning? Check!

Bij Nieuwe Schoolfoto begrijpen we dat de school het al druk genoeg heeft. Daarom nemen wij de planning van de fotodag graag uit handen. Onze Planners werken nauw samen met de administratie of de roostermaker van jullie school om de perfecte planning te maken.

Zo zorgen we er samen voor dat alles soepel verloopt en jullie allemaal stralend op de foto komen. Bij ons zijn jullie in goede handen!

Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Stel je vraag eenvoudig via whatsApp, stuur een mail of bel.

Klantenservice Teamlid
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Samen plannen

Bij Nieuwe Schoolfoto begrijpen we dat middelbare scholen het al druk genoeg hebben zónder zich zorgen te hoeven maken over het plannen van een fotodag. Daarom hebben we een eigen team van planners dat de school volledig ontzorgt en samen met jullie een zorgeloze dag organiseert. Zo kan de school zich richten op waar de school het beste in is: het geven van onderwijs!

De fotodag

Onze fotografen zijn super goed opgeleid en weten als geen ander hoe ze middelbare scholieren op hun gemak kunnen stellen. Ze maken de meest vernieuwende en vrolijke foto's van jullie. Daarnaast zorgen onze planners ervoor dat alles op de fotodag soepel verloopt, zodat jullie allemaal stralend op de foto komen. Samen maken we er een feestje van!

Pixelteam

Bij Nieuwe Schoolfoto zijn we super trots op de kwaliteit van onze foto's. We willen dat jullie de allerbeste foto's krijgen! Daarom hebben we ons eigen Pixelteam dat élke foto zorgvuldig verwerkt en controleert. 

Ons Pixelteam zorgt ervoor dat de foto's van de hoogste kwaliteit zijn en dat ze aan onze strenge normen voldoen. Zo weten we zeker dat jullie de mooiste en beste foto's krijgen die er zijn!

Resultaat? Topfoto's

Bij Nieuwe Schoolfoto willen we dat jullie schoolfotografie niet alleen leuk is, maar ook betaalbaar en super vernieuwend. We vinden het heel belangrijk dat onze klanten de beste service en producten krijgen!

We werken hard om unieke fotostijlen te maken en om foto's te maken die jullie willen inlijsten en ophangen aan de muur. We willen dat jullie blij zijn met de resultaten en dat jullie nog jarenlang van de foto’s kunnen genieten.

Bestellen en bezorgen

Onze (mobiele) webwinkel is altijd open, zelfs 's nachts! Hierdoor kunnen ouders op elk moment van de dag rustig alle foto's bekijken en bestellen. Bestellen is heel makkelijk en gaat snel dankzij de unieke codes en inlogkaartjes die we gebruiken.

Als de ouders de foto's hebben besteld, sturen wij ze meteen op naar het huisadres. Zo krijgen de ouders snel de foto's in handen en hoeven ze niet meer te wachten op zakjes of het ophalen van de foto's op school. Dat scheelt een hoop gedoe!

 
 

Wij maken al 2542 schoollocaties blij in heel nederland!

Zit je bijvoorbeeld in de ouderraad, directie, leerkracht of ben je een enthousiaste ouder?

Kijk hier om te helpen

Locaties

We zijn supertrots dat we al 2542 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL