Werkwijze

Een combinatie van planning en expertise zorgt voor de hoogste kwaliteit schoolfoto's.

Informatie aanvragen

Kennis maken

Allereerst willen wij graag de organisatie leren kennen. Hierdoor kunnen wij jullie wensen beter inschatten en helpen de ideale planning voor de fotodag te maken. Kennis maken doen we graag eerst per telefoon. Voor een verdere kennismaking komen we graag langs voor een kopje koffie. Hierbij kunnen we meer vertellen over alle mogelijkheden en kunnen wij jullie wensen inventariseren.

Samen plannen

Een must voor een succesvolle dag is het maken van een passende planning. Iedere organisatie is uniek, waardoor het plannen van de fotodag zorgvuldig moet gebeuren. Dit zorgt voor helderheid en structuur en uiteindelijk een relaxte en plezierige dag. Een planning afgestemd op jullie wensen en lesrooster bepaalt het aantal fotostudio's voor de fotodag. Alle afspraken nemen wij op in een digitale overeenkomst die jullie zelf beoordelen en accorderen.
roze enveloppen

De grote dag

Wij komen langs om schoolfoto's te maken. Wij beschikken over 12 fotostudio's die wij op locatie kunnen opbouwen. Samen met hulp vanuit de school maken we er een fantastische dag van. Ons team van professionele fotografen maakt er altijd een leuke dag van en waarborgt de overeengekomen planning.
roze enveloppen


Het resultaat

Na twee weken ontvangt de school per leerling een inlogkaart met daarop een voorbeeldfoto en een persoonlijke inlogcode. Wij sorteren en verpakken deze inlogkaarten per groep. De school verspreidt deze onder de leerlingen. De inlogkaart met unieke code geeft de besteller toegang tot onze webwinkel waar de bijhorende foto’s kunnen worden bekeken en besteld.

Online bestellen

De verkoop van de schoolfoto's gaat volledig via onze eigen webwinkel. Na het inloggen kan er in overzichtelijke en eenvoudige stappen een bestelling worden geplaatst.

Ons platform hebben wij speciaal voor tablets en smartphones ontwikkeld. Naar eigen inzicht kunnen de foto's in de gewenste soorten, aantallen en formaten besteld worden. Betalen van de schoolfoto's gaat vertrouwd, veilig en gemakkelijk via internet bankieren (iDEAL), vooruitbetalen of per creditcard.
flits besteld online

Kies uit onze producten

Na het inloggen in onze webwinkel kun je kiezen uit een groot aantal producten. Benieuwd wat wij aanbieden?

Veilig betalen

Het afrekenen van je bestelling kan bij ons snel, veilig en eenvoudig. Bekijk de drie mogelijkheden om je bestelling af te ronden.

Hoe wij verzenden

Bijzondere foto’s verdienen een speciale behandeling. Lees hoe wij veilig en snel de mooiste foto’s verpakken en versturen.