Verzenden

Wanneer de bestelling gereed is versturen wij deze direct via PostNL. Bestel je voor 12:00 uur op een werkdag? Dan printen wij gelijk de order en verzenden deze direct!

Informatie aanvragen

Opvallend verpakt

Onze opvallende enveloppen zijn niet te missen. Jouw bestelling wordt verzonden in een fel roze, kartonnen envelop die door de brievenbus past. Fotovellen groter dan 20x30cm, canvassen en dibonds worden verpakt in stevig golfkarton en verzonden per pakketpost.

Voor ons is de kwaliteit van het printen even belangrijk als het goed versturen van de aankopen. Hiervoor investeren wij in zeer stevige verpakkingen waar fotovellen, canvassen en dibonds goed in worden verpakt. Mocht het product onverhoopt toch onderweg beschadigd raken, sturen wij na overleg van bewijs per direct een herdruk op.
roze enveloppen

Gratis verzenden

Iedere bestelling leveren we bij je thuis. Wanneer een bestelling wordt geplaatst hanteren wij verzendkosten van € 2,99. Heb je recent een inlogkaart ontvangen? Dan staat er een datum op tot en met wanneer je kan profiteren van GRATIS verzending. Na deze datum zijn de verzendkosten weer € 2,99 tenzij je een bestelling plaatst met een bestelbedrag boven de €50,- euro. Zorg dus dat je snel bestelt.

PostNL

De enveloppen en standaard pakketverzendingen worden via PostNL verstuurd. Voor dibonds maken wij gebruik van een eigen koeriersdienst. Deze persoonlijke koeriersdienst is extra voorzichtig met de kostbare dibonds.

Verzenden

Op werkdagen voor 12 uur besteld, de volgende dag (gratis) in huis

Levertijden

Product Levertijd Verzending
Digitale Downloads Direct E-mail en via persoonlijk account
Fotovellen t/m 20x30cm 1 werkdag Brievenbuspost PostNL
Fotovellen groter dan 20x30cm 2 werkdagen Pakketpost PostNL
Canvas 2 werkdagen Pakketpost PostNL
Dibond 10 werkdagen Pakketpost PostNL

Dit is onze werkwijze

De manier waarop wij te werk gaan is leuk en efficiënt. Ontdek waarom wij uniek zijn en jullie school ook deze service verdient.

Kies uit onze producten

Na het inloggen in onze webwinkel kun je kiezen uit een groot aantal producten. Benieuwd wat wij aanbieden?

Veilig betalen

Het afrekenen van je bestelling kan bij ons snel, veilig en eenvoudig. Bekijk de drie mogelijkheden om je bestelling af te ronden.