Schoolfotografie

Schoolfoto's met professionele fotostudio's en enthousiaste schoolfotografen. Wij fotograferen op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs.

Informatie aanvragen

Basisschool

Wij zijn in staat voor ieder type onderwijs, ongeacht het aantal leerlingen en de extra aandacht een passende planning te maken die wij kunnen waarborgen. Onze manier van werken is voor scholen een tijdswinst, voor kinderen een groot plezier en voor ouders gemakkelijk.
Lees verder ›

Kinderdagverblijf

De eerste foto's van een kind zijn extra bijzonder. Nog leuker wanneer het kind zichzelf is en spelenderwijs op de schoolfoto gaat. Van kleinere kinderdagverblijven tot grote organisaties ze zijn ons allen bekend.
Lees verder ›

Middelbare school

Alle pubers maken tegenwoordig selfie’s en zijn druk met het onderhouden van hun social media. Wij kunnen ons verplaatsen in het drukke leven van deze kinderen, zo kunnen wij ook voor hen een gezellige fotodag organiseren.
Lees verder ›

Speciaal onderwijs

Ieder kind is bijzonder, maar sommigen zijn extra speciaal. Door onze brede ervaring en geduld zijn wij getraind om met kinderen met een lichamelijke beperking, een verstandelijke beperking en kinderen met autisme te werken. Wij komen ook graag bij jullie langs.
Lees verder ›
aantal locaties
630
Locaties

Verzenden

Op werkdagen voor 12 uur besteld, de volgende dag (gratis) in huis
Over verzenden

Werkwijze

De manier waarop wij te werk gaan is leuk en efficiënt. Ontdek waarom wij uniek zijn en jullie school deze service verdient.

Producten

Na het inloggen in onze webwinkel kun je kiezen uit een groot aantal producten. Benieuwd wat wij aanbieden?

Betalen

Het afrekenen van je bestelling kan bij ons snel, veilig en eenvoudig. Bekijk de drie mogelijkheden om je bestelling af te ronden.