Kinderdagverblijf

De foto's van de eerste levensjaren van een kind zijn extra bijzonder. Nog leuker wanneer een kind zichzelf is en spelenderwijs in een professionele studio op de schoolfoto gaat.

Informatie aanvragen

Flexibel plannen

Kinderen houden van spelen, ons team gelukkig ook. Door een flexibele planning te maken, in zelf in te vullen schema's, geven wij de kinderen de ruimte om spelenderwijs op de foto te gaan. Dit levert vrolijke en spontane beelden op waar we allemaal blij van worden.

Kinderlijk eenvoudig

Tenminste dat vinden wij. Ieder kinderdagverblijf mag van onze diensten en service genieten. Ons team van getrainde fotografen werkt vol passie en plezier met kinderen. Spontane interacties zorgen voor de leukste beelden waar wij trots op zijn.

Locaties


We zijn supertrots dat we al 1075 scholen blij mogen maken in heel Nederland.

We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht, en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner


Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket


Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL

Schoolfoto's in de hoogste kwaliteit

Door onze professionele studio's mee te nemen naar jullie kinderdagverblijf creëren wij een echte fotostudio. Dit zorgt voor de ideale belichting met de hoogste kwaliteit. Het liefst fotograferen wij in een aparte ruimte. Hiermee waarborgen we meer rust voor de kinderen en houden we het overzichtelijk. De combinatie van een goede sfeer, de juiste planning en de beste apparatuur zorgt voor de hoogst haalbare kwaliteit.

Uitgebreide fotosessie

Wij maken per individu meerdere foto's en poses. Iedere foto die voldoet aan onze kwaliteitseisen presenteren wij online aan de ouder. Wij streven altijd naar vijf verschillende foto's per kind. Ouders kiezen zelf wat zij leuk vinden en genieten van snelle en perfecte service.

Daarnaast is onze unieke groepsfoto een uitkomst op kinderdagverblijven. Wij fotograferen kleinere groepen in de studio en monteren deze achteraf tot een panorama groepsfoto. Zeker bij de jongere kinderen is dit handig aangezien de aandacht makkelijker te vangen is.

Happy & Service


Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars- laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten


Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

1.191.943 schoolfoto's gemaakt
614.666 kilometer gereden naar scholen
183.978 pakketten verzonden via PostNL
456.037 kinderen laten lachen
1.715 beoordelingen van ouders

Pixelteam


Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Het zijn net modellen

Per kind en pose maken wij meerdere opnames om het beste uit het contact te halen. Eigenlijk maken wij een professionele shoot zoals dat bij modellen ook gebeurt. Na de fotoshoot selecteren wij uit de gemaakte schoolfoto's de allerbeste en presenteren wij de afgesproken aantallen aan de ouders. De ouder bekijkt en bestelt de gewenste foto's in onze webwinkel. Leuk en makkelijk!

Naast onze verfrissende portretfoto's zijn onze groepsfoto uniek in zijn soort. Wij fotograferen kleinere groepen in de studio en monteren deze achteraf tot een aansluitende panorama groepsfoto.

flits met kado

Als dank

Als dank voor jullie hulp hebben wij een leuk cadeau die we standaard aanbieden aan kinderdagverblijven. Het KDV ontvangt het volgende:
  • Iedere groepsfoto afgedrukt op een waanzinnige vergroting van 20x60cm!

Als dank

Als dank voor jullie hulp hebben wij een leuk cadeau die we standaard aanbieden aan kinderdagverblijven. Het KDV ontvangt het volgende:
  • Iedere groepsfoto afgedrukt op een waanzinnige vergroting van 20x60cm!
flits met kado