Middelbare school

Wij kunnen alle pubers aan

Wél leuke schoolfoto’s, ook na de basisschool. Van foto voor een pasje tot creatief totaalportret.

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

4.526.942 schoolfoto's gemaakt
2.427.853 kilometer gereden naar scholen
733.511 pakketten verzonden via PostNL
1.876.640 kinderen laten lachen
2.287 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

1/4
Op niveau

Oudere kinderen benader je anders dan kleuters. Het inschatten daarvan is ons vak. Zo ook voor pubers die een druk leven hebben met het maken van selfie’s en het onderhouden van hun social media. Onze fotografen halen het beste uit de kinderen en maken zo portretten waar zij zich prettig bij voelen.

Goed georganiseerd

Plannen is de sleutel van goede schoolfotografie. Wij maken in samenwerking met jullie de ideale planning die aan alle eisen voldoet. Zij hebben wellicht een rooster en verschillende vakdocenten. Door samen te plannen maken we de perfecte planning zodat iedere mentor de mogelijkheid krijg om met zijn klas op de foto te gaan. Afhankelijk van de beschikbare tijd en ruimte bouwen wij 1 tot 4 studio's op locatie.

Het zijn net modellen

Per leerling en pose maken wij meerdere opnames om het beste uit het contact te halen. Eigenlijk maken wij een professionele shoot zoals dat bij modellen ook gebeurt. Na de fotoshoot selecteren wij uit de gemaakte schoolfoto's de allerbeste en presenteren wij de afgesproken aantallen aan de ouders. De ouder bekijkt en bestelt de gewenste foto's in onze webwinkel. Leuk en makkelijk! Naast onze verfrissende portretfoto's zijn onze groepsfoto uniek in zijn soort. Wij fotograferen kleinere groepen in de studio en monteren deze achteraf tot een aansluitende (panorama) groepsfoto. Natuurlijk is een traditionele groepsfoto ook mogelijk. In overleg kiezen we de stijl die bij jullie school past!

Als dank

Als dank voor jullie hulp hebben wij leuke cadeau’s die we standaard aanbieden aan basisscholen. De school ontvangt het volgende:

  • De digitale foto’s van iedere leerling voor administratief gebruik
  • Iedere groepsfoto afgedrukt op een waanzinnige vergroting van 20x60cm!
 
 

Echte service

Zorg dragen voor je product. Dat klinkt serieus en dat is het volgens ons ook. Naast het plannen en fotograferen staan wij altijd klaar voor onze opdrachtgevers en klanten. Wij zijn pas klaar wanneer de foto's binnen korte tijd op het juiste adres goed geleverd worden. Niet tevreden over de bestelling? Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden.

Veilig opgeborgen

Onze diensten zijn altijd discreet en vertrouwd. Ondanks dat de foto's online worden aangeboden is het alleen mogelijk door het invoeren van een willekeurig gegenereerde code de foto's te bekijken. Onze gegevens en bestanden zijn op het hoogste niveau beveiligd.

Kwaliteit boven alles

Kiezen voor kwaliteit lijkt logisch. Volgens ons bepaalt de balans tussen de beschikbare tijd, de fotograaf en de apparatuur de kwaliteit. Door onze professionele studio's mee te nemen naar de locatie creëren wij een echte fotostudio. Dit zorgt voor de ideale belichting met de hoogste kwaliteit.

Ons team van fotografen is getraind om in wisselende situaties een constante kwaliteit te leveren. Wij streven naar resultaat gelijkwaardig aan een lange fotoshoot in een fotostudio, maar dan wel binnen de gestelde planning, passend bij schoolfotografie.

Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kennis maken

Allereerst willen we jou en de school graag leren kennen. Dat wil je vast ook bij ons! Dan brengen we jullie wensen in kaart en zorgen we ervoor dat jullie de juiste informatie hebben om een goede afweging te maken. We vertellen graag meer over de mogelijkheden: Bijvoorbeeld over moderne schoolpasjes  met een eigen ontwerp en Mifare-chip.

Samen plannen

Wij nemen het plannen graag uit handen, zodat jullie alleen de leerling-aantallen hoeven aan te leveren. Een heldere planning zorgt voor structuur: De basis voor een ontspannen en goed georganiseerde dag. Een planning afgestemd op jullie wensen bepaalt het aantal studio's. Willen jullie 2, 3 of misschien wel 4 fotografen? Voor ons is niks te gek.

De fotodag

Wij komen langs om schoolfoto's te maken. Met onze ervaren en gecertificeerde fotografen zorgen we er altijd voor dat de fotodag een enorm succes wordt. We maken er samen met jullie hulp een geweldige dag van. Ons team is naast professioneel ook gezellig en zorgt voor het waarborgen van de afgesproken planning.

Het resultaat

Na 5 dagen zijn de digitale bestanden voor de leerlingenadministratie al klaar. Ook de schoolpasjes kunnen dan besteld worden. Wij versturen de inlogkaarten binnen 4 weken. Hierop staat een voorbeeldfoto en unieke inlogcode. De school verspreidt deze kaarten onder de leerlingen. Met de persoonlijke kaartjes kan worden ingelogd in onze beveiligde webwinkel en kunnen de foto's worden bekeken en besteld.

Online bestellen

De verkoop van de schoolfoto's gaat volledig via onze eigen webwinkel. Na het inloggen kan er in overzichtelijke en eenvoudige stappen een bestelling worden geplaatst. De school heeft door onze Happy & Service geen omkijken naar de afhandeling.

Onze webwinkel is speciaal voor alle formaten schermen ontwikkeld. Naar eigen behoefte kunnen de foto's in de gewenste soorten, aantallen en formaten worden besteld. Betalen van de schoolfoto's gaat vertrouwd, veilig en gemakkelijk via alle gangbare betaalmethodes.

 
 

Wij maken al 2571 locaties blij in heel nederland!

Zit je bijvoorbeeld in de ouderraad, directie, leerkracht of ben je een enthousiaste ouder?

Kijk hier om te helpen

Locaties

We zijn supertrots dat we al 2571 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL

Goed om te weten

Bel ons


030 - 224 2500

maandag-vrijdag
van 9.00 tot 17.00

left