Zomertips voor de leukste vakantie!

Hier word je toch blij van!

13-07-2021 Hij is er weer, de zomervakantie! Maar wat kan je nou nog eens gaan doen met de kinderen? Na zoveel dagen thuis te zijn geweest dit jaar zijn de ideeën misschien een beetje op. We hebben onze leukste tips op een rijtje gezet in deze blog. Hoeven jullie je niet meer te vervelen!
13-07-2021

Altijd leuk; de Efteling!

Doe mee met onze kleuractie en win kaartjes voor de Efteling. Een pretpark is natuurlijk altijd een feest, vooral als het lekker weer is. Hoe doe je mee? Open de kleurplaat op https://www.nieuweschoolfoto.nl/kleurplaat/. Kleur um in, en deel hem op socials met de hashtag #nieuweschoolfoto #jongepicasso. Weet weet zwaai jij dan naar ons vanuit de achtbaan deze zomer :-)


Watergevecht

Op een warme dag is er niets lekkerder dan… een watergevecht! Verzamel alle sponzen, waterballonnen, waterpistolen en emmers die je kunt vinden, en laat het gevecht beginnen! Ook nog eens lekker verkoelend op een warme dag, dat kunnen de kids wel gebruiken en zijn ze lekker buiten. Wist je de je ook met onze kleurplaten actie waterballonnen kunt winnen?  Kijk hiervoor op https://www.nieuweschoolfoto.nl/kleurplaat/.


Op zoek naar de schat

Heb je wel eens van Geocachen gehoord? Kies een toffe plek met een geocache, en ga op zoek naar de schat! De schatten liggen verspreid door heel Nederland. Hiervoor heb je alleen een telefoon nodig en je kunt van start! Super leuk om er gelijk een uitje van te maken, wie weet zijn de kids wel te porren voor een lange boswandeling op deze manier :-) Google ‘geocache’ om te vinden waar deze liggen, veel succes!


Picknick party

Altijd leuk om met mooi weer te gaan picknicken! Kies een gezellig plekje in de buurt, of plak er gelijk een wandeling of fietstocht aan vast. Maak jullie favoriete hapjes klaar en wat lekkere drankjes. Super leuk om bijvoorbeeld mocktails te maken. Dit zijn drankjes net als cocktails maar dan zonder alcohol. Kunnen de kids zelf aan de slag en er ook van genieten. Mix hun favoriete fruit sapjes met spa rood en fruit bijvoorbeeld. Een hip rietje maakt het helemaal af. Kunnen jullie daarna heerlijk genieten in het zonnetje.


Kampeerfeest

Geen vakantie dit jaar gepland, of gaat het niet door? Kamperen kan ook gewoon in de buurt of zelfs in je eigen tuin! :-) Speel toerist in eigen land en ga eens naar een plek in de buurt waar jullie niet eerder zijn geweest. Huur bijvoorbeeld een bootje In een tent slapen maakt het voor de kids altijd bijzonder, zelfs al zet je hem in de tuin op.