Verstuur een knuffelpakket

Hier word je toch blij van!

09-04-2020 Bij Nieuwe Schoolfoto hebben we voor de situatie rondom het coronavirus het Knuffelpakket ontwikkeld! Een 10x15 fotovel met daarbij gratis een fotolijstje, knalroze "extra dikke knuffel'-kaart en een envelop voor slechts €3,99. Het is april 2020 en in Nederland houden we massaal 1,5 meter afstand. We hebben zo min mogelijk of geen fysiek contact met opa's, oma's, oudtantes, ooms en andere dierbaren. Zo beschermen we de ouderen voor het virus. En nu kunnen we ze toch een beetje van onszelf geven.
09-04-2020

Naast FaceTime, Zoom, Whatsapp-bellen, raamzwaaien en 'old-skool' bellen is er eindelijk een nieuwe 'old-skool' manier om een extra knuffel te brengen. Het gratis knuffelpakket!


Knuffelpakket

Juist nú wil je er zijn voor iedereen waar je van houdt. Dat begrijpen wij als geen ander. Om je daarbij te helpen hebben wij een extraatje bedacht. Bij bestelling van een 10x15 fotovel in onze webwinkel krijg je tijdelijk een gratis knuffelpakket! Dit is een unieke wenskaart, kartonnen fotolijst en verzendenvelop. Dan is het alleen nog een kwestie van een lieve tekst schrijven en bij jouw liefste ... opa, oma, tante, moeder, vriend, vriendin, oom, dochter, koning, minister president ...  door de brievenbus gooien. Zo geef je net dat beetje extra aandacht: die knuffel die ze nu zo hard nodig hebben. 


Innovatief

Bij Nieuwe Schoolfoto meten we álles af aan onze merkwaarden: speels & innovatief. Bij ons borrelt het nu dag en nacht met ideeën. Omdat de scholen dicht zijn hebben we nu de mogelijkheid om éxtra creatief om te gaan met onze tijd. Uit een brainstorm komt dan bijvoorbeeld zoiets als een knuffelpakket. Zo kunnen we met de foto's die we maken nóg meer mensen laten lachen. Daarnaast denken we nu bijvoorbeeld ook na over andere innovaties waarover je binnenkort meer hoort: Zo zijn we bijvoorbeeld bezig met thuisvermaak met foto's. Heb jij zelf nog leuke ideeën? Tof! Stuur ze naar [email protected]


Wij staan klaar

Voor elke uitdaging vinden we een oplossing. We zijn trots op, en dankbaar voor onze scholen die flexibel meedenken over het verplaatsen van fotodagen. Met alle Nieuwe Schoolfoto'ers staan we ook in deze bijzondere tijden klaar om zo veel mogelijk mensen blij te maken! #laatzelachen

Hoi! Mijn naam is Reinier en ik ben marketingbaas bij Nieuwe Schoolfoto.