Verras papa met het perfecte vaderdagcadeau: een DIY-fotolijst!

Hier word je toch blij van!

12-06-2020 Vaderdag komt er aan! Je zult onderhand al aan het twijfelen zijn wat je dit jaar weer moet geven. Maar geen zorgen, wij hebben dé tip voor het perfecte vaderdagcadeau. Maak je eigen fotolijstje, stuur het eindresultaat [email protected] en win een canvas t.w.v. €100! In dit blog leggen we je uit hoe jouw super creatief vaderdagcadeau kunt maken.
12-06-2020

Stap 1: Het lijstje

Koop een lijstje van 20x30 cm. Kijk hierbij goed of deze een glazen plaat heeft, anders kan je er niet op kleuren! Wij hebben zelf een zwart lijstje gekocht van de Hema, deze werkt super fijn. Ook geschikt voor de last-minute knutselaars, want voor 22.00 besteld is morgen in huis!

Stap 2: De foto

Bestel een foto op het formaat 20x30 cm. Tot en met 16 juni 2020 krijg je 30 procent korting met de code PAPA30! Krijg je van ons, gratis en voor niets.

Stap 3: Versiering

Haal versiering wat je op het glas kunt plakken om jouw lijstje te personaliseren. Denk aan hartjes, letters of stickers. Niets is te gek, zolang jij er maar blij van wordt! Zo zorg je ervoor dat jouw cadeau echt uniek wordt en deze dag er één wordt om nooit meer te vergeten. 

Waarom? Omdat papa er straks elke dag naar gaat kijken!

Stap 4: Kers op de taart

Maak het geheel af door een persoonlijke tekst te schrijven op het glas. Met whiteboard markers kan je helemaal los gaan. Is de kleine uitgeschoten? Geen paniek, met deze whiteboard markers maak je het glas gewoon weer schoon. Vergeet geen grappige dingen erbij te tekenen! #laatpapalachen.

Jouw geweldige cadeau is nu af! We zijn super benieuwd naar het resultaat. Stuur jouw creatie op naar [email protected] vóór vrijdag 26 juni. Wie weet ben jij de gelukkige en win je een canvas t.w.v. €100!

Hoi mijn naam is Rosanna en ik ben Projectplanner bij Nieuwe Schoolfoto! Ik maak elke dag scholen blij door geweldige fotodagen te organiseren. :)