Onze webshop is vernieuwd!

Hier word je toch blij van!

13-12-2019 Vandaag hebben we onze nieuwe webshop gelanceerd en we zijn apetrots! Bij Nieuwe Schoolfoto proberen we schoolfotografie elke dag een beetje beter te maken. Daarom openden we in 2012 onze eerste webshop. Schoolfoto’s in een webshop: “dat gaat niet werken!” zei iedereen toen. Maar inmiddels 7 jaar laten weten we niet anders dan dat we schoolfoto's via het internet bestellen.
13-12-2019

Sinds 2012 hebben we onze webshop doorontwikkeld als een huis waar je steeds een stukje op bouwt. Eerst een uitbouw, nog een opbouw, nog een keer een muurtje doorbreken, nieuwe bank, ander likje verf op de muur. Maar het afgelopen halfjaar zijn we bezig geweest met een groot project: het bouwen van een nieuw huis.

De nieuwe Nieuwe Schoolfoto webshop is vandaag live gegaan! We hebben bij de ontwikkeling goed geluisterd naar onze klanten. Zo hebben we een enorme stap genomen in het uiterlijk en de snelheid van onze mobiele shop. Verder hebben we het aantal stappen verkleind en betere overzichtspagina’s gemaakt. We hebben 20 klanten op kantoor individueel gevraagd wat ze goed en minder goed vonden aan de nieuwe ontwerpen die we hadden gemaakt. Uiteindelijk kwamen we tot een geweldig ontwerp.

Een aantal toffe features die we willen uitlichten:

 • Ingebouwde QR-code scanner
  Hiermee kan je zonder de code handmatig in te vullen de foto's supersnel bekijken op je mobiele telefoon.

 • Vernieuwde productselectie
  Het is nu veel overzichtelijker om een product te bestellen, je hoeft niet meer een hele lijst met producten door te scrollen maar je kunt gewoon op 1 pagina selecteren.

 • Grotere foto's
  Zo kan je nog beter zien of de foto's goed gelukt zijn.

 • Favorieten
  Onze favoriete functionaliteit. Je kunt nu een lijstje maken met je favoriete foto's. Dan kan je er altijd snel bij of ze delen met je partner, opa, oma of anderen.

 • Voor de nerds: we gebruiken technieken van Vue Javascript framework en het Laravel framework

En nog héél veel andere leuke dingen. Het resultaat kan je bewonderen via nieuweschoolfoto.nl/inloggen. Iedereen met een fotokaart of een account komt vanaf nu direct in de nieuwe webwinkel!

Hi, ik ben Jan. Trotse eigenaar van Nieuwe Schoolfoto. Met een fantastisch team innnoveren wij dagelijks de schoolfotografie markt!