Nieuwe Schoolfoto op NOT-beurs

Hier word je toch blij van!

23-01-2019 Elke twee jaar wordt de NOT-beurs georganiseerd. Je vindt er de laatste ontwikkelingen op onderwijsgebied. Dit jaar zijn wij met Nieuwe Schoolfoto ook van de partij!
23-01-2019

De Confettifoto® op de NOT-beurs


Onze missie om iedereen blij te maken (met geweldige schoolfotografie) nemen we dit keer wel heel letterlijk. We hebben dé innovatie van dit jaar meegenomen naar deze beurs: Onze wereldprimeur van de Confettifoto®! 


Leerkrachten kunnen samen met collega's gratis op onze stand een Confettifoto® maken: Stand 2G005 tussen hal 1 en hal 2. Je krijgt je foto en een GIFje mee van je Confettifoto®.


Daarnaast zijn we super benieuwd wat er leeft. Daarom hebben we onze olifanten-oren meegenomen en staat de NOT-beurs voor ons ook in het teken van luisteren. Luisteren naar wat leraren te vertellen hebben en leren hoe wij met deze nieuwe inzichten elke dag een beetje beter kunnen worden.


Innovatie bij Nieuwe Schoolfoto


Sinds 2012 is het onze missie om leerlingen, leraren, scholen en ouders blij te maken. Waar we ooit begonnen met het uit handen nemen van de planning nemen we vandaag de dag elke zorg uit handen: Plannen en fotograferen, maar ook de volledige afhandeling. De school heeft geen kind aan ons.


Daarnaast hebben we er een sport van gemaakt om te innoveren. Op 23 februari 2016 gaven we Nederland een kijkje in de toekomst en scanden we 700 leerlingen uit Amsterdam in één dag met een 3d-fotostudio, in het thema "Schoolfoto van de toekomst". Zelfs het Jeugdjournaal vond het een 'item' waard. En met dezelfde innovatieve bril introduceerden we in in 2017 de frame-klassenfoto en in 2018 de Confettifoto®. Na een bèta periode is de Confettifoto® vanaf seizoen 2018/2019 voor alle scholen in Nederland beschikbaar.


2019/2020


Wat brengt 2019? Op de NOT-beurs komen we naar iedereen luisteren en natúúrlijk hebben we voor bezoekers van onze stand ook een verrassing: We introduceren dit jaar namelijk weer een nieuwe foto. Ben je benieuwd? Kom dan vooral kijken.


Tot snel!
Team Nieuwe Schoolfoto 

Hoi! Ik ben Reinier, marketingbaas bij Nieuwe Schoolfoto. Ik hou me bezig met alle contactmomenten. Van een berichtje op nos.nl tot een Whatsapp-chat met de Happy & Service. En van een blog op onze site met 'Welke kleren doe je bij je kind aan op de schoolfotodag' tot de weergave van foto's in de webshop. Elke dag zorg ik ervoor dat we onze belofte een beetje beter kunnen waarmaken: Laat ze lachen.