Een supervrolijke feestdagenfoto

Hier word je toch blij van!

12-12-2023 Je kerstboom pimpen met een kerstbal waarop jouw (bonus)kind je stralend tegemoet lacht? Of opa en oma verrassen met een supervrolijke kerstkaart, met de ondeugende snoetjes erop? Dat maakt de feestdagen helemaal compleet! Daarom heb je bij Nieuwe Schoolfoto nú de kans de schoolfoto te bestellen in feestdagenstijl. Daar word je toch blij van!

Foto's bestellen
12-12-2023

Van een fotokerstbal tot een (digitaal) kaartje: de leukste ideeën

Bij Nieuwe Schoolfoto download je een feestelijk gepimpte schoolfoto van jouw kind(eren) en vervolgens doe je hier alles mee wat je wil. Bijvoorbeeld leuk is om de foto te bedrukken op:

 • Een kerstbal. Leuk om in je eigen boom te hangen óf om cadeau te geven aan familieleden.
 • Een (digitaal) kaartje. Zo’n feestdagengroet is extra persoonlijk en natuurlijk superorigineel.
 • Een mok. Om warme chocolademelk uit te drinken tijdens die leuke decemberfilm.
 • Een sneeuwbol. Leuk om neer te zetten in huis óf om cadeau te geven aan je dierbaren.
 • Een puzzel. Zodat je die gezellig samen met je kroost kunt maken.
 • Een koektrommel. Om snoepgoed en kerstkoekjes in te bewaren.
 • Placemats. Leuk om op tafel te leggen tijdens het kerstdiner.

Het allerleukste cadeau: voor jezelf én voor familieleden

Waarom een item met een vrolijke feestdagenfoto erop nu zo tof is? Heel simpel: omdat niks natuurlijk leuker is dan een cadeau geven of krijgen met een extra persoonlijke touch. Iets wat écht niemand anders heeft en wat jou en je familieleden een grote lach bezorgt. De schoolfoto van jouw geliefde kind(eren), compleet omgetoverd in feestdagenstijl, is hét cadeau dat deze decembermaand onvergetelijk maakt.

In 3 stappen de schoolfoto pimpen: zó doe je dat

Kun je niet wachten de schoolfoto een superfeestelijk tintje geven? En om deze gebruiken om een leuk item mee te bedrukken, voor jezelf of om cadeau te geven? Je downloadt de feestelijk gepimpte schoolfoto al in 3 stappen:

 1. Log in met je persoonlijke account
 2. Selecteer de feestdagenstijl
 3. Bestel een fysieke versie van de vrolijk gepimpte schoolfoto óf kies een digitale download

Ga direct aan de slag

Jouw inloggegevens kwijt? Geen zorgen!

Oei! Wat was de inlogcode van je account ook alweer? Om privacyredenen kunnen wij je deze niet geven. Maar gelukkig zijn er genoeg andere manieren om je inlogcode snel en eenvoudig te achterhalen! Zoals:

 • De school van je kind benaderen. Iedere school heeft een ‘codemeester’ die inzicht heeft in alle foto’s en bijhorende inlogcode.
 • Check of je via WhatsApp of mail al eerder de inlogcode hebt gedeeld met familieleden of vrienden.
 • Check of je de inlogkaart die je via school hebt gekregen toch nog ergens kunt vinden. Hier staat de code op.

Op naar een spetterend 2024!

Wat je ook van plan bent met de vrolijke feestdagenfoto, voor ons zijn de feestdagen alvast één groot feest! Dit jaar was fantastisch, met talloze vrolijke, lieve en ondeugende kindjes voor onze lens. Wij hebben ervan genoten en hopen dat 2024 net zo spetterend wordt! Voor nu wensen wij alle ouders, leerlingen en leerkrachten stralende feestdagen toe!

Hi, ik ben Jan. Trotse eigenaar van Nieuwe Schoolfoto. Met een fantastisch team innoveren wij dagelijks de schoolfotografiemarkt!