De tofste vaderdag ideeën!

Hier word je toch blij van!

08-06-2021 21 juni is het alweer zover, namelijk vaderdag! We hebben de allerleukste tips verzameld zodat jij jouw papa in het zonnetje kan zetten Groot voetbalfan? Win een EK 88’ shirt met jouw naam!
08-06-2021

EK Actie

Dit jaar valt vaderdag precies tijdens het EK, super leuk natuurlijk! Wat maakt het EK nou nog leuker? Jouw persoonlijke shirt natuurlijk! We hebben nu een toffe kleurplaat actie waarmee je een EK88’ shirt met jouw naam + juichpakket kunt winnen. Juichen jullie samen Nederland naar de overwinning! Doe mee aan de actie.

Plan een leuk dagje weg!

Iedereen wordt blij van een dagje weg! Super leuk om samen iets leuks te ondernemen, bijvoorbeeld een dagje naar een klimbos voor de echte durfals, kano-huren of lekker naar het strand! Blijf je liever thuis? Een opblaasbadje, met een lekker drankje erbij wordt vast ook gewaardeerd! 

Knutsel zelf een leuk cadeautje in elkaar 

Iedere papa wordt natuurlijk blij van een zelf geknutseld cadeautje. Maak een mooie tekening, en zelfgeknutseld pennenbakje voor het thuiswerken of schilder een snoeppot voor de echte snoep liefhebbers! 

Sokken of shirt met een foto erop

Wij zijn natuurlijk de allergrootste fans van foto’s! Wist je dat je jouw foto’s ook op vanalles kunt drukken? Koop een download van jouw schoolfoto en bestel bijvoorbeeld gekke sokken of een shirt met deze foto erop. Liever zelf knutselen? Zelf tekenen met textielstiften op sokken of een shirt kan natuurlijk ook! 

Ontbijtje op bed

Een zelfgemaakt ontbijtje op bed zeggen we natuurlijk geen nee tegen ;-) Leg de verse croissantjes, jus d’orange en wat vers fruit maar klaar en verras jouw papa ‘s ochtends met een lekker ontbijtje.