8 februari gaan de scholen weer open

Hier word je toch blij van!

05-03-2021 Yessss 8 februari gaan de scholen weer open. Wij hebben er enorm veel zin in en zijn helemaal klaar voor 2021. De leukste foto's en ook erg veilig. Hoe? Door het inzetten van preventieve sneltesten voor alle fotografen, veilige fotograafzones op school en goede hygiëne volgens RIVM richtlijnen.
05-03-2021

Preventief testen voor alle fotografen

In 2020 hadden we een aangepaste werkwijze, zodat we veilig konden fotografen op scholen. Fotografen houden zich nog steeds aan de RIVM richtlijnen en blijven thuis als ze niet 100% gezond zijn.

In 2021 voegen we daar een extra maatregel aan toe: Preventief testen! We testen alle fotografen wekelijks d.m.v. een sneltest preventief op Corona. Dit doen wij in samenwerking snelteststraten die hiervoor de sneltest van Abbott (neustest) inzetten, deze test is goedgekeurd is door het RIVM. De fotograaf krijgt binnen 15 minuten de uitslag. Zo kunnen we de veiligheid nog beter waarborgen van onze fotograaf en van de school.

Gewoon weer lachen

Dat is wat wij doen in 2021. Terug naar het oude normaal waar de schoolfotograaf ieder jaar ook onderdeel van is. We beseffen ons goed dat de schoolfotograaf een van de eerste leuke gebeurtenissen is die weer kan plaatsvinden voor alle kinderen. Wij kunnen niet wachten #laatzelachen

Veilig fotograferen

Om fotograferen veilig voor de scholen en ons team te laten verlopen hebben we extra maatregelen genomen. Deze kunnen we kort samenvatten in 7 stappen. Bekijk de video hieronder.

Hi, ik ben Jan. Trotse eigenaar van Nieuwe Schoolfoto. Met een fantastisch team innoveren wij dagelijks de schoolfotografiemarkt!