5 creatieve tips voor het Pinksterweekend!

Hier word je toch blij van!

27-05-2020 Het pinksterweekend komt er aan en het wordt heerlijk weer. In deze tijd van corona is het dan verleidelijk om de deur uit te gaan, maar dat hoeft helemaal niet! Wij geven jou 5 tips om tijdens Pinksteren thuis creatief aan de slag te gaan.
27-05-2020

Puzzelen

Wanneer heb jij voor het laatst gepuzzeld? Niets is zo ontspannend als een goede puzzel. Haal de (tuin)tafel leeg, zodat je het hele weekend er een langdurig project van kunt maken. Een playlist op Spotify en een paar snacks maakt het helemaal af.

Verven

Heerlijk, kleurrijk kliederen. Haal een paar schildersezels in huis, wat verf én een doek en begin aan jouw volgende Monet. Binnen, in de tuin of in de natuur! Het is ook super leuk om elkaar eens na te verven. Ben je een echte durfal? Hang een doek op in de tuin en één op de grond. Zo kan je met verf tegen het doek gooien. Wij zijn heel benieuwd naar het resultaat!

Speel spelletjes

Samen zijn met Pinksteren is geweldig, maar in corona tijd is dat moeilijk. Speel daarom lekker spelletjes met de mensen die wel in het huis aanwezig zijn of ga videobellen met vrienden om online een spel te spelen. 

Knutsel je eigen kaarten

Tijdens Pinksteren en zeker in coronatijd, is het van belang dat we naar elkaar omkijken: Af en toe laten weten dat je aan iemand denkt. Hoe leuk is het om creativiteit daarmee te combineren?! Haal een paar blanco kaarten in huis, een set goede stiften en vertel die ander wat er in je omgaat. 

Houd je eigen fotoshoot!

Af en toe een selfie is leuk, maar heb je ooit je eigen studio thuis gebouwd? Hang een aantal doeken op, zorg dat je er genoeg licht op schijnt en verzin de gekste foto’s! Met een statief zet je een camera op de ’timer-stand’ en vervolgens kan je met alle attributen die je in en om het huis hebt liggen de meest toffe foto’s maken.

Hoi! Mijn naam is Jiska en ik ben marketeer bij Nieuwe Schoolfoto.