De Tribunefoto

Hier word je toch blij van!

26-03-2019 WHOOOO! Daar is ‘ie dan.. ons nieuwste type groepsfoto; de Tribunefoto! Naast onze toffe Panoramafoto en Framefoto hebben wij weer een groepsfoto-stijl ontwikkeld waar scholen uit kunnen kiezen voor klassenfoto’s.
26-03-2019

De Tribunefoto®

De Tribunefoto® lijkt op de traditionele groepsfoto die wordt gemaakt op bankjes. Met de nadruk op lijkt: wij hebben deze manier van fotograferen namelijk in een nieuw jasje gestoken! Net als de Panoramafoto en de Framefoto wordt de Tribunefoto binnen in de studio gemaakt, deze wordt door de fotograaf meegenomen. Alles wordt dus binnen gefotografeerd. Een fijne bijkomstigheid: het maakt niet uit wat voor weer het is (lees: geen haren in het gezicht of last van zon-inval ;-)). Ook heeft de fotograaf langer de tijd voor een kleiner groepje kinderen, waardoor iedereen er goed op staat. 


Technische uitvoering

De foto wordt gemaakt in delen, wat inhoudt dat de fotograaf kleine groepjes kinderen/docenten fotografeert. Ons Pixelteam voegt deze losse foto’s samen tot een complete groepsfoto. Speciaal voor deze manier van fotograferen, hebben wij een Tribune ontwikkeld die gemakkelijk mee te nemen is, stevig en veilig is én een moderne kleur heeft.


Ontwikkeling van de Tribunefoto®

Elk jaar ontwikkelen wij een nieuwe fotostijl. De innovatie in 2018 was onze inmiddels landelijk bekende Confettifoto® en in 2019 introduceren wij de Tribunefoto®. Voor de ontwikkeling van dit type foto hebben we rekening gehouden met de vraag naar een wat ‘klassiekere’ klassenfoto in een modern jasje. Voor ons was het belangrijkste dat we niet alle leerlingen in één keer willen fotograferen, zodat iedereen er leuk op staat. Daarbij was tijdens de ontwikkeling veiligheid het allerbelangrijkste. Na een beta-periode waarin uitvoerig is getest, is dit type foto nu voor iedereen beschikbaar.


Vanaf nu beschikbaar
Lijkt het je tof om de Tribunefoto® of een van onze andere fotostijlen te introduceren op jouw school? Bel dan voor meer informatie naar 030-224 2500 of vraag meer informatie aan via het contactformulier: https://www.nieuweschoolfoto.nl/schoolfotografie/informatie-aanvragen/.

Hoi! Ik ben Rosanna en ik ben de fotoplanner bij Nieuwe Schoolfoto. Ik ga langs bij nieuwe scholen om kennis te maken, ben het contactpersoon voor scholen waar we fotograferen en maak voor alle scholen planningen!