Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

2.763.557 schoolfoto's gemaakt
1.457.131 kilometer gereden naar scholen
449.185 pakketten verzonden via PostNL
1.110.027 kinderen laten lachen
2.073 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

9.1
Beoordeeld door 2073 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
10

Emmy uit V.

Had een mooie set foto's besteld en per ongeluk 1 set glanzend en 1 set mat besteld. Erg tevreden over hoe dit opgelost is! De foto's zijn van mooie kwaliteit.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Emmy, Alhoewel we iedereen willen laten shinen op onze foto's, snap ik natuurlijk dat je toch voor een matte afdruk kiest ;-) Super fijn dat je blij bent met de nieuwe afdruk, geef hem een mooi plekje! En hopelijk tot volgend jaar! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 09-07-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
5

Jorina Beunk uit Rijssen

Beide kinderen staan met een krampachtige neplach op de foto, ik heb ze dan ook niet besteld.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Jorina, Wat jammer dat de foto's anders zijn geworden dan gehoopt! Natuurlijk ook de bedoeling dat jij blij wordt van de foto's. Zou je ons een berichtje willen sturen op info@nieuweschoolfoto.nl? Kijk ik graag met je mee of er misschien nog andere foto's zijn gemaakt! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 08-07-2021 over Nieuwe Schoolfoto 5/10
10

Do uit -

Onze ervaring is voor het tweede jaar op rij heel goed! Ons kind zit erbij als blij ei en de klassenfoto's in de kubus ook erg leuk en origineel. Ben ook stiekem benieuwd naar de andere opties als het gaat om groepsfotografie. Blijft leuk om elk jaar het kaartje te ontvangen met de code erop. Ik weet zeker dat het team van de Nieuwe Schoolfoto er alles aan doet om de leukste foto van jouw kind te sturen. Het ene kind is het andere kind niet en het zal soms echt wel gebeuren dat de foto net iets anders is dan de ouders verwachten of dat je kind er geen zin in heeft. Het team van de Nieuwe Schoolfoto is klantvriendelijk en verstaat haar vak. Ontzettend bedankt!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 08-07-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
2

Marjolein uit Maassluis

Sinds 2 jaar weer een schoolfoto. Leuk! dacht ik...... Helaas zijn de foto's niet zo geslaagd als alle beoordeling doen voorkomen. Ogen zijn half open, een neppe glimlach en ook de klassenfoto is slecht geproportioneerd. Ik vond het dit jaar echt een teleurstelling. Hopend dat er volgend jaar een betere foto gemaakt wordt.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Marjolein, Wat jammer dat je de foto's zo vind tegenvallen! Niet de bedoeling natuurlijk :-) Ik kijk graag met je mee, zou je je inlogcode willen sturen naar info@nieuweschoolfoto.nl ?:) Wie weet is er nog een andere foto gemaakt die je leuker vindt. Fijne dag! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 08-07-2021 over Nieuwe Schoolfoto 2/10
10

Monique uit GOUDA

De schoolfoto is voor ons altijd een leuk en belangrijk moment. Hoe leuk is het dat als je zelf ouder bent je terug kunt kijken op je schoolfoto's waarbij je iedere keer weer een jaartje ouder bent. Helaas werd Serena's oma, die gek op foto's is, begraven op de dag van de schoolfoto. Door corona was aansluiten bij een andere school niet mogelijk... Door de flexibiliteit en bereidheid van Willemijn en het team van Nieuwe Schoolfoto staat Serena toch op de foto met haar klasgenootjes :-)


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Monique, Super tof dat Serena er toch bij staat op de klassenfoto, teamwork hoor! ;-) Zeker de bedoeling dat de klassenfoto compleet is. Daar gaan we voor :D Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 07-07-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Maria uit Alphen

Helaas is er met bezorging een beschadiging ontstaan aan de foto. Dit is netjes en zeer snel opgelost! Top service!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 05-07-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
5

Monika uit Leeuwarden

De opzet is anders en leuk bedacht met houten kubus. Alleen zie je nou in elkaar gezakte kromme ruggen. Ook de foto die frontaal van een kind wordt gemaakt komt niet heel goed uit de verf. Misschien is het nog een beginnende fotograaf geweest. Tip! Laat een kind rechterop zitten, en draai een kind een beetje. De zwaarder kinderen foto iets van bovenaf maken anders lijken ze nog zwaarder. Door dit te doen worden er vast ook meer foto's besteld! Bestel de foto's wel omdat het een herinnering voor later is. Maar het kan veel beter.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Monika, Dankjewel voor jouw uitgebreide review en tips! :-) Wat jammer dat ze iets anders zijn dan gehoopt. Het klopt inderdaad dat niet iedereen rechtop past in de framefoto, dus dan komen er wat sneller kromme ruggen op de foto. Maar zullen de tips zeker meenemen. Als je het fijn vindt kijk ik graag nog mee naar de gemaakte foto's. Stuur me hiervoor even een berichtje! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 02-07-2021 over Nieuwe Schoolfoto 5/10
10

jeanet struik uit Smilde

Onlangs op school weer de jaarlijkse Schoolfoto. Het ene jaar zijn ze geweldig, het andere jaar niet. Voor het eerst dit jaar nieuwe school foto die kwam fotograveren. Met de inlogcode de foto's bekeken, en wat zijn ze leuk! Besteld, nette prijs. Bij aankomst bleken de foto's gekreukeld :-( mail gestuurd, en na enkele dagen lag er een envelop met de foto's opnieuw. En super strak! Bedankt voor de goede en snelle service!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Jeanet, Wat een ontzettend leuke reactie van jou! En ongekreukelde foto's is natuurlijk wel de bedoeling :-) Fijn dat ze alsnog tip top zijn aangekomen! Jij bedankt voor jouw toffe bestelling! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 30-06-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Hidayah uit Heerlen

Mijn dochtertje kwam vol enthousiasme thuis op de dag dat er schoolfoto’s zijn gemaakt. Voor haar was het een 1ste leuke nieuwe ervaring. Voor mij ook! Ik kon daarom niet wachten en was benieuwd naar de foto’s. Vandaag kregen we de code thuis en heb de foto’s meteen ingezien en besteld. Prachtige foto’s van mijn dochtertje. En natuurlijk allemaal door jullie professionele fotograaf. Op naar de schoolfoto’s van volgend jaar!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Hidayah, Wat tof jouw reactie! En wat een eer dat we haar eerste schoolfoto mochten maken :-D Heb eventjes meegespiekt en wat een leuk koppie zie ik daar:-) Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 29-06-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Madeleen uit Utrecht

Onze dochter vond het leuk dat de schoolfotograaf kwam en het resultaat is ernaar: ze staat op de foto zoals wij haar kennen, zonder overdreven te poseren of juist verlegen te zijn. Complimenten aan de fotograaf dus. De klassenfoto is ook leuk geworden. De foto's bestellen kost behoorlijk wat, maar dat heb ik er wel voor over. Een (pas)foto voor oma's en tantes blijft toch altijd leuk, misschien wel extra in dit digitale tijdperk.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Madeleen, Zo fijn om jouw review te lezen! Hoe jullie dochter de fotodag heeft ervaren is precies zoals we het willen :-) We wensen jullie heel veel plezier van de foto's, maar volgens mij komt dat wel goed! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 06-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
3

Maarten uit Ede

Dit jaar voor het eerst gefotografeerd door nieuweschoolfoto.nl. Het valt me op dat de kritiekpunten die ik heb over de schoolfoto’s ook een behoorlijk aantal keren in deze reviews te vinden zijn. De foto’s zijn overbelicht. De kleur van het shirt van mijn kind valt helemaal weg, ook valt er een stuk van het haar/hoofd weg. Ook bij mijn andere kind is het licht op het haar heel gek. De witte achtergrond werkt ook niet met deze belichting. Beide kinderen hebben ook een nep-glimlach. Bij mijn ene kind is een rode vlek op zijn tanden te zien, maar ik kan online niet goed zien wat dat is. Er zat ook een klein plekje bij de neus, maar op de foto ziet het er veel groter en roder uit dan het real life was. Ik durf de foto’s zo niet te bestellen. De klassenfoto is leuk bedacht, maar ik ben toch blij dat mijn kind niet ondersteboven aan een kubus hangt. Voor het algemene plaatje staat dat leuk en creatief, maar ik zou er als ouder niet blij mee zijn als mijn kind er zo op staat. Daarnaast vind ik de foto’s erg duur. De pakketten die je kunt bestellen vind ik erg onlogisch samengesteld en veel te groot (te veel foto’s). Erg jammer dat de school een contract voor meerdere jaren heeft afgesloten met deze fotograaf.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Maarten, Dank voor jouw review! Allereerst werken we normaal niet met meerjarencontracten met school, de fotodagen zijn (gelukkig!) geheel vrijblijvend :) Wat vervelend dat je foto's niet helemaal naar wens zijn, de belichting kunnen we gemakkelijk nog wat aanpassen als je deze te licht vindt, ik zal je hierover een berichtje sturen. Helpen we je graag verder hoor! Over het plekje op de neus, die werken we natuurlijk met alle liefde weg. We photoshoppen vooraf niks zonder overleg met de ouders dus dat hij ineens groter is op de foto is wel een beetje gek ;-) Voor het pakketje, we hebben al kleine pakketten vanaf 12,49, als je deze te duur of te groot vindt kan je ook voor een los fotovel kiezen. Misschien is dat een leuke optie? Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 01-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 3/10
10

Lieke uit Heerle

Leuke klassenfoto origineel! Kinderen alle 3 lachend erop! Hele leuke foto’s!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Lieke, Whoeee zo tof om jouw review te lezen! Leuk hè, zo'n klassenfoto? Is weer eens wat anders dan hoe wij vroeger op een rijtje naast elkaar stonden ;-) Geniet van de foto's van jouw 3 lachende kids! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 01-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1591 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid