Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

3.472.691 schoolfoto's gemaakt
1.853.898 kilometer gereden naar scholen
552.945 pakketten verzonden via PostNL
1.413.038 kinderen laten lachen
2.113 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

8.8
Beoordeeld door 2113 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
9

Eva uit Elst

Voor het eerst fotograaf van Nieuwe Schoolfoto op school geweest. Kids kwamen al super enthousiast terug van school. En resultaat is ook echt super!!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Eva, Yeeeeesss! Kinderen blij = ouders blij = wij blij! Geweldig om te lezen dat het resultaat super is :-) We wensen jullie veel plezier van de foto's en hopelijk tot volgend jaar! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 08-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
9

Madeleen uit Utrecht

Onze dochter vond het leuk dat de schoolfotograaf kwam en het resultaat is ernaar: ze staat op de foto zoals wij haar kennen, zonder overdreven te poseren of juist verlegen te zijn. Complimenten aan de fotograaf dus. De klassenfoto is ook leuk geworden. De foto's bestellen kost behoorlijk wat, maar dat heb ik er wel voor over. Een (pas)foto voor oma's en tantes blijft toch altijd leuk, misschien wel extra in dit digitale tijdperk.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Madeleen, Zo fijn om jouw review te lezen! Hoe jullie dochter de fotodag heeft ervaren is precies zoals we het willen :-) We wensen jullie heel veel plezier van de foto's, maar volgens mij komt dat wel goed! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 06-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
3

Maarten uit Ede

Dit jaar voor het eerst gefotografeerd door nieuweschoolfoto.nl. Het valt me op dat de kritiekpunten die ik heb over de schoolfoto’s ook een behoorlijk aantal keren in deze reviews te vinden zijn. De foto’s zijn overbelicht. De kleur van het shirt van mijn kind valt helemaal weg, ook valt er een stuk van het haar/hoofd weg. Ook bij mijn andere kind is het licht op het haar heel gek. De witte achtergrond werkt ook niet met deze belichting. Beide kinderen hebben ook een nep-glimlach. Bij mijn ene kind is een rode vlek op zijn tanden te zien, maar ik kan online niet goed zien wat dat is. Er zat ook een klein plekje bij de neus, maar op de foto ziet het er veel groter en roder uit dan het real life was. Ik durf de foto’s zo niet te bestellen. De klassenfoto is leuk bedacht, maar ik ben toch blij dat mijn kind niet ondersteboven aan een kubus hangt. Voor het algemene plaatje staat dat leuk en creatief, maar ik zou er als ouder niet blij mee zijn als mijn kind er zo op staat. Daarnaast vind ik de foto’s erg duur. De pakketten die je kunt bestellen vind ik erg onlogisch samengesteld en veel te groot (te veel foto’s). Erg jammer dat de school een contract voor meerdere jaren heeft afgesloten met deze fotograaf.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Maarten, Dank voor jouw review! Allereerst werken we normaal niet met meerjarencontracten met school, de fotodagen zijn (gelukkig!) geheel vrijblijvend :) Wat vervelend dat je foto's niet helemaal naar wens zijn, de belichting kunnen we gemakkelijk nog wat aanpassen als je deze te licht vindt, ik zal je hierover een berichtje sturen. Helpen we je graag verder hoor! Over het plekje op de neus, die werken we natuurlijk met alle liefde weg. We photoshoppen vooraf niks zonder overleg met de ouders dus dat hij ineens groter is op de foto is wel een beetje gek ;-) Voor het pakketje, we hebben al kleine pakketten vanaf 12,49, als je deze te duur of te groot vindt kan je ook voor een los fotovel kiezen. Misschien is dat een leuke optie? Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 01-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 3/10
10

Lieke uit Heerle

Leuke klassenfoto origineel! Kinderen alle 3 lachend erop! Hele leuke foto’s!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Lieke, Whoeee zo tof om jouw review te lezen! Leuk hè, zo'n klassenfoto? Is weer eens wat anders dan hoe wij vroeger op een rijtje naast elkaar stonden ;-) Geniet van de foto's van jouw 3 lachende kids! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 01-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Daphne Rijnbeek uit Waalwijk

Ben altijd super blij met de leuke originele foto's die jullie maken! Geen standaard saaie opzet


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Daphne, Thanks voor jouw review! Fijn dat we jou altijd super blij kunnen maken :-) Door regelmatig met het team bij elkaar te zitten blijven we de fotostijlen vernieuwen en zijn het dus altijd originele foto's. Tof dat jou dat opvalt. Veel plezier met de foto's! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 30-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Rosemarie uit Utrecht

Laat op de avond de foto's besteld en een vraag gesteld en de volgende ochtend meteen een super klantvriendelijk antwoord, 5 sterren super verdiend.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Rosemarie, Wij hebben elkaar al gesproken, maar ik wil je nog een keer bedanken voor jouw lieve woorden! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 30-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Jan uit Waalwijk

'Nieuwe schoolfoto' heeft het goed voor elkaar. Bedankt voor de mooie foto's van onze mooie dochter en voor de vlotte bestelservice met veel ruimte voor eigen keuzes.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Jan, Gaaf om jouw review te lezen! Mooie foto's maken was ook niet zo moeilijk met jouw dochter. Tof dat je de foto's hebt besteld. We wensen jullie er heel veel plezier van :-) Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 30-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Cynthia uit Haarlem

Verrassend leuke foto’s met leuke poses voor schoolfoto’s.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 29-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Sandra Baars uit DORDRECHT

Bedankt weer voor weer een mooie schoolfoto van ons jongens :) Ze staan er zelfs samen leuk op haha! Ga zo door!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 29-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
1

Angelique B uit Hank

Eindelijk dit jaar een andere schoolfotograaf. Hopelijk nu wel een die snapt hoe hij/zij kinderen moet fotograferen. Helaas, dit is nog erger dan de afgelopen jaren! In plaats van mn eigen kinderen zie ik twee oudere vrouwen zitten op de foto... Wanneer gaat een schoolfotograaf begrijpen dat kinderen als kinderen op de foto gezet moeten worden en niet in een of andere modehouding die totaal niet bij ze past?!? En dan is er niet eens de optie om uit meerdere fotos te kiezen. Je krijgt er drie (portret, hele lichaam en klas) en daar moet je het mee doen... Voor mij dit jaar enkel de klassenfoto. Ik schiet mn eigen portretten wel.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Angelique, Dankjewel voor jouw eerlijke review! Wat tof dat wij de foto's hebben mogen maken, maar wat balen dat ze zo tegenvallen :-( Wij proberen natuurlijk ieder kind als zichzelf op de foto te zetten, dus het is erg jammer om te horen dat dit bij jouw dochters niet is gelukt. Wij maken altijd meerdere foto's van de kinderen, dus we kunnen voor jou kijken of er andere, betere foto's zijn die jij nog niet hebt gezien! Stuur mij vooral even de inlogcodes van de meiden. Dan kijk ik met je mee :-) Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 18-05-2022 over Nieuwe Schoolfoto 1/10
10

Mari uit Gorinchem

De foto’s zijn zooooooooooo mooi ben zo tevreden superrrrrr!!!!!!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Whaaaaaaa Mari!!! Zoooo leuk dat je zo tevreden bent en dit met ons deelt :-D We worden helemaal blij van jouw review haha! Het was ook erg leuk om hem op de foto te zetten :-) Heel veel plezier van de foto's! Geef ze een mooi plekje hè. Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-04-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Vivian uit ROTTERDAM

Relaxte werkhouding en super mooie resultaat

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-04-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1958 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid