Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

2.763.557 schoolfoto's gemaakt
1.457.131 kilometer gereden naar scholen
449.185 pakketten verzonden via PostNL
1.110.027 kinderen laten lachen
2.073 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

9.1
Beoordeeld door 2073 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
9

Afaf uit Hengelo

Promotioneel beter dan voorgaande jaren foto’s samenstelling kan beter maar daar mailde ik over ze gaan dat aanpassen ik kreeg als presentje pasfoto’s. Super blij prachtig snap niet dat mensen het anders kunnen ervaren. Top werk


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Afaf, Dankjewel voor jouw toffe review! Wat super om te horen dat je blij bent met je pasfoto's en zullen je tip zeker meenemen :-) Heel veel plezier van de foto's van jullie knappe koppie! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 22-09-2021 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
1

Sama uit Dronten

Jullie vragen bij vacatures van nieuwe fotografen "ervaring" nou laat dat nou geheel ontbreken bij de fotograven die bij ons op school komen. Vorig jaar werd er door jullie fotografen gezegd dat onze zoon een normaal gezicht op moest zetten. Als je enige ervaring en empatisch denkvermogen hebt dan zie je in 1 oogopslag dat onze zoon aan eenzijde van zijn gezicht een verlamming heeft. En dan nog even iets over het technische gedeelte. De afgelopen dagen waren jullie wederom weer vertegenwoordigt op onze school. Nu had onze dochter zich heel mooi gekleed en ietsje opgemaakt (groep 8 leerling....) Als fotograaf moet je de technische skills in huis hebben om hier mee om te gaan en dit als een uitdaging te zien. Alles moet in korte tijd geschoten worden hoe kleding zit wordt niet op gelet. Mail je er achteraan krijg je een standaard antwoord dat jullie de kinderen zo natuurlijk op de foto zetten. Nee jullie zijn geen aanrader!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Sander, Wat een ongelofelijk vervelende ervaring lees ik hier zeg. Naar aanleiding van dit verhaal hebben we je gelijk geprobeerd te bellen en mailen. We kregen helaas geen gehoor en hebben dan ook contact opgenomen met de school, om te kijken wat er is gebeurd. Dit soort ervaringen past namelijk totaal niet bij hoe wij met kids om gaan. Van onze contactpersoon van de school hebben we begrepen dat er misschien wat details in jouw verhaal verdraaid zijn, om het wat slechter voor ons te laten uitkomen. Daarom vinden we het lastig om je verhaal serieus te nemen. Ook hebben we de contactpogingen (belletjes, mailtjes) die je beschrijft niet gehoord of gezien. Je hebt recht op je mening en ook om ons een 1-sterrenreview te geven, maar we vinden het wel tof als je dan ook gewoon eerlijk bent. Gooi dan gewoon een 1-sterrenreview op ons zonder een nep verhaal. Groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 16-09-2021 over Nieuwe Schoolfoto 1/10
9

Loekie Ypeij uit Nijmegen

Heel goed want: Nieuwe schoolfoto reageert snel en adequaat. Een "klacht of misverstand" wordt snel, professioneel én uiterst vriendelijk behandeld. Als je zelf vastloopt, is er altijd iemand van Nieuwe Schoolfoto die zijn/haar hulp aanbiedt. Chapeau oftewel "petje af"!!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Loekie, Wat super leuk zeg, jouw reactie! Worden we natuurlijk super blij van. Petje dubbel af voor jou voor je top reactie :) Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-09-2021 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
1

L. Meijer uit 's-Heerenberg

Dit is nu het 2e jaar dat deze fotograven foto's hebben gemaakt op mijn zoontje zijn school en dat ik niet blij ben met de foto's van mijn zoontje. Hij ziet er altijd heel erg bleek uit. En altijd met een neplachje terwijl hij zo makkelijk aan het lachen te krijgen is. Ik heb ze toch maar weer besteld omdat ik het leuk vind voor hem voor later maar wat een trieste foto's. Ontzettend jammer. Hij zag er weer zo super mooi uit, maar de foto's die ik thuis met mijn mobiel heb gemaakt zijn echt veel mooier.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Lineke, Wat super vervelend dat je niet tevreden bent met de foto's! Een nep-lach is zeker niet de bedoeling natuurlijk. Fijn om contact te hebben gehad en we inmiddels een nieuwe foto voor je hebben gevonden ! :-) Heel veel plezier ervan, knap koppie is het! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 09-09-2021 over Nieuwe Schoolfoto 1/10
1

Fatima Laarif uit Almere

Zeer ontevreden. Mijn dochter haar allereerste schoolfoto! Helemaal voorbereid en opgedoft. Eindstand krijg ik te horen dat ze de single foto niet meer kunnen vinden. Vam alle andefe kindjes zijn die er wel. Op de groepsfoto zit mn dochter met gebogen rug op een krukje en met haar ogen half open. Dan fotoshoppen ze haar uit die klassenfoto als "single" foto. Dat was de plossing en daar moet ik het mee doen. Ze wilde niet meer terug komen om haar alleen te fotograferen.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Fatima, Wat super jammer dat je niet helemaal tevreden bent! En wat vervelend dat ze niet op de foto is gegaan, dat is zeker niet de bedoeling natuurlijk. Heb je inderdaad gesproken via onze happy & service, en er is inderdaad iets misgegaan met het brengen van de klassen naar de fotograaf waardoor ze niet op de foto is geweest. Vandaar dat haar foto dus ook niet ertussen zat. Wat een pech! Zoals eerder besproken is ze van harte welkom op onze terugkomdag. We organiseren dan een fotoshoot voor de kinderen die niet aanwezig konden zijn, maar ook een paar geweldige foto's verdienen! Hoor alsnog graag van je of jullie dat leuk lijkt! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 26-08-2021 over Nieuwe Schoolfoto 1/10
2

S uit Oude Pekela

Beetje jammer, al een aantal keren teleurgesteld geweest over de schoolfoto's. Helaas dit jaar weer. Erg spijtig dat we als ouders er niet bij kunnen zijn. Geen natuurlijke lachjes, alleen geforceerde neplachjes Kinderen zitten in een rare houding bij elkaar (broer/zusjes foto) Vind het jammer dat school voor deze fotograaf blijft kiezen.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Silvie, Wat jammer dat de foto's anders zijn dan gehoopt! Zoals afgesproken heb je een mailtje ontvangen met alle andere foto's die zijn gemaakt. Onze fotograaf doet natuurlijk reuze zijn best om alle kids aan het lachen te maken. Jammer dat dat niet helemaal is gelukt! Goed om te weten dat het best een spannende dag kan zijn, zo'n grote studio op school :-) Het klopt inderdaad dat de ouders niet bij de fotodag zijn, omdat de foto's tijdens schooltijd worden gemaakt :) Bij de broer-zus mag het normaal wel, maar wegens de huidige maatregelen helaas niet. Kijk graag met je mee! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 30-07-2021 over Nieuwe Schoolfoto 2/10
10

Dunja Tentua uit Tiel

Mooie foto's. Kwaliteit is echt top! Ook leuke variaties/poses, super leuk gedaan. Echt zeer tevreden.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Dunja, Wat een top reactie van jou zeg, high five! :D Heel veel plezier van jouw foto's, en geef ze een mooi plekje! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 27-07-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
5

Lisa uit Nederhorst

Vandaag de schoolfoto's binnen gekregen. Misschien zijn wij betere kwaliteit gewend, want ik lees het nergens terug. Maar ik vind de foto's wat wazig. Ze zijn gewoon niet super scherp. En dan vind ik het een behoorlijk bedrag van 20 euro voor 4 foto's.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Lisa, Dankjewel voor je reactie! Onscherpe foto's klinkt niet als onze foto's, dus snap dat je daar niet tevreden mee bent. Dat lossen we natuurlijk graag op :) Kan je ons een berichtje sturen op info@nieuweschoolfoto.nl? Kijk ik graag met je mee en zorgen we dat jij ook de foto's haarscherp in huis krijgt! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 25-07-2021 over Nieuwe Schoolfoto 5/10
10

Jennifer uit Zwaag

Foto's besteld! Snel en netjes ontvangen! We zijn er erg blij mee! We hadden nog wat vraagjes gemaild en deze zijn netjes en snel opgelost door de klantenservice! Super bedankt voor de service !


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Jennifer, Wat een super leuke reactie van jou! Jij bedankt voor je toffe bestelling, en het fijne contact :-) Hopelijk weer tot de Nieuwe Schoolfoto! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 16-07-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Angelique uit Zutphen

Wat een geweldige klassenfoto's en dat in coronatijd. Super mooi en leuk gedaan.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Angelique, Wat tof dat je de klassenfoto geweldig vindt! Ook in coronatijd zijn we graag creatief :-) Fijn dat we de kinderen als nog allemaal samen op de foto kunnen krijgen. Dankjewel voor het compliment en jij bedankt voor de bestelling! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 10-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Karin uit Elst

Mooie schoolfoto's, keuze uit 3 kleuropties. Maakt het niet makkelijker ;-). Erg blij met deze fotograaf.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Karin, Soms is een keuze maken zó moeilijk hè! Blij om te lezen dat je het mooie foto's vindt. Geniet van de foto's en bedankt voor het bestellen van deze kiekjes! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 10-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Eva uit Elst

Voor het eerst fotograaf van Nieuwe Schoolfoto op school geweest. Kids kwamen al super enthousiast terug van school. En resultaat is ook echt super!!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Eva, Yeeeeesss! Kinderen blij = ouders blij = wij blij! Geweldig om te lezen dat het resultaat super is :-) We wensen jullie veel plezier van de foto's en hopelijk tot volgend jaar! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 08-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 9/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1591 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid