Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

1.454.595 schoolfoto's gemaakt
808.301 kilometer gereden naar scholen
221.670 pakketten verzonden via PostNL
561.167 kinderen laten lachen
1.755 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

7.5
Beoordeeld door 1755 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
10

klant

Echt super leuke schoolfotos! Ik hoop dat ze volgend jaar weer op de school van mijn zoontje foto's maken dan weet ik zeker dat ze leuk zijn

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 19-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
4

wendy uit Utrecht

als ik heel eerlijk ben vond ik de foto's niet mooi. Saai alleen maar wit een lange klasse foto ook alleen maar wit. De zittende foto van mijn zoontje vond ik ook vreselijk dit kon wel anders denk ik. Ik heb de foto genomen met zijn gezicht erop omdat ik het leuk vindt om elk jaar een foto te hebben en uiteraard ook wel de klassenfoto maar niet omdat ik ze zo leuk vond. Tevens ook duur.

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hi Wendy, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven, uiteraard is het niet de bedoeling dat je minder happy bent met de foto's dan je normaalgesproken gewend bent! Wij willen het graag voor je oplossen, kun je ons een mailtje sturen met daarbij jullie persoonlijke code en eventueel het bestelnummer. Ik hoor het graag! Met vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 18-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 4/10
10

Bertine uit Alphen a/ d Rijn

Snelle levering van de foto's. De foto's zijn van een mooie kwaliteit en onze zoon stond mooi op de foto. Ook complimenten voor de klassenfoto leuk idee veel leuker dan de standaard klassenfoto

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Bertine, Bedankt voor je leuke reactie! Wat top om te horen dat je zoon er mooi op stond en dat onze klassenfoto in de smaak valt :-) Veel plezier ervan! Groetjes, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 15-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Ingrid uit Tilburg

De kinderen staan echt leuk op de foto! En de klassenfoto is ook fantastisch!

  • verbeterpunten
  • De prijs

  • Op 14-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

Hans uit Geldrop

Ik heb verder geen opmerkingen.

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 08-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
9

klant uit Zeist

Bij de bestelling een opmerking geplaatst over de tekst bij de klassenfoto (stond groep ipv klas, wat bij de vrije school de gewoonte is), direct per mail een vriendelijke reactie en de aanpassing verwerkt. Mooie portretfoto's, ook van broer en zus samen Frisse uitstraling en mooie functienaam: Happy Manager

  • verbeterpunten
  • De klassenfoto bestaat uit meerdere samengevoegde foto's en dat is minder mijn smaak. Lange smalle foto met soms toch wat meer 'wit' tussen kinderen.

  • Op 02-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
4

Marielle

Leuke individuele poses, verschillende mogelijkheden qua kleur bij aflevering.

  • verbeterpunten
  • Na jaren goede foto's te hebben geleverd, is het dit jaar helemaal mis gegaan. De groepsfoto's gemaakt vanuit verschillende aparte fotogroepjes zijn mislukt door verkeerde verhoudingen te gebruiken. Er wordt aangegeven dat er niets mis mee is en niet kan worden aangepast omdat de originele al zijn verwijderd vanwege de avg. Oplossing wordt niet geboden. Zou ze sieren als ze dat wel zouden doen.

  • Op 31-10-2018 over Nieuwe Schoolfoto 4/10
8

Kim uit Barneveld

stoere en mooie foto's

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 30-10-2018 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
4

klant uit winterswijk

Ik heb verder geen opmerkingen.

  • verbeterpunten
  • Het zou prettig zijn als er wordt gekeken hoe een kind erop staat, ook qua mimiek. ik heb dit jaar voor het eerst geen foto gekocht, vanwege het slechte resultaat, terwijl dit voorgaande jaren nooit is gebeurd. jammer


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi! Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met de foto. Zou je een mailtje willen sturen naar info@nieuweschoolfoto.nl? Dan kunnen onze happy managers kijken of we iets voor je kunnen doen! Vriendelijke groet, Rosella

  • Op 30-10-2018 over Nieuwe Schoolfoto 4/10
3

Shaar

Ik heb verder geen opmerkingen.

  • verbeterpunten
  • Foto's zijn veel te duur, ze verwachten toch dat iedereen ze koopt maar helaas is dat niet voor iedereen haalbaar. Daarnaast is de prijs-kwaliteit niet passend. Van de 7 foto's die ik kon bestellen staat zl er maar op 1 (!!) foto leuk lachend op. De rest een geforceerd nep lachje of met een rare mond. Zoveel geld voor zulke mislukte foto's. Echt zonde! Kan ik net zo goed zelf foto's maken.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Sharon, Bedankt dat je een beoordeling hebt geplaatst en dat we elkaar hierna hebben gesproken. Zoals we ook telefonisch besproken heb je gekozen voor de actie fotovel+download voor een aantal foto’s, dus zowel de foto per post als het digitale bestand, superleuk! Deze actieprijs ligt iets hoger dan een los fotovel, die zijn er namelijk al vanaf 3,99 euro :-) Ik wil je ook via deze weg veel plezier wensen van de foto’s. Mocht je toch nog gebruik willen maken van ons aanbod om langs te komen in de studio voor andere foto’s, horen we dit natuurlijk graag. Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 06-04-2019 over Nieuwe Schoolfoto 3/10
10

Siham

Het zijn enorm prachtige foto's! Superknap hoe je kleine kinderen mooi op de foto krijgt. Ik raad de Nieuwe Schoolfoto iedereen aan!

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Siham, Bedankt voor je positieve beoordeling! Geniet van je foto's :-) Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 02-04-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Danielle uit Tiel

Super mooie foto's gemaakt van onze kleine man Ik ben erg benieuwd hoe ze gedrukt eruit zien

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 01-04-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1210 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid