Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

1.454.595 schoolfoto's gemaakt
808.301 kilometer gereden naar scholen
221.671 pakketten verzonden via PostNL
561.167 kinderen laten lachen
1.755 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

7.5
Beoordeeld door 1755 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
9

Ron uit Lobith

Goeie site makkelijk bestellen en hele mooie foto's. Goed verpakt voor verzending.

  • verbeterpunten
  • Geen

  • Op 04-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Wendy uit Hoofddorp

Originele groepsfoto! Mooie kwaliteit foto’s. Snelle levering en goed op de hoogte gehouden van de levering.

  • verbeterpunten
  • Geen

  • Op 04-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
3

Majdi uit Woerden

Snel verzenden

  • verbeterpunten
  • Maak de foto meer dicht bij de gezicht


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Majdi, Bedankt voor je beoordeling. Ik merk aan je bericht dat je niet tevreden bent met de foto. We kunnen natuurlijk altijd met ons pixelteam kijken of we de foto voor je kunnen bewerken waardoor je er wel tevreden mee bent! Stuur je ons dan een mailtje naar info@nieuweschoolfoto.nl met daarin de inlogcode en je wens? Dan kijken we graag met je mee! Groetjes, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 03-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 3/10
10

E

Enthousiaste fotograaf, onze meiden van 5 en 3 waren gelijk op hun gemak en dat zie je duidelijk op de foto's. Leuke mooie foto's. Downloads gelijk al binnen op de mail 1 minuut na betaling. Superkwaliteit!

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi E, Bedankt voor je enthousiaste bericht! Wat goed om te horen dat allebei je meiden meteen op hun gemak waren bij onze fotograaf :-) Heel veel plezier van de foto's! Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 03-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Fam. J. Veen uit Zoetermeer

Hele leuke foto’s. We zijn er erg blij mee.

  • verbeterpunten
  • Ga zo door

  • Op 29-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Syta uit Menaam

Super leuke foto's. Weer eens wat anders dan de "standaard" schoolfotos. Ook de manier van werken was super fijn voor de Kids!

  • verbeterpunten
  • Ga zo door!

  • Op 26-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
3

J uit Hilversum

Best leuke portretfoto's. Wel duur.

  • verbeterpunten
  • Voor de klassenfoto worden de kinderen in groepjes op de foto gezet, dit wordt vervolgens aan elkaar gephotoshopt. Hierbij zijn op de klassenfoto's de lengteverschillen tussen de leerlingen compleet genegeerd. Kinderen die in het echt een goede kop kleiner zijn dan anderen zijn zo vergroot dat iedereen min of meer dezelfde lengte heeft gekregen. Hierdoor zijn de kleinere kinderen ook een stuk forser geworden. Ditzelfde was gebeurd bij de juffen, de ruim 20 cm kortere juf was of in eerdere versie van de klassenfoto zelfs langer dan de andere juf geworden. Gelukkig heeft de oudercommissie van de school dit al gemeld en zijn de foto's (meerdere malen) aangepast. Maar dus nog niet goed genoeg. Desondanks heb ik ze wel (tegen een fors bedrag) besteld, maar ik hoop dat de school volgend jaar weer kiest voor een andere fotograaf.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi J, Bedankt voor je reactie. Wat jammer om te horen dat je, ondanks de aanpassingen die we gedaan hebben, niet tevreden bent met de foto's. Goed dat de oudercommissie dit al heeft gemeld bij ons, dat bespreken wij ook met de oudercommissie! Wellicht kunnen we volgend jaar voor een andere soort groepsfoto kiezen. Elk geval veel plezier van je foto's! Vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 26-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 3/10
8

Dorien uit Poeldijk

Snelle service, je kan kiezen uit meerdere foto's en allerlei soorten en maten bestellen. Echt top!

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 23-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
6

Leanne uit Prinsenbeek

Originele foto's, keuze uit verschillende foto's.

  • verbeterpunten
  • Mijn kinderen moesten lachen met hun mond dicht van de fotograaf. Hierdoor vind ik de foto's minder leuk. Er zijn zoveel verschillende keuzes om de foto's te bestellen dat ik niet goed meer wist wat ik wel en niet wilde.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Leanne, Bedankt voor je bericht. We bieden inderdaad veel opties in onze webshop om elke ouder iets passends te kunnen bieden! Als je twijfelt over wat de beste optie is, denken we natuurlijk graag met je mee. Je kan daarvoor naar ons bellen tussen 09.00 en 17.00 uur of whatsappen, mailen en facebooken (ook buiten kantooruren :-) Elk geval veel plezier van je foto's! Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 21-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
9

Fikri uit Hoogvliet Rotterdam

Leuk concept! Verschillende keuzes zowel digitaal als oldschool schoolfoto prints. Vind de digitale downloads toch wat aan de dure kant vandaar een halve ster minder. Ben wel benieuwd naar de kwaliteit van de foto's die ik besteld heb. Maar denk dat dat wel goed zit.

  • verbeterpunten
  • De digitale downloads iets goedkoper maken.

  • Op 01-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
2

Ouders van uit Roosendaal

Leuk om zo je foto's te bekijken en te bestellen. Alleen de prijzen zijn absurd hoog. 7 digitale foto's voor 42 euro en dat is jullie aanbieding!? Sorry maar dan gaat het niet door. Wel jammer zo.

  • verbeterpunten
  • Prijzen flink verlagen


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi ouders, Bedankt voor jullie beoordeling. Goed om te lezen dat je deze manier van foto's bestellen leuk vinden! We hebben je een aantal keer gemaild om de mogelijkheden in onze webshop door te nemen, maar helaas is het niet gelukt om contact met jullie te krijgen. We helpen jullie natuurlijk graag verder! De aanbieding die je hierboven beschrijft is namelijk ons totaalpakket, waarbij je in een keer alle foto's afneemt. Alle foto's zijn ook los als download en als fotovel te bestellen. Daarnaast hebben we ook aanbiedingen voor een combinatie fotovel en download, mogelijkheden genoeg dus :-) We horen graag van jullie! Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 21-04-2019 over Nieuwe Schoolfoto 2/10
10

Diantha uit Amersfoort

Zulke leuke en hippe foto's! Mijn meisje staat er altijd mooi en zichzelf op!

  • verbeterpunten
  • Geen!! Zo leuk!!


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Diantha, Bedankt voor je leuke beoordeling! Wat goed om te horen dat we jouw meisje echt als zichzelf op de foto hebben gezet :-) Heel veel plezier ervan! Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 15-04-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1210 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid