Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

3.472.691 schoolfoto's gemaakt
1.853.898 kilometer gereden naar scholen
552.949 pakketten verzonden via PostNL
1.413.038 kinderen laten lachen
2.113 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

8.8
Beoordeeld door 2113 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
10

Muharrem uit Apeldoorn

Zoals gewenst.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Muharrem, Tof om te lezen dat de foto's zijn zoals je graag wilde! Veel plezier van de foto's :-) Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Valeria uit Elst

Hele mooie, originele foto's geworden, ook de klassenfoto! We hebben ze meteen besteld!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Valeria, Top om te lezen dat jullie de foto's mooi en origineel vinden! Dank voor het compliment :-) We vonden het mega leuk om op jullie school te mogen fotograferen. Veel plezier van de foto's, maar dat moet goed komen :-) Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 11-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Carolien uit Nijkerk

Onze kinderen zijn op de foto gezet op school! Wat een geweldig leuke foto's! Ze staan er prachtig op, precies zoals ze zijn. Mooie belichting en achtergrond! Dik tevreden. De foto's meteen besteld, gaat heel makkelijk, en ze waren erg snel binnen! Blij:-)


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Carolien, Joehoeee we hebben je blij gemaakt! Zo tof :-) Geweldig dat jullie kids zo herkenbaar op de foto's staan. En de school heeft ook nog eens de goede keuze in achtergrond gemaakt volgens jullie! We willen jullie bedanken voor de bestelling! Geniet van de foto's :-) Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 10-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Ilona uit Poeldijk

Prachtige foto's, snelle verzending en prettige communicatie.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Ilona, 3x blij! Super dat je de foto's prachtig vindt. Geef ze vooral een mooi plekje! Van communiceren houden we hier wel, dus daar blijven we lekker mee doorgaan :-) Wie weet spreken we elkaar volgend jaar weer! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 10-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Maaike uit Zwolle

Ons meisje wilde eerst helemaal niet op de foto, maar door het geduld van de fotograaf en haar enthousiasme is het allemaal toch gelukt en hebben wij prachtige foto's van ons meisje. Heel erg bedankt!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Dat meen je niet Maaike! Dit is echt mega tof om te lezen #blij!!!. Op deze manier willen de foto's blijven maken. Super veel plezier van de foto's van jullie prachtige meid! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 10-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Sabina Caruso uit RHOON

Leuke foto's en vooral creatieve schoolfoto, heel leuk bedacht is weer een wat anders dan de standaard.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Sabina, Wat tof dat de creativiteit jou zo opvalt! Hadden wij maar zo'n schoolfoto in onze tijd hè? :-) Dankjewel voor het compliment en veel plezier van de foto's! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 10-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Marie uit Wassenaar

Wat zul ik zeggen? Je ziet gewoon de Karakter van de kindjes OP DE FOTOS! ik vind dat is echt moeilijk te doen maar nog is het gelukt! Ik hou hou hou van de Fotos!! Heel erg bedankt!!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Marie! YES! Dat jij het karakter van de kindjes kunt zien op de foto zegt heel veel. Wauw! We hebben super toffe fotografen die het ontzettend leuk vinden om te werken met kinderen. Kan bijna niet anders dat het een gezellige boel was tijdens de fotodag :-) Wij wensen jou veel veel veel plezier van de foto's! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 10-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Angelique uit Zutphen

Wat een geweldige klassenfoto's en dat in coronatijd. Super mooi en leuk gedaan.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Angelique, Wat tof dat je de klassenfoto geweldig vindt! Ook in coronatijd zijn we graag creatief :-) Fijn dat we de kinderen als nog allemaal samen op de foto kunnen krijgen. Dankjewel voor het compliment en jij bedankt voor de bestelling! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 10-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Karin uit Elst

Mooie schoolfoto's, keuze uit 3 kleuropties. Maakt het niet makkelijker ;-). Erg blij met deze fotograaf.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Karin, Soms is een keuze maken zó moeilijk hè! Blij om te lezen dat je het mooie foto's vindt. Geniet van de foto's en bedankt voor het bestellen van deze kiekjes! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 10-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
1

Ilse uit Vlaardingen

De tweede keer dat ik met dit beroerde bedrijf in aanraking kom in 4 jaar tijd (KDV en basisschool) en beide keren heb ik geen enkele tevreden ouder of onderwijzer gehoord. Waar de positieve reviews vandaan komen weet ik niet, maar de fotografen zijn chagrijnig, doen niet hun best om de kinderen te laten. In een klas van 30 kinderen geen enkel kind met een “echte lach”. Ontzettend veel foto’s zijn verloren, kwijt gegaan! Ik heb nog nooit gehoord van een fotograaf die zijn foto’s kwijt raakt. Wat een wanstaltig bedrijf en voor de bruikbare review; De groepsfoto wordt geshopt met groepjes kinderen (Max 4) bij elkaar en komt daardoor in een dusdanig onhandig formaat dat het in geen enkel plakboek past of foto lijstje. Dan de individuele idem… een formaat dat niet in een gangbaar lijstje past dus ik heb er niets aan. Daar komt bij dat er ontzettend veel tijd gaat zitten in het bij elkaar photoshoppen van de groepsfoto wat de foto’s ridicuul duur maakt. Ik hoop oprecht dat ik nooit meer dit bedrijf tegenkom, gelukkig denken de beide organisaties (en ja, dat waren 2 verschillende organisaties) daar ook zo over. Maar wees gewaarschuwd!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Ilse, Dankjewel voor jouw moeite om een review te schrijven. Wat ontzettend rot om te lezen dat je een slechte ervaring met ons hebt. Dat is natuurlijk totaal niet waar wij voor staan, want we willen iedereen laten lachen #laatzelachen! Balen dat dit in jullie geval niet gelukt is :-( Het fijne nieuws is dat wij binnenkort bij jullie terugkomen om nog een keer foto's te maken! Wist je dat al? Wat betreft de klassenfoto hebben wij meerdere stijlen en dus ook verschillende formaten. De keuze voor de stijl en het formaat ligt bij de school! Er kan bijvoorbeeld ook gekozen worden voor een standaard klassenfoto dat in een plakboek of lijstje past :-) Door de meest gekozen producten laag te houden qua prijs kan iedereen gebruik maken van professionele schoolfotografie. Zo is ons schoolfotopakketje 12,49 euro. Daarin zitten drie verschillende fotovellen en een klassenfoto! Natuurlijk kan iedereen het zo gek maken als hij/zij zelf wil. We herkennen ons niet in jouw verhaal, dus wij komen graag met jou in contact om het één en ander op te helderen en om je blij te maken :-) Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 20-06-2022 over Nieuwe Schoolfoto 1/10
9

Ilona uit Ridderkerk

Allebei de kids waren mega enthousiast over de school foto, we weten het zeker mam hij is super mooi geworden! Ze hebben gelijk, wat een gave foto's!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Ilona, Kinderen blij = ouders blij = Nieuwe Schoolfoto blij! Eén en al feest dus :-D We wensen jullie veel plezier van de gave foto's! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 10-06-2022 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Julie uit Rotterdam

Wij hadden een speciaal verzoek mbt de afmetingen. Nieuwe Schoolfoto reageerde daar bijzonder snel, vriendelijk en behulpzaam op en stuurde ons de foto in de speciale maat zelfs toe zonder verzendkosten. Niets dan lof!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Julie, Het was super leuk om jou te helpen met het grote formaat van de groepsfoto! Jullie hebben de set nu compleet ;-) Dankjewel voor jouw lieve review en veel plezier van de foto! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 31-05-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1958 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid