Belangrijke informatie: lees hier hoe wij omgaan met corona

Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

2.038.875 schoolfoto's gemaakt
1.114.865 kilometer gereden naar scholen
312.933 pakketten verzonden via PostNL
806.879 kinderen laten lachen
1.834 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

7.8
Beoordeeld door 1834 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
8

Sandra uit Groningen

Tot nu toe altijd mooie duidelijke foto's. Dit jaar creatief extra creatief geweest met de klassenfoto.. hopelijk elk jaar iets anders 😊word snel geleverd en met de kwaliteit is absoluut niks mis.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 07-10-2019 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

Wendy uit Apeldoorn

De fotograaf heeft precies datgene gedaan om mijn kinderen ontspannen, vrolijk en goed op de foto te krijgen. O.a. het lieve, maar ondeugende karakter van onze 4-jarige is helemaal herkenbaar terug te zien - wat in mijn beleving echt een uitdaging is om op een foto vast te leggen. Ook van onze andere kinderen is de foto een reflectie van hoe wij ze zien. Heel kunstig gedaan!!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 04-10-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Annette uit Lisse

Super blij met de schoolfotos dit jaar! Zo scherp, mooie kleuren, kunnen gewoon niet kiezen!! Genoeg keus hoe en wat te bestellen! Bedankt!!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 03-10-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Shirl uit Linne

Ik heb zojuist mijn bestelling geplaatst. Was erg duidelijk en uitgebreide keuzes in pakketjes. Geneigd om ze allemaal te kopen. Maar heb me weten in te houden..;)


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Wauw een dikke 10! Daar maak je ons heel erg blij mee :-)! Het blijft lastig om ergens een grens te trekken als het om de foto's van je kids gaat. Als je toch nog twijfelt kan je tot 6 maanden nadat jou gratis verzenddatum is verlopen de foto's na bestellen. Veel plezier met de foto's. Blije groet, Dewy.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 23-09-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Brenda uit Dieren

Eindelijk is geen foto's op de gymbankjes maar hele originele klassenfoto's!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 19-09-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

Judith uit Veenoord

Snelle levering en leuke achtergrond.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hi Judith, Bedankt voor jou beoordeling, daar worden wij blij van :-). Goed om te lezen dat jij de foto's zo snel in huis hebt ontvangen, daar worden wij blij van. Veel plezier met de foto's. Vrolijke groet, Dewy

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 18-09-2019 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

Engeltje uit Ter Apel

Super mooie foto’s en vooral die groeps foto ontzettend leuk bedacht zo nonchalant op een rij.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Engeltje, Wat ontzettend leuk dat je zo enthousiast bent over de groepsfoto's! Hopelijk hebben de foto's een leuk plekje gekregen :). Veel plezier met de foto's. Blije groet, Dewy

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 17-09-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Shanella uit AMSTERDAM

Mooie foto's geworden. Verliefd!!!!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 31-08-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
6

Hedwig uit Amsterdam

De klassenfoto's zijn orgineel, maar dat maakt ze niet goed. Voor later is het leuk als de gezichten van alle kinderen goed te zien zijn en dat is hier niet het geval. Ik herken mijn kinderen niet op de foto's. Ze zijn erg wit, bleke snoetjes, niet warm. Dit geldt voor de pasfoto's en voor de klassenfoto's. Jammer dat de fotograaf alledrie mijn kinderen niet 'echt' heeft laten lachen. Nieuwe Schoolfoto heeft een goede service geboden. Ik heb na contact nieuwe foto's toegestuurd gekregen. Deze foto's zijn anders bewerkt. De gezichten hebben meer diepte, meer kleur; ze zijn mooier.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 30-08-2019 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
3

Jo uit Lichtenvoorde

Mooie foto's gemaakt. Veel betaald. Inloglinks in de mail. Ik heb altijd gedacht de bestanden staan veilig in de mail. Maar blijkbaar worden die naar 6 maanden verwijderd. Ze claimen dat het staat vermeld. Maar in mijn mail, besteloverzicht nergens te vinden. Niets van een reminder om de bestanden op te slaan. Heb ruim 35 euro moeten betalen.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Jo, Bedankt voor je beoordeling en wat goed om te horen dat je het mooie foto's vindt. We begrijpen dat het jammer is dat je de foto's niet op tijd hebt kunnen downloaden, voordat de bewaartermijn was verlopen. Zoals mijn collega ook telefonisch had toegelicht, vermelden we op de inlogkaart en in de mail dat er een bewaartermijn geldt voor alle foto's. We doen ons uiterste best om dit bij iedereen kenbaar te maken en vinden het heel jammer dat dit bij jou niet duidelijk was. Wij vinden privacy van kinderen erg belangrijk en vragen daarom ook toestemming aan ouders/verzorgers om de foto's langer te bewaren. Zonder toestemming moeten wij de foto's verwijderen nadat de bewaartermijn is verlopen. We hopen dat we binnenkort mooie nieuwe foto's komen maken! Vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 17-03-2020 over Nieuwe Schoolfoto 3/10
2

André uit Ede

Op 17.11.2019 foto's besteld en betaald. Nu (05.03.2020) nog niets ontvangen. Na telefonisch contact zijn de foto's opgestuurd.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi André, Bedankt voor jullie beoordeling. Goed dat je het ons hebt laten weten dat jullie pakketje niet was aangekomen. Je mag dit zeker na een week al aangeven, dan kunnen we er direct achteraan gaan! Nadat we telefonisch contact hebben gehad, konden we jullie pakketje gelijk nogmaals verzenden. Fijn dat het zo snel kon worden opgelost :-) We wensen jullie veel plezier van de foto's! Vrolijke groet, Rosella Team Nieuwe Schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 11-03-2020 over Nieuwe Schoolfoto 2/10
8

Inge uit Duiven

Het was moeilijk kiezen tussen alle leuke foto’s. Vooral door de afwisseling van decor en poses. De kinderen stonden op de foto zoals ze echt zijn!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Inge, Wat leuk om te horen dat onze fotografen je kinderen hebben vastgelegd zoals ze echt zijn! Dat zijn de mooiste complimenten :-) Heel veel plezier van de foto's! Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 22-01-2020 over Nieuwe Schoolfoto 8/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1356 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid