Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

2.763.557 schoolfoto's gemaakt
1.457.131 kilometer gereden naar scholen
449.186 pakketten verzonden via PostNL
1.110.027 kinderen laten lachen
2.073 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

9.1
Beoordeeld door 2073 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
10

Victorine uit Hoofddorp

De foto’s worden gemaakt en je kan daarna alles zelf online regelen. Bij een vraag heb je veel opties om contact op te nemen en er wordt snel gereageerd. Dus leuke foto’s en een zeer goede service!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Victorine, Yes! Wat tof om te lezen dat je de foto's leuk vindt. Zijn wij het mee eens :-) Kan ook niet anders met zo'n lieverd die we hebben mogen fotograferen! Dankjewel voor je bestelling en wie weet tot volgend jaar! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 15-10-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Anouk uit Rhoon

De foto's die op school zijn gemaakt waren heel leuk. Helaas ben ik ze kwijt geraakt en heb toen gemailt of ze nog een keer besteld kunnen worden had alleen geen code meer. Hier werd heel leuk op gereageerd en meteen geregeld. Met korting kon ik de besteling opnieuw doen en krijg ik één deze dagen de foto's weer binnen. Heel fijn en vriendelijk contact gehad bedankt.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Anouk, Ik weet nog precies om welke meid het gaat! Fijn dat we je blij hebben kunnen maken met de foto's. Te leuk om niet te hebben ;-) En een prachtige herinnering voor later! Veel plezier met de foto's en nu niet meer kwijtraken! :-) Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-10-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Fleur Vink uit Dordrecht

Dit bedrijf doet hun naam echt eer aan ! Ik dacht dat ik een bepaald pakket had gekozen van mijn zoon, met zowel een zittende als portret foto die laatste had 3x in div vormen plus klassenfoto Snel in huis maar de teleurstelling was groot toen bleek dat de foto van mijn zoon in zijn geheel er niet bij zat Ik een mailtje gestuurd ze stonden mij vriendelijk te woord en reageerde keer op keer erg snel & heel vriendelijk bleek mijn eigen fout te zijn stom maar alsnog heel netjes en mijn complimenten te woord gestaan en geregeld Een dikke 10 zijn ze echt dik en dwars waard Klant gericht , goede en nette service, snelle reactie werkelijk in 1 woord top!! Lieve grtjs fleur


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Fleur, Dankjewel voor jouw TOP reactie! :-) Krijgen zeker one giant big smile terug van dit berichtje! :-D Super dat we je blij hebben kunnen maken, heel veel plezier van de foto's! En lieve groetjes terug! Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-10-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Angelique uit Heiloo

Onze zoon is gewisseld van school dus eerste ervaring met deze fotograaf. Maar super mooie en scherpe foto's en leuke groeps foto. Erg tevreden. Dat de foto's toegestuurd werden was door de bezorging een foto beschadigd. Na vriendelijke contact werd er gewoon weer een nieuwe foto toe gestuurd. Super service terwijl de fout niet eens bij de fotograaf lag.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Angelique, Dankjewel voor jouw toffe review! :-D Super dat we jouw zoon mooi op de foto's hebben mogen zetten! En van beschadigde foto's wordt niemand blij, dus we hebben je graag een nieuwe opgestuurd. Die heeft nu vast een mooi plekje gekregen :-) Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 07-10-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Anouschka uit Hengelo

Mooie foto's en super service! Hele vriendelijke medewerkster aan de telefoon gehad en ze heeft mij heel goed geholpen!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Anouschka, Thanks voor je lieve review! Wij vinden jou ook heel vriendelijk! Het was ook súper om jou aan de telefoon te hebben :-) Blij dat ik jou blij heb mogen maken! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 27-09-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

Miriam uit Purmerend

Mijn dochter zit net dit jaar op deze school dus ook sinds jaren een nieuwe fotograaf . Wat ben ik blij met de foto’s . Vooral van de foto’s van onze meiden samen . Ze mochten verschillende poses aannemen en gaven zelf ook aan dat ze dit leuk vonden . Dus zowel de meiden als wij zijn zeer tevreden . Blij mee ! Gr Miriam


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Miriam, Wat tof zeg, dat je zo enthousiast bent! Super fijn dat we van het eerste fotomoment op deze nieuwe school gelijk een succes konden maken! :-D De meiden staan er super op, veel plezier met de foto's en dank voor je review! :-) Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 27-09-2021 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

Ellen Bontes uit Den Helder

Ik had de verkeerde bestelling gedaan en contact gehad met dit bedrijf.Ze hebben voor mij het veranderd en ik dat ze super mee denken.Ik kan ze echt aanbevelen voor de foto's.Super mooie foto's hebben ze gemaakt.Ik heb er ook een canvas besteld en dat is super mooi geworden.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Ellen, Wow wat een toffe review! Een foutje maken kan iedereen gebeuren. Gelukkig hebben we het kunnen oplossen :-) We wensen je super veel plezier met de foto's en de canvas heeft vast een mooi plekje gekregen! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 24-09-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Patricia uit Den Haag

Foto’s door PostNL niet bezorgd en door nieuweschoolfoto werd er gelijk nieuwe verstuurd! Dat noem ik echt top service. En leuke, snelle communicatie


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Patricia, Super thanks voor jouw review! En natuurlijk bedankt voor jouw geduld. Het liefst liggen de foto's natuurlijk snel bij je op de deurmat. Dat ging nu met een omweg ;-) Geniet van de foto's en wie weet tot volgend jaar! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 23-09-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Petra uit Borne

Hoi omdat ik super vind wat jullie doen toppie als mensen niet lekker in hun geld zitten en toch dat jullie helpen echt wou dat er meer van jullie waren en jullie hebben mooie foto’s gemaakt me dochter staat er mooi op nou ik zal zeggen super bedankt en hopelijk tot snel weer lieve groetjes van Petra


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Petra, Wat een lieve reactie van jou! Worden we helemaal blij van :) Heel veel plezier van de foto's! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 23-09-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Maaike uit Zwolle

Ons meisje wilde eerst helemaal niet op de foto, maar door het geduld van de fotograaf en haar enthousiasme is het allemaal toch gelukt en hebben wij prachtige foto's van ons meisje. Heel erg bedankt!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Dat meen je niet Maaike! Dit is echt mega tof om te lezen #blij!!!. Op deze manier willen de foto's blijven maken. Super veel plezier van de foto's van jullie prachtige meid! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 10-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Sabina Caruso uit RHOON

Leuke foto's en vooral creatieve schoolfoto, heel leuk bedacht is weer een wat anders dan de standaard.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Sabina, Wat tof dat de creativiteit jou zo opvalt! Hadden wij maar zo'n schoolfoto in onze tijd hè? :-) Dankjewel voor het compliment en veel plezier van de foto's! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 10-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Marie uit Wassenaar

Wat zul ik zeggen? Je ziet gewoon de Karakter van de kindjes OP DE FOTOS! ik vind dat is echt moeilijk te doen maar nog is het gelukt! Ik hou hou hou van de Fotos!! Heel erg bedankt!!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Marie! YES! Dat jij het karakter van de kindjes kunt zien op de foto zegt heel veel. Wauw! We hebben super toffe fotografen die het ontzettend leuk vinden om te werken met kinderen. Kan bijna niet anders dat het een gezellige boel was tijdens de fotodag :-) Wij wensen jou veel veel veel plezier van de foto's! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 10-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1591 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid