Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

1.454.595 schoolfoto's gemaakt
808.301 kilometer gereden naar scholen
221.672 pakketten verzonden via PostNL
561.167 kinderen laten lachen
1.755 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

7.5
Beoordeeld door 1755 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
8

klant

Mooie foto's van mijn dochter gemaakt!

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi! Bedankt voor je leuke reactie. Heel veel plezier van de foto's! Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 17-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
6

ellen uit alkmaar

aardige fotograaf

  • verbeterpunten
  • misschien is het leuk om een andere kleur achtergrond te gebruiken. Ik vind jullie foto's erg duur. Maar ja, zolang mensen ze blijven bestellen..


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Ellen, Bedankt voor je beoordeling. Wat goed om te horen dat er een aardige fotograaf aanwezig was bij jullie op school :-) De kleur van de achtergrond wordt in overleg met school afgesproken, dus laat het ook aan school weten dat je graag afwisseling zou willen zien! Dan kunnen zij dat meenemen in het overleg met ons. Daarnaast kun je ook voor een filter kiezen in onze webshop, namelijk een zwart/wit filter en een grijze omranding (vingette). Elk geval veel plezier van je foto's! Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 16-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
8

S

Ik heb verder geen opmerkingen.

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 13-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
8

klant

Wat zijn de schoolfoto's weer mooi geworden dit jaar. Wij zijn er erg blij mee. De foto's donderdagavond besteld en zaterdagmiddag al in huis...

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 11-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

Prisca uit Weert

Maakt erg mooie foto's. Kinderen staan er spontaan op. Hele natuurlijke houdingen. Ook de vrolijkheid waarmee ze telefoontjes ontvangen en hun website inrichten; dikke duim!

  • verbeterpunten
  • Foto's die je als pakket aanschaft ook aanbieden met een andere achtergrond dan de spierwitte.

  • Op 10-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
4

D.

Klassenfoto is leuk. Communicatie niet prettig, komen afspraken niet na.

  • verbeterpunten
  • Vorig jaar waren de foto’s goed. Nu verkeerd afgedrukt en minder goed gefotografeerd. Kan gebeuren, gebeld. Zou teruggebeld worden, gebeurd niet. Chat is heel vervelend.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi D, Bedankt voor je bericht. Goed om te horen dat de klassenfoto in de smaak valt. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat we je zijn vergeten terug te bellen! Ik wil je graag helpen, zou je daarvoor je odernummer willen doorgeven en mailen naar info@nieuweschoolfoto.nl? Dan gaan we er zeker voor je achteraan! Ik hoor graag van je. Vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 10-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 4/10
6

klant

Gematigd enthousiast. De portretfoto's van onze zoons zijn niet echt leuk, de één lacht niet en de ander kijkt naast de lens. Ik verwacht eigenlijk wel van een schoolfotograaf dat hij/zij dat opmerkt en/of in staat is hier wat beters van te maken. De broertjesfoto's zijn wel aardig. Maar toch zijn ze fotogenieker dan wat hier uitgekomen is. Verder vind ik het totaal vrij duur. De klassenfoto is erg origineel, wel valt me op dat sommige kinderen helemaal apart in een hokje zitten of apart zitten van de rest. Dat vind ik sneu. Kids daarentegen zijn enthousiast!

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 09-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
10

Stephanie

Ontzettend leuke foto’s van onze zoon ontvangen! Hij is 1,5 jaar oud, wat een lastige doelgroep is ;)

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Stephanie, Bedankt voor je positieve beoordeling! Heel veel plezier van de foto van je zoontje! Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 07-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
4

Nathalie uit Maasland

Ik heb verder geen opmerkingen.

  • verbeterpunten
  • Belachelijke prijzen, normale (groot) digitale versie is weer niet goed genoeg voor een uitvergroting dus dan betaal je het dubbele. 20 euro voor een digitale versie van een foto... Ik doe er volgend jaar niet meer aan mee, hoop dat de school voor een concurrent kiest en anders gaan we zelf wel naar een fotograaf voor dat geld.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Nathalie, Bedankt voor je beoordeling. De prijs van onze producten wordt samengesteld uit het organiseren, maken en leveren gratis schoolfotografie door heel Nederland. Gratis? Ja echt! Het is aan de ontvanger van de foto’s of je wel of niet bestelt. Voor iedereen zijn de prijzen gelijk zodat iedereen kan genieten van de leukste schoolfoto’s. Voor een professionele download ligt de prijs inderdaad hoger omdat dit ons grootste bestand is. Uiteraard denken we graag met je mee voor een passende oplossing, zodat ook jij kunt genieten van de schoolfoto's! Stuur je ons een mailtje naar info@nieuweschoolfoto.nl met daarin je wensen? We horen het graag! Groetjes, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 04-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 4/10
8

Tamara uit Herwijnen

Ze maken hele leuke schoolfoto's... En zijn erg creatief als het gaat om groepsfoto's...

  • verbeterpunten
  • Vooral zo door blijven gaan...

  • Op 08-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

Claudia

Super vriendelijke fotograaf en al jaren super leuke foto’s. Wel steeds dezelfde poses, daar mogen ze wel wat in veranderen.

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 07-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Mariska uit Nijmegen

Super service, altijd bereikbaar op verkeer manieren. Kwaliteit producten een mensen!

  • verbeterpunten
  • Geen

  • Op 01-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1210 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid