Belangrijke informatie: lees hier hoe wij omgaan met corona

Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

2.038.875 schoolfoto's gemaakt
1.114.865 kilometer gereden naar scholen
312.935 pakketten verzonden via PostNL
806.879 kinderen laten lachen
1.834 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

7.8
Beoordeeld door 1834 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
10

Madelon uit Nieuwegein

Vandaag mn dochter haar school foto’s gekregen en ze zijn net als vorig jaar fantastisch 👍🏼

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 01-11-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Natasja Kramer uit Ulft

Dit is de 2x dat de Mariaschool in Ulft met deze fotograaf in zee gaat. Klassenfoto vind ik leuk bedacht en mijn dochters staan er leuk op, precies zo als ze zijn. Goede service. Hoop dat school nog vaker zaken doet met deze fotograaf


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hai Natasja, Wat super fijn om te lezen dat je ook dit jaar weer blij bent met de foto's! Hopelijk krijgen de foto's een leuk plekje! Wij wensen jullie heel veel plezier met de foto's :). Vrolijke groet, Dewy

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 01-11-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
6

Petra Lemoine uit Zwolle

Mooie foto's van mijn dochter. Helaas duur pakket besteld van 34.99 omdat ik niet bij de opties het goedkope pakket van 12,50 had gezien. Deze stond bij de losse foto's vermeld. Foto's konden niet terug, enige oplossing nog meer foto's.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 30-10-2019 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
10

Dorine uit Ede

Ze werken vlot en creatief, weten ook nog niet schoolgaande kinderen leuk op de foto te krijgen met hun grote broers/zussen. Prachtige herinneringen voor later!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 24-10-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Jiska uit Uithoorn

Nooit gedacht dat iemand mijn ondeugende dochter zo leuk op de foto zou krijgen. Heel blij met het resultaat!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 22-10-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Elena uit Heerhugowaard

Boven mijn verwachtingen!!! Waat een geweldige fotos zijn er gemaakt dit jaar vanme koind!!Supper blij ermee!! En zeer creatieve klassenfoto!!Echt super BEDANKT!!!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hai Elena, Bedankt voor jouw enthousiaste berichtje bij je bestelling, super leuk! Hopelijk krijgen de foto's een leuk plekje :)! Veel plezier met de foto's!! Blije groet, Dewy

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 18-10-2019 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

M uit Delft

Hele mooie schoolfoto ontvangen van mijn kind. Erg knap gedaan.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 11-10-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Dominika uit Sneek

En zo eindigt de tijd van saaie schoolfoto's! Geen schoolbankjes meer met rijden kindjes dicht naast elkaar zittend met hun handjes op hun knieen en de muur van gymzaal achter hun. Nieuwe schoolfoto's zijn vrolijk en fris, interessant, lief en beetje ondeugend! Stralende gezichten van kinderen zeggen ook genoeg! Schoolfoto maken is niet meer saai! Super blij ermee! Wat een mooie en vrolijke herinnering voor straks! Zo bedankt!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 11-10-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Turac Tektas uit Zaandam

Hele leuke foto's mogen ontvangen, heel leuk gedaan!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 07-10-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

S uit Utrecht

Het zijn super leuke en mooie spontane foto's

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 27-05-2020 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Indira uit Rotterdam

De foto’s zijn erg goed gelukt. Echt mooie foto’s. Wat het nog leuker maakt is dat het anders is dan anders, kinderen die liggend of samen in een soort stelling foto’s maakt. Ik ben er heel blij met de foto’s. Echt top dank je wel daarvoor.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 20-05-2020 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Carmen uit Borne

Wat een prachtige schoolfoto's maken ze hier, ik was aangenaam verrast! Zeer tevreden over de service en het gemak van bestellen ook.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Carmen, Wat onwijs leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent. Dankjewel :). Heel veel plezier met jouw bestelling! Blije groet, Dewy Nieuwe schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 01-04-2020 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1356 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid