Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

3.472.691 schoolfoto's gemaakt
1.853.898 kilometer gereden naar scholen
552.951 pakketten verzonden via PostNL
1.413.038 kinderen laten lachen
2.113 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

8.8
Beoordeeld door 2113 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
10

Monika uit Lelystad

Ontzettend blij met de leuke schoolfoto's! Mijn dochter was best zenuwachtig, maar dat is niet terug te zien op de foto's!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Monika, Ach jee, een fotodag kan natuurlijk behoorlijk spannend zijn! Geweldig dat de foto's zo leuk zijn geworden en dat ze niet zenuwachtig lijkt :-) Hopelijk hebben de foto's een tof plekje gekregen! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 29-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Rien uit Woerden

Nu twee jaar erg leuke foto's van onze kinderen. De klassenfoto miste een aantal kinderen door wat complicaties in de planning (COVID19 periode). De foto is daarna opnieuw in elkaar gezet met alle kinderen er op. Na wat communicatie met nieuweschoolfoto ontvingen we de ge-update versie.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Rien, Al twee jaar zelfs! Leuk joh :-) Tijdens de coronaperiode hebben we natuurlijk ons best gedaan om alle kinderen als nog op de foto de krijgen. Tof dat dat bij jullie is gelukt! Veel plezier van de foto's! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 22-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Susanne Lookman uit Den Helder

Mijn zoontje is op zijn opvang op de foto geweest. Nu is mijn zoontje een spring in het veld en zit eigenlijk nooit echt stil. Wij als ouders zijn dan ook super blij met het resultaat dat jullie als fotograaf hebben kunnen realiseren. De foto’s waren zo leuk dat we niet konden kiezen dus een pakket hebben gedaan met downloads zodat we voor de familie eventueel nog kunnen afdrukken. Nogmaals bedankt voor de super leuke foto’s


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Suzanne, Wat tof om te lezen dat wij jullie zoontje zo leuk op de foto's hebben kunnen zetten! Dat kan nog wel eens een uitdaging zijn met energieke kids ;-) Slim dat jullie voor het pakket hebben gekozen. Zo hebben jullie wellicht ook opa's en oma's blij kunnen maken met de foto's! Jullie bedankt voor de bestelling! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 22-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Suzanne uit Zevenaar

1 telefoontje waar je werkelijk super vrolijk van wordt. Niet alleen staan de kids met een grote glimlach op de foto, maar ook de service is om van te stralen, happy service!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Suzanne, YES! Ons doel is behaald :-D Bel vooral nog eens terug. Vinden we altijd leuk haha. Geniet van de foto's! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 20-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Christa uit Julianadorp

Ik vond dat het heel goed ging. Aardige fotograaf die wist hoe hij de kinderen op een rustige manier moest aansturen. Er zijn hele mooie foto's uit gekomen!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Christa, Zo fijn om achteraf nog te horen hoe je de fotograaf vond werken! Dat compliment geven we door :-) Dankjewel voor je bestelling en heel veel plezier van de foto's! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 20-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Didi uit Nijmegen

Leuke school- en klassenfoto’s, spontaan, stoer en niet zo stijfjes. Gaaf dat het zwart-wit kan! Ik vond de digitale downloads wat prijzig maar de gedrukte prints echt een goede prijs/kwaliteit. Blij mee!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Didi, Yesss jij ziet het verschil tussen vroegere schoolfoto's en de schoolfoto's van nu! Wij houden van spontane kids op de foto's. Dankjewel voor jouw bestelling! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 19-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Nille uit Maarssen

Mijn vraag werd gelijk serieus genomen, werd gelijk uitgezocht. Antwoord op mijn vraagt en extra service gekregen. Snelle reactie Whatsapp, en snelle behandeling op de mail.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Nille, Wij nemen alle vragen serieus, maar gooien er ook wat humor doorheen :-D Fijn dat we je hebben kunnen helpen! Veel plezier van de toffe foto's :-) Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 16-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Philip uit Vleuten

Hele leuke foto’s Veel mogelijkheden van kiezen pakket Binnen een ruime tijd nog mogelijk extra te bestellen


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Philip, Super om te lezen dat je de foto's heel leuk vindt! Dat vinden wij nou ook ;-) We wensen jullie veel plezier van het fotopakketje. Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Nathalie uit Wassenaar

Wij zijn ontzettend door jullie verrast! Wat een prachtige en leuke foto's hebben jullie gemaakt van onze kinderen, echt te gek!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Nathalie, Whoehoeee jouw reactie is waar we het voor doen, Nathalie! Veel plezier van de foto's. Zo'n leuke herinnering voor later. Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Maria uit Nieuwegein

Zeer professioneel, met dank aan Nieuwe schoolfoto echt blij met jullie!!!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Maria! Wij zijn ook blij met jou!! Geniet van de topfoto's van jouw kinderen. Ze krijgen vast een zeker een mooi plekje bij jullie :-) Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 04-07-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Daisy Hilbink uit Dalerpeel

Schoolfoto's besteld, maar deze kwamen beschadigd binnen. Contact opgenomen en kreeg super snel reactie. Zonder moeilijk te doen, kreeg ik een nieuwe set opgestuurd en kon binnen no time genieten van de prachtige foto's!!!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 01-07-2022 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Sarina uit Soesterberg

Ik belde vandaag even om te kijken of wat in mijn winkelmandje zat ook daadwerkelijk was wat ik wilde en een super vriendelijke dame hielp mij hierbij. Wist niet dat er nog zulke klantvriendelijke mensen bestonden! Hoop volgend jaar weer op deze schoolfotograaf! Ga ze zeker weer aanbevelen bij school!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Sarina, Zo'n lieve review van jou! We vinden het altijd leuk om net iets extra's voor je te doen, dus super tof dat dit goed heeft aangeslagen bij jou :-D Veel plezier van de foto's van jouw knappe kids! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 21-06-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1958 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid