Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

2.763.557 schoolfoto's gemaakt
1.457.131 kilometer gereden naar scholen
449.186 pakketten verzonden via PostNL
1.110.027 kinderen laten lachen
2.073 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

9.1
Beoordeeld door 2073 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
10

Christine uit Amersfoort

Super mooie foto’s en wat een service

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 16-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Jolanda uit Scherpenzeel

Super leuke vlotte vrolijk fotografe, zeer geduldig en letten goed op op verkeerd zittende kraagjes/ veters ect. Ik raad het zeker aan ! De foto zien er top uit!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Jolanda, Dat is nou een leuk compliment voor de fotografe! :-) En zij is ook super blij met de extra ogen van de hulpouders. Tof om te lezen dat de foto's top zijn. Daar gaan we voor! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 11-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Sabrina uit Zwijndrecht

Onwijs leuke foto's we zijn er blij mee !! De service was echt top,was wat dingetjes vergeten en je hoef maar een mail te sturen en krijg heel snel reactie terug en ben gelijk geholpen met alles !!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Sabrina, Joehoeee fijn dat jullie blij zijn met de foto's! We hebben je graag geholpen :-) Veel plezier van de foto's van jouw knappe meiden. Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 10-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Patricia uit Breda

De foto's zijn onwijs leuk geworden! En hoe bijzonder is de klassenfoto... onze kids vinden het super!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Patricia, Yes! Blij dat je de foto's onwijs leuk vindt :-D Hebben jullie de framefoto ontvangen als klassenfoto? Die is inderdaad heel bijzonder! Een leuk kiekje voor later. We wensen jou en de kids veel plezier van de foto's! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 06-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

Jolanda van Zeben de Jong uit De Meern

Ik kreeg geen foto's binnen alleen de digitale. Naar een Chat gesprek en paar dagen later toch de foto's binnen gekregen

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 04-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

Maaike uit Oost-Souburg

Mijn ervaring bij de samenwerking met nieuwe schoolfoto is dat het heel wat tijd bespaard. Aangezien hun de planning maken en je enkel maar gegevens hoeft aan te leveren scheelt veel voorbereiding. In de uitvoering is het fijn dat er meerdere fotograven naar de locatie kunnen komen zodat leerkrachten maar 1 dag rekening hoeven te houden met de schoolfoto in hun weekplanning. Ook de afhandeling verloopt vlot en het contact met je happymanager is altijd top


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Maaike, Wat hebben wij plezier gehad in de samenwerking met jou! Jij hebt meerdere taken op je genomen namens de school wat wij ontzettend tof van je vinden. Vanuit onze kant dus ook een 10 voor jou :-) Wie weet tot volgend jaar en natuurlijk geweldig dat wij op jullie school de foto's hebben mogen maken! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 04-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Saskia uit Sewdien

Vriendelijk en accuraat. Ik had per ongeluk de foto’s digitaal besteld maar wilde ze eigenlijk per post ontvangen. 1 mailtje met het verzoek en het was direct geregeld zonder bijkomende kosten.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Saskia, Leuk om jouw review te lezen :-) Een foutje kan natuurlijk gebeuren, dus dat lossen we graag op! We wensen je heel veel plezier van de geprinte foto's! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 04-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Marieke uit Langedijk

De fotografen weten de kinderen goed te positioneren en op hun gemak te stellen, waardoor er natuurlijke, speelse foto's van hen kunnen worden gemaakt. Zowel de pasfoto's als de klassenfoto zijn hartstikke leuk geworden!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Marieke, Super tof jouw review, dankjewel! Onze fotografen vinden het super leuk om met kinderen te werken. Zo te horen was er een goede klik tussen de fotografen en de kids tijdens de fotodag :-) Super dat je de foto's hartstikke leuk vindt! Daar streven we naar! Geef ze een mooi plekje en wie weet tot volgend jaar :-) Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 28-10-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
4

Karin uit Uithoorn

Strook met code ontvangen en bestelling geplaatst. Foto ontvangen waarop wittige streep aan zijkant gezicht, dit was door logo-afdruk op de codestrook niet goed zichtbaar. Raar dat een professionele fotograaf (?) niet ziet dat de belichting niet goed is. Leuk dat klantenservice dan meekijkt en beaamt dat dit door de belichting komt, maar dat is geen oplossing.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Karin, Dankjewel voor jouw review! :-) Zoals ik al in ons mailcontact aangaf, klopt het inderdaad dat de wat lichte kleur aan de zijkant van het gezicht reflectie is van de studio. Helaas kan dit voorkomen bij het fotograferen met een witte achtergrond, ook al staat de belichting wel goed :) Hopelijk kunnen we je volgend jaar blijer maken! (Wie weet met een andere kleur achtergrond?) Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 25-10-2021 over Nieuwe Schoolfoto 4/10
9

Valeria uit Elst

Hele mooie, originele foto's geworden, ook de klassenfoto! We hebben ze meteen besteld!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Valeria, Top om te lezen dat jullie de foto's mooi en origineel vinden! Dank voor het compliment :-) We vonden het mega leuk om op jullie school te mogen fotograferen. Veel plezier van de foto's, maar dat moet goed komen :-) Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 11-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Carolien uit Nijkerk

Onze kinderen zijn op de foto gezet op school! Wat een geweldig leuke foto's! Ze staan er prachtig op, precies zoals ze zijn. Mooie belichting en achtergrond! Dik tevreden. De foto's meteen besteld, gaat heel makkelijk, en ze waren erg snel binnen! Blij:-)


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Carolien, Joehoeee we hebben je blij gemaakt! Zo tof :-) Geweldig dat jullie kids zo herkenbaar op de foto's staan. En de school heeft ook nog eens de goede keuze in achtergrond gemaakt volgens jullie! We willen jullie bedanken voor de bestelling! Geniet van de foto's :-) Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 10-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Ilona uit Poeldijk

Prachtige foto's, snelle verzending en prettige communicatie.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Ilona, 3x blij! Super dat je de foto's prachtig vindt. Geef ze vooral een mooi plekje! Van communiceren houden we hier wel, dus daar blijven we lekker mee doorgaan :-) Wie weet spreken we elkaar volgend jaar weer! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 10-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1591 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid