Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

3.472.691 schoolfoto's gemaakt
1.853.898 kilometer gereden naar scholen
552.945 pakketten verzonden via PostNL
1.413.038 kinderen laten lachen
2.113 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

8.8
Beoordeeld door 2113 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
8

Kyra uit Den helder

Keuze uit verschillende foto’s is verschillende setting Makkelijke site te gebruiken met uitzoeken! Heel erg leuk gedaan


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Kyra, Dankjewel voor jouw positieve review! Fijn dat jij de website zo makkelijk te gebruiken vond :-) We wensen je veel plezier van de foto's! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 17-02-2022 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
9

Stefan uit Noord Brabant

Op de dag van de schoolfoto's had onze dochter krentenbaard. Ze stond zeer leuk op de foto maar met zo'n moment opname is de foto toch helaas niet gelukt. Het is Nieuwe Schoolfoto gelukt om haar foto en de familie foto zeer mooi te bewerken. Nu zijn we heel blij met een geslaagd eindresultaat!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Stefan, Whoehoeee wat een topper van een foto is het geworden hè? Kan ook niet anders met zo'n toppertje voor de camera :-) Leuk dat we jullie kids op de foto mochten zetten! Wie weet tot volgend jaar! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 08-02-2022 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Yvonne uit Werkendam

DE FOTOS ZIJN SUPER MOOI GEMAAKT. IK HAD EEN FOUT GEMAAKT MET DE BESTELLING MAAR DEZE IS HEEL GOED OPGELOST EN AANGEPAST NAAR WAT IK WILDE HEBBEN ECHT SUPER!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Yvonne, Bedankt voor jouw lieve en vrolijke review! Iedereen maakt wel eens een foutje. Fijn dat we het hebben kunnen oplossen :-D We wensen je heel veel plezier van de foto's, maar dat komt volgens mij wel goed :-) Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 25-01-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Michelle uit Velserbroek

Heel erg blij met de stoere foto's van mijn oudste zoon! De leukste schoolfoto tot nu toe!!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Michelle, Dit is me toch een topper van een compliment. Ge-wel-dig dat wij de leukste schoolfoto tot nu toe voor jullie hebben kunnen maken :D Geef de foto's maar een tof plekje! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 24-01-2022 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Robert Jan Vogelaar uit SPIJKENISSE

Lisa heeft mij goed geholpen na mijn vraag over foto verzending! Prima opgepakt. Écht een topper!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Robert Jan, Ja ja, Lisa is inderdaad een topper! Wij worden altijd heel vrolijk van haar op kantoor :-) Ik geef het compliment aan d'r door. Veel plezier van de foto's! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 17-01-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Thieu Knaapen uit Nootdorp

Foto’s besteld van onze kleinkinderen. Leuke foto’s en prompt na bestelling geleverd. Bij het plaatsen in een lijstje met een glasplaat plakten de (glans)foto’s helaas op het glas waardoor de indruk bestond dat er vlekken op zaten. Nieuwe Schoolfoto nam op basis van mijn review hier contact op en bood aan de foto’s gratis om te wisselen voor matte exemplaren waarbij dit fenomeen zich niet voordoet. Contact met de klantenservice verliep zeer prettig en de nieuwe foto’s werden prompt opgestuurd. Prima service dus!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Thieu, Wat ongelofelijk leuk dat jullie foto's van de kleinkinderen hebben besteld! Zonde dat de foto's vlekken achterlaten. Niet de bedoeling natuurlijk. Ik heb geen berichtje van jullie ontvangen hierover. We willen jullie graag een leuke oplossing aanbieden :-) Ik zal jou een mailtje sturen! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 16-01-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Britt uit Hoogvliet

Hele mooie foto's en goede service! Mijn oudste dochter zit op de middelbare school, fijn dat zij ook op de foto kon met haar broertje en zusje.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Britt, Geweldig compliment! Dankjewel :-) Super leuk dat we jouw kids samen op de foto hebben mogen zetten. Dat zijn nog eens leuke herinneringen voor later! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-01-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Stephanie uit Almere

Leuke foto’s gemaakt van ons zoontje bij de opvang. Snelle levering en nadat mijn nichtje de foto’s had gezien wilde zij er ook eentje. Wij hadden al besteld dus even contact gehad en snel geholpen! Al bij al verdienen ze zeker een dikke 10! Nu snel een lijst bestellen en dan kunnen we hem ophangen :) Ook leuk dat je per foto een filter kunt kiezen trouwens!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Stephanie, Zo tof dat jullie de foto's hebben besteld! Dankjewel voor de dikke 10 :-D We vonden het leuk om contact met jou te hebben! Veel plezier van de foto in de lijst. Hopelijk heeft die een mooi plekje gekregen :-) Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 06-01-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Saskia uit Dronten

Leuke foto's en je kan kiezen welke mooier. Mijn dochter vindt mooie foto's. Ik ben heel tevreden.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Saskia, Dankjewel voor jouw review! Wat fijn dat je tevreden bent en dat jouw dochter de foto's mooi vindt :-) Dat lezen we graag! We wensen jullie veel plezier van de foto's, maar dat komt volgens mij wel goed. Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 04-01-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Lynnette uit Helmond

Bij mijn oudste dochter kwam nieuwe schoolfoto al op school fotograferen en verrast het mij weer met welke creativiteit de foto's gemaakt zijn en dat dit soms een flinke uitdaging kan zijn. Nu ook zijn jullie bij m'n middelste dochter op school dit jaar geweest, heel blij met de foto's, ze zijn spontaan genomen, leuke poses en een hele leuke klassenfoto in houten vierkanten. Maar bovenal de moeite om de foto's voor een betaalbare prijs af te nemen. Volgend schooljaar zijn we verhuisd heel benieuwd of jullie ook in Panningen komen.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Lynnette, Hallo dan wat een mooie review! Ontzettend leuk om te lezen dat je de creativiteit en spontaniteit in de foto's ziet. Het is toch geweldig als de kinderen later terugkijken op zulke foto's? Ik ben benieuwd naar welke school jouw kinderen gaan! Wie weet fotograferen we daar ook inderdaad :-) Succes met de verhuizing en wie weet tot volgend schooljaar! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 09-07-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Esther uit Van Montfrans

Normaal ben ik niet zo dol op schoolfoto’s, maar deze keer vind ik ze erg leuk. De kinderen houden niet erg van poseren, maar ze stralen op de foto. Dat moet het werk van de fotograaf zijn geweest!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Esther, Waaaauw wat gaaf dat je de schoolfoto's deze keer leuk vindt! De kinderen zijn dus echt als zichzelf op de foto gezet? Dat moet een feestje geweest zijn in de studio :-) Veel plezier van de foto's! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 07-07-2022 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Tessa uit Eerbeek

Mooie foto’s, goede kwaliteit! Bestellen gaat gemakkelijk en snel, top service!!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hi Tessa, Dat horen we graag! Dankjewel voor de complimenten :-) Geniet van de foto's! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 07-07-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1958 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid