Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

2.763.557 schoolfoto's gemaakt
1.457.131 kilometer gereden naar scholen
449.185 pakketten verzonden via PostNL
1.110.027 kinderen laten lachen
2.073 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

9.1
Beoordeeld door 2073 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
10

Willem uit Goes

Onwijs leuke schoolfoto's gekregen van mijn zoontje! Super makkelijk en snel te bestellen/downloaden! dank jullie wel!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 25-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Ifee uit Rijswijk

I ordered my son's school photos and when I received it, I realised that I had selected the wrong package, that which did not include passport size photos (and I needed it). I contacted Nieuwe schoolfoto and was amazed to have the extra copies delivered to my home at zero extra cost.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 24-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Vera uit Baarlo

Mooie kwaliteit foto’s en onze zoon staat er erg leuk op! Ook zo leuk die klassenfoto met die vakken. Top gedaan!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 24-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

El uit Amsterdam

Prachtige foto's. En ondanks foute bestelling (dooreigenschuld) super fijn opgelost. Top service

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 24-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Ismeta uit Mijdrecht

Schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 24-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Moniek uit Waalre

Leuke foto’s in originele setting. De kinderen vonden de opnames ook heel leuk. Het bestellen gaat gemakkelijk via een overzichtelijke website.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 23-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Renate uit Delft

Wij krijgen al een aantal jaar geweldige foto’s van onze zoon van jullie. Zojuist heb ik weer een setje super leuke en mooie foto’s binnen gekregen. Helemaal trots!!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 20-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

tamara uit Dordrecht

De foto's waren heel erg leuk, onze zoon staat er mooi op! Ook de verschillende keuzes voor foto's die je kan bestellen is fijn.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 19-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

Ellen uit Uithoorn

De eerste 2 schooljaren van mijn dochter hadden we ronduit slechte schoolfoto's. Na veel klachten is de school overgestapt op Nieuwe Schoolfoto. Eindelijk (!) kregen we goede foto's waarop je zelfs zag dat de kinderen er plezier in hadden. Kortom echt een aanrader. Ik hoop dat ik de komende jaren nog veel foto's bij ze mag bestellen.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 19-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Philip uit Vleuten

Hele leuke foto’s Veel mogelijkheden van kiezen pakket Binnen een ruime tijd nog mogelijk extra te bestellen

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Nathalie uit Wassenaar

Wij zijn ontzettend door jullie verrast! Wat een prachtige en leuke foto's hebben jullie gemaakt van onze kinderen, echt te gek!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Muharrem uit Apeldoorn

Zoals gewenst.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1591 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid