Belangrijke informatie: lees hier hoe wij omgaan met corona

Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

2.038.875 schoolfoto's gemaakt
1.114.865 kilometer gereden naar scholen
312.931 pakketten verzonden via PostNL
806.879 kinderen laten lachen
1.834 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

7.8
Beoordeeld door 1834 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
4

Janine uit Apeldoorn

Leuke foto’s, had 2 foto’s besteld met bestand erbij voor €20,-. Helaas was de achtergrond niet zoals gewenst (zag er online anders uit). Wilde graag de bestandjes opnieuw opgestuurd met witte achtergrond (dus nog niet eens de foto’s zelf). Kreeg als antwoord dat ik dan de bestelling opnieuw moet doen met 10% korting. Ik had al €20,- betaald. Erg teleurstellend!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hai Janine, Wat fijn om je zojuist telefonisch gesproken te hebben en dat wij dit hebben kunnen oplossen. Ik wens je heel veel plezier met de foto's :). Vrolijke groet, Dewy

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 19-11-2019 over Nieuwe Schoolfoto 4/10
6

A.J. uit Ede

Nieuwe Schoolfoto gaat op een wel erg gemaakt joviale manier met klanten om. Getuigt van weinig respect voor bestellers. Het woord "U" is kennelijk onbekend. "Met vriendelijke groet" kan er ook niet van af.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 17-11-2019 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
10

Chantal Bosch uit Utrecht

Dit is het 2e jaar op rij dat onze school voor deze dienst heeft gekozen. Wederom prachtige foto's die net een beetje anders zijn dan de foto's van de meeste schoolfotograven. Ook de klassefoto is weer supervet gedaan. Alle kids in leuke kubussen. Heb het totaalpakket inclusief digitale downloads genomen. Makkelijk te bestellen en binnen 2 uur waren ze verzonden.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-11-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

il uit Alphen

Leuk foto's en mooie kwaliteit. Klassenfoto is origineel genomen, lekker speels!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 06-11-2019 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
8

Joke Dangremond uit Rijssen

de fotos zijn prachtig geworden! Gelukkig waren er aanbiedingen, want op zich vind ik het wel een erg duur grapje! Ze waren te leuk om te laten liggen :)

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 06-11-2019 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
9

Birgit uit Almelo

Vorige week de foto's ontvangen. Wat zijn wij lovend. Nog nooit zulke leuke, spontane foto's mogen ontvangen. Wij raden jullie zeker aan en hopen dat jullie volgend jaar ook mogen fotograferen op basisschool de wereldboom in almelo.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 01-11-2019 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
8

Diane Kroeskamp uit Alphen aan den Rijn

Mijn kinderen zijn echt prachtig op de foto gezet! Goede kwaliteit ook! De klassenfoto is ronduit geweldig! Die gestapelde dozen met kinderen erin vind ik echt hilarisch! Erg mooi!!! De prijzen zijn wel aan de maat, maar je krijgt er wel wat moois voor terug!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 01-11-2019 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

Alies uit Berkel en rodenrijs

Super leuke schoolfoto’s. Zoveel keuze, helaas voor mij kon ik niet kiezen, dus moest ik ze wel allemaal kiezen! Heel erg bedankt!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 01-11-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Laura uit Oudkarpsel

Mijn dochter kwam op de dag van de schoolfoto al met enthousiaste verhalen thuis. Nu de foto's binnen zijn, zie ik dat plezier er ook afstralen. Originele foto's en duidelijk de tijd genomen om een goede foto te nemen. Wij zijn heel blij met de schoolfoto's van dit jaar. De groepsfoto met de blokjes is ook heel leuk en zo staat ieder kind er lachend op.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 01-11-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
7

Eva uit Alkmaar

Onlangs een bestelling gedaan, waarbij ik wat aspecten op de website/in het bestelproces onduidelijk vond. De klantenservice reageerde snel en vriendelijk en bood een passende oplossing. Gelukkig werd er echt iets gedaan met mijn probleem en hopelijk wordt mijn tip verwerkt in een structurele aanpassing op de site.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Eva, Wat fijn om te lezen dat je ons contact als prettig hebt ervaren, daar worden we blij van! Nogmaals heel veel plezier van je foto's :-) Vrolijke groet, Rosella

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 31-08-2020 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
5

Lonneke uit Best

Kinderen kijken natuurlijk af en toe gemaakt in de camera, maar zeker omdat het allemaal digitaal is, lijkt het me best mogelijk om dan een paar foto's te schieten en dan een mooie te selecteren. Over de service achteraf is niks te zeggen, die is goed. Er is van alles aan gedaan om dit op te lossen, door nieuwe school foto, maar er was simpelweg geen mooie foto gemaakt. Naar mijn mening nog steeds de taak van een goede fotograaf om door de gekke bekken van kinderen heen te prikken. Hopen op betere foto’s volgend jaar.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hai Lonneke! Fijn dat wij contact hebben gehad :-)! Ik vind het jammer dat wij je niet de juiste alternatieve foto hebben kunnen aanbieden. We kijken uit naar het nieuwe fotomoment en super toffe foto's. Blije groet, Dewy

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 15-07-2020 over Nieuwe Schoolfoto 5/10
10

Saskia uit Deurne

Dit jaar kon er natuurlijk geen klassenfoto genomen worden. Daar was een geweldig originele oplossing voor bedacht, wat een leuk idee. Op deze manier toch alle klasgenootjes op één foto! Zelfs mijn zoon (gr.6) was enorm enthousiast.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 11-06-2020 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1356 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid