Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

1.454.595 schoolfoto's gemaakt
808.301 kilometer gereden naar scholen
221.670 pakketten verzonden via PostNL
561.167 kinderen laten lachen
1.755 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

7.5
Beoordeeld door 1755 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
1

mouse uit prinsenbeek

Het zijn afzetters, en na deze post, proberen ze wel ineens te helpen. Vervolgens word ik gevraagd om mijn review aan te passen. Het gaat mijzelf niet om het geld.... Ik houd mij arrogantie voor me, blijkbaar denkt dit bedrijf dat wel, want ze proberen mijn mening aan te passen door middel van geld, volgens mij heet dat omkoping..... Nee het gaat mij om wat dit bedrijf doet, en voor welke doelgroep, schoolfotos van kinderen. Dus eigenlijk verplicht, tegen de hoofdprijs. Veel mensen kunnen dit niet betalen. Het is 2 dagen werk, voor 2 man, het zijn 400 kinderen, a 40,- (4 foto’s download) per kind. De klas foto’s zijn ook nog eens gemonteerd, dus het moeilijkste voor de fotograaf ontziet hij.... je kunt net zo goed naar een professionele fotograaf gaan buiten school om, dit als het zo moet.

  • verbeterpunten
  • voor 80,- krijgen we 8 2MP fotos...... Als je de hoofdprijs vraagt, lever dan ook de allerbeste kwaliteit. Maar toch ook dringend het verzoek om je prijs model aan te passen. Uiteindelijk heb ik wel de originele foto’s mogen ontvangen, of in ieder geval van redelijke kwaliteit. Maar ik had al het duurste pakket gekocht en toch kreeg ik waardeloze foto’s, ala foto’s van een 10 jaar oude telefoon. Na klagen en dit bericht kreeg ik wel betere foto’s. Er was immers geen duurder pakket dan dit. Toch de prijs is belachelijk, meerwaarde is nul, de klas foto’s zijn gemonteerd.... dus mijn mening blijft. Juist omdat dit bedrijf gespecialiseerd zijn in schoolfotos, (waar specialistme achterwegen blijft) is de afzet laag en daarom de prijs hoog. 16k voor 2 dagen... Ik zou voortaan prijs afspraken en minimale afname vooraf afspreken met de school, dan kun je de prijs veel lager houden. Over kwaliteit. Tja dat zegt iets over de kern waarde van het bedrijf. Daar kan ik geen advies over geven.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Mouse, Bedankt voor je beoordeling. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je niet tevreden bent met je bestelling. Zou je ons kunnen mailen naar info@nieuweschoolfoto.nl met daarin je ordernummer? Dan kan ik zien wat je hebt besteld en welke grootte daarbij hoort! We bieden namelijk verschillende soorten downloads aan. Ik hoor het graag! Vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 13-01-2019 over Nieuwe Schoolfoto 1/10
1

Arun uit Hoofddorp

hellemaal niet blij met de foto graaf eerst mocht ik niet mee naar binnen, had er begriep voor toen mijn dochter en mijn zoontje van 2 naar buiten kwamen hoorde ik dat allees goed is gegaan. we waren binna bij de auto toen ik aan mijn dochter vroeg zei ze er is geen foto gemaakt van onze twee omdat mijn zoontje onrustig was. ik ben terug gegaan en op aandringen ben ik deze keer zelf naar binnen gegaan. mijn zoontje van 2 was onrustig omdat hij een bal zag staan, en de fotograaf wou geen fotos maken omdat zij zich irriteerde dat een kind van bijna 2 niet wou zitten. en zei ik ga nog paar x proberen anders maak ik geen fotos meer. ik zelf hoogzwanger een onrustige kind in bedwang houden en een fotograaf die geen begriep heeft. nou hoop dat volgende jaar niet weer zelfde fotograaf komt.

  • verbeterpunten
  • beter begriep naar je klanten, en meer geduld voor kinderen.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Arun, Bedankt voor je bericht. Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent. Zou je ons een mailtje kunnen sturen naar info@nieuweschoolfoto.nl met daarin je telefoonnummer? Dan horen we natuurlijk graag je verhaal! Vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 06-01-2019 over Nieuwe Schoolfoto 1/10
7

klant

Mooie foto's. Bestelproces zonder problemen.

  • verbeterpunten
  • Digitale bestanden zijn prijzig.

  • Op 03-01-2019 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
5

Aletta uit Amsterdam

snelle bezorging, goede service nadat ik had doorgegeven dat de foto's nat waren geworden heb ik de hele bestelling nog een keer gekregen zonder daarvoor te betalen. Goede service en vriendelijke bejegening ondanks kritiek vind ik echt een plus punt.

  • verbeterpunten
  • de envelop is niet waterdicht. Dit is echt een minpunt waardoor er een aantal foto's krom getrokken zijn. Ik ga in de toekomst de foto's downloaden en elders af laten drukken.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi! Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat de foto's er snel waren :-) De envelop is inderdaad niet waterdicht, maar we horen het natuurlijk graag als de foto's beschadigd zijn aangekomen. Dat gaan we uiteraard voor je oplossen. Kun je ons mailen naar info@nieuweschoolfoto.nl met daarin je ordernummer? Ik hoor graag van je! Vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 01-01-2019 over Nieuwe Schoolfoto 5/10
10

Jolanda uit IJsselstein

Ik heb verder geen opmerkingen.

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 01-01-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
5

Lidia uit Hoofddorp

Veel verschillende foto's

  • verbeterpunten
  • Broer en zus foto's niet zo leuk, de ene lacht wel de andere niet. En rare houding waardoor ze niet leuk zijn. Ook erg duur zeker omdat alle foto's digitaal zijn en dan nog zo veel vragen voor downloaden.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Lidia, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te zien dat je bij met met de hoeveelheid verschillende foto's. Ook bij de broer-zus maken we vaak verschillende poses, zodat er altijd een tussen zit die positief opvalt :-) Mocht dat bij jou niet zo zijn, stuur dan even een mailtje naar info@nieuweschoolfoto.nl met de inlogcode, dan kijkt mijn collega van beeldbewerking kijken of we de foto kunnen bewerken of een alternatief hebben. Wat betreft de prijs bieden we inderdaad downloads aan, maar ook fotovellen vanaf 3,99 euro! Deze worden dan per post verstuurd. Ik hoor graag van je! Vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 23-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 5/10
4

Annelies uit Houten

Snelle levering.

  • verbeterpunten
  • Groepsfoto: De kinderen staan erg in groepjes op de klassenfoto. Ze hebben ook niet het gevoel dat ze een klassenfoto gemaakt hebben. Witte achtergrond van vloer en muur doet net lijken alsof de kinderen zweven. Er is geen grond. De lange rij kinderen is statisch, er is weinig perspectief. Het formaat van de groepsfoto wijkt af van alle andere groepsfoto's en past niet in een fotolijstje. Gemiste kans. Individuele foto's: Bij de liggende kinderfoto lijkt het net alsof hun onderlichaam er niet meer is. Foto's zijn erg duur.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Annelies, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven. Onze panorama klassenfoto is inderdaad anders dan de traditionele groepsfoto. Deze soort foto wordt altijd in overleg met school gemaakt. Ik begrijp dat deze foto niet in de lijstjes past die je wellicht al hebt staan, maar gelukkig maken we ook groepsfoto's op andere formaten! Misschien kiest de school daar volgend jaar voor. Bij de individuele foto is het natuurlijk niet de bedoeling alsof hun onderlichaam er niet meer is. Mijn collega van beeldbewerking kijkt graag met je mee. Stuur je daarvoor een mailtje naar info@nieuweschoolfoto.nl met je ordernummer? Dan helpen we je graag verder! Vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 23-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 4/10
8

DEAVEY uit Den haag

Super leuke foto's hele goede service! Dat is echt een 10! Had een foto in me lijstje zitten vol vlekken. Wat ik ook deedt bleven erin. Schijnt door de glans in combi met glas temaken tehebben. Nu nieuw setje mat gekregen en de vlekken zijn verdwenen !

  • verbeterpunten
  • Omdat je meerdere foto heb valt het best duur uit. Ik zou een een mix maken van allebei de en middelmaat Foto weg laten

  • Op 22-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

Chantal

Ze hebben van mijn zoontje (2 jaar) super leuke schoolfoto's gemaakt. 4 totaal verschillende foto's en dan ook nog een hele leuke groepsfoto! En de prijzen zijn ook om blij van te worden! Ik ga nieuwe schoolfoto zeker aanbevelen op mijn eigen werkplek ( ik werk in de kinderopvang)

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Chantal, Wow, dat is een positieve beoordeling! Heel leuk om te lezen. Ik hoop dat we binnenkort ook bij jou op de kinderopvang komen fotograferen! Heel veel plezier van je bestelling :-) Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 17-12-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Daniëlle uit Veldhoven

Leuke en creatieve klassenfoto. Helaas houdt onze zoon niet van foto’s dus hij kijkt niet erg vrolijk. Ik wil graag de klassenfoto bestellen alleen begrijp niet dat een afdruk goedkopers dan een download. Afdrukken is voor jullie toch veel duurder?

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 11-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Peter uit Eindhoven

snel, efficient en prima te betalen. Uitstekende website

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 10-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

Danielle

De klantenservice werkt erg snel en vriendelijk en vrolijk! Mooie foto's waar we erg blij mee zijn!

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 10-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 8/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1210 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid