Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

1.454.595 schoolfoto's gemaakt
808.301 kilometer gereden naar scholen
221.671 pakketten verzonden via PostNL
561.167 kinderen laten lachen
1.755 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

7.5
Beoordeeld door 1755 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
10

Gery uit Eibergen

Mijn dochter kwam helemaal blij thuis na de schoolfotograaf... Hij zei dat ik wel een fotomodel leek mama

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 25-03-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Ginger

Enorm vriendelijke klantenservice, en mooie fotos van mijn zoontje. Kunnen niet wachten ze te ontvangen!

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 22-03-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

Ingrid

Zeer mooie, scherpe en leuke foto’s. Website gebruiksvriendelijk. Overzichtelijke keuzes qua bestellingen. Proces loopt zeer soepel.

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Ingrid, Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om ons een beoordeling te geven :-) We wensen je veel plezier van je bestelling! Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 14-03-2019 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

Anneke uit Velp Gld

Leuke foto's gemaakt op het kinderdagverblijf. Bestelprocedure ook vlot en duidelijk.

  • verbeterpunten
  • -


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Anneke, Bedankt voor je leuke beoordeling! Heel veel plezier van de foto's :-) Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 11-03-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

Soemy uit Eindhoven

Superleuke fotoos van me dochter! Verschillende poses!!

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 11-03-2019 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

Marieke uit Blaricum

Mooie foto’s, heldere kleuren, erg enthousiast!

  • verbeterpunten
  • Misschien pakketten uitbreiden met pasfoto’s?

  • Op 06-03-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
5

Miriam uit Ede

Ik heb verder geen opmerkingen.

  • verbeterpunten
  • Misschien wat meer aandacht besteden om leuke foto's van mijn dochters te maken i.p.v. zo veel mogelijk kinderen per dag te fotograferen. Tevens zijn de prijzen nogal aan de hoge kant helemaal wanneer je de beste kwaliteit digitaal kiest. Dit zou niet eens gesplitst moeten zijn. Je wordt afgezet omdat jullie wel weten dat ouders de foto's toch wel nemen,


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Miriam, Fijn dat we contact hebben gehad over jouw foto's en dat we je andere foto's hebben kunnen toesturen! De digitale bestanden zijn juist in verschillende formaten, zodat je het formaat kunt kiezen wat past bij de wens :-) Daarnaast is het totaalpakket van de download ook altijd om te zetten naar een professioneel bestand voor een kleine bijdrage, zodat je korting nog steeds groot blijft. Nogmaals veel plezier van je foto's! Vriendelijke groet, Rosella Team Nieuwe Schoolfoto

  • Op 22-02-2019 over Nieuwe Schoolfoto 5/10
2

Christina uit Utrecht

Geen

  • verbeterpunten
  • Mijn zoon heeft een super mooie glimlach,maar als de school fotograaf zegt:"lachen met je tanden op elkaar" dan doet hij dat. Resultaat: lachen als een boer met kiespijn! Bedankt hé,school fotograaf, misschien is het een beter idee om de kinderen zelf te laten bepalen HOE ze willen lachen( echt en spontaan)Maar als ik heel eerlijk ben,hoop ik dat Het schateiland in Utrecht volgend jaar weer voor een andere school fotograaf kiest.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hi Christina, Bedankt voor je beoordeling, wij worden helemaal blij van jouw mooie woorden over de super mooie glimlach van jouw zoon, die moet dan natuurlijk ook zo worden vast gelegd! We nemen graag even contact met je op om hier verder op in te gaan en met een oplossing voor jullie! Met vrolijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto

  • Op 13-02-2019 over Nieuwe Schoolfoto 2/10
9

Miranda uit Waalwijk

Leuke spontane foto’s

  • verbeterpunten
  • Helaas had onze dochter op de foto van dichtbij een mega kikker in haar neus zitten. Jammer!! Misschien dat dit ook gecorrigeerd had kunnen worden..


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Miranda, Bedankt voor je positieve beoordeling! Leuk om te horen dat je de foto's spontaan vindt. We kunnen natuurlijk altijd even kijken naar de kikker in haar neus, want die hoort daar natuurijk niet ;-) Stuur je ons een mailtje naar info@nieuweschoolfoto.nl? Dan gaat mijn collega van beeldbewerking kijken wat hij voor je kan doen. We horen graag van je! Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 05-02-2019 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
2

Frank uit amsterdam

Ik heb verder geen opmerkingen.

  • verbeterpunten
  • Veel te commercieel, foto's veel te duur. Ik zal zeker de school adviseren volgend jaar een andere fotograaf te vragen. Ook alleen maar vierkante foto's is raar.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Frank, Bedankt voor je beoordeling. Ik zou graag van je willen weten wat je bedoeld met vierkante foto's, want onze foto's hebben altijd en 2:3 verhouding of bij de panorama klassenfoto 1:3 verhouding. We hebben geprobeerd daarover telefonisch contact met je op te nemen, zodat we dit kunnen bespreken. Dan kunnen we gelijk de opties in onze webwinkel door nemen, want daar staan al fotovellen vanaf 3,99 euro! Mocht je toch willen bellen, horen we dit natuurlijk graag! Vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 13-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 2/10
10

Marloes uit Harlingen

Prachtige en originele schoolfoto's!

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 13-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Suzanne

Top! Dit jaar voor het eerst de schoolfoto via deze organisatie. niet alleen de foto's zijn super mooi, voor het allereerst kwamen de kinderen thuis van school en vertelde vol enthousiasme over de fotosessie. Voorheen vonden ze het verschrikkelijk! Enthousiasme zie je uiteraard terug in de foto's

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Suzanne, Wat leuk om te horen dat je kinderen zo enthousiast thuis kwamen en dat het enthousiasme op de foto's is terug te zien natuurlijk :-) Heel veel plezier ervan! Groetjes, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 13-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1210 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid