Belangrijke informatie: lees hier hoe wij omgaan met corona

Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

2.038.875 schoolfoto's gemaakt
1.114.865 kilometer gereden naar scholen
312.932 pakketten verzonden via PostNL
806.879 kinderen laten lachen
1.834 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

7.8
Beoordeeld door 1834 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
10

Daphne uit Delft

Had meerdere producten besteld. Bij één had ik schade. Heb t gemeld en gelijk reactie gekregen en opgelost. Top service echt een aanrader! Leuke cadeau’s voor de kerst! Doen!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 06-12-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Cleo uit Wijk Bij Duurstede

eindelijk leuke en originele schoolfoto's waar mijn kind herkenbaar, ontspannen en mooi op staat. Ook de klassenfoto is heel hip.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hi Cleo, Wat een blij bericht, super leuk! We wensen jou natuurlijk super veel plezier met de foto's. Met vrolijke groet, Luca, Nieuwe Schoolfoto.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 06-12-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
4

natasja uit Spijkenisse

foto s zijn leuk gemaakt alleen wat ik zeer slecht vind is dat er een broer en zus foto is kwijt geraakt en dat als ik bel er geen nieuwe gemaakt kan worden heb dan wel korting gekregen maar had toch liever de foto want nu mis ik van elk jaar 1 foto dat vind ik heel jammer.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 04-12-2019 over Nieuwe Schoolfoto 4/10
9

Anke uit Amstelveen

Wat zijn we blij met de foto’s van onze peuter,heel knap om haar zo leuk op foto’s te krijgen!!!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 29-11-2019 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Marleen Ford uit AMSTERDAM

Een hele leuk manier van het maken van een klassenfoto. Lekker vrij. Je wordt vrolijk als je de foto's ziet

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 25-11-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
5

Ellen uit Houten

In de eerste jaren waarin de school met deze fotograaf werkte, was het een leuk concept. Vernieuwend, spontaan, een keer wat anders. Ik merk helaas dat het enthousiasme een beetje minder wordt. Elk jaar dezelfde poses; kinderen mogen er zelf geen inbreng in hebben en het wordt echt een soort van lopendebandwerk. Weinig spontaniteit te zien op de foto’s.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 24-11-2019 over Nieuwe Schoolfoto 5/10
3

Tony uit Barendrecht

Met de commentaar dat de prijzen wat hoge kant zit kreeg ik een standaard antwoord die totaal niet aansloot van waar ik over klaagde. Ik heb gereplied om dit bericht en toen was het erg stil aan de andere kant. Toch maar wat foto's besteld (download ipv bedrukte foto's, laatste is goedkoper dan download?!?) €49,00 voor 6 foto's? Ik heb wel wat goedkopere en betere fotografen meegemaakt bij Kibeo. DE foto's zijn wel ok , maar niet echt met zorg en moeite gemaakt. Als toppunt vind ik de achterhaalde software die ze gebruiken. Gelukkig had ik maar 6 foto's , je moet ze allemaal een voor een downloaden. Stel je voor dat je er meer hebt. Wat een slechte service op alle fronten. Ik heb geïnformeerd bij mijn Bruidsfotograaf, en die vond het belachelijk, voor €49,00 krijg ik bij hem een uur lang de tijd en 50 stuks foto die kan downloaden. De prijzen zijn totaal niet verhouding voor de kwaliteit die je krijgt, ik raad deze fotograaf af...


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hi Tony, Wat super fijn om je zojuist telefonisch gesproken te hebben. Zoals besproken nemen wij jouw punten zeker mee en voor volgend jaar gaan we samen zeker voor de voldoen ;). Heel veel plezier met de foto's. Blije groet, Dewy

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 23-11-2019 over Nieuwe Schoolfoto 3/10
10

Esther uit Nieuwaal

Veel leuker als al die saaie foto's op andere scholen. Deze zijn wat speels, voor de kids ook veel leuker om op de foto te gaan 😀

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 21-11-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Johan uit Diemen

Leuke, logische website met een uitstekende customer service.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hi Johan, Bedankt voor jouw 10!! Daar worden wij natuurlijk heel erg blij van. Wij wensen je heel veel plezier met jouw foto's waar jij heel erg blij van bent geworden! #iedereenblij Cheers, Dewy

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 20-11-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Cynthia uit Haarlem

Heb net de schoolfoto’s van mijn dochter besteld. Onwijs leuke klassenfoto en individuele foto’s. Ook mooie aanbieding bij pakket foto’s.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Cynthia, super leuk jouw reactie! Tof dat je ze zo leuk vindt :-D Hopelijk weer tot volgend jaar!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 02-10-2020 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Khalissa uit Tiel

Ik wil hierbij Annelies heel hartelijk bedanken voor haar lieve onverwachte verassing die ik van haar thuisgestuurd kreeg na een telefonisch gesprek afgelopen zomer. Ik zat in een moeilijke tijd en belde eigenlijk voor een klassenfoto die ik miste in de collectie van mijn kinderen. Om de collectie van alle jaren compleet te hebben betekende op dat moment heel veel voor mij. Helaas was ik te laat en wegens privacywetregelgeving was de foto al uit het systeem en kon Annelies mijn niet helpen. Annelies was zeer begripvol, empathisch, vriendelijk en behulpzaam. Ondanks dat ze me helaas niet kon helpen, heeft ze wel meegedacht hoe ik er anders aan kon komen (via school) en dat is uiteindelijk tot mijn grote vreugde gelukt. Wegens omstandigheden ben ik erg laat met mijn bericht (Ik hoop dat ze zich het gesprek nog kan herrineren) Normaal heel erg bedankt, Annelies voor je hulp en onverwachte verassing die mij echt ontroerd had. Annelies je bent een topmens. Waren er maar meer mensen zoals jij. Vriendelijk groet Khalissa.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Khalissa, Wat een top reactie, super leuk! Hier doen wij het voor! :-) Ik kan mij ons gesprek nog heel goed herinneren hoor :-) Wat goed om te horen dat je de foto alsnog hebt kunnen bemachtigen! Ik wens jou heel veel plezier met je schoolfoto’s en het verrassingspakketje! Wie weet tot volgend jaar? :-) Blije groet, Annelies Nieuwe Schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 30-09-2020 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

canan boyama uit Dronten

Heel mooi & professioneel school foto's van mijn dochter van 4jaar, dankjulliewel!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi! Super tof je reactie, en dat je de foto's mooi vind! :-)

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 23-09-2020 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1356 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid