Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

2.763.557 schoolfoto's gemaakt
1.457.131 kilometer gereden naar scholen
449.185 pakketten verzonden via PostNL
1.110.027 kinderen laten lachen
2.073 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

9.1
Beoordeeld door 2073 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
10

Daphne Rijnbeek uit Waalwijk

Ben altijd super blij met de leuke originele foto's die jullie maken! Geen standaard saaie opzet


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Daphne, Thanks voor jouw review! Fijn dat we jou altijd super blij kunnen maken :-) Door regelmatig met het team bij elkaar te zitten blijven we de fotostijlen vernieuwen en zijn het dus altijd originele foto's. Tof dat jou dat opvalt. Veel plezier met de foto's! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 30-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Rosemarie uit Utrecht

Laat op de avond de foto's besteld en een vraag gesteld en de volgende ochtend meteen een super klantvriendelijk antwoord, 5 sterren super verdiend.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Rosemarie, Wij hebben elkaar al gesproken, maar ik wil je nog een keer bedanken voor jouw lieve woorden! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 30-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Jan uit Waalwijk

'Nieuwe schoolfoto' heeft het goed voor elkaar. Bedankt voor de mooie foto's van onze mooie dochter en voor de vlotte bestelservice met veel ruimte voor eigen keuzes.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Jan, Gaaf om jouw review te lezen! Mooie foto's maken was ook niet zo moeilijk met jouw dochter. Tof dat je de foto's hebt besteld. We wensen jullie er heel veel plezier van :-) Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 30-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Cynthia uit Haarlem

Verrassend leuke foto’s met leuke poses voor schoolfoto’s.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 29-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Sandra Baars uit DORDRECHT

Bedankt weer voor weer een mooie schoolfoto van ons jongens :) Ze staan er zelfs samen leuk op haha! Ga zo door!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 29-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Pctg Tum uit Duiven

Mijn meisjes staat echt super mooi op de foto. Pixels ook goed we hebben hem laten uitvergroten 1 woord geweldig

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 27-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Miriam uit Duiven

Mooie foto's met elk jaar een leuk thema. Bij de individuele foto's zie je echt dat de kinderen op hun gemak zijn en stralen op de foto. Bij de foto met kinderen samen voel je de dynamiek. De kinderen staan op de foto precies zoals ze zijn. Dat is precies wat ik als ouder graag wil zien.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 26-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Poei uit Roermond

Elke jaar weer super mooi foto shots van onze zoon. Toppie gedaan !!! Van ons een dikke duim.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 26-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Amy uit Sprundel

Echt hele mooie foto's van onze dochter gekregen. Vooral de klassenfoto is superleuk gedaan!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 25-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Christa uit Julianadorp

Ik vond dat het heel goed ging. Aardige fotograaf die wist hoe hij de kinderen op een rustige manier moest aansturen. Er zijn hele mooie foto's uit gekomen!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 20-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Didi uit Nijmegen

Leuke school- en klassenfoto’s, spontaan, stoer en niet zo stijfjes. Gaaf dat het zwart-wit kan! Ik vond de digitale downloads wat prijzig maar de gedrukte prints echt een goede prijs/kwaliteit. Blij mee!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 19-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Nille uit Maarssen

Mijn vraag werd gelijk serieus genomen, werd gelijk uitgezocht. Antwoord op mijn vraagt en extra service gekregen. Snelle reactie Whatsapp, en snelle behandeling op de mail.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 16-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1591 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid