Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

3.472.691 schoolfoto's gemaakt
1.853.898 kilometer gereden naar scholen
552.946 pakketten verzonden via PostNL
1.413.038 kinderen laten lachen
2.113 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

8.8
Beoordeeld door 2113 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
10

Priscilla uit Koog aan de Zaan

Super fotograaf die bij ons op school kwam, ze lette heel goed op de details bij de kinderen (snotttebel, ladder in panty, sluiting kettinkje) om zo de best mogelijke foto's te maken. Het eindresultaat is ook super, niet eerder zo een leuke schoolfoto van mijn zoon gehad, ook de klassenfoto is heel mooi ieder kind staat er goed op.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Priscilla, Wat een feestje was het bij jullie op de Rietvink! En wat een topper is het hè, fotograaf Assia. ? Super bedankt voor jouw leuke review, veel plezier van de foto's! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 01-04-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Tamara uit Woudenberg

Al een paar jaar maken jullie de schoolfoto's bij onze kids op school. En elk jaar weer zijn ze super! Nu weer gelijk besteld, ze zijn te leuk!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Tamara, Super bedankt voor jouw leuke review zeg! High five voor jou! :D Wat tof dat we al vaker bij jullie langs zijn geweest, hopelijk weer tot de volgende keer ? Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 31-03-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Robin uit Goes

Wat een ongelofelijke leuke foto's van mijn kindje echt super blij mee! Top fotograaf!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Robin, Jij bent helemaal top! ? Heel veel plezier van de foto's, geef ze een mooi plekje! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 31-03-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Raju uit Amstelveen

We know how difficult it is to make my son sit and take a picture but the portrait picture is amazing. Thank you ! We weten hoe moeilijk het is om mijn zoon te laten zitten en een foto te maken, maar de portretfoto is geweldig. Dank je wel !


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hi Solomon! What a lovely review! Just had a look at the photos and it is not at all visible it was difficult to make your son sit down ;-) Hope you enjoy the photos! Happy greetings, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 29-03-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Anneloes uit Borne

Super blij verrast met de prachtige schoolfoto's van onze zoon.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Anneloes, En wij zijn super verrast met jouw toffe reactie! #highfive :D Heel veel plezier van de kiekjes! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 24-03-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
7

Esat uit Amsterdam

Ik was niet aanwezig bij de shoots. Op een fotoblad kreeg ik een portretfoto te zien met inloginstucties. Eenmaal op de site werd ik verrast met meerdere leuke foto's. Wat zijn ze mooi! Ben positief verrast. Ik waarschuw alvast. Je gaat alle foto's bestellen, want ze zijn te mooi om keuze een te maken!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Esat, Wat superleuk, jouw reactie! Wat fijn dat je ze zo mooi vindt. Heb even gespiekt en wat een lief koppie zeg! Snap dat je daar niet uit kan kiezen ;-) Heel veel plezier van de foto's! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 21-03-2022 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
10

Lisa uit Zandvoort

De foto's van mijn zoontje waren een beetje licht uitgevallen, maar na contact met de klantenservice is dit heel goed opgelost en zijn ze nogmaals bewerkt. Super bedankt voor de snelle reactie en afhandeling, Jaimie.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 02-03-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Samarah uit Zaandam

Als ouder ben je toch altijd bang hoe je kind zich presenteert en of de fotograaf dan wel de juiste hoek weet te pakken en dat lukt toch maar mooi!! erg blij met de foto's!!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Samarah, Haha, het moment dat je de schoolfoto's van je kind gaat bekijken... blijft altijd spannend! Superrrr dat je zo blij bent met de foto's :-) Dankjewel voor jouw review en natuurlijk ook voor jouw bestelling! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 21-02-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Thieu Knaapen uit Nootdorp

Eerder een review geplaatst met een opmerking dat de (glans) foto bij plaatsing in een lijst met glas vlekken veroozaakte. Daarop werd direct geregeerd door Nieuwe Schoolfoto en we hebben gratis nieuwe matte foto's gekregen. Prima reactie en adequate behandeling door de klantenservice. Daar kunnen veel bedrijven wat van leren.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 17-02-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Suzanne uit Goes

Super service, erg goed geholpen en prachtige foto’s van mijn dochter ontvangen! Zeer tevreden!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Suzanne, Gaaf dat wij jouw dochter op de foto hebben mogen zetten! Wat fijn dat je de foto's prachtig vindt. Daar doen we het voor! En helpen doen we natuurlijk graag ;-) Wie weet tot volgend jaar! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 01-09-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Nicole uit Eindhoven

Ik ben dezelfde soort schoolfoto’s gewend dus dit was erg vernieuwend. Erg blij mee!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Nicole, Super leuk om te lezen dat je de schoolfoto's vernieuwend vindt en dat je er blij mee bent. Dat worden leuke kiekjes voor in het fotoboek! Veel plezier van de foto's! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 15-08-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Romy uit Borne

Wij zijn erg blij met de mooie foto’s en de goede en snelle service.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Romy, Wat fijn dat jullie blij zijn met de mooie foto's! We vonden het leuk om ze te maken en jullie blij te maken :-) Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 15-07-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1958 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid