Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

2.763.557 schoolfoto's gemaakt
1.457.131 kilometer gereden naar scholen
449.186 pakketten verzonden via PostNL
1.110.027 kinderen laten lachen
2.073 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

9.1
Beoordeeld door 2073 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
10

Maaike uit Zwolle

Ons meisje wilde eerst helemaal niet op de foto, maar door het geduld van de fotograaf en haar enthousiasme is het allemaal toch gelukt en hebben wij prachtige foto's van ons meisje. Heel erg bedankt!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Dat meen je niet Maaike! Dit is echt mega tof om te lezen #blij!!!. Op deze manier willen de foto's blijven maken. Super veel plezier van de foto's van jullie prachtige meid! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 10-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Sabina Caruso uit RHOON

Leuke foto's en vooral creatieve schoolfoto, heel leuk bedacht is weer een wat anders dan de standaard.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Sabina, Wat tof dat de creativiteit jou zo opvalt! Hadden wij maar zo'n schoolfoto in onze tijd hè? :-) Dankjewel voor het compliment en veel plezier van de foto's! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 10-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Marie uit Wassenaar

Wat zul ik zeggen? Je ziet gewoon de Karakter van de kindjes OP DE FOTOS! ik vind dat is echt moeilijk te doen maar nog is het gelukt! Ik hou hou hou van de Fotos!! Heel erg bedankt!!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Marie! YES! Dat jij het karakter van de kindjes kunt zien op de foto zegt heel veel. Wauw! We hebben super toffe fotografen die het ontzettend leuk vinden om te werken met kinderen. Kan bijna niet anders dat het een gezellige boel was tijdens de fotodag :-) Wij wensen jou veel veel veel plezier van de foto's! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 10-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Angelique uit Zutphen

Wat een geweldige klassenfoto's en dat in coronatijd. Super mooi en leuk gedaan.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Angelique, Wat tof dat je de klassenfoto geweldig vindt! Ook in coronatijd zijn we graag creatief :-) Fijn dat we de kinderen als nog allemaal samen op de foto kunnen krijgen. Dankjewel voor het compliment en jij bedankt voor de bestelling! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 10-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Karin uit Elst

Mooie schoolfoto's, keuze uit 3 kleuropties. Maakt het niet makkelijker ;-). Erg blij met deze fotograaf.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Karin, Soms is een keuze maken zó moeilijk hè! Blij om te lezen dat je het mooie foto's vindt. Geniet van de foto's en bedankt voor het bestellen van deze kiekjes! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 10-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Eva uit Elst

Voor het eerst fotograaf van Nieuwe Schoolfoto op school geweest. Kids kwamen al super enthousiast terug van school. En resultaat is ook echt super!!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Eva, Yeeeeesss! Kinderen blij = ouders blij = wij blij! Geweldig om te lezen dat het resultaat super is :-) We wensen jullie veel plezier van de foto's en hopelijk tot volgend jaar! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 08-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
9

Madeleen uit Utrecht

Onze dochter vond het leuk dat de schoolfotograaf kwam en het resultaat is ernaar: ze staat op de foto zoals wij haar kennen, zonder overdreven te poseren of juist verlegen te zijn. Complimenten aan de fotograaf dus. De klassenfoto is ook leuk geworden. De foto's bestellen kost behoorlijk wat, maar dat heb ik er wel voor over. Een (pas)foto voor oma's en tantes blijft toch altijd leuk, misschien wel extra in dit digitale tijdperk.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Madeleen, Zo fijn om jouw review te lezen! Hoe jullie dochter de fotodag heeft ervaren is precies zoals we het willen :-) We wensen jullie heel veel plezier van de foto's, maar volgens mij komt dat wel goed! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 06-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
3

Maarten uit Ede

Dit jaar voor het eerst gefotografeerd door nieuweschoolfoto.nl. Het valt me op dat de kritiekpunten die ik heb over de schoolfoto’s ook een behoorlijk aantal keren in deze reviews te vinden zijn. De foto’s zijn overbelicht. De kleur van het shirt van mijn kind valt helemaal weg, ook valt er een stuk van het haar/hoofd weg. Ook bij mijn andere kind is het licht op het haar heel gek. De witte achtergrond werkt ook niet met deze belichting. Beide kinderen hebben ook een nep-glimlach. Bij mijn ene kind is een rode vlek op zijn tanden te zien, maar ik kan online niet goed zien wat dat is. Er zat ook een klein plekje bij de neus, maar op de foto ziet het er veel groter en roder uit dan het real life was. Ik durf de foto’s zo niet te bestellen. De klassenfoto is leuk bedacht, maar ik ben toch blij dat mijn kind niet ondersteboven aan een kubus hangt. Voor het algemene plaatje staat dat leuk en creatief, maar ik zou er als ouder niet blij mee zijn als mijn kind er zo op staat. Daarnaast vind ik de foto’s erg duur. De pakketten die je kunt bestellen vind ik erg onlogisch samengesteld en veel te groot (te veel foto’s). Erg jammer dat de school een contract voor meerdere jaren heeft afgesloten met deze fotograaf.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Maarten, Dank voor jouw review! Allereerst werken we normaal niet met meerjarencontracten met school, de fotodagen zijn (gelukkig!) geheel vrijblijvend :) Wat vervelend dat je foto's niet helemaal naar wens zijn, de belichting kunnen we gemakkelijk nog wat aanpassen als je deze te licht vindt, ik zal je hierover een berichtje sturen. Helpen we je graag verder hoor! Over het plekje op de neus, die werken we natuurlijk met alle liefde weg. We photoshoppen vooraf niks zonder overleg met de ouders dus dat hij ineens groter is op de foto is wel een beetje gek ;-) Voor het pakketje, we hebben al kleine pakketten vanaf 12,49, als je deze te duur of te groot vindt kan je ook voor een los fotovel kiezen. Misschien is dat een leuke optie? Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 01-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 3/10
10

Lieke uit Heerle

Leuke klassenfoto origineel! Kinderen alle 3 lachend erop! Hele leuke foto’s!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Lieke, Whoeee zo tof om jouw review te lezen! Leuk hè, zo'n klassenfoto? Is weer eens wat anders dan hoe wij vroeger op een rijtje naast elkaar stonden ;-) Geniet van de foto's van jouw 3 lachende kids! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 01-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Rien uit Woerden

Nu twee jaar erg leuke foto's van onze kinderen. De klassenfoto miste een aantal kinderen door wat complicaties in de planning (COVID19 periode). De foto is daarna opnieuw in elkaar gezet met alle kinderen er op. Na wat communicatie met nieuweschoolfoto ontvingen we de ge-update versie.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 22-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Susanne Lookman uit Den Helder

Mijn zoontje is op zijn opvang op de foto geweest. Nu is mijn zoontje een spring in het veld en zit eigenlijk nooit echt stil. Wij als ouders zijn dan ook super blij met het resultaat dat jullie als fotograaf hebben kunnen realiseren. De foto’s waren zo leuk dat we niet konden kiezen dus een pakket hebben gedaan met downloads zodat we voor de familie eventueel nog kunnen afdrukken. Nogmaals bedankt voor de super leuke foto’s

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 22-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Suzanne uit Zevenaar

1 telefoontje waar je werkelijk super vrolijk van wordt. Niet alleen staan de kids met een grote glimlach op de foto, maar ook de service is om van te stralen, happy service!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 20-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1591 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid