Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

3.472.691 schoolfoto's gemaakt
1.853.898 kilometer gereden naar scholen
552.950 pakketten verzonden via PostNL
1.413.038 kinderen laten lachen
2.113 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

8.8
Beoordeeld door 2113 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
1

Ilse uit Vlaardingen

De tweede keer dat ik met dit beroerde bedrijf in aanraking kom in 4 jaar tijd (KDV en basisschool) en beide keren heb ik geen enkele tevreden ouder of onderwijzer gehoord. Waar de positieve reviews vandaan komen weet ik niet, maar de fotografen zijn chagrijnig, doen niet hun best om de kinderen te laten. In een klas van 30 kinderen geen enkel kind met een “echte lach”. Ontzettend veel foto’s zijn verloren, kwijt gegaan! Ik heb nog nooit gehoord van een fotograaf die zijn foto’s kwijt raakt. Wat een wanstaltig bedrijf en voor de bruikbare review; De groepsfoto wordt geshopt met groepjes kinderen (Max 4) bij elkaar en komt daardoor in een dusdanig onhandig formaat dat het in geen enkel plakboek past of foto lijstje. Dan de individuele idem… een formaat dat niet in een gangbaar lijstje past dus ik heb er niets aan. Daar komt bij dat er ontzettend veel tijd gaat zitten in het bij elkaar photoshoppen van de groepsfoto wat de foto’s ridicuul duur maakt. Ik hoop oprecht dat ik nooit meer dit bedrijf tegenkom, gelukkig denken de beide organisaties (en ja, dat waren 2 verschillende organisaties) daar ook zo over. Maar wees gewaarschuwd!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Ilse, Dankjewel voor jouw moeite om een review te schrijven. Wat ontzettend rot om te lezen dat je een slechte ervaring met ons hebt. Dat is natuurlijk totaal niet waar wij voor staan, want we willen iedereen laten lachen #laatzelachen! Balen dat dit in jullie geval niet gelukt is :-( Het fijne nieuws is dat wij binnenkort bij jullie terugkomen om nog een keer foto's te maken! Wist je dat al? Wat betreft de klassenfoto hebben wij meerdere stijlen en dus ook verschillende formaten. De keuze voor de stijl en het formaat ligt bij de school! Er kan bijvoorbeeld ook gekozen worden voor een standaard klassenfoto dat in een plakboek of lijstje past :-) Door de meest gekozen producten laag te houden qua prijs kan iedereen gebruik maken van professionele schoolfotografie. Zo is ons schoolfotopakketje 12,49 euro. Daarin zitten drie verschillende fotovellen en een klassenfoto! Natuurlijk kan iedereen het zo gek maken als hij/zij zelf wil. We herkennen ons niet in jouw verhaal, dus wij komen graag met jou in contact om het één en ander op te helderen en om je blij te maken :-) Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 20-06-2022 over Nieuwe Schoolfoto 1/10
9

Ilona uit Ridderkerk

Allebei de kids waren mega enthousiast over de school foto, we weten het zeker mam hij is super mooi geworden! Ze hebben gelijk, wat een gave foto's!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Ilona, Kinderen blij = ouders blij = Nieuwe Schoolfoto blij! Eén en al feest dus :-D We wensen jullie veel plezier van de gave foto's! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 10-06-2022 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Julie uit Rotterdam

Wij hadden een speciaal verzoek mbt de afmetingen. Nieuwe Schoolfoto reageerde daar bijzonder snel, vriendelijk en behulpzaam op en stuurde ons de foto in de speciale maat zelfs toe zonder verzendkosten. Niets dan lof!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Julie, Het was super leuk om jou te helpen met het grote formaat van de groepsfoto! Jullie hebben de set nu compleet ;-) Dankjewel voor jouw lieve review en veel plezier van de foto! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 31-05-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
1

Angelique B uit Hank

Eindelijk dit jaar een andere schoolfotograaf. Hopelijk nu wel een die snapt hoe hij/zij kinderen moet fotograferen. Helaas, dit is nog erger dan de afgelopen jaren! In plaats van mn eigen kinderen zie ik twee oudere vrouwen zitten op de foto... Wanneer gaat een schoolfotograaf begrijpen dat kinderen als kinderen op de foto gezet moeten worden en niet in een of andere modehouding die totaal niet bij ze past?!? En dan is er niet eens de optie om uit meerdere fotos te kiezen. Je krijgt er drie (portret, hele lichaam en klas) en daar moet je het mee doen... Voor mij dit jaar enkel de klassenfoto. Ik schiet mn eigen portretten wel.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Angelique, Dankjewel voor jouw eerlijke review! Wat tof dat wij de foto's hebben mogen maken, maar wat balen dat ze zo tegenvallen :-( Wij proberen natuurlijk ieder kind als zichzelf op de foto te zetten, dus het is erg jammer om te horen dat dit bij jouw dochters niet is gelukt. Wij maken altijd meerdere foto's van de kinderen, dus we kunnen voor jou kijken of er andere, betere foto's zijn die jij nog niet hebt gezien! Stuur mij vooral even de inlogcodes van de meiden. Dan kijk ik met je mee :-) Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 18-05-2022 over Nieuwe Schoolfoto 1/10
10

Mari uit Gorinchem

De foto’s zijn zooooooooooo mooi ben zo tevreden superrrrrr!!!!!!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Whaaaaaaa Mari!!! Zoooo leuk dat je zo tevreden bent en dit met ons deelt :-D We worden helemaal blij van jouw review haha! Het was ook erg leuk om hem op de foto te zetten :-) Heel veel plezier van de foto's! Geef ze een mooi plekje hè. Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-04-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Vivian uit ROTTERDAM

Relaxte werkhouding en super mooie resultaat

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-04-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Wendy Nijmeijer uit Tiel

Gisteren foto's besteld van mijn dochter Luna en wat zijn ze weer mooi zoals elk jaar En wat een snelle service gisteren besteld en vandaag al verzonden.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Wendy, Wat een TOP reactie van jou! Super fijn dat je ze net als vorig jaar weer mooi vindt! :) Heel veel plezier ervan en geef de foto's een mooi plekje! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-04-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Danielle uit Hoogblokland

Hele mooie foto’s weer gemaakt op school! Klein probleempje omdat er een foto miste maar is super snel opgelost! Echt een top service.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Danielle, Wat tof dat je de foto's zo mooi vindt! En kleine probleempjes doen we natuurlijk niet moeilijk over ;-) Fijn dat je nu alles tiptop in huis hebt! Heel veel plezier van de foto's en dankjewel voor je review! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 08-04-2022 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
9

Maaike uit Utrecht

Zelfs aan het einde van de winter weten jullie er met bleke kinders iets moois van te maken. Vooral de klassenfoto is origineel en heeft een leuke compositie. Ik was bovendien bij verrast door de portretten. Ik zou jullie dan ook zeker aanbevelen voor originele schoolfoto’s.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Maaike, Dankjewel voor jouw leuke review! ? We proberen er in de winter natuurlijk net zo'n feestje van te maken, tof dat dat is gelukt :) Heel veel plezier van de foto's ! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 04-04-2022 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
2

Danielle uit Zoetermeer

Al voor de 2de keer op rij erg teleurgesteld in deze schoolfotograaf. Het is blijkbaar moeilijk om voor deze fotokunstenaars een kind lachend en niet gemaakt op de foto te krijgen. Ook de foto's samen met de broetjes/zusjes sloegen helemaal nergens op. Zelfs op de klassenfoto was een fout. Contact gehad met deze helden (want zo noemen ze zich ook), maar geen gelijk gekregen. Wel kwamen ze met een alternatief, maar deze was niet beter. Een happy groet van Danielle uit Zoetermeer


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Danielle, Dat is niet 1x maar 2x teleurgesteld. Wat vervelend zeg. Ook jammer dat de extra foto die we voor je hebben gevonden niet in de smaak viel. Een goede foto maken in de korte tijd die we krijgen op school is zeker een uitdaging. Onze fotografen zijn getraind om ook dan juist een topfoto te maken, maar dit lukt helaas niet altijd. Als ik je goed begrijp is dit twee keer op een rij dus niet gelukt, balen met een hoofdletter B. Oplossing: Gelukkig hebben we altijd een extra moment bij ons in de studio voor een herkansing. Dan kunnen we rustig de tijd nemen om leuke fotoserie te maken per persoon én de broer & zus foto naar wens uit te voeren. Als jullie je leukste glimlach oefenen, maken wij dan de foto in een relaxte setting :) Mocht je het leuk vinden mag je zelf ook nog met je kanjers op de foto. #laatzelachen Meld je hiervoor aan via [email protected], dan hoor je van ons wanneer de eerstvolgende studio-dag is. Vrolijke groetjes, Jamie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 15-11-2022 over Nieuwe Schoolfoto 2/10
6

Sandra uit Usquert

Bij ons zijn alle 4 kids op de foto gekomen.. en slechts 1 van de 4 staat leuk op de foto. Waarom hebben wij ouders maar keus uit maximaal 2 foto's per kind? Iets meer creativiteit om de kids leuk en op hun gemak op de foto te krijgen zou fijn zijn, maar dan komt de tijdsdruk van de fotograaf om de hoek kijken.. De groepsfoto is daarentegen wel helemaal gelukt. Hier ben ik zeker blij mee. De klassenfoto's zijn ook mooi geworden, maar 10 x 30 is wel een hele rare maat als je er iets mee wilt doen als inplakken in een album..


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Sandra, Dank voor je feedback! Daar kunnen we wat mee. Fijn dat je inziet dat de tijdsdruk een grote rol speelt in ons vak. Het blijft inderdaad een spel met tijdsdruk en sfeer waarbij de kinderen zich op hun gemak voelen. Dit is alleen geen excuus om niet een creatieve en leuke foto te maken. Zodra ik weet welke fotograaf van ons bij jullie aan het werk is geweest kan ik dat als feedback naar hem/haar sturen. In ieder geval super leuk om te horen dat de groepsfoto wel is gelukt. Als het goed in balans is krijg je een mooi resultaat. Jammer dat maar 1 van de 4 toppers echt leuk op de foto staat. Heb je toevallig een verzoek bij ons ingediend zodat wij een zoektocht kunnen doen naar alternatieve foto's? Wij kijken namelijk met alle liefde in onze archieven :) Kun je mij een plezier doen door een mail naar [email protected] te sturen met de inlogcodes waar het om gaat? Dan kan ons pixelteam op zoek gaan naar eventuele alternatieve foto's. We horen graag van je. Vrolijke groetjes, Jamie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 02-11-2022 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
10

Inci uit Rotterdam

Mijn vraag is door de klantenservice, snel opgepakt en beantwoord. Super aardige medewerkers! En uiteraard is een beoordeling niet nodig hoe kwalitatief de foto's zijn.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 08-10-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1958 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid