Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

3.472.691 schoolfoto's gemaakt
1.853.898 kilometer gereden naar scholen
552.951 pakketten verzonden via PostNL
1.413.038 kinderen laten lachen
2.113 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

8.8
Beoordeeld door 2113 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
6

Sharon uit Voorst

Snelle service Veel te lichte achtergrond, dochter met blond haar niet echt mooi helaas

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
7

karina uit zutphen

leuke manier van klassenfoto's maken misschien een keer een andere achtergrondkleur? nu al 2 jaar spierwit.....hoeft geen knalkleur te zijn maar net iets getint

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
7

W Vink

Snelle bestelling. Overzichtelijke site. Met digitale bestellingen gelijk te downloaden. Iets aan de dure kant. Kan in mijn ogen wel wat goedkoper.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
10

Maureen van der Linde uit Enschede

Snelle levering. Makkelijke site. Overzichtelijk. Niets. Ga zo door !

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Lore uit Ouderkerk aan de Amstel

De fotografen waren super! Volgens mijn kinderen

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Janine uit Vleuten

Erg leuke originele schoolfoto's. oog voor details en compositie. Makkelijke wijze van bestelling plaatsen en levering. Ons eerdere verzoek om foto's ook digitaal beschikbaar te stellen, is ook opgepakt. Daar zijn wij erg blij mee.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Chantal uit Enschede

Ze maken echt ontzettend mooie foto's van de kinderen. We zijn super trots op de foto's van onze kinderen bedankt!!!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

klant

snelle levering om te bestellen moet je wel even (te veel) oriënteren op de website

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 25-12-2016 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
5

RIANNE uit Rossum

Snel geleverd. Helaas was 1 foto erg beschadigd tijdens het verzenden. De foto's zaten ook los tegen elkaar geplakt in een kartonnen envelop. Na een telefoontje zou ik de foto opnieuw ontvangen. Helaas duurt de tweede levering nu al bijna 2 weken, dus ben bang dat deze niet gaat komen Kwaliteit van de foto's viel een beetje tegen. Dit terwijl de foto op zich heel mooi is


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Beste Rianne, Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te horen dat u de opnieuw verstuurde foto nog niet heeft ontvangen. Dit is uiteraard niet de bedoelling. Wij zullen de beschadigde foto nogmaals naar u versturen. Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 25-12-2016 over Nieuwe Schoolfoto 5/10
9

Harm-Henk uit Oosterhout

Super snelle levering. Had de foto's niet zo snel thuis verwacht. Foto's van mijn zoontje waren erg leuk en van zeer goede kwaliteit.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 22-12-2016 over Nieuwe Schoolfoto 9/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1958 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid