Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

3.472.691 schoolfoto's gemaakt
1.853.898 kilometer gereden naar scholen
552.951 pakketten verzonden via PostNL
1.413.038 kinderen laten lachen
2.113 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

8.8
Beoordeeld door 2113 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
8

Yvonne uit Bleiswijk

Mooie foto's; ook (klein)kind op peuterspeelplaats mocht met broertjes op de foto. Snelle levering. Ben de oma van deze kinderen. Voor mij was het een probleem dat ook de foto's van vorig jaar aangeboden werden. Heb daardoor een,foto van vorig jaar uitgekozen en moest daardoor later nog een foto,van dit jaar bestellen. Heb het al als negatoeve opmerking doorgegeven en een reactie gekregen. Hoop dat dit volgend jaar of niet meer het geval is of dat duidelijk aangegeven wordt welke foto's van vorige jaren zijn.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
8

klant

handelt bestelling snel af. foto's zijn helder en van goede kwaliteit.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
8

klant

Goede services en snelle levering.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
6

henriette uit ijsselstein

Leuke foto. Foto met dochter en zoon gekocht. De afbeelding is zo groot in de foto dat een fotlijst niet past. Knip je hem iets af staan de personen te groot...dwz met het hoofd tegen de lijst. Snap niet waarom die maat niet klopt met gangbare maten lijsten.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
8

klant

Goede verwijzigingen naar de foto's op de site. Snelle opvolging van de bestelling van de foto's Ik heb ook een bestelling gedaan voor Dibond dat apart wordt nagezonden. Status van deze bestelling onduidelijk. Hierover mag meer worden gecommuniceerd want ik weet niet wanneer ik de bestelling mag verwachten...

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
7

Ingrid uit montfoort

Ik vind het mooie spontane foto's De klassenfoto's vind ik niet mooi !! Je kunt precies de scheiding zien tussen de groepjes kinderen kinderen. Dat vind ik niet mooi.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
8

Corina uit Montfoort

Mooie en moderne foto's

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
6

debbie uit ijsselstein

veel bestelmogelijkheden. belichting/lichtval op de foto van mijn zoon slecht. je ziet de vorm van zijn hoofd slecht doordat hij zo blond is, en er veel licht op de achtergrond staat.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
10

Jelle uit Zutphen

Mooie foto's en een overzichtelijke site. Je kunt later weer inloggen om meer bij te bestellen, erg handig. Ik ben van mening dat de prijzen redelijk zijn.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

NurÅŸah

Ik kan alleen maar zeggen, dat je waar voor je geld krijgt! Super veel foto keuzes en hele mooie foto's. En ze leveren echt snel!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 30-12-2016 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
7

Anja uit Almere

prima service jammer geen bevestiging van de annulering van de foute bestelling website onthoud order niet, na foute betaling (cookies of zoiets) moest ik opnieuw bestellen

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 29-12-2016 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
6

Saskia uit Harderwijk

Mooie foto's, gingen leuk met de kinderen om. Vind de prijzen erg hoog. Verder vind ik het digitale bestand (waar je 20 euro voor 1 foto voor betaald!) aan de kleine kant, wij wilden juist wat grotere afdrukken voor aan de muur. (er wordt wel duidelijk aangegeven hoe groot de afdruk daarmee maximaal kan zijn, maar er wordt geen groter bestand aangeboden)


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Beste Saskia, Bedankt voor uw beoordeling! Goed om te horen dat u de foto's mooi vindt en onze werkwijze als prettig ervaart! De download professioneel is het originele bestand, deze kunt u in ieder gewenst formaat af laten drukken. Wij geven aan dat u de foto tot een formaat van 30x45cm haarscherp heeft. Als u de foto op groter formaat wilt afdrukken kan dit uiteraard wel alleen moet u met meer afstand naar de foto kijken. Mocht dit niet gaan horen wij dit graag van u zodat wij met u mee kunnen kijken. Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 28-12-2016 over Nieuwe Schoolfoto 6/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1958 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid