Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

3.061.927 schoolfoto's gemaakt
1.672.426 kilometer gereden naar scholen
486.384 pakketten verzonden via PostNL
1.235.594 kinderen laten lachen
2.098 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

8.9
Beoordeeld door 2098 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
8

Corina uit Montfoort

Mooie en moderne foto's

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
6

debbie uit ijsselstein

veel bestelmogelijkheden. belichting/lichtval op de foto van mijn zoon slecht. je ziet de vorm van zijn hoofd slecht doordat hij zo blond is, en er veel licht op de achtergrond staat.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
10

Jelle uit Zutphen

Mooie foto's en een overzichtelijke site. Je kunt later weer inloggen om meer bij te bestellen, erg handig. Ik ben van mening dat de prijzen redelijk zijn.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
6

Sharon uit Voorst

Snelle service Veel te lichte achtergrond, dochter met blond haar niet echt mooi helaas

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
7

karina uit zutphen

leuke manier van klassenfoto's maken misschien een keer een andere achtergrondkleur? nu al 2 jaar spierwit.....hoeft geen knalkleur te zijn maar net iets getint

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
7

W Vink

Snelle bestelling. Overzichtelijke site. Met digitale bestellingen gelijk te downloaden. Iets aan de dure kant. Kan in mijn ogen wel wat goedkoper.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
10

Maureen van der Linde uit Enschede

Snelle levering. Makkelijke site. Overzichtelijk. Niets. Ga zo door !

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Lore uit Ouderkerk aan de Amstel

De fotografen waren super! Volgens mijn kinderen

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Janine uit Vleuten

Erg leuke originele schoolfoto's. oog voor details en compositie. Makkelijke wijze van bestelling plaatsen en levering. Ons eerdere verzoek om foto's ook digitaal beschikbaar te stellen, is ook opgepakt. Daar zijn wij erg blij mee.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

Marieke Hegteler uit Ulft

-Duidelijke site -snelle levering -ontzettend leuke foto's gemaakt van onze kinderen! -wij hadden nog een vraag en die is keurig en snel beantwoord! Goede service! -het witte achtergrond en dan het deel dat op de grond ligt is vuil en ook goed zichtbaar op de foto's. Vinden we erg jammer. -jullie bieden voordeel paketten aan met verschillende formaten van 1 foto. Wij misten voordeel paketten met verschillende foto's.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Beste Marieke Hegteler, Bedankt voor uw beoordeling! Leuk om te horen dat u zo enthousiast bent over onze klantenservice en de foto's! Uiteraard is het niet de bedoeling dat u vuil ziet op de foto's. Dit lossen wij daarom ook graag voor u op. Graag ontvangen wij van u per mail (info@nieuweschoolofoto.nl) uw bestelnummer zodat we uw foto's kunnen retoucheren. Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 17-12-2016 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

klant

Zeer tevreden mooie en leuke foto's.En met bestellen ook netjes en verzorgd ga zo door.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 16-12-2016 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

saskia uit Gendringen

Wij vonden het supermooie foto's, heel veel keuze, veel leuker dan alleen een portret. Handig om te bestellen via een code, snelle levering, wij zijn heel tevreden!! geen

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 15-12-2016 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1775 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid