Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

3.062.703 schoolfoto's gemaakt
1.672.426 kilometer gereden naar scholen
486.384 pakketten verzonden via PostNL
1.235.594 kinderen laten lachen
2.098 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

8.9
Beoordeeld door 2098 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
9

klant

leuke foto's, vlotte aflevering, goed website. Leuke pakketten om te bestellen beetje flauw dat de korting maar zo kort geldig was. Tegen de tijd dat mijn dochter de foto uit haar tas had en ik de tijd had om de gaan kijken was de kortingsperiode al voorbij

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
9

Patricia uit Barendrecht

Eindelijk weer eens een leuke schoolfoto, niet te ouderwets en niet te trendy. Gewoon een goed portret en een leuke schoolfoto!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Henk uit Epe

Vanaf inloggen tot en met het afronden van de bestelprocedure helemaal prettig. Gemakkelijk zelfs. Binnen 2 dagen foto's thuis in degelijke verpakking. helemaal top geen verbeterpunten.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

Yvonne uit Bleiswijk

Mooie foto's; ook (klein)kind op peuterspeelplaats mocht met broertjes op de foto. Snelle levering. Ben de oma van deze kinderen. Voor mij was het een probleem dat ook de foto's van vorig jaar aangeboden werden. Heb daardoor een,foto van vorig jaar uitgekozen en moest daardoor later nog een foto,van dit jaar bestellen. Heb het al als negatoeve opmerking doorgegeven en een reactie gekregen. Hoop dat dit volgend jaar of niet meer het geval is of dat duidelijk aangegeven wordt welke foto's van vorige jaren zijn.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
8

klant

handelt bestelling snel af. foto's zijn helder en van goede kwaliteit.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
8

klant

Goede services en snelle levering.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
6

henriette uit ijsselstein

Leuke foto. Foto met dochter en zoon gekocht. De afbeelding is zo groot in de foto dat een fotlijst niet past. Knip je hem iets af staan de personen te groot...dwz met het hoofd tegen de lijst. Snap niet waarom die maat niet klopt met gangbare maten lijsten.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
8

klant

Goede verwijzigingen naar de foto's op de site. Snelle opvolging van de bestelling van de foto's Ik heb ook een bestelling gedaan voor Dibond dat apart wordt nagezonden. Status van deze bestelling onduidelijk. Hierover mag meer worden gecommuniceerd want ik weet niet wanneer ik de bestelling mag verwachten...

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
7

Ingrid uit montfoort

Ik vind het mooie spontane foto's De klassenfoto's vind ik niet mooi !! Je kunt precies de scheiding zien tussen de groepjes kinderen kinderen. Dat vind ik niet mooi.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
6

Edwin uit Cuijk

snelle levering,kwaliteit De digitale bestanden zijn een beetje aan de dure kant,Omdat onze zoon toch heel mooi op de foto stond hebben wij ze wel genomen.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 19-12-2016 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
8

Marian uit Zwanenburg

Klantvriendelijk, en snelheid levering N.v.t.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 19-12-2016 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

Walter uit Assendelft

Kregen de foto's thuis maar waren een beetje gekreukt. Enveloppe had bij de post kennelijk ergens vast gezeten. Zonder verder moeilijk te doen kregen we de foto's opnieuw verstuurd. Ook de foto zelf was enorm leuk geworden. Vrij prijzig maar op zich wel het geld waard.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 19-12-2016 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1775 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid