Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

2.763.557 schoolfoto's gemaakt
1.457.131 kilometer gereden naar scholen
449.185 pakketten verzonden via PostNL
1.110.027 kinderen laten lachen
2.073 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

9.1
Beoordeeld door 2073 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
10

Merieke uit AMSTERDAM

- leuk formaat foto en opstelling van de klassenfoto - makkelijke wijze om na te bestellen en snelle bezorgservice

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 19-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
4

Dora Groot uit Amsterdam

De site is op zich prima. Waar het om draait zijn de foto's. Ik vind ze niet mooi. Niemand wordt mooi voor een witte achtergrond. De belichting is lelijk. Ik heb ze maar gekocht omdat ik gehecht ben aan de jaarlijkse schoolfoto, maar ik vind ze echt heel lelijk. Er was ook maar één foto van mijn dochter, waar ze wat ongemakkelijk op stond.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Beste Dora, Wij werken vaak met neutrale kleuren om zoveel mogelijk mensen tevreden te stellen. De achtergrondkleur is natuurlijk ook een kwestie van smaak en helaas is wit niet de kleur die u graag zou willen zien. We nemen dit mee in de evaluatie met de school. Met vriendelijke groet, Marlin Nieuwe Schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 18-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 4/10
7

Leo uit Reeuwijk

Alles was netjes en snel. We hadden de foto's snel in huis. We hebben wel even moeten zoeken voordat we konden zien hoe de foto's over het blad verdeeld zaten als je bijvoorbeeld koos voor blad A, of evt blad B.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 18-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
8

ingrid uit rosmalen

mooie foto"s We vonden dat we weinig keuze hadden bij de individuele foto's er was er maar 1. En bij de voordeel pakketten moest je juist jullie keuze nemen, terwijl wij ook 3 fotobladen besteld hebben en de korting niet gekregen hebben. Jammer!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 17-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
8

klant

duurt even maar daarna snellen service binnen twee werkdagen foto's in huis. mooi foto's zowel standaard als Vintage erg mooi soms kinderen beter op hun gemak proberen te krijgen (jonge broertjes of zusjes) maar dat verschilt ook per fotograaf. als ze zitten iets ontspannener overlaten komen( maar ligt ook aan de kinderen natuurlijk

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 17-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

petra uit amsterdam

goede site, makkelijk bestellen en snelle levering niets prima zo

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 17-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
6

Hensen uit Oudewater

De foto,s vond ik geweldig mooi Ik heb niet gekregen wat ik heb besteld. Had 2 dezelfde foto's besteld 1 in kleur en 1 zwart/wit. Kreeg de zwart/wit foto in verschillende maten op 1 vel

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 16-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
10

klant

Foto's waren goed Geen

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 16-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Gedy uit Culemborg

mooie kwaliteit foto's, snelle levering, mooi en prettig bestelsysteem, snelle reactie op email.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 16-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

liesbeth uit kamerik

Mooie duidelijke website, zeer snelle afhandeling. Super en heel goed verpakte verzending Niet heel duur..kortom perfect een dikke 10 Niets..voor ons was het top!!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-12-2016 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Monique uit IJsselstein

Snelle levering, duidelijke site Geen. Ja meer scholen op deze manier!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-12-2016 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
5

Robbert uit Rosmalen

Goede foto's Prijs. 5* zo duur als de vorige. En minder betalen voor minder pixels terwijl dat voor jullie nu juist extra werk is. Heel vreemd


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Beste Robbert, Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te horen dat u tevreden bent met de foto's. Wij leveren scherpe prijzen voor de kwaliteit die wij bieden. Zo hebben wij extra een kortingstabel, bij afname van meerdere downloads krijgt u een steeds hogere kortingspercentage. De kortingen lopen op tot wel 20 procent. Hiermee hopen wij voor iedereen een passende prijs te kunnen bieden. Onze bestanden hebben echter de juiste pixels. Wij horen daarom graag van u persoonlijk wat er mis is met de pixels van uw foto's zodat wij dit voor u kunnen uitzoeken. Wij willen u vragen hierover een mail te sturen met uw ordernummer naar info@nieuweschoolfoto.nl. Wij horen graag van u! Met vriendelijke groet, Senna Nieuwe Schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-12-2016 over Nieuwe Schoolfoto 5/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1591 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid