Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

2.763.557 schoolfoto's gemaakt
1.457.131 kilometer gereden naar scholen
449.185 pakketten verzonden via PostNL
1.110.027 kinderen laten lachen
2.073 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

9.1
Beoordeeld door 2073 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
8

Anouk uit Gouda

Leuk de verschillende foto's portret en zittend. Van te voren aangeven dat er een licht gekleurde achtergrond wordt gebruikt zodat je rekening kan houden met de kleur kleding

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 20-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
8

Jesmattie uit Gouda

8

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 20-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
7

Petra uit Gouda

Leuke foto's Misschien een andere kleur achtergrond

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 20-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
8

Jeroen uit Oudewater

Frisse uitstraling goede website Koppeling Facebook like werkte niet goed

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 20-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
8

Annemieke uit Oudewater

De klantvriendelijkheid. Ik had foto's besteld die een beetje tegenvielen toen ik ze in het echt zag. Na een telefoontje kreeg ik gewoon een nieuwe set opgestuurd, zonder extra kosten. Goede service! Eigenlijk niet.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Beste Annemieke, Bedankt voor de positieve beoordeling! We doen erg ons best om goede service te leveren. Het is dan ook leuk om te zien dat u dit op prijs stelt. Veel plezier met de foto's. Met vriendelijke groet, Marlin Nieuwe Schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 19-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

Astrid uit Aalst

Super mooie foto's Snelle levering

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 19-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

Karin zengerink uit Oudewater

Originele foto's De afmeting van de foto is groter dan 13x18 en moet je ongeveer 1 cm van de foto afknippen, dat is echt jammer.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 19-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
8

Van Veenendaal Advies uit Culemborg

Een snelle levering en een zeer goede kwaliteit van de foto's. Ook de bestelde canvasfoto van 90x60 cm is van zeer goede kwaliteit! keep up the good work!!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 19-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
7

Piet uit WILLEMSTAD NB

Mooie kwaliteit van de foto's. De foto's worden o.a. afgedrukt op formaat 13x19 cm. Dat is een erg onhandige maat, omdat alle fotolijstjes 13x18 cm zijn. Om de foto's in het lijstje te doen, moet je dus 1 cm van de foto afsnijden. Vaak gaat dat niet zonder een gedeelte van handen of voeten af te snijden. Bovendien moet er nog een marge zijn voor het fotolijstje. Het zou beter zijn om meer vrije ruimte rondom de kinderen te reserveren.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Beste Piet, Bedankt voor de beoordeling en het verbeterpunt. Vervelend dat de foto's betreft formaat niet geoptimaliseerd zijn voor uw fotolijstjes. Goed dat u dit ook aangeeft, dit nemen wij zeker mee met het verbeteren van onze producten in de toekomst. Met vriendelijke groet, Marlin Nieuwe Schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 19-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
8

V katwijk uit Breukelen

Snelle correcte. Levering

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 15-12-2016 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
9

Patty uit Breda

Duidelijke website Snelle levering Hele mooie kwaliteit foto's De foto's die op 1 vel staan zou ik het liefst al gesneden ontvangen, zelf krijg je die nooit helemaal recht geknipt.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 15-12-2016 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
9

Paola Reinerie uit IJsselstein

Veel keus, leuke foto's. misschien iets teveel pakketten maakt het enigizins onoverzichtelijk bij bestellen van meerdere foto's van meerdere kinderen.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 15-12-2016 over Nieuwe Schoolfoto 9/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1591 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid