Belangrijke informatie: lees hier hoe wij omgaan met corona

Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

2.038.875 schoolfoto's gemaakt
1.114.865 kilometer gereden naar scholen
312.932 pakketten verzonden via PostNL
806.879 kinderen laten lachen
1.834 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

7.8
Beoordeeld door 1834 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
8

Yvonne uit Bleiswijk

Mooie foto's; ook (klein)kind op peuterspeelplaats mocht met broertjes op de foto. Snelle levering. Ben de oma van deze kinderen. Voor mij was het een probleem dat ook de foto's van vorig jaar aangeboden werden. Heb daardoor een,foto van vorig jaar uitgekozen en moest daardoor later nog een foto,van dit jaar bestellen. Heb het al als negatoeve opmerking doorgegeven en een reactie gekregen. Hoop dat dit volgend jaar of niet meer het geval is of dat duidelijk aangegeven wordt welke foto's van vorige jaren zijn.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
8

klant

handelt bestelling snel af. foto's zijn helder en van goede kwaliteit.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
8

klant

Goede services en snelle levering.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
6

henriette uit ijsselstein

Leuke foto. Foto met dochter en zoon gekocht. De afbeelding is zo groot in de foto dat een fotlijst niet past. Knip je hem iets af staan de personen te groot...dwz met het hoofd tegen de lijst. Snap niet waarom die maat niet klopt met gangbare maten lijsten.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
8

klant

Goede verwijzigingen naar de foto's op de site. Snelle opvolging van de bestelling van de foto's Ik heb ook een bestelling gedaan voor Dibond dat apart wordt nagezonden. Status van deze bestelling onduidelijk. Hierover mag meer worden gecommuniceerd want ik weet niet wanneer ik de bestelling mag verwachten...

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
7

Ingrid uit montfoort

Ik vind het mooie spontane foto's De klassenfoto's vind ik niet mooi !! Je kunt precies de scheiding zien tussen de groepjes kinderen kinderen. Dat vind ik niet mooi.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
8

Corina uit Montfoort

Mooie en moderne foto's

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
6

debbie uit ijsselstein

veel bestelmogelijkheden. belichting/lichtval op de foto van mijn zoon slecht. je ziet de vorm van zijn hoofd slecht doordat hij zo blond is, en er veel licht op de achtergrond staat.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
10

Jelle uit Zutphen

Mooie foto's en een overzichtelijke site. Je kunt later weer inloggen om meer bij te bestellen, erg handig. Ik ben van mening dat de prijzen redelijk zijn.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Pauline

Foto ziet er leuk en fris uit. De foto van de hele klas is erg goed gelukt. Alle kinderen staan er duidelijk op, omdat de kinderen er middels de computer in groepjes worden opgezet. Snelle levering.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 16-11-2016 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
8

Bouhof uit Den helder

Leuke foto's. Heel anders dan de schoolfotos van vroeger, waarbij je op een krukje moest zitten en er maar 1 foto gemaakt werd. Wat ook fijn was dat de foto's snel opgestuurd werden. Zou ik zo snel niet weten.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 16-11-2016 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
5

Suzanne uit Aartswoud

Bezorging en lewering zij'n snel en goed Kleding effe rechttrekken. En op vlekken letten hoe jullie de foto's maken


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Beste Suzanne, Goed om te horen dat u de foto's snel in huis had! Bedankt voor de tip. Wij zullen in het vervolg nog beter op de details letten. Uiteraard kunnen wij voor u bekijken of wij de vlekken alsnog kunnen retoucheren. Wilt u hierover contact met ons opnemen? Dit kan via info@nieuweschool.nl. Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 16-11-2016 over Nieuwe Schoolfoto 5/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1356 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid