Belangrijke informatie: lees hier hoe wij omgaan met corona

Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

2.038.875 schoolfoto's gemaakt
1.114.865 kilometer gereden naar scholen
312.932 pakketten verzonden via PostNL
806.879 kinderen laten lachen
1.834 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

7.8
Beoordeeld door 1834 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
8

jessica uit voorst

Goede service, prima foto's! Bij de klassefoto vond ik de verhoudingen van de grote van de kinderen niet kloppend (ene kind leek veel groter dan de ander terwijl dit in het echt niet zo is.)

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 15-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
9

Yvonne uit Reeuwijk

Hele mooie foto's zowel individueel als de klassenfoto waren erg mooi geworden Snelle levering!!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 15-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
8

Saskia

Goede service bij bestellen. Snelle levering. Ik vind dat de foto's (met name de pasfoto's) te dicht op de gezichten worden afgesneden. Als je ze dan gaat inlijsten zit er weinig tot geen wit meer tussen het gezicht en de fotolijst. Of een deel van het haar valt in de lijst.....

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
2

Mijke uit Amsterdam

Snelle service, duidelijke website Ik vind de afdrukken niet zo mooi, met name de zwart-witfoto's. Daarnaast vind ik dat ons kind wat geforceerd kijkt, iets waar hij normaal gesproken geen last van heeft op foto's.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Beste Mijke, Naar aanleiding van uw beoordeling hebben wij even contact gehad. Nogmaals bedankt voor uw toelichting. Wij hebben uw feedback teruggekoppeld aan de fotograaf zodat we hier in het vervolg extra op kunnen letten. Fijn om te horen dat u blij bent met onze website en snelle service. Met vriendelijke groet, Marlin Nieuwe Schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 2/10
10

Herman uit Den Haag

De foto's worden duidelijk gepresenteerd. Bestellen gaat eenvoudig. De foto's worden snel geleverd. De schoolfoto's zijn van een artistieke originaliteit.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Nicole uit Culemborg

Hele leuke foto's! Kinderen staan er echt leuk op! Op foto van 13x19 staat het kind zo ver tegen de randjes afgebeeld, dat er een stukje wegvalt wanneer je de foto in een lijstje doet. Misschien beter om de afbeelding iets meer te centreren.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
9

klant

leuke foto's, vlotte aflevering, goed website. Leuke pakketten om te bestellen beetje flauw dat de korting maar zo kort geldig was. Tegen de tijd dat mijn dochter de foto uit haar tas had en ik de tijd had om de gaan kijken was de kortingsperiode al voorbij

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
9

Patricia uit Barendrecht

Eindelijk weer eens een leuke schoolfoto, niet te ouderwets en niet te trendy. Gewoon een goed portret en een leuke schoolfoto!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Henk uit Epe

Vanaf inloggen tot en met het afronden van de bestelprocedure helemaal prettig. Gemakkelijk zelfs. Binnen 2 dagen foto's thuis in degelijke verpakking. helemaal top geen verbeterpunten.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-10-2015 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Hakima uit Utrecht

Prima

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 17-11-2016 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
2

klant

De foto's zijn leuk. Leren fotoshoppen: er zaten overlappingen in de foto waardoor er bijvoorbeeld een arm niet stond. De kinderen verschilden teveel in grootte. Aanpassen van de mogelijkheden: als je twee foto's aanbiedt deze op één vel afdrukken en op niet twee aparte vellen. De prijs verlagen. Reageren op email.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Beste Klant, Bedankt voor de feedback. Inmiddels is het een en ander met school besproken en zal school dit verder terugkoppelen. Zodat we hier volgend jaar extra aandacht aan besteden. Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 17-11-2016 over Nieuwe Schoolfoto 2/10
5

Angelique uit Den helder

De bezorgservice was super snel. Ben daar wel tevreden over. Ik heb wel een klein puntje. Mijn dochter stak op de foto's haar tong uit, ik zag aan haar uitdrukking dat dit verlegenheid was. Zelf heb ik alleen de klassefoto besteld daar de andere fotos niet leuk waren ivm het uitsteken van haar tong. Persoonlijk vind ik dat jullie misschien een aantal fotos extra hadden kunnen maken of haar even apart hadden kunnen houden voor een wat betere foto of een andere benadering naar haar toe. Helaas is er voor mij niks aan te doen maar misschien in het vervolg voor iemand anders wel.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Beste Angelique, Bedankt voor uw beoordeling! Goed om te horen dat u de klassenfoto snel in huis had. Jammer dat de portretfoto's niet geworden zijn zoals u gehoopt had. Fijn dat u deze feedback terug geeft zodat wij dit mee kunnen nemen tijdens onze evaluatie. Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 16-11-2016 over Nieuwe Schoolfoto 5/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1356 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid