Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

1.454.595 schoolfoto's gemaakt
808.301 kilometer gereden naar scholen
221.672 pakketten verzonden via PostNL
561.167 kinderen laten lachen
1.755 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

7.5
Beoordeeld door 1755 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
2

Frank uit amsterdam

Ik heb verder geen opmerkingen.

  • verbeterpunten
  • Veel te commercieel, foto's veel te duur. Ik zal zeker de school adviseren volgend jaar een andere fotograaf te vragen. Ook alleen maar vierkante foto's is raar.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Frank, Bedankt voor je beoordeling. Ik zou graag van je willen weten wat je bedoeld met vierkante foto's, want onze foto's hebben altijd en 2:3 verhouding of bij de panorama klassenfoto 1:3 verhouding. We hebben geprobeerd daarover telefonisch contact met je op te nemen, zodat we dit kunnen bespreken. Dan kunnen we gelijk de opties in onze webwinkel door nemen, want daar staan al fotovellen vanaf 3,99 euro! Mocht je toch willen bellen, horen we dit natuurlijk graag! Vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 13-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 2/10
10

Marloes uit Harlingen

Prachtige en originele schoolfoto's!

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 13-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Suzanne

Top! Dit jaar voor het eerst de schoolfoto via deze organisatie. niet alleen de foto's zijn super mooi, voor het allereerst kwamen de kinderen thuis van school en vertelde vol enthousiasme over de fotosessie. Voorheen vonden ze het verschrikkelijk! Enthousiasme zie je uiteraard terug in de foto's

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Suzanne, Wat leuk om te horen dat je kinderen zo enthousiast thuis kwamen en dat het enthousiasme op de foto's is terug te zien natuurlijk :-) Heel veel plezier ervan! Groetjes, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 13-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Daniëlle uit Veldhoven

Leuke en creatieve klassenfoto. Helaas houdt onze zoon niet van foto’s dus hij kijkt niet erg vrolijk. Ik wil graag de klassenfoto bestellen alleen begrijp niet dat een afdruk goedkopers dan een download. Afdrukken is voor jullie toch veel duurder?

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 11-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Peter uit Eindhoven

snel, efficient en prima te betalen. Uitstekende website

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 10-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

Danielle

De klantenservice werkt erg snel en vriendelijk en vrolijk! Mooie foto's waar we erg blij mee zijn!

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 10-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
8

Tamara uit Herwijnen

Ze maken hele leuke schoolfoto's... En zijn erg creatief als het gaat om groepsfoto's...

  • verbeterpunten
  • Vooral zo door blijven gaan...

  • Op 08-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

Claudia

Super vriendelijke fotograaf en al jaren super leuke foto’s. Wel steeds dezelfde poses, daar mogen ze wel wat in veranderen.

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 07-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Mariska uit Nijmegen

Super service, altijd bereikbaar op verkeer manieren. Kwaliteit producten een mensen!

  • verbeterpunten
  • Geen

  • Op 01-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
5

klant

Foto’s zijn echt heel mooi maar ik vind de prijzen belachelijk hoog.

  • verbeterpunten
  • Betere prijs!

  • Op 23-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 5/10
10

Rehgina uit Roermond

De schoolfoto’s zijn echt leuk en prachtig. Zelfs verrassend en fun. Mijn zoon kwam uit school en vertelde erover dat hij het leuk vond. Voor mij ook heel belangrijk. De klassenfoto is echt fantastisch creatief en origineel. Ik kon me er geen voorstelling bij maken, zeker na het vertellen van mijn zoon dat de kindjes uit de klas niet allemaal tegelijk op de foto gingen. Maar echt mijn compliment.

  • verbeterpunten
  • Een gecombineerde fotovel met verschillende posities.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Reghina, Bedankt voor je enthousiaste beoordeling, dat is nog eens leuk om terug te horen :-) Wat tof dat je zoon het zo leuk vond op de fotodag. Heel veel plezier van je foto's! Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 20-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

Basisschool KWS Voorthuizen uit Voorthuizen

Super leuke foto's, heel stoer ook!

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 17-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 8/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1210 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid