Belangrijke informatie: lees hier hoe wij omgaan met corona

Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

2.038.875 schoolfoto's gemaakt
1.114.865 kilometer gereden naar scholen
312.935 pakketten verzonden via PostNL
806.879 kinderen laten lachen
1.834 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

7.8
Beoordeeld door 1834 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
10

Cynthia uit Haarlem

Heb net de schoolfoto’s van mijn dochter besteld. Onwijs leuke klassenfoto en individuele foto’s. Ook mooie aanbieding bij pakket foto’s.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Cynthia, super leuk jouw reactie! Tof dat je ze zo leuk vindt :-D Hopelijk weer tot volgend jaar!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 02-10-2020 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Khalissa uit Tiel

Ik wil hierbij Annelies heel hartelijk bedanken voor haar lieve onverwachte verassing die ik van haar thuisgestuurd kreeg na een telefonisch gesprek afgelopen zomer. Ik zat in een moeilijke tijd en belde eigenlijk voor een klassenfoto die ik miste in de collectie van mijn kinderen. Om de collectie van alle jaren compleet te hebben betekende op dat moment heel veel voor mij. Helaas was ik te laat en wegens privacywetregelgeving was de foto al uit het systeem en kon Annelies mijn niet helpen. Annelies was zeer begripvol, empathisch, vriendelijk en behulpzaam. Ondanks dat ze me helaas niet kon helpen, heeft ze wel meegedacht hoe ik er anders aan kon komen (via school) en dat is uiteindelijk tot mijn grote vreugde gelukt. Wegens omstandigheden ben ik erg laat met mijn bericht (Ik hoop dat ze zich het gesprek nog kan herrineren) Normaal heel erg bedankt, Annelies voor je hulp en onverwachte verassing die mij echt ontroerd had. Annelies je bent een topmens. Waren er maar meer mensen zoals jij. Vriendelijk groet Khalissa.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Khalissa, Wat een top reactie, super leuk! Hier doen wij het voor! :-) Ik kan mij ons gesprek nog heel goed herinneren hoor :-) Wat goed om te horen dat je de foto alsnog hebt kunnen bemachtigen! Ik wens jou heel veel plezier met je schoolfoto’s en het verrassingspakketje! Wie weet tot volgend jaar? :-) Blije groet, Annelies Nieuwe Schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 30-09-2020 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

canan boyama uit Dronten

Heel mooi & professioneel school foto's van mijn dochter van 4jaar, dankjulliewel!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi! Super tof je reactie, en dat je de foto's mooi vind! :-)

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 23-09-2020 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
7

Eva uit Alkmaar

Onlangs een bestelling gedaan, waarbij ik wat aspecten op de website/in het bestelproces onduidelijk vond. De klantenservice reageerde snel en vriendelijk en bood een passende oplossing. Gelukkig werd er echt iets gedaan met mijn probleem en hopelijk wordt mijn tip verwerkt in een structurele aanpassing op de site.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Eva, Wat fijn om te lezen dat je ons contact als prettig hebt ervaren, daar worden we blij van! Nogmaals heel veel plezier van je foto's :-) Vrolijke groet, Rosella

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 31-08-2020 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
5

Lonneke uit Best

Kinderen kijken natuurlijk af en toe gemaakt in de camera, maar zeker omdat het allemaal digitaal is, lijkt het me best mogelijk om dan een paar foto's te schieten en dan een mooie te selecteren. Over de service achteraf is niks te zeggen, die is goed. Er is van alles aan gedaan om dit op te lossen, door nieuwe school foto, maar er was simpelweg geen mooie foto gemaakt. Naar mijn mening nog steeds de taak van een goede fotograaf om door de gekke bekken van kinderen heen te prikken. Hopen op betere foto’s volgend jaar.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hai Lonneke! Fijn dat wij contact hebben gehad :-)! Ik vind het jammer dat wij je niet de juiste alternatieve foto hebben kunnen aanbieden. We kijken uit naar het nieuwe fotomoment en super toffe foto's. Blije groet, Dewy

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 15-07-2020 over Nieuwe Schoolfoto 5/10
10

Saskia uit Deurne

Dit jaar kon er natuurlijk geen klassenfoto genomen worden. Daar was een geweldig originele oplossing voor bedacht, wat een leuk idee. Op deze manier toch alle klasgenootjes op één foto! Zelfs mijn zoon (gr.6) was enorm enthousiast.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 11-06-2020 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

S uit Utrecht

Het zijn super leuke en mooie spontane foto's

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 27-05-2020 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Indira uit Rotterdam

De foto’s zijn erg goed gelukt. Echt mooie foto’s. Wat het nog leuker maakt is dat het anders is dan anders, kinderen die liggend of samen in een soort stelling foto’s maakt. Ik ben er heel blij met de foto’s. Echt top dank je wel daarvoor.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 20-05-2020 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Carmen uit Borne

Wat een prachtige schoolfoto's maken ze hier, ik was aangenaam verrast! Zeer tevreden over de service en het gemak van bestellen ook.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Carmen, Wat onwijs leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent. Dankjewel :). Heel veel plezier met jouw bestelling! Blije groet, Dewy Nieuwe schoolfoto

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 01-04-2020 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

Hanna uit Weesp

Mijn drie kinderen zijn al een aantal keer op de foto vastgelegd door Nieuwe Schoolfoto en over het algemeen ben ik zeer tevreden. De levertijd is kort en er zit bijna altijd wel een foto bij die leuk is. Alleen die opstellingen en verschillende houdingen hoeven van mij niet zo; ik zie dat mijn kinderen daar niet spontaner van worden ;-) Het oogt wat gemaakt. Over de foto van mijn zoon was ik deze keer niet tevreden, maar na contact met Nieuwe Schoolfoto konden we een uitsnede maken van een foto waar hij met zijn broer en zus opstond en waarop hij wél zichzelf leek. Van deze uitsnede heb ik uiteindelijk een leuke pasfoto gemaakt. De mensen achter Nieuwe Schoolfoto zijn heel communicatief en meedenkend; een compliment waard!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Hanna, Wat super leuk jouw reactie! Wat fijn dat je contact hebt opgenomen en we samen toch een passende oplossing hebben kunnen vinden ! Veel plezier met de foto's! :-D Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 26-10-2020 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
2

Rebecca uit Eibergen

Mijn dochter verder een best leuke foto, maar ze heeft van die oplichtende ogen. Ik vind dat je dit als fotograaf had moeten zien en een nieuwe foto had moeten nemen. De rest van de foto’s valt me ook tegen. De meiden lachen niet. In het digitale tijdperk had hier wel wat beter naar gekeken kunnen worden. Een foto overnemen is zo gepiept


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Rebecca, Super jammer dat de foto's anders zijn geworden dan verwacht! Fijn even mail contact te hebben gehad ! Gelukkig hebben we nog alternatieve foto's voor je kunnen vinden en de foto aan kunnen passen :-) We maken vaak meerdere foto's, dus dat is inderdaad mogelijk in het digitale tijdperk, gelukkig maar ! :-D Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 21-10-2020 over Nieuwe Schoolfoto 2/10
5

Marjon uit Dordrecht

De klassenfoto in dozen vond ik erg leuk bedacht. De individuele foto's vind ik echter elk jaar weer tegenvallen. Op het kdv stond mijn kind altijd geweldig op de foto's, maar sinds ze op de basisschool door dit bedrijf wordt gefotografeerd vind ik ze niet meer zo leuk. Vaak erg 'gemaakt'. Ook jammer dat je pas 4 weken na het fotomoment de kaart krijgt waarmee je de foto's kan zien. Op het dagverblijf konden we altijd dezelfde dag al previews bekijken, dus dat moet toch sneller kunnen? ‐‐-------------------- Naar aanleiding van deze review heel fijn contact gehad, complimenten hiervoor. Dit verandert echter niks aan mijn mening. Wel kreeg ik uitleg over waarom het zo lang duurt, dit heeft met de school en privacy te maken.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Marjon, Dankjewel voor je reactie en fijn dat we even contact hebben gehad! We proberen altijd bij iedereen de tijd te nemen en leuke foto's te maken, jammer dat dat dit keer niet is gelukt! De tijd is inderdaad nodig om alle foto's te bewerken en langs school te sturen voor een dubbelcheck :-) Fijn je achteraf gesproken te hebben! :-) Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 21-10-2020 over Nieuwe Schoolfoto 5/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1356 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid