Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

2.763.557 schoolfoto's gemaakt
1.457.131 kilometer gereden naar scholen
449.186 pakketten verzonden via PostNL
1.110.027 kinderen laten lachen
2.073 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

9.1
Beoordeeld door 2073 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
10

Christa uit Julianadorp

Ik vond dat het heel goed ging. Aardige fotograaf die wist hoe hij de kinderen op een rustige manier moest aansturen. Er zijn hele mooie foto's uit gekomen!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 20-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Didi uit Nijmegen

Leuke school- en klassenfoto’s, spontaan, stoer en niet zo stijfjes. Gaaf dat het zwart-wit kan! Ik vond de digitale downloads wat prijzig maar de gedrukte prints echt een goede prijs/kwaliteit. Blij mee!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 19-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Nille uit Maarssen

Mijn vraag werd gelijk serieus genomen, werd gelijk uitgezocht. Antwoord op mijn vraagt en extra service gekregen. Snelle reactie Whatsapp, en snelle behandeling op de mail.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 16-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Philip uit Vleuten

Hele leuke foto’s Veel mogelijkheden van kiezen pakket Binnen een ruime tijd nog mogelijk extra te bestellen

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Nathalie uit Wassenaar

Wij zijn ontzettend door jullie verrast! Wat een prachtige en leuke foto's hebben jullie gemaakt van onze kinderen, echt te gek!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 14-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Muharrem uit Apeldoorn

Zoals gewenst.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 13-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Valeria uit Elst

Hele mooie, originele foto's geworden, ook de klassenfoto! We hebben ze meteen besteld!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Valeria, Top om te lezen dat jullie de foto's mooi en origineel vinden! Dank voor het compliment :-) We vonden het mega leuk om op jullie school te mogen fotograferen. Veel plezier van de foto's, maar dat moet goed komen :-) Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 11-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Carolien uit Nijkerk

Onze kinderen zijn op de foto gezet op school! Wat een geweldig leuke foto's! Ze staan er prachtig op, precies zoals ze zijn. Mooie belichting en achtergrond! Dik tevreden. De foto's meteen besteld, gaat heel makkelijk, en ze waren erg snel binnen! Blij:-)


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Carolien, Joehoeee we hebben je blij gemaakt! Zo tof :-) Geweldig dat jullie kids zo herkenbaar op de foto's staan. En de school heeft ook nog eens de goede keuze in achtergrond gemaakt volgens jullie! We willen jullie bedanken voor de bestelling! Geniet van de foto's :-) Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 10-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Ilona uit Poeldijk

Prachtige foto's, snelle verzending en prettige communicatie.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Ilona, 3x blij! Super dat je de foto's prachtig vindt. Geef ze vooral een mooi plekje! Van communiceren houden we hier wel, dus daar blijven we lekker mee doorgaan :-) Wie weet spreken we elkaar volgend jaar weer! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 10-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Stephanie uit Almere

Leuke foto’s gemaakt van ons zoontje bij de opvang. Snelle levering en nadat mijn nichtje de foto’s had gezien wilde zij er ook eentje. Wij hadden al besteld dus even contact gehad en snel geholpen! Al bij al verdienen ze zeker een dikke 10! Nu snel een lijst bestellen en dan kunnen we hem ophangen :) Ook leuk dat je per foto een filter kunt kiezen trouwens!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 06-01-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Saskia uit Dronten

Leuke foto's en je kan kiezen welke mooier. Mijn dochter vindt mooie foto's. Ik ben heel tevreden.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 04-01-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Monika uit Lelystad

Ontzettend blij met de leuke schoolfoto's! Mijn dochter was best zenuwachtig, maar dat is niet terug te zien op de foto's!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 29-12-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1591 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid