Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

3.472.691 schoolfoto's gemaakt
1.853.898 kilometer gereden naar scholen
552.951 pakketten verzonden via PostNL
1.413.038 kinderen laten lachen
2.113 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

8.8
Beoordeeld door 2113 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
10

Suzanne uit Goes

Super service, erg goed geholpen en prachtige foto’s van mijn dochter ontvangen! Zeer tevreden!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Suzanne, Gaaf dat wij jouw dochter op de foto hebben mogen zetten! Wat fijn dat je de foto's prachtig vindt. Daar doen we het voor! En helpen doen we natuurlijk graag ;-) Wie weet tot volgend jaar! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 01-09-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Nicole uit Eindhoven

Ik ben dezelfde soort schoolfoto’s gewend dus dit was erg vernieuwend. Erg blij mee!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Nicole, Super leuk om te lezen dat je de schoolfoto's vernieuwend vindt en dat je er blij mee bent. Dat worden leuke kiekjes voor in het fotoboek! Veel plezier van de foto's! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 15-08-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Romy uit Borne

Wij zijn erg blij met de mooie foto’s en de goede en snelle service.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Romy, Wat fijn dat jullie blij zijn met de mooie foto's! We vonden het leuk om ze te maken en jullie blij te maken :-) Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 15-07-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Lynnette uit Helmond

Bij mijn oudste dochter kwam nieuwe schoolfoto al op school fotograferen en verrast het mij weer met welke creativiteit de foto's gemaakt zijn en dat dit soms een flinke uitdaging kan zijn. Nu ook zijn jullie bij m'n middelste dochter op school dit jaar geweest, heel blij met de foto's, ze zijn spontaan genomen, leuke poses en een hele leuke klassenfoto in houten vierkanten. Maar bovenal de moeite om de foto's voor een betaalbare prijs af te nemen. Volgend schooljaar zijn we verhuisd heel benieuwd of jullie ook in Panningen komen.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Lynnette, Hallo dan wat een mooie review! Ontzettend leuk om te lezen dat je de creativiteit en spontaniteit in de foto's ziet. Het is toch geweldig als de kinderen later terugkijken op zulke foto's? Ik ben benieuwd naar welke school jouw kinderen gaan! Wie weet fotograferen we daar ook inderdaad :-) Succes met de verhuizing en wie weet tot volgend schooljaar! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 09-07-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Esther uit Van Montfrans

Normaal ben ik niet zo dol op schoolfoto’s, maar deze keer vind ik ze erg leuk. De kinderen houden niet erg van poseren, maar ze stralen op de foto. Dat moet het werk van de fotograaf zijn geweest!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Esther, Waaaauw wat gaaf dat je de schoolfoto's deze keer leuk vindt! De kinderen zijn dus echt als zichzelf op de foto gezet? Dat moet een feestje geweest zijn in de studio :-) Veel plezier van de foto's! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 07-07-2022 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Tessa uit Eerbeek

Mooie foto’s, goede kwaliteit! Bestellen gaat gemakkelijk en snel, top service!!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hi Tessa, Dat horen we graag! Dankjewel voor de complimenten :-) Geniet van de foto's! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 07-07-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Maria uit Nieuwegein

Zeer professioneel, met dank aan Nieuwe schoolfoto echt blij met jullie!!!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Maria! Wij zijn ook blij met jou!! Geniet van de topfoto's van jouw kinderen. Ze krijgen vast een zeker een mooi plekje bij jullie :-) Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 04-07-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Daisy Hilbink uit Dalerpeel

Schoolfoto's besteld, maar deze kwamen beschadigd binnen. Contact opgenomen en kreeg super snel reactie. Zonder moeilijk te doen, kreeg ik een nieuwe set opgestuurd en kon binnen no time genieten van de prachtige foto's!!!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 01-07-2022 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Sarina uit Soesterberg

Ik belde vandaag even om te kijken of wat in mijn winkelmandje zat ook daadwerkelijk was wat ik wilde en een super vriendelijke dame hielp mij hierbij. Wist niet dat er nog zulke klantvriendelijke mensen bestonden! Hoop volgend jaar weer op deze schoolfotograaf! Ga ze zeker weer aanbevelen bij school!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Sarina, Zo'n lieve review van jou! We vinden het altijd leuk om net iets extra's voor je te doen, dus super tof dat dit goed heeft aangeslagen bij jou :-D Veel plezier van de foto's van jouw knappe kids! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 21-06-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

K. Jongenelen uit Barendrecht

Onze zoon staat nu voor het 2e jaar op rij leuk op de foto's. De foto's zijn van goede kwaliteit en een eenvoudig all in pakket zoals vroeger is er voor een leuke prijs. We hebben een keer op de kinderopvang voor alle foto's een flink bedrag neer moeten tellen. Dus ik vind het netjes qua prijs en kwaliteit. Ook kun je zelf kiezen of je de foto's wilt of alleen de download. Kortom keuze genoeg en nogmaals goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij zijn tevreden.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Wat een fijne beoordeling! Bedankt, daar worden we blij van :) Het is altijd weer een feestje als ze wéér leuk op de foto staan. Nog feestelijker als de kwaliteit en prijs ook in verhouding staan. Geniet van de leuke foto's en wellicht tot volgend schooljaar. Vrolijke groetjes, Fenne

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 16-11-2022 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
1

Tamara uit Rotterdam

Beide kinderen staan niet lachend op de foto en het lijken dus wel foto’s voor een id kaart maar dan met een rare houding ook nog.. geen keuze tussen andere foto’s zodat je zelf nog kan kijken wat beter is. Ziet er echt niet uit


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Tamara! Dat is natuurlijk flink balen. Ik wil graag met je meekijken of we een alternatieve foto's van jouw kinderen hebben. Kun je ons een bericht sturen op [email protected] met de inlog-codes? Dan kan het Pixelteam op een speurtocht starten naar die leuke lach. Zijn deze niet vindbaar hebben we ook een oplossing voor een lachende-herkansing. We helpen je dus graag :) Vrolijke groetjes, Fenne

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 15-11-2022 over Nieuwe Schoolfoto 1/10
2

Marnix Oosten uit Rijswijk

Helaas ziet mijn zoon er niet leuk uit op de fotos. Andere aanbieders doen dit beter. De klassefoto wordt in delen gemaakt alsof het nog corona tijd is. Dan wordt alles bij elkaar geplakt wat er zeer onnatuurlijk uitziet. En Dan op een veel te uitgerekte foto waar je niets mee kan. Past in geen enkel boek. Hopelijk volgend jaar weer een normale klassefoto want dit lijkt nergens op.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 15-11-2022 over Nieuwe Schoolfoto 2/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1958 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid