Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

3.472.691 schoolfoto's gemaakt
1.853.898 kilometer gereden naar scholen
552.946 pakketten verzonden via PostNL
1.413.038 kinderen laten lachen
2.113 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

8.8
Beoordeeld door 2113 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
10

Moniek uit Waalre

Leuke foto’s in originele setting. De kinderen vonden de opnames ook heel leuk. Het bestellen gaat gemakkelijk via een overzichtelijke website.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 23-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Renate uit Delft

Wij krijgen al een aantal jaar geweldige foto’s van onze zoon van jullie. Zojuist heb ik weer een setje super leuke en mooie foto’s binnen gekregen. Helemaal trots!!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 20-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

tamara uit Dordrecht

De foto's waren heel erg leuk, onze zoon staat er mooi op! Ook de verschillende keuzes voor foto's die je kan bestellen is fijn.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 19-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

Ellen uit Uithoorn

De eerste 2 schooljaren van mijn dochter hadden we ronduit slechte schoolfoto's. Na veel klachten is de school overgestapt op Nieuwe Schoolfoto. Eindelijk (!) kregen we goede foto's waarop je zelfs zag dat de kinderen er plezier in hadden. Kortom echt een aanrader. Ik hoop dat ik de komende jaren nog veel foto's bij ze mag bestellen.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 19-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Christine uit Amersfoort

Super mooie foto’s en wat een service

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 16-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Jolanda uit Scherpenzeel

Super leuke vlotte vrolijk fotografe, zeer geduldig en letten goed op op verkeerd zittende kraagjes/ veters ect. Ik raad het zeker aan ! De foto zien er top uit!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Jolanda, Dat is nou een leuk compliment voor de fotografe! :-) En zij is ook super blij met de extra ogen van de hulpouders. Tof om te lezen dat de foto's top zijn. Daar gaan we voor! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 11-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Sabrina uit Zwijndrecht

Onwijs leuke foto's we zijn er blij mee !! De service was echt top,was wat dingetjes vergeten en je hoef maar een mail te sturen en krijg heel snel reactie terug en ben gelijk geholpen met alles !!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Sabrina, Joehoeee fijn dat jullie blij zijn met de foto's! We hebben je graag geholpen :-) Veel plezier van de foto's van jouw knappe meiden. Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 10-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Patricia uit Breda

De foto's zijn onwijs leuk geworden! En hoe bijzonder is de klassenfoto... onze kids vinden het super!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Patricia, Yes! Blij dat je de foto's onwijs leuk vindt :-D Hebben jullie de framefoto ontvangen als klassenfoto? Die is inderdaad heel bijzonder! Een leuk kiekje voor later. We wensen jou en de kids veel plezier van de foto's! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 06-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

Jolanda van Zeben de Jong uit De Meern

Ik kreeg geen foto's binnen alleen de digitale. Naar een Chat gesprek en paar dagen later toch de foto's binnen gekregen

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 04-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

Priscilla uit Koog aan de Zaan

Super fotograaf die bij ons op school kwam, ze lette heel goed op de details bij de kinderen (snotttebel, ladder in panty, sluiting kettinkje) om zo de best mogelijke foto's te maken. Het eindresultaat is ook super, niet eerder zo een leuke schoolfoto van mijn zoon gehad, ook de klassenfoto is heel mooi ieder kind staat er goed op.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Priscilla, Wat een feestje was het bij jullie op de Rietvink! En wat een topper is het hè, fotograaf Assia. ? Super bedankt voor jouw leuke review, veel plezier van de foto's! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 01-04-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Tamara uit Woudenberg

Al een paar jaar maken jullie de schoolfoto's bij onze kids op school. En elk jaar weer zijn ze super! Nu weer gelijk besteld, ze zijn te leuk!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Tamara, Super bedankt voor jouw leuke review zeg! High five voor jou! :D Wat tof dat we al vaker bij jullie langs zijn geweest, hopelijk weer tot de volgende keer ? Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 31-03-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Robin uit Goes

Wat een ongelofelijke leuke foto's van mijn kindje echt super blij mee! Top fotograaf!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Robin, Jij bent helemaal top! ? Heel veel plezier van de foto's, geef ze een mooi plekje! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 31-03-2022 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1958 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid