Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

2.763.557 schoolfoto's gemaakt
1.457.131 kilometer gereden naar scholen
449.185 pakketten verzonden via PostNL
1.110.027 kinderen laten lachen
2.073 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

9.1
Beoordeeld door 2073 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
10

Jessica uit Soesterberg

Ons dochtertje van 4 jaar is heel gezellig, maar heeft het soms een beetje moeilijk als ze iets "moet" doen van iemand die ze niet kent. Schoolfotos laten maken was onbekend voor haar, maar toch zijn de foto's geweldig en zie je op elke foto een oprechte glimlach. Super leuke fotos zijn het en super leuke medewerkers! Ze maken het een persoonlijke ervaring en dat is fijn!! Want als ouder ben je natuurlijk niet bij de schoolfotos aanwezig. In 1 woord: fantastisch!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 28-06-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

G uit Woerden

Helaas slechts voor de tweede keer (door Corona) in groep 3 wederom zeer mooie schoolfoto’s ontvangen! Net als de vorige keer is mijn kindje op het juiste moment precies zoals hij is op mooie wijze vastgelegd. Dat is een gave! Hopelijk blijven jullie nog lang aan onze basisschool verbonden!


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi, Wat een mooie review van jou! En wat fijn dat je hem zo herkent op de foto, zeker de bedoeling natuurlijk :-) Dat hopen wij ook, tot snel weer op de Nieuwe Schoolfoto! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 28-06-2021 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
3

P. uit Oude Pekela

Ben waarschijnlijk een van de weinige die niet tevreden is. Dus ben benieuwd of je mij happy kunt maken. Bij beide kinderen van ons is er niet gelet op de houding. Ziet er gewoon niet uit. Onze dochter moest zelfs op een andere wijze gaan zitten. wat onnatuurlijk lijkt. Ook onze zoon is niet lachend op de foto te zien. Erg jammer allemaal. Als schoolfotograaf zijn dat toch de dingen waar op gelet moet worden.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi, Dankjewel voor jouw reactie! Natuurlijk niet de bedoeling dat je niet tevreden bent! Onze fotografen proberen zeker altijd te letten op de houding van de kinderen, super jammer dat dat dit keer niet helemaal is gelukt. Zou je ons misschien een berichtje willen sturen op info@nieuweschoolfoto.nl? Kijk ik graag met je mee om ook jou blij te maken! :-) Fijne dag! Vrolijke groetjes, Willemijn

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 25-06-2021 over Nieuwe Schoolfoto 3/10
8

Suwena uit Rotterdam

Overzichtelijk website, en kwaliteit van de foto's prachtig! Ben er super blij mee!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 24-06-2021 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
9

Jelle uit Den Haag

Leuk pakket met verschillende afmetingen. Ook gekozen om de foto te kunnen downloaden.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 24-06-2021 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Jorinde Vroeijenstijn uit Leiden

Dankzij de prettige korting konden we de afdrukken en download voor een schappelijke prijs aanschaffen. De foto's zijn helder, en goed gepositioneerd. Ook de schoolfoto is heel leuk geworden. Complimenten.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 23-06-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Rhintany uit Amsterdam

Super happy with the photos of my children. the photos even captured the characteristic of the kids. Service is good, website is clear and delivery of photos and files is fast. overall great service.

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 23-06-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Mendy uit Schijndel

Super leuke en spontane schoolfoto's mogen ontvangen. Doei doei saaie schoolfoto's. Als je hier schoolfoto's laat maken ben je zeker van mooie foto's

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 23-06-2021 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Marlein uit Veghel

Ontzettend mooie foto's! Ook de klassenfoto,ieder kind staat er mooi op!

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 23-06-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Daphne Rijnbeek uit Waalwijk

Ben altijd super blij met de leuke originele foto's die jullie maken! Geen standaard saaie opzet


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Daphne, Thanks voor jouw review! Fijn dat we jou altijd super blij kunnen maken :-) Door regelmatig met het team bij elkaar te zitten blijven we de fotostijlen vernieuwen en zijn het dus altijd originele foto's. Tof dat jou dat opvalt. Veel plezier met de foto's! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 30-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Rosemarie uit Utrecht

Laat op de avond de foto's besteld en een vraag gesteld en de volgende ochtend meteen een super klantvriendelijk antwoord, 5 sterren super verdiend.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Hoi Rosemarie, Wij hebben elkaar al gesproken, maar ik wil je nog een keer bedanken voor jouw lieve woorden! Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 30-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Jan uit Waalwijk

'Nieuwe schoolfoto' heeft het goed voor elkaar. Bedankt voor de mooie foto's van onze mooie dochter en voor de vlotte bestelservice met veel ruimte voor eigen keuzes.


Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

Ha Jan, Gaaf om jouw review te lezen! Mooie foto's maken was ook niet zo moeilijk met jouw dochter. Tof dat je de foto's hebt besteld. We wensen jullie er heel veel plezier van :-) Vrolijke groetjes, Jaimie

  • volledige beoordeling bekijken
  • Op 30-11-2021 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1591 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid