Beoordelingen

Wat vinden jullie van ons?

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen Bestellen

Happy & Service

Service die jou blij maakt! Ons team met meer dan 50 fotokunstenaars, pixelartiesten, fotoplanners en happy managers werkt met één doel: Laat ze lachen.

Fotokunstenaars - laat de kinderen lachen voor topfoto's.
Pixelartiest - laat de ouders lachen met kwaliteitfoto's.
Fotoplanner - laat de organisatie lachen met een topplanning.
Happy Manager - laat alle ouders lachen met topservice.

Nieuwe Schoolfoto - Laat ze lachen.

Feiten

Wij houden van feitjes en delen deze graag met je. Hieronder wat cijfers op een rijtje.

1.306.766 schoolfoto's gemaakt
765.459 kilometer gereden naar scholen
195.400 pakketten verzonden via PostNL
499.781 kinderen laten lachen
1.750 beoordelingen van ouders

Pixelteam

Onze specialistische Pixelartiesten optimaliseren alle geschoten foto’s voor het mooiste eindresultaat. Denk aan belichting en bewerking, foto voor foto. Het zijn onze photoshop-helden met oog voor detail.

Elke foto wordt pixel voor pixel gecontroleerd.
Groepsfoto’s worden gemonteerd tot één kunstwerk.
Verzoek voor bewerking? Onze pixelservice regelt het!
Wanddecoratie besteld? Wij optimaliseren de foto speciaal.

Laat onze pixelartiesten ook jou blij maken!

Ons rapportcijfer

7.9
Beoordeeld door 1750 ouders
via de onafhankelijke site Kiyoh.
8

Basisschool KWS Voorthuizen uit Voorthuizen

Super leuke foto's, heel stoer ook!

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 17-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
9

Yasemen uit Utrecht

Mooie helderen foto's De klassenfoto is op een leuke originele manier gemaakt, zodat alle kinderen er leuk op staan.

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Yasemen, Bedankt voor je leuke beoordeling! Wat tof dat je onze klassenfoto's zo origineel vindt :-) Heel veel plezier ervan. Groetjes, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 16-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Evelien uit EMMEN

Originele foto's, goede kwaliteit, snelle levering van de bestelling, snelle reactie op mail en super leuke winactie.

  • verbeterpunten
  • Graag iets minder keuze, ik zag door de bomen het bos op een gegeven moment niet meer. :-)


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Evelien, Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om voor ons een beoordeling te schrijven. En je hebt meegedaan aan onze winactie, leuk! Ik begrijp dat je bent overdonderd door al onze keuzes ;-) maar wij willen natuurlijk graag zoveel mogelijk opties bieden om voor iedere ouder een passende optie aan te bieden! Heel veel plezier van je bestelling. Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 14-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Sharon uit Den Bosch

Ze maken zeer professionele foto’s die zeker het geld waard zijn.

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 14-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
2

Frank uit amsterdam

Ik heb verder geen opmerkingen.

  • verbeterpunten
  • Veel te commercieel, foto's veel te duur. Ik zal zeker de school adviseren volgend jaar een andere fotograaf te vragen. Ook alleen maar vierkante foto's is raar.

  • Op 13-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 2/10
10

Marloes uit Harlingen

Prachtige en originele schoolfoto's!

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 13-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

Suzanne

Top! Dit jaar voor het eerst de schoolfoto via deze organisatie. niet alleen de foto's zijn super mooi, voor het allereerst kwamen de kinderen thuis van school en vertelde vol enthousiasme over de fotosessie. Voorheen vonden ze het verschrikkelijk! Enthousiasme zie je uiteraard terug in de foto's

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Suzanne, Wat leuk om te horen dat je kinderen zo enthousiast thuis kwamen en dat het enthousiasme op de foto's is terug te zien natuurlijk :-) Heel veel plezier ervan! Groetjes, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 13-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
9

Daniëlle uit Veldhoven

Leuke en creatieve klassenfoto. Helaas houdt onze zoon niet van foto’s dus hij kijkt niet erg vrolijk. Ik wil graag de klassenfoto bestellen alleen begrijp niet dat een afdruk goedkopers dan een download. Afdrukken is voor jullie toch veel duurder?

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 11-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Peter uit Eindhoven

snel, efficient en prima te betalen. Uitstekende website

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 10-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

Basisschool KWS Voorthuizen uit Voorthuizen

Super leuke foto's, heel stoer ook!

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.

  • Op 17-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
9

Yasemen uit Utrecht

Mooie helderen foto's De klassenfoto is op een leuke originele manier gemaakt, zodat alle kinderen er leuk op staan.

  • verbeterpunten
  • Ik kan geen verbeterpunten noemen.


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Yasemen, Bedankt voor je leuke beoordeling! Wat tof dat je onze klassenfoto's zo origineel vindt :-) Heel veel plezier ervan. Groetjes, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 16-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
10

Evelien uit EMMEN

Originele foto's, goede kwaliteit, snelle levering van de bestelling, snelle reactie op mail en super leuke winactie.

  • verbeterpunten
  • Graag iets minder keuze, ik zag door de bomen het bos op een gegeven moment niet meer. :-)


    Reactie van Nieuwe Schoolfoto:

    Hoi Evelien, Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om voor ons een beoordeling te schrijven. En je hebt meegedaan aan onze winactie, leuk! Ik begrijp dat je bent overdonderd door al onze keuzes ;-) maar wij willen natuurlijk graag zoveel mogelijk opties bieden om voor iedere ouder een passende optie aan te bieden! Heel veel plezier van je bestelling. Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto

  • Op 14-05-2019 over Nieuwe Schoolfoto 10/10

Locaties

We zijn supertrots dat we al 1120 scholen blij mogen maken in heel Nederland.


We fotograferen scholen in onder andere: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht en nog veel meer plaatsen.

Weddingplanner

Het plannen van de schoolfotograaf kan je goed vergelijken met organiseren van een bruiloft. Daarom bieden wij jou een gratis 'weddingplanner' die jouw grote fotodag regelt.

Bepaal de datum.
Kies je fotostijl.
Zoek de perfecte fotolocatie.
Maak een draaiboek voor de dag.
Regel de leukste fotograaf.

Jij bepaalt de datum, fotostijl, locatie en onze fotoplanners regelen de rest. Wij vergelijken onze fotoplanners vaak met weddingplanners.

Verzenden als een raket

Verzending met raketsnelheid! Direct na het plaatsen van je bestelling gaan we aan de slag. De eerste periode altijd gratis verzending.

Digitale foto's binnen 5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30 voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30 binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond binnen 5 werkdagen verzonden
Digitale foto's
5 minuten via de e-mail
Fotovel < 20x30
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden
Fotovel > 20x30
binnen 2 werkdagen verzonden
Canvas
binnen 2 werkdagen verzonden
Dibond
binnen 5 werkdagen verzonden

Fotoproducten versturen wij via PostNL
Teamlid

Kunnen wij je blij maken?

Het is voor iedereen mogelijk om informatie aan te vragen.

Contact en Service Teamlid