Beoordelingen

Wij verzamelen beoordelingen via de onafhankelijke beoordeling website KiYoh

Informatie aanvragen

Onafhankelijke beoordelingen

Iedere klant krijgt bij ons gelijke service. Aangezien wij geloven in ons team en de producten mag iedereen via de onafhankelijke site KiYoh een beoordeling plaatsen. Door het lezen van een aantal beoordelingen krijg je al snel een indruk van onze diensten en service.
kiyoh
7.8
10

"Super leuke foto's. Weer eens wat anders dan de "standaard" schoolfotos. Ook de manier van werken was super fijn voor de Kids!"
 

Verbeterpunten plus

Ga zo door!
op 26-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
3

"Best leuke portretfoto's. Wel duur."
 

Verbeterpunten plus

Voor de klassenfoto worden de kinderen in groepjes op de foto gezet, dit wordt vervolgens aan elkaar gephotoshopt. Hierbij zijn op de klassenfoto's de lengteverschillen tussen de leerlingen compleet genegeerd. Kinderen die in het echt een goede kop kleiner zijn dan anderen zijn zo vergroot dat iedereen min of meer dezelfde lengte heeft gekregen. Hierdoor zijn de kleinere kinderen ook een stuk forser geworden. Ditzelfde was gebeurd bij de juffen, de ruim 20 cm kortere juf was of in eerdere versie van de klassenfoto zelfs langer dan de andere juf geworden. Gelukkig heeft de oudercommissie van de school dit al gemeld en zijn de foto's (meerdere malen) aangepast. Maar dus nog niet goed genoeg. Desondanks heb ik ze wel (tegen een fors bedrag) besteld, maar ik hoop dat de school volgend jaar weer kiest voor een andere fotograaf.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi J, Bedankt voor je reactie. Wat jammer om te horen dat je, ondanks de aanpassingen die we gedaan hebben, niet tevreden bent met de foto's. Goed dat de oudercommissie dit al heeft gemeld bij ons, dat bespreken wij ook met de oudercommissie! Wellicht kunnen we volgend jaar voor een andere soort groepsfoto kiezen. Elk geval veel plezier van je foto's! Vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 26-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 3/10
8

"Snelle service, je kan kiezen uit meerdere foto's en allerlei soorten en maten bestellen. Echt top!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 23-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
6

"Originele foto's, keuze uit verschillende foto's."
 

Verbeterpunten plus

Mijn kinderen moesten lachen met hun mond dicht van de fotograaf. Hierdoor vind ik de foto's minder leuk. Er zijn zoveel verschillende keuzes om de foto's te bestellen dat ik niet goed meer wist wat ik wel en niet wilde.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Leanne, Bedankt voor je bericht. We bieden inderdaad veel opties in onze webshop om elke ouder iets passends te kunnen bieden! Als je twijfelt over wat de beste optie is, denken we natuurlijk graag met je mee. Je kan daarvoor naar ons bellen tussen 09.00 en 17.00 uur of whatsappen, mailen en facebooken (ook buiten kantooruren :-) Elk geval veel plezier van je foto's! Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 21-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
10

"Echt super leuke schoolfotos! Ik hoop dat ze volgend jaar weer op de school van mijn zoontje foto's maken dan weet ik zeker dat ze leuk zijn"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 19-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
4

"als ik heel eerlijk ben vond ik de foto's niet mooi. Saai alleen maar wit een lange klasse foto ook alleen maar wit. De zittende foto van mijn zoontje vond ik ook vreselijk dit kon wel anders denk ik. Ik heb de foto genomen met zijn gezicht erop omdat ik het leuk vindt om elk jaar een foto te hebben en uiteraard ook wel de klassenfoto maar niet omdat ik ze zo leuk vond. Tevens ook duur."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hi Wendy, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven, uiteraard is het niet de bedoeling dat je minder happy bent met de foto's dan je normaalgesproken gewend bent! Wij willen het graag voor je oplossen, kun je ons een mailtje sturen met daarbij jullie persoonlijke code en eventueel het bestelnummer. Ik hoor het graag! Met vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 18-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 4/10
10

"Snelle levering van de foto's. De foto's zijn van een mooie kwaliteit en onze zoon stond mooi op de foto. Ook complimenten voor de klassenfoto leuk idee veel leuker dan de standaard klassenfoto"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Bertine, Bedankt voor je leuke reactie! Wat top om te horen dat je zoon er mooi op stond en dat onze klassenfoto in de smaak valt :-) Veel plezier ervan! Groetjes, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 15-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"De kinderen staan echt leuk op de foto! En de klassenfoto is ook fantastisch!"
 

Verbeterpunten plus

De prijs
op 14-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

"Ik heb verder geen opmerkingen."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 08-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
9

"Bij de bestelling een opmerking geplaatst over de tekst bij de klassenfoto (stond groep ipv klas, wat bij de vrije school de gewoonte is), direct per mail een vriendelijke reactie en de aanpassing verwerkt. Mooie portretfoto's, ook van broer en zus samen Frisse uitstraling en mooie functienaam: Happy Manager"
 

Verbeterpunten plus

De klassenfoto bestaat uit meerdere samengevoegde foto's en dat is minder mijn smaak. Lange smalle foto met soms toch wat meer 'wit' tussen kinderen.
op 02-11-2018 over Nieuwe Schoolfoto 9/10
4

"Leuke individuele poses, verschillende mogelijkheden qua kleur bij aflevering."
 

Verbeterpunten plus

Na jaren goede foto's te hebben geleverd, is het dit jaar helemaal mis gegaan. De groepsfoto's gemaakt vanuit verschillende aparte fotogroepjes zijn mislukt door verkeerde verhoudingen te gebruiken. Er wordt aangegeven dat er niets mis mee is en niet kan worden aangepast omdat de originele al zijn verwijderd vanwege de avg. Oplossing wordt niet geboden. Zou ze sieren als ze dat wel zouden doen.
op 31-10-2018 over Nieuwe Schoolfoto 4/10
8

"stoere en mooie foto's"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 30-10-2018 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
4

"Ik heb verder geen opmerkingen."
 

Verbeterpunten plus

Het zou prettig zijn als er wordt gekeken hoe een kind erop staat, ook qua mimiek. ik heb dit jaar voor het eerst geen foto gekocht, vanwege het slechte resultaat, terwijl dit voorgaande jaren nooit is gebeurd. jammer

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi! Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met de foto. Zou je een mailtje willen sturen naar info@nieuweschoolfoto.nl? Dan kunnen onze happy managers kijken of we iets voor je kunnen doen! Vriendelijke groet, Rosella
op 30-10-2018 over Nieuwe Schoolfoto 4/10
10

"Voor het eerst de schoolfoto's mogen ontvangen van nieuweschoolfoto.nl en ben er blij mee. Super vrolijke en creatieve foto's. Mijn zoontje vastgelegd zoals hij ook is. Daarbij zijn de foto's ook van zeer mooie kwaliteit"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 27-10-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"Leuke foto’s vqn mijn zoon Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon Prima service, beschadigde foto’s gratis vervangen voor nieuwe en ook nog snel geleverd"
 

Verbeterpunten plus

Groepsfoto: de verschillende groepjes om tot 1 grote foto te komen kloppen niet helemaal qua verhouding.
op 26-10-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"Geweldige service! Ik had een fout gemaakt in mijn bestelling en de happy managers kwamen zelf pro-actief met een oplossing! Super en de foto's waren leuk en creatief!"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Elizabeth, Bedankt voor je positieve beoordeling! Hier worden wij ook blij van :-) Veel plezier van je bestelling! Vrolijke groet, Rosella
op 26-10-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
10

"Superblij met de leuke schoolfoto. Gevraagd of ze het korstje op de neus van mijn zoon konden wegwerken. Dit is inderdaad gebeurd en het korstje bij zijn lip was ook nog keurig weggewerkt. Omdat ik de gewone zending al binnen had deze foto extra gekregen. Zeer tevreden dus."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 24-10-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
8

"mooie foto's, zeer goede service: snelle reactie op vraag gehad, Ik ben zeer vriendelijk geholpen."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Lucia, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat je het mooie foto's vindt! Om iedereen een passende optie te bieden, kun een los fotovel al afnemen vanaf 3,99 euro! Al de losse opties staan bij de foto met daaronder de button 'bestel los'. We bieden ook totaalpakketten zoals je hierboven beschrijft. Ik hoor natuurlijk graag of ik je nog ergens bij kan helpen! Stuur dan een mailtje naar info@nieuweschoolfoto.nl. Ik hoor graag van je! Groetjes Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 22-10-2018 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
10

"Mooie foto's, leuke composities, goede service en fijn meedenken"
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 19-10-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
1

"Ik heb verder geen opmerkingen."
 

Verbeterpunten plus

een klassen foto en normale foto besteld. er staan allemaal rare strepen op. heel die druk is gewoon fout gegaan.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Marcel, Bedankt voor je beoordeling. Dit is natuurlijk niet de bedoeling geweest. Gelukkig hebben we inmiddels contact gehad en worden de foto's uiteraard nog een keer naar je verzonden! Veel plezier ervan :-) Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 16-10-2018 over Nieuwe Schoolfoto 1/10
6

"Verschillende poses en daardoor ruime keuze. Is eens iets anders dan de standaard schoolfoto’s. Ook de klassenfoto is leuk; voor de kinderen verrassend hoe het eindresultaat eruit komt te zien."
 

Verbeterpunten plus

Er mag meer aandacht besteed worden aan de poses en gezichtsuitdrukkingen van de kinderen. Mijn zoontje zat in een onnatuurlijk rechte houding, lachte met zijn mond dicht, waardoor het er erg krampachtig uitziet. Helemaal níet zoals hij is. Het totaalplaatje lijkt dan wel erg leuk en vrolijk wua kleur, maar het gaat uiteindelijk om de gezichten en wat die uitstralen. Zou leuk zijn als de fotograaf dáár meer aandacht aan besteedt... de witte achtergrond is niet heel erg mooi voor de foto’s.... iets minder wit zou een stuk beter zijn! Erg jammer
op 14-10-2018 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
6

"Super leuke foto's en poses van de kinderen, veel keuze aan printopties"
 

Verbeterpunten plus

Dure opties stonden bovenaan, na 3 of 4 keer inloggen na zwaar twijfel om wel of niet de sxhoolfoto's te bestellen, kwam ik erachter dat je door verder naar beneden te scrollen meer opties had om te bestellwn. Dit is onduidelijk, hoorde ook andere ouders daarover. Als je 2 kids hebt is de peijs ook hoog...het zijn schoolfoto's die je als ouder niet kan "skippen", daar wordt misbruik van gemaakt

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi! Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat het leuke foto's zijn en dat er voldoende opties in de webshop staan. Het is natuurlijk absoluut niet de bedoeling om je het gevoel te geven dat alleen de dure totaalpakketten te koop zijn. Daarom staat er bij elke foto de optie 'bestel los', daar staan fotovellen al vanaf 3,99 euro! Voor de volledige uitleg kun je kijken op www.nieuweschoolfoto.nl/uitleg of bel met een van onze happy managers! Zij helpen je ook graag verder. Vrolijke groet, Rosella
op 12-10-2018 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
7

"Mooie foto’s, kind staat er leuk op"
 

Verbeterpunten plus

Dure foto’s, klassenfoto vind ik niet leuk zo..liever spontaan als gehele klas op de foto, is ook beter voor het groepsgevoel vind ik
op 09-10-2018 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
8

"foto's zijn leuk en origineel. Als je contact legt krijg je een fijne response en kun je gezamelijk de aangegeven dingetjes (goed) oplossen. Rosella, bedankt daarvoor!"
 

Verbeterpunten plus

Prijzige producen staan op de voorgrond. We hebben contact gehad en er wordt gekeken of ook de andere opties goed getoond kunnen worden.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Remko, Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben helaas geen gouden omranding bij onze foto's, maar wel heel veel verschillende pakketjes zodat er voor iedereen een passende keus bij zit :-) Daarom hebben we losse fotovellen, een schoolpakketje en totaalpakketen! In deze link, www.nieuweschoolfoto.nl/uitleg vertellen we waar je die kan vinden. Ik hoor natuurlijk graag van je wat we voor je kunnen doen, zodat je alsnog leuke foto's kunt uitdelen aan de oma's. Stuur je een berichtje naar info@nieuweschoolfoto.nl? Dan helpen we je graag verder. Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
op 09-10-2018 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
7

"bestelproces en levering is snel en netjes."
 

Verbeterpunten plus

De foto's en Digitale versies zijn relatief duur wat snel aantikt met meer kinderen en enkele foto's per kind. Maak die wat goedkoper per stuk of als setprijs, dan blijft er meer budget over om andere producten mee te bestellen.
op 27-09-2018 over Nieuwe Schoolfoto 7/10
10

"Mijn kind staat er superleuk op de foto en ik had de foto's gelijk binnen."
 

Verbeterpunten plus

Ik kan geen verbeterpunten noemen.
op 26-09-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10
5

"Ik heb verder geen opmerkingen."
 

Verbeterpunten plus

We moesten de foto's digitaal aanschaffen omdat onze zoon krentebaard in zijn gezicht had zodat we dit weg konden filteren. De goedkoopste versie aangeschaft omdat het dan nog enigzins betaalbaar was maar de foto's waren zo slecht van kwaliteit dat we er helemaal niets mee konden. Konden er niet eens normaal een pasfoto van afdrukken. Vindt het echt jammer dat jullie hier niet iets schappelijker in zijn en een normale resolutie afgeven voor 5,- per foto. Zou hier graag nog eens over willen praten. Mijn telefoonnummer is 06-14199138

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Michelle, Bedankt voor je duidelijke beoordeling met feedback, gelukkig hebben we contact gehad en is er een miscommunicatie geweest en hebben we dit nu alsnog kunnen oplossen! Nogmaals dank! Met vrolijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
op 19-08-2018 over Nieuwe Schoolfoto 5/10
8

"Leuke foto's. Leuke fotografen die hun best doen om de kids te laten lachen op de foto"
 

Verbeterpunten plus

Ik heb ervaren dat er hier al vele ouders moeitw hebben met de indeling van fotos...vele zien gelijk de dure pakketten ,terwijl er voor ieder wat wils is..je moet alleen verder doorscrollen

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Karin, Bedankt voor je enthousiaste en meedenkende mening! Fijn! :D Je kunt inderdaad klikken op bestel totaalpakket en bestel los. Mocht je het op het gemakje nog een keer willen bekijken kan dit via onze uitleg video : www.nieuweschoolfoto.nl/uitleg Karin, heel erg bedankt en veel plezier met de foto's! Met vrolijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
op 06-08-2018 over Nieuwe Schoolfoto 8/10
6

"aardig snelle levering"
 

Verbeterpunten plus

Jammer dat de foto's zo los in een envelop worden gedaan, helaas zit er een foto tussen die beschadigt is toen ik de envelop open maakte, voor die prijs die ik er voor betaalde en het was redelijk aan de dure kant (voor zowel mijn ex als familie) vindt ik het zonde dat ze er geen bescherming tussen de foto's deden.

Reactie Nieuwe Schoolfoto
Hoi Klant, Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat je ons als aardig ervaart en de levering snel was! Het is natuurlijk niet de bedoeling dat jouw foto met een beschadiging aankomt. Wil je contact met ons opnemen via de telefoon of mail? (030 224 2500, info@nieuweschoolfoto.nl) zodat we dit netjes voor je kunnen oplossen! Met vrolijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
op 03-08-2018 over Nieuwe Schoolfoto 6/10
10

"Ze zijn bereid te investeren in groeiende groepen...de foto's zijn super geslaagd en leuke afwisseling. Kinderen van 2 en 3 jaar gewoon heel goed op de foto. Verwerking van de foto's bestellen ging ook goed"
op 30-07-2018 over Nieuwe Schoolfoto 10/10


pijl-links    Pagina 2 / 59    pijl-rechts